Wie is Merijn Schoeber en is hij betrouwbaar?!

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen heb je jezelf vast afgevraagd wie Merijn Schoeber is of is Merijn Schoeber wel betrouwbaar?

Waarschijnlijk heb je zijn naam gezien nadat je zijn Youtube kanaal, gepubliceerde boeken of trainingsprogramma’s voorbij hebt zien komen en nu wil je vast meer weten over hem.

Wie weet ben je wel bijna van plan om één van zijn producten te kopen, maar wil je eerst wat achtergrondinformatie over Merijn Schoeber.

Vandaag gaan we daarom kijken naar wie Merijn Schoeber is, waar staat hij om bekend en is hij wel echt betrouwbaar?

Wie is Merijn Schoeber?

Om te beginnen gaan we kijken naar wie Merlijn Schoeber is.

Merijn is een ondernemer met een passie voor voeding, fitness en de bijbehorende levensstijl. Velen kennen Merijn van het Youtube kanaal en wereldwijde online coaching platform ‘Student Aesthetics’ (vandaag de dag genaamd: ‘Merijn’)

Op het moment van schrijven heeft zijn Youtube kanaal ruim 284.000 abonnees en groeit met de dag.

Merijn heeft ook 2 boeken gepubliceerd over een gezonde levensstijl, een eigen kledinglijn en een online personaltrainingplatform opgericht.

Merijn is niet enkel geïnteresseerd in hoe je vet kan verliezen of hoe je spiermassa kan aankomen, maar hij wil mensen inspireren en helpen bij het behalen van hun doelen.

Merijn Schoeber

Waar begon Merlijn Schoeber?

Op ene zeer jonge leeftijd wist Merijn dat hij eigen baas wilde zijn. Hij wist echter nog niet in welke branche of met wat voor bedrijf hij aan de gang wilde gaan.

Voordat Merijn begon met fitness was hij verslaafd aan gamen, lette niet op zijn eten en was groot fan van fastfood. Zijn dieet bestond voornamelijk uit chips, ijs en junkfood.

Op zijn vijftiende moest zijn leven worden omgedraaid. Hij besloot minder te gaan gamen en begon te fitnessen.

Het begin was alles behalve gemakkelijk. Hij kwam maar niet vooruit. Na twee jaar zijn best te hebben gedaan besloot hij op onderzoek uit te gaan om erachter te komen wat wél werkte. Vanaf dat moment besloot hij er volledig voor te gaan en stond hij bijna dagelijks in de sportschool. Toen hij zich ging verdiepen in de wetenschap achter voeding en fitness kwamen de resultaten.

Tijdens zijn studie commerciële economie startte hij zijn Youtube-kanaal genaamd ‘Student Aesthetics’. Het doel van dit Youtbue Kanaal was aantonen dat je tijdens je studententijd prima kan feesten én fit kunt blijven.

Maar hij kwam er al snel achter dat zijn ambities meer bij fitness en voeding lag in plaats van het behalen van een diploma. Hij besloot te stoppen met zijn studie en zich volledig te focussen op zijn Youtube Kanaal.

Merijn bleef volhouden om zijn droom na te jagen. Hij wilde van zijn passie zijn beroep maken. Ondanks de tegenslagen bleef hij doorgaan en bleef hij zijn einddoel in het vizier houden.

Na anderhalf jaar kwam Merijn zijn grote doorbraak. Een video van hem ging viraal op Youtube en kreeg meer dan een miljoen views. Zijn Youtbue kanaal is sindsdien in grote sprongen gegroeid.

Merijn Schoeber

My Shredded Lifestyle

Merlijn heeft zich met het najagen van zijn droom honderden artikelen en magazines gelezen over hoe je snel spiermassa opbouwd. Gezond gegeten en zelfs supplementen gebruikt. Alsnog kwam het gewenste resultaat niet.

Merijn vergeleek zichzelf met fitnessmodellen maar al gauw kwam hij erachter dat deze modellen steroïden gebruikten. Zijn doel is om als een ‘natural’ zijn droomlichaam te bereiken. Door deze motivatie is hij zijn eigen levensstijl gaan ontwikkelen, wat hij heeft vertaald naar zijn boek genaamd “My Shredded Lifestyle“. De 1e druk van Merijn zijn boek is gepubliceerd in 2017.

My shredded Lifestyle is een levensstijl wat tot stand is gekomen na 6 jaar onderzoek, vallen en opstaan en ervaringen opdoen met cliënten. Het doel hiervan is om te laten zien hoe fitness een positieve impact kan hebben op je leven en je mindset.

My Shredded Lifestyle is een beschrijving van Merlijn zijn methoden van eten en trainen, het verbranden van vet terwijl je spiermassa toeneemt. Het is zijn persoonlijke versie van periodiek vasten.

my shredded lifestyle boek

Het boek My Shredded Lifestyle zorgt ervoor dat jij je gezondheidsdoelen en/of je droomlichaam behaalt en voorkomt dat je ongezonde diëten links laat liggen. In dit boek krijg je van Merijn Schoeber het ultieme stappenplan om met droogtrainen je droomlichaam te krijgen. Het boek is zo opgesteld, dat het zowel voor mannen als vrouwen toe te passen is. Verder laat Merijn Schoeber zien:

 • Hoe je zonder al te veel restricties toch vet kunt verliezen, ook op de lange termijn.

 • Hoe je de juiste mindset creëert en doelen kunt stellen

 • Hoe je bepaalt hoeveel en welke voeding je nodig hebt

 • Hoe je kunt bewegen en sporten in combinatie met deze levensstijl

 • Hoe je je focus kunt behouden

 • Hoe je omgaat met fabels, mythes, negativiteit en zelfs jaloerse mensen

Bestel het boek My Shredded Lifestyle al vanaf € 29,95 via Bol.com >>>

My Shredded Lifestyle 2

Voor Merijn bleef het daar niet bij. In 2018 kwam hij met zijn tweede boek genaamd “My Shredded Lifestyle 2”. Dit boek is een uitbreiding op zijn voorgaande boek.

Dit boek is voor iedereen die op een strategische wijze wilt werken aan het bereiken van zijn/haar droomlichaam of als je simpelweg streeft naar een gezondere levensstijl.

In dit boek wordt onder andere behandeld hoe belangrijk het is om een goede hormoonhuishouding te hebben en wat voeding voor invloed hierop heeft. 75 overheerlijke gezonde recepten zodat ook jij op een snelle en gemakkelijke wijze het lichaam van je dromen kan krijgen. Waarom een juist voedingsbalans nodig is en hoe je deze kunt bereiken. Diverse voedingsstrategieën, en nog veel meer.

My Shredded Lifestyle 2 boek

Het boek My Shredded Lifestyle 2 is geschikt voor iedereen die op een strategische wijze wil werken aan het bereiken van een droomlichaam of simpelweg streeft naar een gezondere levensstijl. Aan de hand van een handig voedingsstappenplan kun je aan de slag gaan met het opstellen van jouw unieke blauwdruk naar een eigen droomlichaam. Dit boek is een uitbreiding op het bestseller boek “My Shredded Lifestyle; dé ultieme gids naar jouw droomlichaam” en leert jou onder andere:

 • Hoe belangrijk je hormoonhuishouding is en wat de invloed van voeding hierop is

 • Waarom een juiste voedingsbalans nodig is en hoe je deze kunt bereiken

 • Hoe je niet in de “marketingtrucjes” van de voedingsindustrie trapt

 • Diverse voedingsstrategieën en de uitwerking hiervan

 • Welke manieren van eten bereiden gezond(er) zijn

 • Hoe je een persoonlijk voedingsplan kunt opstellen

Bestel het boek My Shredde Lifestyle 2 al vanaf € 34,95 via Bol.com >>>

Merijn Schoeber’s Website

Merijn had niet alleen zijn eigen ontwikkelde levensstijl verwerkt in een boek genaamd “My shredded Lifestyle” maar hij had dit ook nog eens vertaald naar een website.

Op zijn website myshreddedlifestyle.com kan je alles vinden om jou te helpen om het lichaam van je dromen te krijgen. Zo kan je online coaching krijgen, fitness gear kopen, blog berichten met waardevolle informatie lezen, handige tools vinden en ga zo maar door.

Je kan zelfs gebruik maken van een forum waardoor je in contact kan komen met allemaal gelijkgestemde. Het is dus echt een super waardevolle website.

Merlijn Schoeber’s Youtube Kanalen

Merijn heeft over de loop de jaren een aantal Youtube Kanalen opgezet.

Merijn

Vandaag de dag telt dit Youtube Kanaal ruim 284.000 abonnees. Dit was het eerste kanaal waar Merijn mee begon en waarmee hij uiteindelijk doorbrak. Het doel van dit kanaal was om aan te tonen dat je tijdens je studententijd prima kan feesten én fit kan blijven.

Hij zag succesvolle fitness Youtubers uit Amerika dit namelijk ook doen. ‘Als zij het kunnen, dan moet dat mij ook lukken’ dacht Merijn.

Het Youtube Kanaal is er voornamelijk om ervoor te zorgen dat jij de beginnersfouten, die Merijn heeft gemaakt, zelf niet maakt.

My Shredded Lifestyle

Het Youtube Kanaal ‘My Shredded Lifestyle’ telt vandaag de dag ruim 11.000 abonnees. Het Youtube Kanaal was opgezet om zoveel mogelijk relevante kennis omtrent fitness met zoveel mogelijk mensen te delen. De video’s die hierop worden gepubliceerd zijn voornamelijk gefocust rondom voeding, spiermassa aankomen, trainingstips en nog veel meer.

LifeStyle Aesthetics

Het Youtube Kanaal “LifeStyle Aesthetics” telt vandaag de dag ruim 8000 abonnees. Dit kanaal was opgericht met de achterliggende gedachten om tips over fashion kleding te delen in combinatie met fitness.

Helaas is de laatste upload 2 jaar geleden en is er niet veel gebeurd. Wie weet dat dit kanaal ooit nog eens nieuw leven wordt ingeblazen.

Podcast met Merijn Schoeber

Merijn is een tijd geleden ook te gast geweest in een podcast van SLAM genaamd “Gezond Verstand”. De podcast “Gezond Verstand” bestaat uit 5 afleveringen waarin je wordt bijgepraat door Jordi Warners van SLAM en Martyn de Jong van Men’s Health Nederland over trainen, gezond eten en fit worden.

In aflevering 2 van Gezond Verstand is Merlijn te gast. In deze aflevering praat Merijn over hoe je flink kan trainen, gezond leeft en alsnog enorm van het leven kan genieten. Wat zijn nu de fabeltjes rond voeding en fitness? Is eten na 19:00 uur slecht voor je? Kan je je ontbijt wel overslaan? Dit wordt allemaal in de onderstaande podcast besproken.

#2 Gezond Verstand de Podcast – Merijn Schoeber

Is Merijn Schoeber betrouwbaar?

Uiteindelijk wil je het zeker weten of Merijn betrouwbaar is of niet, voordat je producten van hem wilt kopen.

Merijn is een man die zeer gedreven en gepassioneerd is in wat hij doet en hij gaat er voor de volle 100% voor om mensen te helpen met het behalen van hun doelen.

Merijn is al enorm lang bezig met zijn passie en hij heeft sindsdien een tal van producten, diensten en waardevolle content geleverd waar veel mensen van kunnen leren.

Hij is dan ook absoluut te vertrouwen en hij weet waar hij het over heeft. Zijn prestaties tot nu toe spreken uiteraard voor zich.

Dit geeft dan ook aan dat hij zeker betrouwbaar is.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Merijn Schoeber of over zijn Betrouwbaarheid? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *