Review: Strakke Buik Bijbel

Gemiddelde leestijd: 33 minuten

De Strakke Buik Bijbel, een product wat tegenwoordig aardig populair is onder de mensenmassa.

De reden dat je op deze blog terecht bent gekomen is dat je waarschijnlijk opzoek bent naar reviews en ervaringen over het product.

Je bent benieuwd of het product echt zo goed is als de vele andere websites claimen. En nog belangrijker, krijg ik hier echt een platte en strakke buik van?

Spreek dit product je aan en wil je er meer over weten? Dan raad ik je aan dit artikel grondig te lezen, want hier lees je alle ins- en outs over dit product.

We gaan kijken naar wie de schrijver is, wat het product inhoudt en vertel ik jullie mijn persoonlijke ervaringen over het product.

Laten we direct beginnen!

De Strakke Buik Bijbel

Wie is de maker van de Strakke Buik Bijbel?

Om te beginnen gaan we kijken naar de maker van de Strakke Buik Bijbel, Oscar Helm.

Oscar Helm is vandaag de dag een bekende afslank-blogger die al een tijdje actief is in zijn vakgebied. Hij is schrijver van diverse afslankproducten, waaronder het bekende product De Afslank Receptenbijbel.

Oscar is niet alleen schrijver, hij is ook (dieet) psycholoog, afslankcoach en voedingsdeskundige.

Sinds 2017 is hij ook een gediplomeerde orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Dit houdt in dat hij zich bezig houdt met het onderzoeken van de cliënt zijn biochemie en waar het vastloopt. Vervolgens zal hij of zij hierin op zoek gaan naar oplossingen.

Afslank Receptenbijbel Oscar Helm

Hij is er dus in opgeleid om mensen praktische en haalbare handvatten mee te geven, zodat ze op een gezonde en bewuste manier aan hun gezondheid kunnen werken.

Daarbovenop is Oscar misschien wel het meest bekendst met zijn website Happy Healthy. Op zijn website deelt hij samen met zijn team verschillende tips, reviews en recepten over verschillende gezondheidsonderwerpen.

Oscar Helm heeft dit ook vertaald naar een Youtube Kanaal genaamd Happy Healthy waarop hij verschillende interessante onderwerpen behandelt over hoe je het beste kan afvallen.

Tot slot kan je Oscar Helm ook volgen op zijn Instagram Account.

Is Oscar Helm te vertrouwen?

Oscar Helm is dus een persoon die niet stil zit en hij is dan ook zeer bekend in het wereldje van afvallen. Je bent misschien dan geneigd om een product van hem te komen maar je vraagt je je af “Is Oscar Helm betrouwbaar?” Of misschien wil je eerst een klein stukje zekerheid en dat ik normaal om jezelf dat af te vragen.

We hebben al gezien dat Oscar Helm aardig wat indrukwekkende dingen op zijn naam heeft staan. Zijn eigen Youtube Kanaal, Website, Instagram Account en meerdere producten.

Er zijn dus genoeg aspecten over Oscar Helm bekend wat een vorm van vertrouwen opwekt. Nu vind ik het persoonlijk fijn om te weten of het product dan ook door een erkend bedrijf wordt geleverd.

Het team van Oscar geeft voor het product meerdere garanties en dan vind ik het ook belangrijk om in direct contact met ze te kunnen komen.

Op de website van de Strakke Buik Bijbel is dan ook een duidelijk contactformulier te vinden, het KvK nummer en het BTW nummer. Dit is voor mij het laatste stuk informatie wat nodig is om vertrouwen te hebben in hun product.

Wat is de Strakke Buik Bijbel en wat heeft het te bieden?

We weten nu wat meer over de maker van de Strakke Buik Bijbel, maar wat houdt het product nu in?

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden geef ik jullie eerst een beknopt overzicht van alle feitjes. Daarna gaan we inhoudelijk in op alle onderdelen van het product.

 • Het is een receptenboek  met tips voor het krijgen van een strakke buik
 • Het bevat 50 overheerlijke recepten om een strakke buik te krijgen
 • Overzicht van de 12 fouten die mensen maken bij het krijgen van een strakke buik
 • Het geeft gevarieerde buikspieroefeningen
 • Hoe je drastisch je vetpercentage kan verlagen
 • Tijdelijk krijg je 7 gratis digitale bonussen, waaronder een trainings- en voedingsschema
 • Een 60 dagen geld terug garantie!
 • En nog veel meer!

De Strakke Buik Bijbel is een product met oefeningen voor thuis en zit vol met voedingsadviezen en tips voor het krijgen een strak, gezond en slank lichaam.

Het is dan ook een geschikte methode voor mensen die snel en efficiënt een strakke buik willen krijgen.

Je kan het product verkrijgen in 2 verschillende vormen. In een hardcover variant en in een digitale variant. Wanneer je kiest voor de hardcover variant dan krijg je de digitale versie er gratis bij!

De vormgeving van het product is mooi, netjes en het is duidelijk samengesteld. Hierdoor ontstaat er een overzicht van alle aanwezige informatie, recepten en oefeningen.

Het boek begint aller eerst met een korte inleiding. Hierin verteld Oscar hoe hij aan zijn persoonlijke reis is begonnen en wat je moet verwachten van dit product. De hoeveelheid informatie wat je krijgt kan enorm overweldigend zijn maar het is belangrijk dat je dit allemaal op je af moet laten komen. Alles wat je nodig hebt om je persoonlijke fysieke doelen te behalen is opgenomen in dit boek.

Aan het eind van het hoofdstuk zijn contact gegevens vermeld indien je eventuele vragen hebt of succesverhalen wilt delen.

Strakke Buik Bijbel Inhoudsopgave

Wat is de Theorie achter de Strakke Buik Bijbel?

Het product behandelt eerst de theorie bij het krijgen van een strakke buik. Hier komt het onderdeel van de 12 fouten die mensen maken en vervolgens worden er 8 regels besproken die je wilt hanteren voor het krijgen van een strakke buik.

De fouten die mensen maken

De theorie begint als eerst bij de fouten die mensen maken voor het krijgen van een strakke buik. De theorie is gemakkelijk en eenvoudig te begrijpen. De onderwerpen zoals calorieën tellen, alleen maar cardio doen, buikvet, rust, stress, light producten, doelstellingen etc. worden allemaal besproken.

Ook al ben je compleet nieuw in de wereld van sporten en bewegen, Oscar neemt je rustig mee door de theorie en legt daarbij ook dingen uit aan de hand van praktijk voorbeelden.

De regels voor een platte en strakke buik

Nadat er is gesproken over de don’ts bij het krijgen van een strakke buik, worden nu de do’s behandeld. Dit zijn de gouden regels die je wilt volgen voor een platte en strakke buik.

Het zijn zeer handige en praktische regels die je gemakkelijk kan implementeren in je leven. Dit zijn geen regels waarbij je je hele leven overhoop moet gooien.

Ik zou hier graag uitgebreider op in willen gaan maar dan verklap ik heel veel van het product.

strakke buik bijbel

Tijd voor actie!

Nadat alle theorie is behandeld wordt het toch echt tijd voor actie! Het ondernemen van actie is cruciaal als je resultaten wilt behalen. Om te beginnen moet er gekeken worden wat je startpunt is, dit wordt bepaald aan de hand van een vetpercentage meting.

Het boek gaat hier dan ook weer uitgebreid op in en behandeld de verschillende manier hoe je je vetpercentage kan meten.

Het is namelijk van groot belang om te weten wat je vetpercentage is. Het verliezen van lichaamsgewicht zegt namelijk vrij weinig.

Vervolgens wordt een uiterst belangrijk onderwerp aangesneden, voeding!

Oscar wilt jou duidelijk maken dat veel mensen niet weten wat het effect is van bepaalde calorieën op het lichaam en hoe dit wordt omgezet in energie. De verschillende macronutriënten worden besproken, wat voor effect ze hebben op het lichaam en uit welke voedingsbronnen je deze kan halen.

Wat zijn de buikspieroefeningen van de Strakke Buik Bijbel?

Het 5e hoofdstuk van het boek is voor vele misschien wel het belangrijkste hoofdstuk. Dit hoofdstuk gaat over de verschillende buikspieroefeningen.

Oscar gaat in dit hoofdstuk de anatomie van de buikspieren uitleggen. Het is namelijk belangrijk om te weten welke soorten buikspieren er bestaan zodat je in staat bent deze veel gerichter te trainen.

Als je snel de platte en strakke buik van je dromen wilt krijgen is het belangrijk dat je zowel buikspieroefeningen als samengestelde oefeningen gaat doen.

Samengestelde oefeningen worden ook wel compound oefeningen genoemd. Dit zijn bijvoorbeeld squats, deadlifts etc. Wanneer je veel compound oefeningen doet in combinatie met buikspieroefeningen train je meerdere spiergroepen, verbrand je meer calorieën en isoleer je de buikspieren.

De verschillende oefeningen worden uitgebreid besproken waardoor je precies weet wat je moet doen.

Tot slot worden er aan het eind van dit hoofdstuk trainingsschema’s behandeld die je kan volgen om maximaal resultaat te behalen!

strakke buik bijbel

7 gratis digitale bonussen

Bij aanschaf van dit product heb je ook toegang gekregen tot 7 gratis digitale bonussen. De bonussen zijn als volgt:

1# Trainingsschema’s (€10,- waarde)

De eerste bonus bestaat uit 6 stuks trainingsschema’s. De trainingsschema’s zijn samengesteld voor verschillende niveau’s. Je hebt de keuze uit 2 beginners, 2 intermediate en 2 gevorderde schema’s. De schema’s bestaan uit de oefeningen die eerder in het boek zijn besproken en stimuleren de vetverbranding. De trainingsschema’s kan je gemakkelijk thuis of in de sportschool volgen.

2# Voedingsschema’s (€10,- waarde)

De tweede bonus bestaat uit verschillende weekmenu’s voor 4 weken. De recepten zijn te vinden in het boek. De recepten zijn voor je ontbijt, lunch en avondeten.

3# Strakke Billen (€10,- waarde)

De derde bonus is voor veel vrouwen misschien wel de beste bonus. Voor veel vrouwen is een goed gevormde kont belangrijk. Strakke billen zijn niet alleen aantrekkelijk maar ook van belang voor je mobiliteit. In deze bonus wordt besproken hoe je gemakkelijk en snel stevige en strakke billen kan krijgen.

4# Strakke Benen (€10,- waarde)

De vierde bonus is voor veel vrouwen misschien ook een mooie toevoeging. In deze bonus staan strakke bovenbenen centraal. Het hebben van strakke bovenbenen ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, het is ook belangrijk om blessures te voorkomen. Je krijgt in dit hoofdstuk verschillende oefeningen die je beenspieren versterken en mooie slanken benen ontwikkelen.

5# Strakke Huid (€10,- waarde)

De vijfde bonus gaat over het krijgen van een mooie en strakke huid. De huid wordt beschouwd als het grootste menselijke orgaan. Iedereen droomt ervan om een strakke huid te krijgen en te behouden. Oscar geeft je dan ook een aantal handige tips om dit voor elkaar te krijgen.

6# Vetrol Vrij (€10,- waarde)

De zesde bonus gaat over het kwijtraken van die vervelende love handels. Veel mensen hebben hiermee te maken en ergeren zich mateloos aan deze bron van onzekerheid. Het vetrolletje die net boven je spijkerbroek uitsteekt. Dit is helaas een van de eerste plekken waar lichaamsvet wordt opgeslagen. Oscar geeft je in dit hoofdstuk een aantal waardevolle oefeningen hoe je hier vanaf komt!

7# Ultieme afslankprogramma

De zevende bonus is in mijn optiek een vreemde maar dat bespreek ik later in dit artikel. Deze bonus is een verzameling van verschillende video’s met tips die je kan gebruiken om je doelen te behalen. Deze video’s zijn te zien in een aparte digitale omgeving en maandelijks worden er nieuwe video’s aan toegevoegd.

Een aantal recepten uit de Strakke Buik Bijbel

Het laatste onderdeel van de Strakke Buik Bijbel zijn de recepten. Hieronder staan een aantal overheerlijke repten uit de Strakke Buik Bijbel weergegeven.

Strakke Buik Bijbel

De recepten zijn makkelijk te bereiden en je hoeft er geen speciale ingrediënten voor te kopen. Het is ook mooi om te zien dat er een duidelijke bereidingswijze is gemaakt en dat de benodigdheden netjes en overzichtelijk zijn weergegeven.

Tot slot is er onderscheid gemaakt tussen ontbijt, lunch en avondrecepten.

Voor wie is de Strakke Buik Bijbel?

De Strakke Buik Bijbel is voor iedereen die gezonder wilt leven en snel en effectief buikvet wilt verliezen. Het product is voor zowel vrouwen als mannen maar het is in mijn optiek meer gefocust op vrouwen, kijkend naar de bonussen etc.

Belangrijk is te onthouden dat de Strakke Buik Bijbel geen dieet is. Veel mensen maken de fout door voor een paar weken iets te volgen en er dan vanuit gaan dat de resultaten blijvend zijn. Dit is absoluut niet het geval. Net zoals alle veranderingen die je maakt in je leven, is het volgen van een nieuw eetpatroon het aanleren van een nieuwe gewoonte, een manier van leven, of het veranderen van je levensstijl.

Het doel van de Strakke Buik Bijbel is dat je slechte eetgewoontes langzaam omzet naar goede eetgewoontes. Dit doe je dan in combinatie met voldoende bewegen en effectieve oefeningen. Vanuit goede gewoontes ontstaan goede resultaten.

De Strakke Buik Bijbel is dan ook géén Dieet

De Strakke Buik Bijbel is net zoals De Afslank Receptenbijbel geen dieet. Waar je dan wel mee bezig bent is ervoor zorgen dat je slechte eetgewoontes langzaam omzet naar gezondere eetgewoontes. Dit doe je dan in combinatie met de verschillende oefeningen zodat je gezonder, fitter en bewuster gaat leven.

Om ervoor te zorgen dat je motivatie hoog blijft raadt Oscar Helm onder andere aan om op de 7e dag een ‘Alles-mag’ maaltijd in te plannen. Dit houdt in dat als je 6 dagen in de week bezig bet met het Strakke Buik Bijbel programma je op de 7e dag van het programma in principe alles mag eten wat je maar wilt.

Op deze wijze wordt het krijgen van een platte en strakke buik een stuk eenvoudiger voor je omdat je het proces volhoudt.

Wat zijn de ervaringen met Strakke Buik Bijbel?

Het boek is vandaag de dag nog zeer populair. Steeds meer mensen schaffen het product aan na het lezen van alle geweldige resultaten die men heeft behaald. Hieronder een kleine selectie reviews die zijn geplaatst door mensen die met succes resultaat hebben geboekt met behulp van de Strakke Buik Bijbel.

De Strakke Buik Bijbel Review 01
De Strakke Buik Bijbel Review 02
De Strakke Buik Bijbel Review 03
De Strakke Buik Bijbel Review 04
De Strakke Buik Bijbel Review 05

Ben je nu benieuwd naar nog meer recensies en ervaringen over De Strakke Buik Bijbel? Klik dan snel op de onderstaande knop:

60 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie!

Afslank Receptenbijbel

Wat ook nog eens mooi is meegenomen, is dat er een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie is. Indien je dit ebook/boek een waardevol product vindt dan houd je het.

Maar als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het product, dan kan je dit melden en krijg je het geld DIRECT terug gestort op je rekening. Je kan het product RISICOVRIJ proberen.

Dat Oscar Helm je deze garantie geeft laat zien dat hij voor de volle 100% achter zijn product staat. Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop.

Wat zijn de voordelen van de Strakke Buik Bijbel?

Dit zijn in mijn optiek de voordelen van de Strakke Buik Bijbel:

 • Je kan het product zowel als DIGITAAL als HARDCOVER versie aanschaffen

 • De Strakke Buik Bijbel is een compleet product. Het bevat alle informatie die je nodig hebt om direct aan de slag te gaan voor het krijgen van een strakke en platte buik.

 • De methodes en tips zijn praktisch toepasbaar in je persoonlijke leven. Hierdoor hoef je niet je hele leven overhoop te gooien.

 • De voedingsschema’s zijn goed samengesteld en kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd.

 • De trainingsschema’s zijn goed doordacht en geven een goede basis om vanuit te werken

 • De bonus hoofdstukken zijn een mooie toevoeging aan het boek en vormen zo een mooi totaal product.

 • Het boek is makkelijk te lezen en overzichtelijk opgebouwd

 • Het product bevat een 60 dagen niet-goed-goed-geld-terug garantie

Wat zijn de nadelen van de Strakke Buik Bijbel?

In mijn optiek heeft het boek geen grote nadelen maar voorheen zat er wel een bijzonder dingetje die er voor mij tussenuit sprong.

Op de verkooppagina van de Strakke Buik Bijbel wordt er gesproken over 7 gratis bonussen. Bonus nummer 7 is “Het Ultieme Afslankprogramma” maar hier gebeurd iets vreemds.

Deze bonus is eigenlijk een bonus waar je maandelijks voor moet betalen. Bij aanschaf is de eerste maand gratis, maar daarna betaal je €19,97 per maand. Deze ‘bonus’ wordt standaard meegenomen in de aankoop en als je niet goed oplet betaal je maandelijks misschien voor iets waar je niet op zit te wachten. Als je geen abonnement wilt moet je zoeken naar het klikbare zinnetje ‘Ik wil het ebook zonder bonussen’.

Strakke Buik Bijbel kopen

Naar mijn idee is de zevende bonus dan ook niet echt een bonus als je hiervoor uiteindelijk maandelijks voor moet betalen. Het is dan ook een persoonlijke keuze of je deze bonus wilt of niet.

Veel mensen waren zich niet bewust van het feit dat ze ook een maandelijks abonnement afsloten en dit zorgde voor veel negatieve reactie. Er werd gesproken over “Foute Verkooptechnieken van Oscar Helm”. Maar hier is gelukkig verandering in gekomen.

Sinds januari 2020 is deze manier om een abonnement te nemen dan ook compleet verdwenen.

Wat kost De Strakke Buik Bijbel PDF?

Wanneer je De Strakke Buik Bijbel wilt aanschaffen heb je nu 3 mogelijkheden.

 1. De Strakke Buik Bijbel kan je aanschaffen als digitale versie (PDF) en dit is een eenmalige betaling van €27,-. Je hebt dan direct toegang tot het product maar geen fysiek boek.
 2. Je kan ook voor de optie gaan om zowel een digitale versie (PDF) als een fysiek boek aan te schaffen. Dit is dan een eenmalige betaling van €37,-. Bij aankoop van het fysieke boek zijn de verzendkosten gratis en wordt het pakket discreet geleverd – zonder vermelding van productnaam of website op het pakketje.
 3. Tot slot kan je kiezen voor een digitale versie (PDF), een fysiek boek + een abonnement van Het Ultieme Afslank Programma. Dit wordt omschreven als bonus nummer 7. Voor de digitale versie en het fysieke boek van De Strakke Buik Bijbel betaal je €37,-. Het Ultieme Afslank Programma is de eerste maand gratis en vervolgens betaal je maandelijks een bedrag van €19,97. Deze optie is volgens de website het populairst.

Het abonnement is op ieder moment per direct opzegbaar via de email of het afmeldformulier. Dit vind ik dan ook een veel nettere manier om het abonnement aan te bieden ten opzichte van hoe het voorheen werd aangeboden.

Bij alle 3 de opties zitten uiteraard de 6 bijbehorende bonussen.

De totale waarde van dit product plus de bijbehorende bonussen zijn bij elkaar €60,- maar voor slechts €27,- kan je al toegang krijgen tot de meest effectieve wijze om een strakke en platte buik te krijgen! Dat is een korting van €33,-

Strakke Buik Bijbel review conclusie: Kopen of niet?!

Kijkend naar het product en de verschillende onderdelen die door Oscar zijn behandeld is het een compleet pakket om op een effectieve en verantwoorde wijze een platte en strakke buik te krijgen.

De aanwezige informatie en tips zetten je echt aan het denken over je eigen manier van leven en waar je eventueel verbeteringen kan maken. Deze verbeteringen zorgen voor een op langere termijn blijvend resultaat.

Bij het lezen van dit boek merk je echt dat Oscar Helm uitvoerig onderzoek heeft gedaan over dit onderwerp. De verschillende bonussen die zijn toegevoegd aan het product zijn van grote waarde en het leest allemaal gemakkelijk weg.

Het boek is voor iedereen, dat zonder twijfel. Maar het betekent wel dat je de aanwezige informatie echt moet toepassen om succes te boeken. Helaas bestaat er geen magische pil die ervoor zorgt dat je opeens het lichaam of de buik van je dromen hebt. De Strakke Buik Bijbel is dan ook geen wondermiddel. Het werkt maar je moet er wel de tijd en energie in steken.

Tot slot moet je je ook beseffen dat de Strakke Buik Bijbel een methode is om thuis toe te passen. Weet je van jezelf dat je veel liever in de sportschool bezig bent dan thuis, dan is dit product misschien niet voor jou weggelegd.

Maar kijkend naar het totaal plaatje raad ik voor de volle 100% de Strakke Buik Bijbel absoluut aan.

De Strakke Buik Bijbel door Oscar Helm
De Strakke Buik Bijbel door Oscar Helm

Beoordeling door Ryan Francis,

12 mei 2019
4

De Strakke Buik Bijbel is een zeer compleet product als je opzoek bent naar een effectieve wijze om een strakke en platte buik te krijgen. De bonussen zijn een zeer goede toevoeging en en kijkend naar het totaal verhaal is het de prijs absoluut waard!

Vergeet niet dat het volgen van een gezond en gebalanceerd dieet de beste en snelste manier is naar de strakke buik van je dromen. De Strakke Buik Bijbel is dan ook het perfecte steuntje in de rug!

Waar kan je de Strakke Buik Bijbel kopen? (+ KORTINGSLINK)

Zoals je al hebt gelezen in de conclusie van de review ben ik zeer te spreken over de Strakke Buik Bijbel.

Ben je het zat dat je na de zoveelste poging om het buikje kwijt te raken nog steeds geen resultaten hebt behaald? Dat je je onzeker voelt over je lichaam, het laagje vet rond je buik of dat je overgewicht hebt?

Ben je daar klaar mee en wil je nu actie ondernemen om je weer gezond, fit en gelukkig te voelen? Dan is het product de Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm absoluut voor jou.

Wacht niet langer en durf de eerste stap te nemen.

Het nemen van deze eerste stap is nog nooit zo laagdrempelig geweest dankzij de 60 dagen niet goed geld terug garantie. Dit betekent dat als je niet tevreden bent, om wat voor reden dan ook, je zonder probleem je geld terug krijgt.  Je loop dus geen enkel risico.

Start nu met de Strakke Buik Bijbel, en maak tijdelijk gebruik van ruim 50% korting op je aankoop!

Ben jij nu ook net zo enthousiast geworden over de Strakke Buik Bijbel? Klik dan op de onderstaande knop en begin direct met het krijgen van een strakke platte buik.

Strakke Buik Bijbel

De Strakke Buik Bijbel

Wil jij je ook zelfverzekerder, fitter en gelukkiger voelen met een platte en strakke buik?

 • Het product De Strakke Buik Bijbel
 • Complete Training- en Voedingsschema’s
 • Ontdek dé manier om van die vervellende vetrollen af te komen
 • En nog veel meer…

Een strakke buik krijgen is nog nooit zo simpel geweest!

GA DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

Heb je nog vragen of opmerkingen over het product De Strakke Buik Bijbel? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *