Beste Eiwitshake voor Spieropbouw

Ben je opzoek naar de beste eiwitshake voor spieropbouw? Dan ben je op de juist pagina terecht gekomen! Vandaag de dag kan het heel erg lastig zijn om de perfecte eiwitshake te vinden die spieropbouw goed ondersteunt.

We willen onze spieren uiteraard goed verzorgen en belonen door ze te voeden met de beste hoogwaardige eiwitten.

Er zijn een hoop eiwitshakes die beweren dat ze goed zijn voor spieropbouw maar vaak zitten deze eiwitshakes vol met onnodige toevoegingen, zoals suikers.

Dit zorgt er dan vaak voor dat je niet optimaal spierenmassa opbouwt en vaak ook nog eens overtollig vet opslaat.

We gaan vandaag de TOP 5 beste eiwitshakes voor spieropbouw met je delen. Deze eiwitshakes voor spieropbouw zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Er is dan ook genoeg keuze voor iedereen!

Laten we direct beginnen!

beste eiwitshake voor spieropbouw

Dé beste Eiwitshake voor Spieropbouw!

Meer informatie over deze beste eiwitshakes voor spieropbouw lees je hieronder!

Wat is de Beste Eiwitshake voor Spieropbouw?

Onderstaand geven we jou een overzicht van de Top 5 Beste Eiwitshake voor Spieropbouw waarvan de werking voelbaar en zichtbaar is!

Eiwitshakes zorgen ervoor dat je alle nodige eiwitten binnenkrijgt waarmee je optimaal kunt presteren tijdens je trainingen.

Als je graag je sportprestaties naar een hoger niveau wilt brengen, raden we je aan om deze pagina aandacht door te lezen. Laten we snel beginnen met de Top 5!

1. Body & Fit – Whey Perfection

Het product Whey Perfection heeft in Europa de hoogste klantwaardering: 9,3/10! Het product staat voor kwaliteit, smaak en prijs tot in perfectie! Eiwitten ondersteunen sterke spieren, de instandhouding van spiermassa en zorgen voor goed en snel herstel.

Door de unieke samenstelling bevat 1 maatschep (28 gr) Whey Perfection maar liefst 23 gram eiwitten. Whey Perfection bevat naar de hoogwaardige eiwitten, 5 gram BCAA’s en 3,6 gram L-Glutamine en is vrij van toegevoegde suikers.

Per servering (1 shake) bevat Whey Perfection slechts 1,4 gram suikers en 110 Kcal.

Ben je benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 6000+ ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers >>>

De voordelen van Whey Perfection

 • Per servering 23 gram hoogwaardige Whey Proteïne

 • Eiwitten ondersteunen de groei en instandhouding van sterke spieren en zorgen voor goed en snel herstel

 • 5 gram BCAA’s, 11,2 gram EAA’s en 3,6 gram L-Glutamine

 • Vrij van toegevoegde suikers

 • Per shake maar 110 Kcal

 • 36 overheerlijke smaken

Let op! Ben je nu opzoek naar een compleet overzicht van alle eiwitshakes van Body & Fit? Klik dan snel op de onderstaande knop!


2. Body & Fit – Massive Gainer

Met Massive Gainer, the new kid on the block op het gebied van gewichtstoename, was het nog nooit zo eenvoudig om voldoende calorieën binnen te krijgen.

Met deze shake geniet je niet alleen van een heerlijke romige smaak, maar je profiteert ook van meer dan 1000 calorieën en 50 gram eiwit!

De eiwitten dragen bij aan de groei van spiermassa. Maar dat is niet alles. Massive Gainer is verrijkt met een compleet spectrum van vitamines & mineralen (van A tot Z), bevat vetten uit kokosolie poeder en is ontwikkeld zonder toegevoegde suikers.

Geniet van deze shake tijdens het bulken of op dagen waarop je moeite hebt om voldoende calorieën binnen te krijgen.

Ben je benieuwd naar de Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ruim 40+ ervaringen van andere Massive Gainer gebruikers >>>

De voordelen van Massive Gainer:

 • >1000 kcal per shake

 • 50 g eiwitten per serving

 • Verrijkt met vitamines en mineralen van A tot Z

 • Bevat koolhydraten uit haver en rijstmeel

 • Met zoetstoffen uit stevia


3. Optimum Nutrition – Gold Standard Whey

Het product Gold Standard Whey is niet voor niets ’s werelds meest verkochte Whey Proteïne. Om jou als sporter, bodybuilder meer te geven van wat je wilt en niet wat je niet wilt! (vet, cholesterol, lactose en koolhydraten).

Gold Standard Whey Proteïne bevat meer HYDROWHEY-strategisch gehydroliseerd, laag moleculair gewicht whey peptides om 100% WHEY nog sneller te laten werken. ​​​​​​​

Hoger proteïne percentage: 100% WHEY is altijd al toonaangevend geweest in dit opzicht met 23 gram pure proteïne per serving

Ben je benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 1000+ ervaringen van andere Gold Standard Whey gebruikers >>>

De voordelen van Gold Standard Whey

 • Hoogwaardige combinatie van whey eiwit isolaat, concentraat en hydrolysaat

 • Bevat 24 gram eiwit per serving

 • 4 gram BCAA’s en 3.5 gram Glutamine

 • Versterkt met plantaardige enzymen

 • Suikerarm en low fat


4. BSN – Syntha-6 Edge

De Syntha-6 Edge is de eiwitshake die smaakt als een echte milkshake. Vol, romig en lekker zoet. Syntha-6 Edge bevat de allerbeste eiwitten en slechts 1.1 gram suiker per shake.

Syntha-6 Edge bevat maar liefst 6 verschillende soorten eiwitten. De eiwitten in Syntha-6 Edge worden zowel snel als langzaam verteerd.

Syntha 6 Edge bevat de allerbeste kwaliteit whey eiwit concentraat en isolaat, gehydrolyseerde whey eiwit isolaat en melk eiwit concentraat voor de snelle vertering.

Samen met micellar caseïne en calcium caseïnaat vanwege de langzame vertering.

Ben je benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 200+ ervaringen van andere Syntha-6 Edge gebruikers >>>

De voordelen van Syntha-6 Edge

 • 24 gram Syntha-6 eiwitten per eiwitshake

 • 6 verschillende soorten eiwitten

 • De eiwitten worden zowel snel als langzaam verteerd

 • Slechts 1.1 gram suiker per shake

 • Legendarische lekkere milkshake smaken


5. BSN – True Mass

Vind je het lastig om altijd voldoende voeding tot je te nemen? Dan kunnen Weight Gainers uitkomst bieden.

Een Weight Gainer is een mix van koolhydraten en eiwitten waarmee je gemakkelijk en snel op een kwalitatief hoogwaardige manier de calorie inname omhoog kunt brengen.

Weight Gainers kunnen een effectieve oplossing zijn om je calorie inname te verhogen. Je kunt deze op verschillende tijdstippen inzetten.

True Mass 1200 bevat per maatschep 25 gram hoogwaardige eiwitten (wei eiwit concentraat, wei eiwit isolaat, melk eiwit isolaat, micellar caseïne, ei en calciumcaseïnaat) en ruim 100 gram complexe koolhydraten (havermeel en maltodextrine).

Daarnaast bevat het verantwoorde vetten (sunflower).

Ben je benieuwd naar de Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ruim 40+ ervaringen van andere True Mass gebruikers >>>

De voordelen van True Mass

 • Hardcore Shake!

 • 25 gram eiwitten per maatschep

 • 100 gram pure complexe koolhydraten per maatschep

 • Wei eiwit concentraat en -isolaat, melk eiwit isolaat, micellar caseïne, ei en calciumcaseïnaat

 • 4730 – 4800 gram per verpakking


De Beste Eiwitshake voor Spieropbouw?

Vandaag de dag zijn eiwitshakes enorm populair onder kracht- en duursporters. Het is momenteel verre weg het populairste voedingssupplement onder sporters. Maar wat is nu de beste eiwitshake op spiermassa op te bouwen? Welke eiwitshake heeft de beste kwaliteit? Is een goedkopen eiwitshake per definitie slecht?

Er is namelijk een overvloed aan aanbieders op de markt. Webshops van voedingssupplementen schieten namelijk als paddenstoelen de grond uit. Er zijn een tal van verschillende soorten eiwitten en de keuze lijkt oneindig…

Om deze reden hebben we een persoonlijke selectie gemaakt van de beste eiwitshake waarmee jij spiermassa kunt opbouwen. Lees snel verder.

Wat zijn Eiwitshakes?

Eiwitsupplementen zijn vandaag de dag de meest populaire en daardoor ook de meest polariserende voedingssupplementen onder de sporters. Sommige zweren erbij, terwijl andere beweren dat eiwitshakes geen effect hebben.

Volgens verschillende voedingsdeskundigen zijn eiwitten als supplement niet alleen ongevaarlijk maar kunnen sporters er ook enorm gebaat bij zijn.

Om deze reden gaan we daarom ook eerst wat meer uitleg geven over de eiwitshakes zelf. Eiwitshakes zijn namelijk beschikbaar in verschillende soorten eiwitten. De meest gebruikte eiwitten in eiwitshakes zijn Whey- en Caseïne eiwitten. Daarnaast zijn er ook nog soja- en ei-eiwitten.

1. Whey

Whey eiwit is een restproduct dat ontstaat bij de productie van kaas. Dit product wordt snel door het lichaam opgenomen. Afhankelijk van de zuiverheid is get mogelijk om Whey onder te verdelen in Whey-Concentraat (30% – 90%) en Whey-Isolaat (+90%).

Beide eiwitvormen kunnen ook als een Whey Hydro-isolaat voorkomen. Whey is een eiwitvorm met de hoogste biologische waarde.

2. Caseïne

Caseïne is een eiwit wat met name voorkomt in melk. Door afgeroomde melk te verdunnen met water en daar azijnzuur aan toe te voegen wordt caseïne gewonnen. In tegenstelling tot Whey wordt Caseïne langzaam door het lichaam opgenomen. De aminozuurafgifte aan het bloed kan oplopen tot wel 7 uur.

3. Ei-eiwit

Ei-eiwit wordt gewonnen uit het cytoplasma van vogeleieren. Dit eiwit bestaat voornamelijk uit opgeloste proteïne in water. Daarom heeft ei-eiwit een hoge biologische waarde en bevatten ei-eiwitten van nature geen koolhydraten en vet.

4. Soja

Soja is een peulvrucht wat afkomstig is van de sojaplant. Dit product bevat ongeveer 20% vet en maar liefst 35% eiwit. Daarom worden soja eiwitten snel opgenomen door het lichaam en hebben ze een relatief hoge biologische waarde.

Soja eiwitten bevatten een hoge concentratie aan Glutamine en BCCA’s. Deze aminozuren zijn enorm belangrijk bij spieropbouw.

Beste Proteïne Shakes voor Vrouwen

Zoals we al eerder hebben besproken op deze pagina is dat er een enorm breed assortiment aan eiwitshakes beschikbaar is op de markt.

Zo zijn er ook proteïne shakes ontwikkeld speciaal voor vrouwen. Maar zijn proteïne shakes voor vrouwen ook nuttig?

Wil je nu meer weten over proteïne shakes voor vrouwen en of het de moeite waarde is om deze te kopen? Klik dan snel op de onderstaande knop:

beste proteine shakes voor vrouwen

Wat zijn de voordelen van Eiwitshakes?

Het gebruiken van eiwitshakes brengt vele voordelen met zich mee. Eén van de grootste voordelen van een eiwitshake is dat het een gemakkelijke en tijdsefficiënte oplossing is.

Daarnaast bevatten de meeste en de aller beste eiwitshakes een hoge biologische waarde. Dit houdt in dat het aantal eiwitten wat je binnenkrijgt vele malen hoger is in vergelijking tot een portie kop of een ei.

Daarbij komt kijken dat eiwitten in poedervorm vele malen goedkoper zijn dan eiwitten in vast voedsel, ook wel eiwitrijke voeding genoemd.

Onderstaan hebben we een overzicht gemaakt van de voordelen van eiwitshakes:

 • Het is een tijdsefficiënte oplossing

 • Eiwitshakes hebben een hoge biologische waarde

 • Hogere eiwitinname

 • Eiwitshakes zijn goedkoper van vast voedsel

Hoe kies je de beste Eiwitshake voor Spieropbouw?

Vandaag de dag zijn er enorm veel aanbieders, merken en tegelijkertijd ook soorten eiwitshakes. De keuze is reuze! Het kiezen van de beste eiwitshake voor spieropbouw kan daarom enorm lastig zijn voor beginners.

Laat je niet misleiden door de mooie labels, marketing uitingen, fitnessmodellen die het eiwitsupplement promoten en alle ander dingen die producten in de strijd gooien om een eiwitshake te verkopen.

Maar waar moet je nu op letten? Kijk voornamelijk naar het label, omdat dit informatie geeft over de inhoud van de eiwitshake. Bekijk niet alleen wat voor soort eiwit er in de shake zit, maar ook hoeveel calorieën een shake bevat.

Controleer daarnaast ook hoeveel eiwitten de shake per 100 gram bevat en hoeveel eiwitten één servering bevat.

Hoe maak je en gebruik je een Eiwitshake?

Het grote voordeel van eiwitshakes is dat deze zo veelzijdig zijn. Een eiwitshake voor spiermassa kun je eenvoudig combineren met water, melk, amandelmelk of één van de vele andere melksoorten.

Je kunt eiwitpoeders ook mixen met bijvoorbeeld een smoothie waardoor je direct een flinke hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

Je kunt eiwitshakes gebruiken om het herstel van je spieren na een intensieve krachttraining te stimuleren. Het is dan aan te raden om ongeveer een uur voor je training een eiwitshake te nemen.

Beste Eiwitshakes zonder Suiker

Ben je opzoek naar een eiwitshake zonder suiker? Dan hebben we misschien wel dé oplossing voor jou! Vandaag de dag kan het heel erg lastig zijn om een eiwitshake te vinden die daadwerkelijk geen suiker bevatten.

Er zijn een hoop eiwitshakes die beweren suikervrij te zijn, maar alsnog bevatten ze suiker. Dit maakt het afvallen een flink stuk moeilijker.

Wil je nu meer weten over eiwitshakes zonder suiker en of ze daadwerkelijk doen wat ze beloven? Klik dan snel op de onderstaande knop:

De Best Geteste Eiwitshakes!

Op TakeActionNow.nl delen we enkel de allerbeste producten die je online kunt bestellen. Je kunt op deze website dan ook een tal van verschillende reviews van producten en supplementen vinden.

Hierbij letten we dan op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak, ervaringen en werking.

Ben je opzoek naar nog meer top 5 product vergelijkingen? Bekijk dan ook de volgende categorieën:

Veel gestelde vragen over De Beste Eiwitshake voor Spieropbouw!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over ‘De Beste Eiwitshakes voor Spieropbouw’. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Welke eiwitshake is het beste voor spieropbouw?

Op deze pagina kun je een compleet overzicht terugvinden van de beste eiwitshakes voor spieropbouw.

Zijn eiwitshakes slecht voor je?

Nee. Eiwitshakes kunnen een zeer gezonde toevoeging worden aan je dagelijkse voedingspatroon.

Waar zijn eiwitshakes goed voor?

Eiwitshakes worden gebruikt als supplement zodat je gemakkelijk aan je dagelijkse hoeveelheid eiwitten komt

Wanneer moet je eiwitshakes nemen?

Eiwitshakes kun je elk moment van de dag nemen. Over het algemeen worden eiwitshakes voor het sporten of na het sporten gebruikt. Er zijn hier niet echt strikte richtlijnen in.

Moet je gebruik maken van eiwitshakes om spiermassa op te bouwen?

Nee! Dit is niet nodig maar het gebruiken van eiwitshakes maakt het wel gemakkelijker om spiermassa op te bouwen.

Dé methode om snel en effectief spiermassa op te bouwen!

We zijn alweer aan het einde van deze pagina gekomen. We hebben nu enorm veel behandeld over de verschillende soorten eiwitshakes en hoe ze jou kunnen helpen om meer spiermassa op te bouwen. Vervolgens hebben we je een overzicht gegeven van de beste eiwitshakes die jou helpen om snel en effectief spiermassa op te bouwen.

Het nemen van de juist voeding is maar een deel van het verhaal. Wanneer je spiermassa wilt opbouwen moet niet alleen je voeding in orde zijn maar ook jouw manier van trainen!

We snappen dat het soms moeilijk kan zijn om ergens te beginnen of dat je niet exact weet waar je moet beginnen. Om het lichaam van je dromen te krijgen is er veel doorzettingsvermogen nodig en het kan soms moeilijk zijn om dit op eigen houtje vol te houden.

Gelukkig is er een handig programma dat je hiermee kan helpen. Het product heet Spiermassa Protocol Mannen gemaakt door Droog Trainen Academie. Via het Spiermassa Protocol Mannen vind je handige schema’s, tips en nog veel meer special voor Mannen.

Het is een digitaal product compleet met schema’s en tips met zeer goede reacties en reviews.

Mocht je opzoek zijn naar een compleet fitness schema voor je spiermassa en krachttrainingen, dan ben je hier aan het goede adres.

Een mooi bijkomend voordeel is dat er ook een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie op het product zit. Dus mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met de aankoop van je product, dan krijg je zonder vragen het volledig aankoop bedrag terug gestort op je rekening.

Het Spiermassa Protocol Mannen is hét ideale product voor het krijgen van je lichaam van je dromen!

spiermassa protocol mannen

Spiermassa Protocol Mannen

Wil jij meer weten over hét meest complete transformatie pakket?

 • Hoe kan je jouw spieropbouw maximaliseren
 • Flexibel Diëten met minimale restricties
 • Complete Full Body Trainingsschema’s
 • En nog veel meer…

Spiermassa opbouwen is nog nooit zo simpel geweest!

JA! Ik wil makkelijk en snel beginnen met spiermassa opbouwen!

Kortingen en Aanbiedingen?

Blijf op de hoogte van de laatste kortingsacties en aanbiedingen!

Heb je nog vragen of opmerkingen over De Beste Eiwitshake voor Spieropbouw? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *