Review: De Keto Revolutie

Gemiddelde leestijd: 30 minuten
de keto revolutie

De Ket Revolutie! Het is weer tijd om te kijken naar een nieuw product, namelijk De Keto Revolutie. Het volgen van een keto dieet wordt met de dag populairder en uiteraard gaat dat gepaard met een stijgend aantal keto dieet plannen. Maar wat is nou exact De Keto Revolutie?

Het Ketogeen dieet of Ketodieet in het kort is de laatste “hype” in Amerika als het gaat om snel ver verliezen. Vanuit talloze studies is er aangetoond dat het Ketodieet een effectieve en snelle manier is om gewicht te verliezen en buikvet te verbranden zonder dat je calorieën hoeft te tellen.

De Keto Revolutie is hét meest complete Nederlandse pakket om het ketodieet te volgen. Maar maakt het al deze beloftes ook waar?

Vandaag gaan we uitgebreid kijken naar De Keto Revolutie. Wat bied de maker van De Keto Revolutie aan, is de maker betrouwbaar en krijg je dan ook waard voor je geld?

Aan het eind van dit Review hebben we antwoord gegeven op al deze vragen en dan weet jij of dit misschien wel hét product is om snel en effectief gewicht te verliezen en buikvet te verbranden.

Wat is het Keto Dieet?

Om te beginnen met dit Review gaan we eerst kijken naar de basis van De Keto Revolutie. De Keto Revolutie draait om het populaire Keto Dieet. Maar wat is nou het Keto Dieet? Het keto dieet of ketogeen dieet is misschien wel dé nieuwe hype maar het is niet compleet nieuw. Het is een hele oude methode gewikkeld in een nieuw jasje.

Het keto dieet is al meer dan 95 jaar geleden ontwikkeld om epilepsie bij kinderen te behandelen. Een ander vergelijkbaar dieet is het Atkins dieet uit de jaren 70. Het Atkins dieet maakte ook al gebruik van ketose. In Amerika verschijnen nu enorm veel blogs en dieetboeken over het keto dieet, omdat je naast het reduceren van epileptische aanvallen ook veel kilo’s kunt afvallen.

Hoe werk het Keto Dieet?

Zoals we hebben gelezen is het Keto Dieet dus geen compleet nieuw dieet. Maar het Keto Dieet past wel in hetzelfde straat als het populaire koolhydraatarme dieet. Normaal haalt je lichaam de nodige energie uit koolhydraten zoals aardappelen, brood, pasta en rijst.

Bij het volgen van een Keto Dieet consumeer je zeer weinig koolhydraten en veel vetten. Met het Keto Dieet bestaat je totale calorie-inname voor 60 tot 90 procent uit vetten. Omdat je lichaam weinig koolhydraten binnenkrijgt schakelt het over op vetverbranding.

Het omschakelen van koolhydraten verbranden naar vet verbranden wordt ‘ketose’ genoemd. Je lichaam breekt de vetten af tot zogenaamde ketonen, vandaar de naam ‘ketose’. Met het Keto Dieet zijn niet de koolhydraten maar de ketonen de belangrijkste bron van energie voor je lichaam. Dit wordt vooral verwoord als: je verbrandt vet.

Wanneer raak je in Ketose?

Je lichaam raakt in ketose als je per dag minder dan 50 gram koolhydraten consumeert. Maar minder koolhydraten consumeren betekent wel dat je hoger in je eiwitten en vetten moet zitten. Je moet namelijk dagelijks aan een totaal aantal calorieën komen.

De meeste mensen raken pas na 48 uur in ketose. Dit kan per persoon sterk verschillen. Ketose kan namelijk ook al na ongeveer 38 uur na het beginnen van het dieet optreden.

Wat is De Keto Revolutie

We hebben nu globaal het concept van het Keto Dieet behandelt en hoe het werk. We gaan nu kijken naar het product De Keto Revolutie.

De Keto Revolutie is een snelle start gids om te beginnen met het Keto Dieet en dan op de meest gemakkelijke manier die er is. Het boek legt jou stap voor stap alles uit zodat je direct meer van de juiste vet verbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je voedingsschema en de voordelen snel kunt ervaren.

De Keto Revolutie is een programma ontwikkeld voor mensen die willen afvallen en graag:

 • Houden van vet eten

 • Snel lichaamsvet willen verliezen

 • Een makkelijk te volgen programma willen hanteren

 • Veel willen afvallen en dit permanent ook zo houden

Dat zijn heel veel mooie en positieve punten dat het product belooft. We gaan verder kijken of het product dit allemaal waar kan maken.

Wie is Mitchel van Duuren

Wie is de maker van De Keto Revolutie?

We hebben nu gekeken naar wat het Keto Dieet inhoudt en wat het product De Keto Revolutie in grote lijnen te bieden heeft. Nu gaan we kijken naar de maker van De Keto Revolutie.

De maker van De Keto Revolutie is Mitchel van Duuren. Misschien komt deze naam je bekent voor? Dat zou best kunnen want Mitchel is al een lange tijd een grote speler op het gebied van afvallen en gezondheid.

Mitchel is misschien wel het meest bekend van de websites paleo.nl of van foody.nl. De website paleo.nl is misschien wel de grootste Paleo website van Nederland. Je kan zeggen dat Mitchel al een lange tijd werkzaam is als gezondheidsblogger.

Mitchel van Duuren heeft onderhand al een aantal boeken geschreven, waaronder:

 • De Paleo Revolutie
 • 101 Paleo Recepten
 • 15 Minuten Paleo
 • Super Simpel Paleo
 • Paleolicious
 • Paleo Budget
 • Vegetarische Paleo
 • Paleo á la Carte
 • Paleo Kids
 • Paleo Toetjes

Dit is al een aardig lijst met verschillende boeken. Dit zijn dan allemaal wel boeken rond het onderwerp Paleo. Met deze receptenboeken heeft hij het Paleo dieet in Nederland op de kaart gezet.

Sinds kort is Mitchel van Duuren dus druk bezig met het Keto Dieet. Het Keto Dieet kan je eigenlijk zien als een doorontwikkeling van het Paleo dieet. Het is dan ook niet zo vreemd dat Mitchel zich verdiept heeft in dit dieet en er uiteindelijk over is gaan schrijven.

Op het gebied van het Keto Dieet heeft Mitchel nu al een aantal digitale producten gemaakt, waaronder:

 • De Keto Revolutie
 • 101 Keto Recepten
 • Keto Challenge

Voor zijn producten heeft hij een website gemaakt, namelijk keto.nl.

Is Mitchel van Duuren betrouwbaar?

Het is logisch dat je je afvraagt of de maker/verkoper van De Keto Revolutie te vertrouwen is. Dat heb ik namelijk ook als ik online een product wil aanschaffen. Dan wil ik zeker weten dat ik waard voor mijn geld krijg.

Meestal zoek ik dan naar Reviews of Ervaringen over het product, of ik kijk op de website van de maker.

Via de website keto.nl kan je zeer gemakkelijk in contact komen met Mitchel, via een contactformulier, om jouw vragen te stellen. Keto.nl is onderdeel van Foodie BV.

Wanneer je zoekt naar ‘Foodie BV’ dan vind je gemakkelijk het bijbehorende Kvk-nummer 11068314 en het BTW-nummer NL817672035B01. Er zit dus een echt bedrijf achter.

Als je zoekt naar ervaringen met Mitchel van Duuren of met De Keto Revolutie dan vind je tal van positieve Reviews en Recensies.

De Keto Revolutie kan je ook vinden op het social media platform Facebook.

Zo zijn we er ook achter gekomen dat Mitchel bij een uitzend van Koffietijd op RTL 4 geweest. Als klap op de vuurpijl stond hij in de Volkskrant en had pagina vullend in de Linda.

Mitchel hanteert altijd een niet-goed-geld-terug garantie waardoor je eigenlijk nooit risico loopt bij je aankopen. Ook hebben we al in het vorige hoofdstuk behandelt wie Mitchel is en wat hij in het verleden allemaal al uitgebracht heeft. Dit is niet niks en daarvan zijn alleen maar positieve berichten over.

Als je kijkt naar deze informatie en alle prestaties van Mitchel van Duuren kan ik concluderen dan hij voor de volle 100% betrouwbaar is.

Voor wie is De Keto Revolutie geschikt?

De Keto Revolutie is geschikt voor mannen en vrouwen die graag gezond, maar ook op een verantwoorde wijze willen afvallen en een gezondere uitstraling willen krijgen.

Het product richt zich dan ook op de mensen die zonder een hoop gedoe op een gezonde en verantwoorde wijze willen afvallen.

Omdat je met het Keto Dieet veel kunt afvallen wordt het dieet ook aanbevolen bij mensen met obesitas en met een BMI van 30 of hoger. Deze groep mensen hebben dan vaak ook een betere ervaring met het Keto Dieet dan mensen met lichte overgewicht.

Dat wil nog niet zeggen dat het Keto Dieet niet geschikt is voor mensen zonder obesitas of extreem overgewicht. Het volgen van het Keto Dieet kan voor iedereen mooie resultaten brengen.

Lees hieronder in het kort puntsgewijs of De Keto Revolutie de juiste keuze voor je is:

 • Als je op een verantwoorde en gezonde wijze wilt afvallen

 • Wanneer je zonder een hoop gedoe wilt afvallen

 • Gemotiveerd bent om er voor de volle 100% voor te gaan!

Voor wie is De Keto Revolutie NIET geschikt?

Uiteraard is er ook een groep mensen waarvoor het Keto Dieet NIET geschikt is. Lees dit segment heel goed door en neem het mee in je overwegingen wanneer je het product wilt aanschaffen.

Het volgen van een Keto Dieet kan je helpen om af te vallen maar op lange termijn kan het lastig zijn om het dieet vol te houden. Het Keto Dieet vergt voor veel mensen vrij grote aanpassingen in hun eetgewoontes. Je moet er dan ook voor de volle 100% voor gaan als je dit tot een succes wilt maken.

Het volgen van een Keto Dieet kan gevaarlijk zijn als je diabeet bent en aan het dieet begint zonder eerst te overleggen met je arts. De koolhydraat inname wordt sterk verlaagd en je eet minder koolhydraten dan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid. De medicijnen die diabetes patiënten krijgen, zorgen er juist voor dat je veel koolhydraten kan eten.

Als je wel veel medicijnen blijft nemen en tegelijkertijd niet de hoeveelheid koolhydraten hiervoor inneemt, kunnen de medicijnen hun werk niet goed doen en kan er keto-acidose ontstaan. Dit is een verkeerde verhouding tussen de hoeveelheid insuline en glucose in je bloed en erg gevaarlijk voor je lichaam. Je kunt er door uitdrogen en verzuren en zelfs in coma raken. Raadpleeg dus altijd een arts als je diabeet bent en wilt keto-diëten.

Lees hieronder in het kort puntsgewijs wanneer De Keto Revolutie NIET geschikt voor je is:

 • Indien je niet gemotiveerd genoeg bent om op lange termijn het dieet te hanteren

 • Als je diabetes patiënt bent is het aan te bevelen om ALTIJD eerst met je arts te overleggen

Inhoud van De Keto Revolutie, wat krijg je?

De Keto Revolutie is een product welke je enkel digitaal kan aanschaffen. Het product is een compleet pakket met een handboek, videolessen, achtergrondinformatie en recepten waarmee je stapsgewijs volgens de regels van het Keto Dieet gaat eten en leven.

Bij aanschaf van het product krijg je de volgende digitale producten:

Het Keto Revolutie Handboek (€27,- waarde)

Het handboek van De Keto Revolutie is de gids om snel te beginnen met het Keto Dieet. Met de handleiding wordt je stap-voor-stap alles uitgelegd zodat je direct meer van de juiste vet verbrandende keto vetten kunt toevoegen aan je eet schema.

Je leest het persoonlijke verhaal van Mitchel van Duuren, maar nog belangrijker vind je alle informatie over het Keto Dieet. Daarnaast vind je in dit handboek tips en uitleg voor hoe je het dieet kan aanpassen als je bijvoorbeeld ineens niet meer verder afvalt.

Keto Revolutie PDF

Intermittent Fasting Handboek (€27,- waarde)

Het handboek over intermittent fasting , ofwel intermitterend vasten, is een handboek die jou uitlegt hoe je intermittent fasting kan combineren met het Keto Dieet. Wanneer je dit correct toepast helpt de combinatie van het ketogeen dieet samen met intermittent fasting om volledig te herstellen van een slechte vetstofwisseling en zul je meer ketonen aanmaken én gebruiken.

Dit zorgt er allemaal voor dat je nog sneller vet verliest en dat je mentaal een stuk scherper zal zijn.

21 Dagen Keto Revolutie Kookboek (€27,- waarde)

Het kookboek bevat alle recepten die je nodig hebt om het Keto Dieet te volgen. In het receptenboek staan 63 recepten. Recepten voor ontbijt, lunch en diner, maar geen tussendoortjes.

De Keto Recepten zijn overigens ook los van de Keto Revolutie te verkrijgen.

Maaltijdplanningen en Boodschappenlijstjes (€27,- waarde)

Bij De Keto Revolutie zitten ook complete maaltijdplanners, voedingslijst en boodschappenlijstjes. De boodschappenlijstjes geven je een mooi houvast zodat je direct weet wat je moet kopen en er mee aan de slag kan gaan. Met behulp van het boodschappenlijstje kan je direct opzoeken of het voedingsmiddel wel of niet binnen het Keto Dieet past.

Keto Videocursus (€97,- waarde)

Wanneer je iemand bent die liever een video kijkt dan dat je leest, dan is deze uitgebreide videocursus een perfecte aanvulling voor jou.

De videocursus bestaat uit +20 video’s waarbij Mitchel van Duuren het gehele ketogeen dieet aan je uitlegt en hoe je het kan volgen. Ook als je het boek wel gelezen hebt, biedt de videocursus nog extra inzichten en tips.

Wat gebeurd er na Betaling?

Nadat je het product hebt aangeschaft krijg je binnen enkele minuten een bevestigingsmail van de aankoop. Vervolgens krijg je een mail van elkehaptelt.nl met daarin je inloggegevens zodat je het product kan bekijken en downloaden.

Elkehaptelt.nl

Je krijgt een mooi overzicht te zien van jouw aangeschafte producten en de producten die je mogelijk in de toekomst nog kan aanschaffen. Zoals je ziet zijn ook de voorgaande producten van Mitchel van Duuren beschikbaar om aan te schaffen.

Via dit overzicht kan je de verschillende producten online inzien of direct downloaden naar je computer / tablet / mobiel. Super handig!

De Keto Revolutie Recepten

Hieronder een klein voorproefje van een paar recepten uit De Keto Revolutie. Dit zijn 2 overheerlijke ontbijtrecepten maar er zijn er natuurlijk nog veel meer!

De Keto Revolutie Recept

De Keto Revolutie Ervaringen

Als je zoekt naar de ervaringen met het product De Keto Revolutie dan zie je vrijwel alleen maar mensen die tevreden zijn. Hieronder een aantal fragmenten van ervaringen die je op de verschillende websites tegen komt.

De Keto Revolutie Ervaringen 04
De Keto Revolutie Ervaringen 01
De Keto Revolutie Ervaringen 02
De Keto Revolutie Ervaringen 03

Zijn er voor- en nadelen aan De Keto Revolutie?

We hebben nu al aardig besproken over het product De Keto Revolutie. Om het af te sluiten gaan we nog kijken naar de voor- en nadelen van het product, maar ook van het Keto Dieet in het algemeen.

Voordelen van De Keto Revolutie:

 • Mitchel van Duuren heeft zijn kennis en betrouwbaarheid op het gebied van afvallen en gezondheid al meerdere malen aangetoond.

 • Het product is een compleet pakket waarmee je direct aan de slag kan gaan.

 • De informatie in De Keto Revolutie is goed te volgen en in begrijpelijke taal uitgelegd

 • Door het volgen van het Keto Dieet houd je een langere tijd een verzadigd gevoel. Dit komt door de grote hoeveelheid eiwitten en vetten in je voeding

 • Met het Keto Dieet val je sneller af. Dit komt omdat je je lichaam dwingt om vetten te gebruiken als brandstof.

 • Het Keto Dieet kan mensen helpen van hun suiker/voedselverslaving af te komen. Dit omdat je voeding nagenoeg geen suikers bevat en hierdoor reset je je lichaam en geest.

 • De Keto Revolutie komt met een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

 • Lekkere en praktisch recepten die vooral niet te ingewikkeld zijn om te bereiden

 • Het handboek Intermittent Fasting is een perfecte combinatie om nog sneller en effectiever af te vallen

Nadelen van De Keto Revolutie:

 • Het volgen van het Keto Dieet vergt grote aanpassingen in je voedingspatroon

 • Het eigen maken van het Keto Dieet kost tijd en moeite. Dit zal zeker de nodige doorzettingsvermogen vereisen

 • In de eerste week kan je een zogenoemde keto griep ervaren. Dit is het effect van je lichaam die moet wennen aan het feit dat je minder koolhydraten eet.

 • Met de Keto Revolutie moet je meer zelf dingen koken/bereiden. Dit omdat veel standaard producten rijk zijn aan koolhydraten

 • Het product is niet voor iedereen geschikt. Mensen met diabetes type 1, nieraandoeningen en zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Deze groep mensen moeten altijd eerst overleggen met hun huisarts

 • Het product is enkel digitaal verkrijgbaar. Afhankelijk van hoe je het bekijkt kan dit een voordeel of een nadeel zijn

 • Het kan voorkomen dat je tijdelijk last kan krijgen van een slecht ruikende adem. Dit komt door de verandering van je stofwisseling

Wat kost De Keto Revolutie PDF?

Het product De Keto Revolutie kan je enkel in digitale (PDF) versie verkrijgen. Er is helaas geen mogelijkheid om een hardcover variant aan te schaffen.

De totale waarde van dit product plus bijbehorende bonussen zijn bij elkaar €205,- maar voor slechts €37,- kan je al toegang krijgen tot het meest complete pakket om sneller dan ooit lichaamsvet kwijt te raken! Dat is een korting van €168,-

De betaling is eenmalig en je zit NIET vast aan een maandelijkse betaling of iets dergelijks.

Als je nog twijfelt of het product iets voor je is dan is dat geen probleem. Het product kan je geheel risicovrij uitproberen. Mocht het product je om wat voor reden dan ook niet bevallen dan krijg je zonder probleem het volledige aankoop bedrag terug gestort op je rekening.

60 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie!

Afslank Receptenbijbel

Wat mooi is meegenomen, is dat voor het product De Keto Revolutie, een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie is.

Mitchel van Duuren hanteert de slogan “Gezonder, gelukkiger en meer energie – of je geld terug!

Als je na het volgen van De Keto Revolutie nog steeds honger hebt, je niks bent afgevallen of je energieniveau is niet toegenomen… dan krijg je 100% van het aankoop bedrag terug.

De PDF bestanden kun je zelfs gewoon houden als dank voor de interesse in het product

Je kan het product dus geheel RISICOVRIJ proberen!

Dat Mitchel van Duuren je deze garantie geeft laat zien dat hij voor de volle 100% achter zijn product staat. Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop.

De Keto Revolutie Review conclusie: Kopen of niet?!

We zijn nu alweer aan het einde gekomen van dit review. We hopen dat alles duidelijk is, dat al je vragen beantwoord zijn en dat je precies weet wat je te wachten staat als je De Keto Revolutie aanschaft.

Onthoud wel dat dit product een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen van je vraagt en dat je op jezelf ben aangewezen als je dezelfde resultaten wilt behalen als de vele mensen die jou al voor zijn gegaan. Discipline en doorzettingsvermogen is dan ook super belangrijk.

Het product is inderdaad een compleet pakket wat jou gaat helpen om snel en effectief lichaamsvet kwijt te raken. Je krijgt voldoende achtergrond informatie over het Keto Dieet, overheerlijke recepten en super handige boodschappenlijstjes.

Bij het lezen van de verschillende E-books merk je absoluut dat Mitchel van Duuren weet waar hij het over heeft en dat hij zijn werk met veel passie doet.

De Keto Revolutie geeft jou praktische handvatten om met succes af te vallen.

Maar nogmaals, onthoud wel dat de resultaten afhankelijk zijn van de hoeveelheid tijd en energie wat jij erin steekt. En mocht je twijfels hebben of het volgen van een Keto Dieet om medische redenen wel zo verstandig is, neem dan altijd eerst contact op met je huisarts.

Maar kijkend naar het totaal plaatje raad ik De Keto Revolutie voor de volle 100% aan.

De Keto Revolutie door Mitchel van Duuren
De Keto Revolutie door Mitchel van Duuren

Beoordeling door Ryan Francis,

22 mrt 2020
4

De Keto Revolutie is een compleet pakket die jou gaat helpen om met het Keto Dieet sneller dan ooit lichaamsvet kwijt te raken. Het product zit vol met handige bonussen en zeer informatieve video’s. Dit product is het geld absoluut waard!

Veel gestelde vragen over De Keto Revolutie!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over De Keto Revolutie. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Kun je snel en effectief afvallen met behulp van De Keto Revolutie?

Absoluut! De Keto Revolutie zorgt ervoor dat je snel overtollig gewicht kwijt kunt raken.

Zit er een niet-goed-geld-terug garantie op het product?

Jazeker! Op de Keto Revolutie zit een 60 dagen garantie.

Wat zijn de ervaringen met het product De Keto Revolutie?

De ervaringen met De Keto Revolutie zijn verbazingwekkend! Op deze pagina kun je de verschillende ervaringen van De Keto Revolutie lezen.

Krijg je bonussen wanneer je De Keto Revolutie koopt?

Ja. Je krijgt een aantal super waardevolle bonussen bij je aankoop. Op deze pagina kun je lezen welke bonussen dit zijn.

Wat zijn de voordelen van De Keto Revolutie?

Op deze pagina hebben we een compleet overzicht gemaakt van alle voordelen van het product.

Heb je nog vragen of opmerkingen over De Keto Revolutie? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

2 reacties op “Review: De Keto Revolutie

 1. Hee Ryan, thnx voor je recensie. Keto.nl is onderdeel van Foodie BV. Dit zijn onze gegevens:

  KVK NR: 11068314
  BTW NR: NL817672035B01

  Voeg het maar toe aan de tekst 😉

  Groetjes,
  Keto.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *