Review: FitChef

Gemiddelde leestijd: 29 minuten
FitChef Review

FitChef Review! Het is weer tijd om een product onder de loep te nemen. In de artikel gaan we kijken naar het populaire boek van FitChef genaamd ‘FitChef’.

Verwarrend? Dat kan ik mij goed voorstellen, maar daar gaan we vandaag dan ook uitgebreid op in.

FitChef is een naam wat met de dag bekender en populairder wordt maar wat is het eigenlijk voor partij? Dit is dan ook iets wat in dit Review óók uitgebreid wordt besproken.

Spreekt de naam FitChef je aan of wil je meer weten over de producten of diensten? Dan raad ik je aan dit artikel grondig te lezen want hier vind je alle ins- en outs over dit product.

In dit artikel gaan we tot op de bodem uitzoeken wat FitChef inhoudt, wat ze te bieden hebben en of het uiteindelijk ook de moeite waard is om producten van hen aan te schaffen.

LET OP! Wil je ook het boek FitChef (Deel 1)? Bestel dan het geweldige boek om snel en gemakkelijk af te vallen via de officiële website van FitChef!

Wat is FitChef?

FitChef

Bij elk product Review beginnen we uiteraard bij het begin en gaan we eerst kijken naar FitChef zelf. Wat is FitChef en wat houdt het precies in?

FitChef is een verzamelnaam van een online community platform met als doel om een gezonder en gemakkelijker dan ooit te eten. De FitChef community wordt met de dag groter en het blijft zich dan ook ontwikkelen en verbeteren.

Vandaag de dag kan je de FitChef community volgen via Facebook, Instagram en zelfs LinkedIn. Via deze verschillende online platformen kan je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en meest recente blog posts.

De Oorsprong van FitChef

FitChef is niet van de ene op de andere dag ontstaan. Het kent zijn oorsprong in een andere bekende website, namelijk Drogespieren.nl.

De website Drogespieren.nl was oorspronkelijk bedoeld voor sporters, maar al snel werd de website een waardevolle bron van informatie voor iedereen die ook maar iets wilde weten over goede en fatsoenlijke voeding.

De filosofie van Drogespieren.nl was heel gemakkelijk te begrijpen, namelijk: gezond eten op een nuchtere manier en dit simpel benaderen. Extreme diëten waar je je hele leven voor moest omgooien was niet hun manier van doen.

Zogenaamde wondermiddeltjes of supplementen waarvan de werking doorgaans flink werd overdreven waren ook niet aanwezig.

Drogespieren.nl leverde daarvoor in de plaats degelijke en goed onderbouwde adviezen, met feiten die hierbij centraal staan.

De FitChef kookboeken

De groei van de website was uiteraard een fantastische prestatie maar toch ontbrak hier iets. De website bood dan wel bergen met algemene adviezen aan, maar dat is puur de theorie.

Hoe kan je al deze theorie praktische handvatten geven? Hoe vertaal je al deze kennis naar een gezond dagelijks eetpatroon?

Als antwoord op deze vraag werden de FitChef kookboeken gecreëerd.

Rond november 2016 werd het eerste FitChef kookboek gepubliceerd, genaamd “FitChef”. Dit boek richt zich op mensen die gezonder willen leven en er beter uit willen zien. Dit kan zijn in de vorm van een fitter en strakker lichaam, meer spieren, minder vet, noem het maar op!

Dit was het begin van een naam die vandaag de dag al maar populairder en groter wordt.

Het meest recent gepubliceerde kookboek van FitChef is FitChef Turbo. Dit kook boek legt de lat nog wat hoger.

Het boek FitChef Turbo legt de nadruk op mensen die een gezondere levensstijl willen hanteren zonder al te lang in de keuken te hoeven staan. Het boek richt zich op de mensen met de volle agenda’s. Als jij gezonder wilt leven, actief bezig bent en het maximale uit jezelf wilt halen dan is dit boek voor jou!

FitChef Turbo bevat meer dan 85 smakelijke eiwitrijke recepten welke je binnen 15 minuten kan klaarmaken. De recepten bestaan uit ontbijt-, lunch- en dinergerechten.

Wil je nu meer weten over het boek FitChef Turbo? Lees dan het volgende artikel: “Review: FitChef Turbo”

Wie is de maker van FitChef (Deel 1)?

We hebben nu wat meer achtergrondinformatie over het ontstaan van FitChef en globaal de FitChef kookboeken besproken. Nu gaan we kijken naar de maker van FitChef. De maker van FitChef is Mark van Oosterwijck.

Op een jonge leeftijd heeft Mark te maken gehad met overgewicht. In zijn strijd tegen overgewicht is hij altijd druk bezig geweest met voeding. Dit heeft hem dan ook de motivatie gegeven om zich te verdiepen in goede en gezonde voeding.

Zijn persoonlijke strijd tegen overgewicht heeft ervoor gezorgd dat hij veel kennis en informatie over het hebben van een gezonde levensstijl heeft weten te verzamelen.

Deze kennis heeft hij vertaald in een aantal boeken, waaronder ‘Vet Verliezen 1.0’ en ‘FitChef’. Mark is ook actief als online voedingscoach.

LET OP! Wil je ook het boek FitChef (Deel 1)? Bestel dan het geweldige boek om snel en gemakkelijk af te vallen via de officiële website van FitChef!

Is de maker van FitChef betrouwbaar?

Het is altijd wel fijn om te weten dat wanneer je een product bij iemand koopt dat diegene dan ook te vertrouwen is. Daarom gaan we ook even kijken of de Mark van Oosterwijck betrouwbaar is.

Zoals we eerder in dit Review besproken hebben is FitChef onstaan uit de bekende website Drogespieren.nl. De website bestaat al jaren en is een zeer grote bron van informatie over alles wat met fitness, lifestyle en voeding te maken heeft.

FitChef is actief op meerdere online platforms. Je kan ze volgen via Facebook, Instagram en Linkedin. Via deze online platforms worden volgens op de hoogte gehouden van nieuwe blog berichten en je kan gemakkelijk in contact komen met gelijkgestemde mensen.

Mark van Oosterwijck heeft al een aantal grote en bekende producten op zijn naam staan, zoals:

 • Website “Drogespieren.nl”
 • Website “FitChef.nl”
 • Het boek “Vet Verliezen 1.0”
 • Kookboek FitChef (Deel 1)
 • Kookboek Fitchef Turbo (Deel 2)
 • FitChef Weekmenu

Dit is een aardige lijst met geproduceerde content en je kan wel stellen dat Mark de afgelopen jaren absoluut niet stil heeft gezeten.

Persoonlijk heb ik vaak gebruik gemaakt van de website Drogespieren.nl om handige tips, feitjes en weetjes te verzamelen voor mijn eigen gezondheid. De website is altijd voorzien van de meest recente informatie en het ziet er netjes en professioneel uit. De website heeft dezelfde professionele uitstraling als FitChef.nl.

Tot slot kan het nooit kwaad om even te kijken of het online product dat je wilt aanschaffen door een echt bedrijf wordt geleverd. De gegevens van het bedrijf, zoals de KvK-nummer en het BTW-nummer zijn allemaal eenvoudig en duidelijk te vinden op de website.

Als je kijkt naar deze bergen aan informatie en alle producten en diensten die Mark van Oosterwijck tot nu toe heeft gemaakt, kan ik concluderen dat Mark van Oosterwijck voor de volle 100% te vertrouwen is!

Wat is FitChef (Deel 1)

We hebben het nu kort gehad over de merknaam FItChef en hoe het is ontstaan. We gaan nu kijken haar het product FitChef.

Het is nogal verwarrend dat zowel de maker als het boek dezelfde naam hebben. Voor het gemak noemen we het boek vanaf nu FitChef (Deel 1). Dit omdat FitChef nu een 2e boek (Deel 2) heeft uitgebracht genaamd FitChef (Turbo).

Waar gaat het boek FitChef (Deel 1) nu over? Het boek FitChef (Deel 1) richt zich op mensen die gezonder willen leven en er beter uit willen zien. Dit in de zin van fitter en strakker, met meer spieren en minder vet. De recepten in het boek zijn bedoeld voor iedereen die op zijn voeding let, niet urenlang in de keuken wilt staan maar toch lekker en gevarieerd wilt eten.

Hoe word je fitter en energieker? Waarom zijn eiwitten zo belangrijk? Hoeveel koolhydraten kun je eten? Welke voedingsmiddelen zijn gunstig met het oog op gewicht? Wat zou je altijd in huis moeten hebben? Dit zijn de vele vragen die worden beantwoord in dit boek.

Het boek bevat 105 haalbare en smakelijke recepten voor elke moment van de dag:

 • Eiwitshakes
 • Zelfgemaakte snacks
 • Snelle ontbijtgerechten
 • Smakelijke lunch salades
 • Vlees, vis en vegetarische maaltijden
 • Toetjes met pure ingrediënten
 • En nog veel meer!

Al deze gerechten zitten boordevol met eiwitten en andere voedingsstoffen om fit te worden én te blijven. Daarnaast geeft het boek je veel praktische voedingstips om gezond eten in de praktijk te brengen.

Hoe is het boek opgebouwd?

In het vorige hoofdstuk hebben we kort de inhoud van het boek besproken, wat kan je allemaal verwachten van FitChef (Deel1). We gaan nu uitgebreid het boek behandelen. In totaal bestaat het boek FitChef (Deel 1) uit 246 pagina’s, dat zijn aardig wat pagina’s!

Net zoals het boek FitChef Turbo is dit boek ook mooi vormgegeven. Dit boek heeft een groene / witte hardcover waardoor het makkelijk te onderscheiden is. Hierdoor krijg je echt het verschil te zien tussen FitChef (Deel 1) en FitChef Turbo (Deel 2).

Aan het begin van het boek krijg je eerst een Voorwoord van de auteur Mark van Oosterwijck. In het Voorwoord wordt er aandacht geschonken aan het belang van goede voeding, wat de achterliggende gedachten zijn bij het schrijven van dit boek en dat gezond eten helemaal geen straf hoeft te zijn,

Het boek is opgedeeld in verschillende segmenten. Het boek bestaat uit theorie en daadwerkelijke gerechten. De soort gerechten hebben ieder zijn eigen kleur gekregen. Zo hebben bijvoorbeeld lunch gerechten de kleur blauw gekregen en in de kantlijn staat ook het woord ‘lunch’ geschreven. Hierdoor weet je direct naar wat voor soort gerecht je zit te kijken.

Inhoudsopgave FitChef (Deel 1)

De FitChef Recepten

Het boek maakt onderscheid in de volgende recepten:

 • Ontbijt
 • Lunch
 • Tussendoortjes
 • Voorgerechten
 • Hoofdgerechten met Vlees / Vis / Zonder Vlees of Vis
 • Nagerechten

Genoeg om uit te kiezen. Tussen de verschillende recept segmenten wordt ieder keer een stuk theorie behandeld. De theorie varieert van macrovoedingsstoffen, vitamines in vet, het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel, tot het vaststellen van je macro’s.

Nadat alle recepten aan boek zijn gekomen wordt er nog gesproken over het belang van voldoende sporten en krijg je diverse handige tips over het toepassen van verschillende manieren van trainen.

Tot slot is er een handige receptenindex opgesteld zodat je in één oogopslag jouw favoriete recept kan vinden.

Voorbeeld Recepten uit FitChef (Deel 1)

Hieronder een klein voorproefje van een paar recepten uit FitChef (Deel 1). De hieronder weergegeven recepten zijn en tussendoortje en een lunch recept.

FitChef (Deel 1) Tussendoortje
Recept Tussendoortje van FitChef (Deel 1)
FitChef (Deel 1) Lunch Recept
Recept Lunch van FitChef (Deel 1)

LET OP! Wil je ook het boek FitChef (Deel 1)? Bestel dan het geweldige boek om snel en gemakkelijk af te vallen via de officiële website van FitChef!

Wat zijn de ervaringen van FitChef (Deel 1)?

Wanneer je opzoek gaat naar ervaringen of recensies over het kookboek FitChef (Deel 1) dan zie ik je vrijwel alleen maar tevreden en enthousiaste reacties. Hieronder een aantal fragmenten van de reacties van mensen.

FitChef (Deel 1) - Recensie 04
FitChef (Deel 1) - Recensie 05
FitChef (Deel 1) - Recensie 06
FitChef (Deel 1) - Recensie 01

Wat zijn de voor- en nadelen van FitChef (Deel 1)?

We hebben nu aardig wat dingen besproken in het Review van FitChef (Deel 1). Zo hebben we inhoudelijk gekeken naar wat het kookboek FitChef (Deel 1) te bieden heeft en wat de verschillende kopers van het product vinden.

Nu gaan we kijken naar de voor- en nadelen van het kookboek FitChef (Deel 1)

Voordelen van FitChef (Deel 1):

 • Per recept kan je gemakkelijk de voedingswaarde herleiden

 • Het boek bevat veel handige theorie over voeding en je krijgt uitgebreide achtergrond informatie

 • De ingrediënten die in de gerechten worden gebruikt zijn makkelijk te verkrijgen in de supermartk

 • De vormgeving van het boek is zeer goed gedaan

 • Het boek legt een goede basis zodat je een gezonde levensstijl kan beginnen

 • Makkelijk te volgen recepten en ook smakelijke recepten

Nadelen van FitChef (Deel 1):

 • Het boek is alleen in hardcover verkrijgbaar, dus na aanschaf heb je niet direct het product.

 • Niet elk recept heeft een foto. Hierdoor weet je soms niet hoe het eindresultaat eruit moet zien.

 • Het boek bevat geen weekmenu’s. Als je compleet nieuw bent in het wereldje van gezondheid dan is het fijn om richtlijnen te kunnen hanteren.

 • De meeste gerechten zijn gemaakt voor 2 personen, dit maakt het wat lastiger om voor een groter gezin te bereiden

Wat kost FitChef (Deel 1)

Wanneer je het boek FitChef (Deel 1) wilt aanschaffen kan je dat doen voor slechts €37,95 en dat is inclusief verzending.

Maar het mooie is dat je het boek ook als een combo deal kan aanschaffen. Dan heb je niet alleen FitChef (Deel 1), maar dan krijg je ook nog eens het kookboek FitChef Turbo (Deel 2), en dat voor maar €49,99. Met de combo deal heb je maar liefst 25% korting!

Uiteraard kan je het boek FitChef Turbo (Deel 2) ook nog op een later moment aanschaffen, maar dan kost het je €29,95.

Alle betalingen zijn eenmalig en je zit NIET vast aan een maandelijkse betaling. Het mooie is dat wanneer je de boeken bij FitChef aanschaft je GEEN verzendkosten hoeft te betalen.

Als je nog twijfelt of het product iets voor je is dan is dat geen probleem. Het boek kan je geheel zonder risico uitproberen. Mocht het boek je niet bevallen dan kan je zonder probleem het boek retourneren en dan krijg je het volle aankoop bedrag terug.

FitChef Combi Deal

Een 14 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie?

Afslank Receptenbijbel

Voor het kookboek FitChef (Deel 1) wordt er een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie gehanteerd. Dit betekent dat indien je niet tevreden bent met je aankoop, om wat voor reden dan ook, dan mag je het boek retouren en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Je kan het kookboek dus geheel RISICOVRIJ proberen!

Dat Mark van Oosterwijck je deze garantie geeft laat zien dat hij voor de volle 100% achter zijn product staat. Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop.

FitChef (Deel 1) conclusie: Kopen of niet?

We zijn alweer bij het einde van dit Review gekomen. We hopen dat je nu voldoende weet over dit geweldige product en dat je nu exact weet wat je krijgt bij aankoop van FitChef (Deel 1).

Bij het boek FitChef (Deel 1) staat ‘jezelf verbeteren’ centraal en dan moet je onthouden dat niks vanzelf gaat en dat je behaalde resultaten gelijk staan aan de hoeveelheid energie die je erin steekt. Voor niets gaat de zon op. Zoals gewoonlijk is discipline en doorzettingsvermogen van essentieel belang.

Of je nu om te beginnen alleen FitChef (Deel 1) of direct de combo deal van FitChef wilt aanschaffen, met de boeken van FitChef maak je direct een vliegende start in je reis naar een sterker en gezonder lichaam.

Zowel bij het lezen van FitChef (Deel 1) als bij FitChef (Turbo) merk je dat Mark van Oosterwijck zeer veel kennis en ervaring heeft over het onderwerp. De boeken hebben een nette en strakke uitstraling en zijn overzichtelijk opgebouwd.

Als kleine tip die ik persoonlijk hanteer is dat je moet blijven onthouden waar je het allemaal voor doet. Wees die persoon die straks trots is op zijn of haar sterk, gezond en fit lichaam. Hoe zou je je voelen nadat je hebt doorgezet en een gezonde levensstijl eigen hebt gemaakt? Naar mijn mening is dit het geld allemaal waard. FitChef (Deel 1) raad ik absoluut aan om te kopen.

FitChef (Deel 1) op Bol.com

Een mooi bijkomend voordeel van FitChef (Deel 1) is dat je dit boek niet alleen op de FitChef website kan kopen, maar je kan dit geweldige boek ook op bol.com kopen! Zowel via FitChef als bol.com kan je gebruik maken van de combopack deal, of je kan de boeken individueel kopen.

FitChef (Deel 1) door Mark van Oosterwijck
FitChef (Deel 1) door Mark van Oosterwijck

Beoordeling door Ryan Francis,

10 mrt 2020
4

Het Boek FitChef (Deel 1) heeft een nette, strakke en professionele uitstraling. Het is een boek waarmee je een goede basis legt om een gezonde levensstijl op te bouwen. Het geeft je alle nodige (basis) theorie en de recepten zijn gemakkelijk en snel te bereiden. FitChef laat echt zien dat gezond eten eigenlijk heel eenvoudig is.

Veel gestelde vragen over FitChef (Deel 1)!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over FitChef (Deel 1). Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Kun je snel en effectief afvallen met behulp van het boek FitChef (Deel 1)?

Absoluut! FitChef (Deel 1) zorgt ervoor dat je snel overtollig gewicht kwijt kunt raken.

Zit er een niet-goed-geld-terug garantie op het product?

Jazeker! Op FitChef (Deel 1) zit een 14 dagen garantie.

Wat zijn de ervaringen met het product FitChef (Deel 1)?

De ervaringen met FitChef (Deel 1) zijn verbazingwekkend! Op deze pagina kun je de verschillende ervaringen van FitChef (Deel 1) lezen.

Krijg je bonussen wanneer je FitChef (Deel 1) koopt?

Nee. Maar je kunt wel gebruik maken van combi-deals waardoor je voordeliger uit bent

Wat zijn de voordelen van FitChef (Deel 1)?

Op deze pagina hebben we een compleet overzicht gemaakt van alle voordelen van het product.

Waar kan je FitChef (Deel 1) kopen? (+KORTINGSLINK)

De conclusie van dit Review is dat ik enorm enthousiast ben over dit geweldige product en dat ik voor de volle 100% achter de producten van FitChef sta.

Ben jij opzoek naar een snelle en gemakkelijke manier om sterk, gezond en fit te worden? Een boek die laat zien dat gezond eten eigenlijk heel eenvoudig is?

Dan is FitChef (Deel 1) dé oplossing voor jou! Het boek zit vol no-nonsense info over gezond eten in de praktijk

Het mooie is dat de aanschaf van FitChef (Deel 1) super laagdrempelig is. Bij FitChef hanteren ze een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie en er zijn al honderden tevreden klanten. Waar wacht je nog op?

Ben je al overtuigd om FitChef (Deel 1) te kopen? Klik dan op de onderstaande knop en begin direct met een gezonde levensstijl.

FitChef Review

Wil jij ook eenvoudig gezond eten?

Een bok vol no-nonsense info over gezond eten in de praktijk?

Dan is dit dé oplossing voor jou!

Bestel het boek nu!

Heb je nog vragen of opmerkingen over Fitchef? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *