Review: Spiermassa Protocol Mannen

Gemiddelde leestijd: 22 minuten
spiermassa protocol mannen

Het Spiermassa Protocol Mannen is vandaag de dag een steeds populairder wordend product. Waarom vraag je je misschien af? Dat is wat wij je vandaag haarfijn gaan uitleggen in dit review.

Ben jij opzoek naar manieren om meer spiermassa op te bouwen? Misschien sta je wel op het punt om te starten met dit product, maar wil je toch nog wat meer lezen over ervaringen in de vorm van reviews? Of twijfel je aan de kwaliteit van dit product?

Dan raad ik je aan dit artikel goed en grondig door te lezen zodat jij alles komt te weten wat dit product inhoudt!

In dit artikel gaan we kijken naar wie de makers van dit product zijn, wat het product precies inhoudt, mijn ervaringen en of het product het waard is om te kopen.

LET OP! Wil jij op een snelle en effectieve wijze het lichaam van je dromen krijgen? Bestel dan snel het product Spiermassa Protocol Mannen via de officiële website van Droog Trainen Academie!

Wat is het Spiermassa Protocol Mannen?

Het is allereerst belangrijk om te weten wat dit product nu eigenlijk is. Het Spiermassa Protocol Mannen is een digitaal product/e-book. Dat houdt in dat je het product kunt downloaden direct na aankoop, en direct aan de slag kan.

Het is een uitgebreid en compleet pakket met informatie en schema’s over alles wat met spieropbouw te maken heeft.

De basis principes van dit product zijn dat je hard- en vooral slim moet trainen, de juiste voeding consumeert en dat het voor iedereen goed volgbaar is. Ongeacht je leeftijd of je niveau van trainen.

Kortom, het is een totaalpakket voor mannen die er keihard voor willen gaan om snel spieren te kweken.

Voor wie is het Spiermassa Protocol Mannen?

Het Spiermassa Protocol Mannen is geschikt voor mannen die een mooi en gespierd lichaam willen. Die ervan dromen om vol trots over het strand te lopen met een gespierd lichaam.

Of je nu grotere armen wilt krijgen, spiermassa wilt opbouwen of je hebt moeite met spiermassa kweken, dit product is perfect voor jou.

Zoals je misschien al hebt gezien aan de titel van het product is dit protocol echter alleen geschikt voor mannen. Mocht je nu opzoek zijn naar een product dat geschikt is voor vrouwen, dan heb ik goed nieuws! Sinds kort heeft Droog Trainen Academie ook een protocol uitgebracht die speciaal gericht is op vrouwen.

Lees hieronder of het Spiermassa Protocol op dit moment de juiste keuze is voor jou. Voor wie is dit geschikt?

  • Voor de mannen die te weinig spiermassa hebben

  • Als je nieuwe bent met krachttraining met een vetpercentage lager dan 20%

  • Als je ervaring hebt met krachttraining met een vetpercentage rond de 10% (of lager!)

  • Gemotiveerd bent om er voor te gaan!

Voor wie is het product NIET geschikt?

Helaas is er ook een groep voor wie dit protocol NIET geschikt is. Dat is de doelgroep genaamd klagers. Dit zijn de mannen die om alles zitten te klagen, en niet de moeite of inspanning willen verrichten om voor hun droomlichaam te gaan. Deze groep mensen geven dan ook snel op.

Ben je niet gemotiveerd om hier voor de volle 100% voor te gaan? Dan heeft het geen zin om deze review te lezen. Het Spiermassa Protocol is dan niks voor jou.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere criteria waar je goed over na moet denken. Voor wie is dit dan nog meer niet geschikt?

  • Mannen die eeuwig bulken. Mannen met genoeg spiermassa maar teveel vet

  • Als je nieuw bent met krachttraining met een vetpercentage HOGER dan 30%

Wie zijn de makers van Spiermassa Protocol Mannen?

Het Spiermassa Protocol Mannen is ontwikkelt door Droog Trainen Academie uit Rotterdam. Maar wie zijn dan de mannen achter het product en Droog Trainen Academie?

Het Droog Trainen Academie wordt vertegenwoordigd door de mannen genaamd Henry en Rinus. Ze zijn coaches en eigenaars van Droog Trainen Academie. Ze lopen allebei al een tijdje mee in het fitness wereldje en ze weten waar ze het over hebben.

In 2013 hebben de mannen het Droog Trainen Academie opgestart vanuit een liefde en passie voor krachtsport.

Vandaag de dag hebben ze met hun kennis en ervaring al honderden mensen gelopen met het behalen van hun droomlichaam.

Wat hen betreft draait hun business maar om één ding: het beste resultaat voor hun klanten.

Vanuit hun passie en liefde voor wat ze doen hebben ze ook al verschillende producten gemaakt en zijn ze op weg om de grootste droog trainen community van Nederland te worden.

Henry en Rinus

Is Droog Trainen Academie betrouwbaar?

Het is logisch dat je je afvraagt of het product Spiermassa Protocol Mannen te vertrouwen is. Of misschien vertrouw je de makers Henry en Rinus nog niet helemaal.

Wat ik zelf ook altijd doe, voordat ik online iets aanschaf, kijken of ik reviews kan vinden over het product.

Zoals eerder vermeld bestaat het Droog Trainen Academie sinds 2013. Sindsdien hebben ze al een aantal bekende producten uitgebracht zoals:

Je kan dus zeggen dat de mannen niet stil zitten en aardig op dreef zijn met het lanceren van producten.

Als je kijkt op website van Droog Trainen Academie ziet het er netjes en professioneel uit. Op de website tonen Henry en Rinus recensies, beoordeling en reacties van hun tevreden klanten. Dan kan je al snel zien dat er genoeg mensen zijn die goede resultaten hebben behaald.

Ze hebben ook een Instagram account genaamd ‘droogtrainenacademie’. Kijkend naar hun Instagram account hebben ze wel degelijk ervaring met het opbouwen van spieren. Het bewijs en de resultaten mogen er wel zijn.

Voor ons lijkt er dan ook geen enkele reden te zijn om de makers of dit product niet te vertrouwen.

Spiermassa Protocol Mannen vs. Droog Trainen Protocol Mannen

Eerder in dit artikel hebben we het gehad over een aantal producten die al zijn gelanceerd door Droog Trainen Academie, waaronder het product Droog Trainen Protocol Mannen.

Het Droog Trainen Protocol Mannen heeft dan ook een andere focus ten opzichte van het Spiermassa Protocol Mannen.

Mocht je al wat verstand hebben van fitness en training, dan weet je misschien al dat er periodes van bulken en cutten zijn. Het droog trainen van spieren, met als doel het verlagen van je vetpercentage, is de periode van cutten en het opbouwen van spiermassa is de periode van bulken.

Als je uit een periode komt van bulken waarbij je veel spiermassa hebt opgebouwd maar nog teveel vetjes hebt om alles mooi tevoorschijn te halen, dan kies je voor het Droog Trainen Protocol Mannen.

Bij Spiermassa Protocol Mannen ligt de focus op het kweken van spiermassa, en bij Droog Trainen Protocol Mannen ligt de focus op het verlagen van je vetpercentage.

LET OP! Wil jij op een snelle en effectieve wijze het lichaam van je dromen krijgen? Bestel dan snel het product Spiermassa Protocol Mannen via de officiële website van Droog Trainen Academie!

De inhoud van Spiermassa Protocol Mannen, wat krijg je nu?

We hebben nu al aardig wat informatie behandeld maar uiteindelijk is het belangrijk dat je weet wat je voor je geld krijgt. Dit is waarschijnlijk de reden waarom je op deze website terecht bent gekomen.

Wat kun je nu verwachten nadat je dit product hebt gekocht? Het product bestaat uit 4 onderdelen. Hieronder gaan we elke onderdeel behandelen.

Spiermassa Protocol Mannen

1# Theorie Boek

Om te beginnen krijg je een uitgebreid theorie E-book met daarin de jarenlange kennis en ervaring van Henry en Rinus. Dit theorieboek bevat informatie over training, voeding, supplementen en lifestyle zodat jij jouw spieren maximaal kan stimuleren om te groeien.

De E-boek biedt overigens ook extra uitleg voor krachtsporters die moeite hebben om spiermassa aan te komen. Dit is dan ook extra waardevol als dit een probleem is waar je tegenaan loopt.

Hieronder krijg je een aantal fragmenten te zien van de E-books die je ontvangt na aankoop.

Spiermassa Protocol Mannen

2# Praktijk Plan

De theorie achter je training is belangrijk maar het daadwerkelijk doen is nog veel belangrijker. Dit Praktijk Plan E-book is een simpele stappenplan waarin je stap voor stap wordt meegenomen in het proces.

Dit Praktijk Plan geeft je alle praktische informatie over hoe je moet trainen, wat je moet eten, hoe je je progressie meet en eventuele aanpassingen die je moet maken voor maximaal resultaat.

Praktijkplan

In de bovenstaande screenshot hebben we de stukken tekst expres onleesbaar gemaakt. We willen natuurlijk niet al delen van dit programma weg gaan geven 😉

3# Trainingsschema’s

Het bijbehorende Trainingsschema is een trainingsschema voor 12 weken. Je kan het volgen voor 3, 4, of 5 trainingen per week en het is volledig gericht op het opbouwen van spiermassa. De trainingssplits, oefeningen, sets, reps, rusttijden en progressieve opbouw is allemaal verwerkt in deze schema’s. Deze schema’s zijn dan ook uitvoerig getest.

Nadat deze 12 weken voorbij zijn houdt het niet op. Het product levert genoeg informatie, tool en tips om zelf aan de slag te gaan met de schema’s. Het is van belang dat je het trainingsschema nauwkeurig opvolgt en na de 12 weken ben je vrij om de schema’s aan te passen.

4# Macrocalculator

Ook hebben ze een handige macrocalculator toegevoegd aan het product. Voor veel mensen is het moeilijk om te berekenen hoeveel calorieën je op dagelijkse basis moet consumeren of wat jouw macronutriëntenverdeling is.

De Marcocalculator krijg je in de vorm van een Excel-bestand. Je hebt de standaard calculator maar ook een calculator voor hardgainers. Een hardgainer is een term voor mensen die moeite hebben om spiermassa te ontwikkelen, ongeacht hoeveel inspanning er wordt geïnvesteerd.

Met deze macrocalculator bereken jij gemakkelijk en snel je startwaarden voor je voedingsplan. Echt super handig.

5# Facebook Community

Bij de Droog Trainen Academie hebben ze ook een speciale Facebook Community gemaakt. Daar kan je onbeperkt gebruik maken van hulp van de community. Deze Facebook groep bestaat al uit 900+ gemotiveerde leden.

6# Objectief Progressie meten

Als je hard aan de slag bent met dit product ben je natuurlijk wel benieuwd of je vooruitgang boekt. Om deze reden hebben ze een handige E-book gemaakt waarin exact wordt uitgelegd hoe je objectief en nauwkeurig je progressie kan bijhouden.

7# Progressie Tabel

Tot slot is er ook nog een handige progressie tabel gemaakt waarin jij zowel je parameters voor je progressie als je trainingsschema kan bijhouden.

Het progressie tabel krijg je ook in de vorm van een Excel-bestand.

LET OP! Wil jij op een snelle en effectieve wijze het lichaam van je dromen krijgen? Bestel dan snel het product Spiermassa Protocol Mannen via de officiële website van Droog Trainen Academie!

Wat zijn de ervaring van Spiermassa Protocol Mannen?

Wanneer je van plan bent om een product te kopen is het van belang dat je ook bekijkt wat andere mensen vertellen over dit product.

Als je zoekt naar dit product of naar het bedrijf kom je heel veel resultaten tegen. Het Droog Trainen Academie heeft niet alleen een Instagram account maar ook een populaire Facebook pagina met veel enthousiaste fans.

Als je benieuwd bent naar de resultaten met dit protocol dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te nemen op de speciale pagina van dit product

Rinus laat op deze pagina namelijk zijn eigen resultaten mét foto’s zien van 2018 door consistent dit protocol te volgen. Het is vrij indrukwekkend om te zien en ook sterk dat er vrij diep en wetenschappelijk op wordt ingegaan.

Voor nu zijn er helaas nog weinig tot geen resultaat foto’s beschikbaar van mannen die dit protocol hebben gevolgd. Als je echter op de website van Droog Trainen Academie kijkt dan zie je tal van foto’s van klanten die geweldige transformaties hebben gemaakt.

Het is dan een kwestie van tijd voordat we ook voor dit product geweldige transformatie foto’s te zien krijgen.

Wat kost het Spiermassa Protocol Mannen PDF?

De totale waarde van dit product plus bijbehorende bonussen zijn bij elkaar €97,- maar voor slechts €47,- kan je al toegang krijgen tot het belangrijkste onderdeel voor het bouwen van jouw droomlichaam. Dat is een korting van €50,-

Deze betaling is dan ook eenmalig en je zit dus NIET vast aan een maandelijkse betaling.

Na aankoop van dit product ontvang je binnen enkele minuten een mailtje met daarin je inloggegevens zodat jij direct aan de slag kan gaan.

Indien je al een account hebt bij Droog Trainen Academie dan kan je gewoon gebruik maken van je bestaande account.

Gelukkig zit er op het product ook een niet goed geld terug garantie. Na aanschaf heb je 30 dagen bedenk tijd. Als het product je niet bevalt dan kan je eenvoudig je geld terug vragen.

Spiermassa Protocol Mannen Review conclusie: Kopen of niet?!

We zijn nu aan het einde gekomen van deze review. We hopen nu dat alles duidelijk is en dat je precies weet wat je te wachten staat als je het Spiermassa Protocol Mannen aanschaft.

Onthoud wel dat niks vanzelf gaat en dat je dan ook echt op jezelf bent aangewezen als je dezelfde resultaten wilt behalen als Henry en Rinus. Discipline is dan ook super belangrijk hierin.

Het product is een compleet pakket zodat jij op een snelle en effectieve wijze het gespierde lichaam van je dromen krijgt.

Bij het lezen van de verschillende E-books merk je echt dat Henry en Rinus weten waar ze het over hebben en dat ze dit met veel passie doen.

Het product is goed opgebouwd, de verschillende onderdelen vullen elkaar goed aan en je krijgt goede hand-vaten om ervoor te zorgen dat je spieren goed gaan groeien.

Blijf onthouden hoe het zou voelen als je over een paar maanden met trots naar jezelf kan kijken met het lichaam van je dromen. Hoe zou je je dan voelen? In mijn optiek is dit het geld dan absoluut waard!

Spiermassa Protocol Mannen door Droog Trainen Academie
Spiermassa Protocol Mannen door Droog Trainen Academie

Beoordeling door Ryan Francis,

21 sep 2019
5

Het Spiermassa Protocol Mannen is een compleet pakket voor mannen die resultaat gericht spiermassa willen aanzetten. Je krijgt niet alleen een complete handleiding maar ook alle nodige hulpmiddelen die jou gaan helpen in je reis naar het lichaam van je dromen.

Droog Trainen Academie

Waar kan je Spiermassa Protocol Mannen kopen? (+KORTINGSLINK)

Zoals je hebt kunnen lezen in de conclusie van dit review ben ik zeer te spreken over het product Spiermassa Protocol Mannen.

Ben je het zat dat je uren in de sportschool aan het trainen bent maar dat de resultaten uit blijven? Droom jij ervan dat je vol trots met een gespierd lichaam over het strand kan lopen?

Twijfel dan niet langer en schaf Spiermassa Protocol Mannen aan.

Het nemen van de eerste stap is super laagdrempelig, er zit een 30 dagen niet goed geld terug garantie op en Droog Trainen Academie heeft al honderden tevreden klanten. Waar wacht je nog op?

Stat nu met Spiermassa Protocol Mannen, en maak tijdelijk gebruik van ruim 50% korting op je aankoop!

Ben jij al overtuigd om het Spiermassa Protocol Mannen te kopen? Klik dan op de onderstaande knop en begin direct met het krijgen van het gespierde lichaam van je dromen.

spiermassa protocol mannen

Wil jij het gespierde lichaam van je dromen en vol trots over het strand kunnen lopen?

Dan is dit dé oplossing voor jou!

GA DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA

Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Heb je nog een vraag of opmerking? Laat hieronder een reactie achter en tot de volgende keer!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *