Beste Eiwitshake voor Droogtrainen

Ben je opzoek naar de beste eiwitshake voor droogtrainen? Dan ben je op de juist pagina terecht gekomen! Het kan soms een aardig opgave zijn op snel en effectief droog te trainen.

Het is van essentieel belang dat er vet wordt afgebroken maar dat de kostbare spiermassa wordt behouden.

Dit om zowel een gespierd of strak uiterlijk te behouden, maar ook om je metabolisme op gang te houden.

Soms kan het lijken dat niets werkt, hoe hard je ook je best doet! Om deze reden kan het zo zijn dat je een extra steuntje in de rug nodig hebt.

Een combinatie van training, timing en supplementen zullen je lichaam veranderen in een vet verbrandende machine!

Eén van deze supplementen zijn dan de eiwitshakes. Het is van ontzettend groot belang dat je hoog blijft in je eiwitten en in een calorie tekort zit wanneer je effectief wilt droogtrainen.

Dit kan dan ook een lastige opgave zijn maar dan bieden eiwitshakes een uitkomst!

We gaan vandaag de TOP 5 beste eiwitshakes voor droogtrainen met je delen.

Deze eiwitshakes voor droogtrainen zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende smaken.

Laten we direct beginnen!

Beste Eiwitshake voor Droogtrainen

Dé Nr.1 Eiwitshake voor Droogtrainen!

Meer informatie over deze beste eiwitshakes voor droogtrainen lees je hieronder!

De Top 5 Beste Eiwitshake voor Droogtrainen!

Onderstaand geven we jou een overzicht van de top 5 beste eiwitshake voor droogtrainen waarvan de werking voelbaar en zichtbaar is!

Eiwitshakes zorgen ervoor dat je alle nodige eiwitten binnenkrijgt waarmee je optimaal kunt presteren tijdens je trainingen.

Als je graag je sportprestaties naar een hoger niveau wilt brengen, raden we je aan om deze pagina aandacht door te lezen. Laten we snel beginnen met de Top 5!

1. Isolate Perfection

Heerlijk van smaak en voor een zeer scherp prijs. Dat is waar Isolaat Perfection voor staat. Of het nu voor je spieren is of voor een dieet, of het gaat om het hoogste eiwitgehalte, laagste vet- of koolhydraatgehalte, beste oplosbaarheid of de smaak.

Perfection wint altijd!

Benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 800+ ervaringen van andere Isolate Perfection gebruikers >>>

De voordelen van Isolate Perfection:

 • 100% whey isolaat, geen andere eiwitbronnen

 • #1 whey eiwit isolaat in kwaliteit en smaak

 • Hoogste eiwitgehalte

 • Natuurlijke eiwitten

 • 0 gram toegevoegde suikers

 • Slechts 99 calorieën per shake


2. Body & Fit – Whey Perfection

Het product Whey Perfection heeft in Europa de hoogste klantwaardering: 9,3/10! Het product staat voor kwaliteit, smaak en prijs tot in perfectie! Eiwitten ondersteunen sterke spieren, de instandhouding van spiermassa en zorgen voor goed en snel herstel.

Door de unieke samenstelling bevat 1 maatschep (28 gr) Whey Perfection maar liefst 23 gram eiwitten.

Whey Perfection bevat naar de hoogwaardige eiwitten, 5 gram BCAA’s en 3,6 gram L-Glutamine en is vrij van toegevoegde suikers. Per servering (1 shake) bevat Whey Perfection slechts 1,4 gram suikers en 110 Kcal.

Ben je benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 6000+ ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers >>>

De voordelen van Whey Perfection:

 • Per servering 23 gram hoogwaardige Whey Proteïne

 • Eiwitten ondersteunen de groei en instandhouding van sterke spieren en zorgen voor goed en snel herstel

 • 5 gram BCAA’s, 11,2 gram EAA’s en 3,6 gram L-Glutamine

 • Vrij van toegevoegde suikers

 • Per shake maar 110 Kcal

 • 36 overheerlijke smaken


3. Whey Isolate XP

Het product Whey Isolaat XP is zowel voor sporters als voor mensen die een eiwitrijk dieet volgen. Vanwege de hoge concentratie aan biologische eiwitten zorgt dit product ervoor dat je de meest zuivere eiwitten binnen krijgt.

Ook voor mensen die een low carb- eiwitdieet volgen is het product Whey Isolate de perfecte oplossing.

Benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 600+ ervaringen van andere Whey Isolate XP gebruikers >>>

De voordelen van Whey Isolate XP:

 • Meest zuivere Whey eiwit isolaat wereldwijd

 • 94% eiwit op droge stof

 • Per servering (28 gr) maar liefst 25,1 gram eiwit

 • Per servering 0,4 gram koolhydraten

 • Suikervrij

 • Vetvrij

 • Op natuurlijke wijze gefilterd onder een lage druk en temperatuur

 • Instant oplosbaarheid

 • 8 verschillende smaken


4. Optimum Nutrition – Gold Standard Whey

Het product Gold Standard Whey is niet voor niets ’s werelds meest verkochte Whey Proteïne. Om jou als sporter, bodybuilder meer te geven van wat je wilt en niet wat je niet wilt! (vet, cholesterol, lactose en koolhydraten).

Gold Standard Whey Proteïne bevat meer HYDROWHEY-strategisch gehydroliseerd, laag moleculair gewicht whey peptides om 100% WHEY nog sneller te laten werken. ​​​​​​​

Hoger proteïne percentage: 100% WHEY is altijd al toonaangevend geweest in dit opzicht met 23 gram pure proteïne per serving

Ben je benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 1000+ ervaringen van andere Gold Standard Whey gebruikers >>>

De voordelen van Gold Standard Whey:

 • Hoogwaardige combinatie van whey eiwit isolaat, concentraat en hydrolysaat

 • Bevat 24 gram eiwit per serving

 • 4 gram BCAA’s en 3.5 gram Glutamine

 • Versterkt met plantaardige enzymen

 • Suikerarm en low fat


5. XXL Nutrition – Whey Isolate

Ben je een serieuze sporter en haal je graag het meest maximale uit jouw voedingssupplement, of ben je op zoek naar een pure manier om aan jouw eiwitbehoefte te voldoen?

Dan is Whey Isolaat ideaal voor jou! De Whey Isolaat van XXL Nutrition heeft de hoogst mogelijke zuiverheid, en hierdoor een hoog eiwitpercentage en een laag lactosegehalte.

Dit maakt ook dat deze zeer goed oplost en een shakebeker eigenlijk niet eens nodig is om een egale shake te kunnen maken.

Omdat we enkel gebruik maken van de meest zuivere whey bevat Whey Isolaat een ongekend eiwitpercentage van maar liefst 89%

Ben je benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 10+ ervaringen van andere Whey Isolate gebruikers >>>

De voordelen van XXL Nutrition – Whey Isolate:

 • Hoogst mogelijke zuiverheid

 • Hoog eiwitpercentage

 • Laag lactosegehalte

 • Rijk aan BCAA’s

 • Laag in vet en koolhydraten


Wat is Droog Trainen?

In de inleiding hebben we het al kort gehad over wat droogtrainen is, maar nu gaan we dar wat dieper op in. De term ‘droogtrainen’ wordt in de sportscholen door veel mannen én vrouwen gebruikt.

Droogtrainen is een ander woord voor vet verbranden, cutten of afvallen, en dan met de nadruk op het behouden van je spieren.

Sommige zijn namelijk maanden bezig om spieren op te bouwen. Dan zou het natuurlijk zonde zijn als je het grootste gedeelte van je spieren weer verbrand.

Wat houdt droog trainen in? Droogtrainen is met andere woorden het verlagen van het vetpercentage zodat je spieren er beter uitkomen. Zo simpel kan het zijn.

De uitdaging ligt bij het feit dat je niet te snel vet wilt verbranden of afvalt, want dat gaat dan weer ten kosten van je spiermassa.

Het is helaas wel zo dat als je afvalt dat je altijd wat spiermassa kwijtraakt. Dit is onvermijdelijk. De truc is dat je dit minimaliseert door het volgen van een goed voeding- en trainingsschema.

Dit zorgt ervoor dat je de nadelige gevolgen beperkt en maximaal droog kan worden.

Beste Eiwitshakes zonder Suiker

Ben je opzoek naar een eiwitshake zonder suiker? Dan hebben we misschien wel dé oplossing voor jou! Vandaag de dag kan het heel erg lastig zijn om een eiwitshake te vinden die daadwerkelijk geen suiker bevatten.

Er zijn een hoop eiwitshakes die beweren suikervrij te zijn, maar alsnog bevatten ze suiker. Dit maakt het afvallen een flink stuk moeilijker.

Wil je nu meer weten over eiwitshakes zonder suiker en of ze daadwerkelijk doen wat ze beloven? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Wat zijn Eiwitshakes?

Eiwitsupplementen zijn vandaag de dag de meest populaire en daardoor ook de meest polariserende voedingssupplementen onder de sporters. Sommige zweren erbij, terwijl andere beweren dat eiwitshakes geen effect hebben.

Volgens verschillende voedingsdeskundigen zijn eiwitten als supplement niet alleen ongevaarlijk maar kunnen sporters er ook enorm gebaat bij zijn.

Om deze reden gaan we daarom ook eerst wat meer uitleg geven over de eiwitshakes zelf. Eiwitshakes zijn namelijk beschikbaar in verschillende soorten eiwitten.

De meest gebruikte eiwitten in eiwitshakes zijn Whey- en Caseïne eiwitten. Daarnaast zijn er ook nog soja- en ei-eiwitten.

1. Whey

Whey eiwit is een restproduct dat ontstaat bij de productie van kaas. Dit product wordt snel door het lichaam opgenomen.

Afhankelijk van de zuiverheid is get mogelijk om Whey onder te verdelen in Whey-Concentraat (30% – 90%) en Whey-Isolaat (+90%).

Beide eiwitvormen kunnen ook als een Whey Hydro-isolaat voorkomen. Whey is een eiwitvorm met de hoogste biologische waarde.

2. Caseïne

Caseïne is een eiwit wat met name voorkomt in melk. Door afgeroomde melk te verdunnen met water en daar azijnzuur aan toe te voegen wordt caseïne gewonnen. In tegenstelling tot Whey wordt Caseïne langzaam door het lichaam opgenomen. De aminozuurafgifte aan het bloed kan oplopen tot wel 7 uur.

3. Ei-eiwit

Ei-eiwit wordt gewonnen uit het cytoplasma van vogeleieren. Dit eiwit bestaat voornamelijk uit opgeloste proteïne in water. Daarom heeft ei-eiwit een hoge biologische waarde en bevatten ei-eiwitten van nature geen koolhydraten en vet.

4. Soja

Soja is een peulvrucht wat afkomstig is van de sojaplant. Dit product bevat ongeveer 20% vet en maar liefst 35% eiwit.

Daarom worden soja eiwitten snel opgenomen door het lichaam en hebben ze een relatief hoge biologische waarde.

Soja eiwitten bevatten een hoge concentratie aan Glutamine en BCCA’s. Deze aminozuren zijn enorm belangrijk bij spieropbouw.

Ben je nu specifiek opzoek naar eiwitshakes op basis van soja? Of volg je een vegan/plantaardig dieet en wil je dan ook dat je eiwitshakes hier perfect op aansluiten?

Dan hebben we misschien wel dé oplossing voor jou! Vandaag de dag worden plantaardige eiwitshakes steeds populairder. Om deze reden hebben we een selectie gemaakt van de beste vegan eiwitshakes.

Wil je meer weten? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Wat zijn de voordelen van Eiwitshakes?

Het gebruiken van eiwitshakes brengt vele voordelen met zich mee. Eén van de grootste voordelen van een eiwitshake is dat het een gemakkelijke en tijdsefficiënte oplossing is.

Daarnaast bevatten de meeste en de aller beste eiwitshakes een hoge biologische waarde. Dit houdt in dat het aantal eiwitten wat je binnenkrijgt vele malen hoger is in vergelijking tot een portie kop of een ei.

Daarbij komt kijken dat eiwitten in poedervorm vele malen goedkoper zijn dan eiwitten in vast voedsel, ook wel eiwitrijke voeding genoemd.

Onderstaan hebben we een overzicht gemaakt van de voordelen van eiwitshakes:

 • Het is een tijdsefficiënte oplossing

 • Eiwitshakes hebben een hoge biologische waarde

 • Hogere eiwitinname

 • Eiwitshakes zijn goedkoper van vast voedsel

Beste Proteïne Shakes voor Vrouwen

Zoals we al eerder hebben besproken op deze pagina is dat er een enorm breed assortiment aan eiwitshakes beschikbaar is op de markt.

Zo zijn er ook proteïne shakes ontwikkeld speciaal voor vrouwen. Maar zijn proteïne shakes voor vrouwen ook nuttig?

Wil je nu meer weten over proteïne shakes voor vrouwen en of het de moeite waarde is om deze te kopen? Klik dan snel op de onderstaande knop:

De Best Geteste Eiwitshakes!

Op TakeActionNow.nl delen we enkel de allerbeste producten die je online kunt bestellen. Je kunt op deze website dan ook een tal van verschillende reviews van producten en supplementen vinden.

Hierbij letten we dan op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak, ervaringen en werking.

Ben je opzoek naar nog meer top 5 product vergelijkingen? Bekijk dan ook de volgende categorieën:

Veel gestelde vragen over De Beste Eiwitshake voor Droogtrainen!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over ‘De Beste Eiwitshakes voor Droogtrainen’. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Welke eiwitshake is het beste voor droogtrainen?

Op deze pagina kun je een compleet overzicht terugvinden van de beste eiwitshakes voor spieropbouw.

Zijn eiwitshakes slecht voor je?

Nee. Eiwitshakes kunnen een zeer gezonde toevoeging worden aan je dagelijkse voedingspatroon.

Waar zijn eiwitshakes goed voor?

Eiwitshakes worden gebruikt als supplement zodat je gemakkelijk aan je dagelijkse hoeveelheid eiwitten komt

Wanneer moet je eiwitshakes nemen?

Eiwitshakes kun je elk moment van de dag nemen. Over het algemeen worden eiwitshakes voor het sporten of na het sporten gebruikt. Er zijn hier niet echt strikte richtlijnen in.

Moet je gebruik maken van eiwitshakes om spiermassa op te bouwen?

Nee! Dit is niet nodig maar het gebruiken van eiwitshakes maakt het wel gemakkelijker droog te trainen.

Dé Methode voor een Fit en Gezond leven!

We zijn alweer aan het einde van deze pagina gekomen. We hebben nu enorm veel behandeld over de verschillende soorten eiwitshakes voor het droogtrainen en hoe ze jou kunnen helpen om een beter en gezonder leven te leiden. Vervolgens hebben we je een overzicht gegeven van de beste eiwitshakes die jou kunnen helpen om sneller en effectiever droog te trainen.

Het nemen van de juist voeding is maar een deel van het verhaal. Wanneer je bijvoorbeeld een gezonder leven wilt leiden moet niet alleen je voeding in orde zijn maar ook jouw manier van trainen!

We snappen dat het soms moeilijk kan zijn om ergens te beginnen of dat je niet exact weet waar je moet beginnen. Om het lichaam van je dromen te krijgen is er veel doorzettingsvermogen nodig en het kan soms moeilijk zijn om dit op eigen houtje vol te houden.

Gelukkig is er een handig programma dat je hiermee kan helpen. Het product heet Droog Trainen Protocol Mannen gemaakt door Droog Trainen Academie. Via het Droog Trainen Protocol Mannen vind je handige schema’s, tips en nog veel meer special voor Mannen.

Het is een digitaal product compleet met schema’s en tips met zeer goede reacties en reviews. De trainingsschema’s zijn te gebruiken voor zowel de sportschool als thuis.

Mocht je dus opzoek zijn naar een fitness schema voor thuis trainingen, dan ben je ook hier aan het goede adres.

Een mooi bijkomend voordeel is dat er ook een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie op het product zit. Dus mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met de aankoop van je product, dan krijg je zonder vragen het volledig aankoop bedrag terug gestort op je rekening.

Het Droog Trainen Protocol Mannen is hét ideale product voor het krijgen van je lichaam van je dromen!

Droog Trainen Protocol Mannen

Droog Trainen Protocol Mannen

Wil jij meer weten over hét meest complete transformatie pakket?

 • Hoe omgaan met voeding voor vetverlies
 • Wat moet je doen met krachttraining en cardio
 • Trainingsschema voor in de gym en thuis!
 • En nog veel meer…

Droogtrainen is nog nooit zo simpel geweest!

JA! Ik wil makkelijk en snel beginnen met droogtrainen!

Heb je nog vragen of opmerkingen over De Beste Eiwitshake voor Droogtrainen? Laat dan nu een reactie achter!

Kortingen en Aanbiedingen?

Blijf op de hoogte van de laatste kortingsacties en aanbiedingen!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *