Wie is Oscar Helm en is hij betrouwbaar?!

Gemiddelde leestijd: 19 minuten
Afslank Receptenbijbel Oscar Helm

Wie is Oscar Helm en is hij betrouwbaar als voedingsexpert? Dit zijn waarschijnlijk een aantal dingen die jij wilt weten, anders was je niet op deze pagina terecht gekomen.

Misschien wil je wel weten welke producten Oscar Helm allemaal op zijn naam heeft staan omdat je er goede dingen over hebt gehoord, of sta je op het punt om zelf een product van hem te kopen.

In dit artikel gaan we tot op de bodem onderzoeken wie Oscar Helm is, waar hij om bekend staat, of zijn producten de moeite waard zijn en of hij betrouwbaar is. Lees snel verder om er achter te komen.

Laten we direct beginnen!

Afslank Receptenbijbel

Hét nr. 1 product om snel en effectief af te vallen!

Snel overtollig vet verbranden zonder te jojoën of honger te lijden. Overheerlijke en makkelijk te maken recepten, zodat je kunt blijven genieten terwijl je afslankt.

Afvallen op een leuke manier die makkelijk vol te houden is en blijvend resultaat geeft en waar het hele gezin van kan mee genieten

 • De Afslank Receptenbijbel

 • Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips

 • 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

 • En nog veel meer!

v.a. 27,-

Wie is Oscar Helm?

Om te beginnen gaan we eerst kijken wie Oscar Helm als persoon is. De achternaam van Oscar klopt niet helemaal, want deze heeft hij namelijk veranderd. De echte achternaam van Oscar is “Helmstäter“. Oscar heeft zijn achternaam veranderd omdat mensen in het verleden moeite hadden met het uitspreken (en onthouden) ervan. Dit heeft hij verkort naar “Helm“.

Een slimme zet van Oscar!

Oscar Helm heeft na een ongezonde periode in zijn studententijd zich verdiept in gezond voedsel. Dit omdat hij vond dat hij zijn levenswijze qua voeding moest veranderen. Hij kwam er al snel achter dat hij door de voedselindustrie jarenlang is voorgelogen over wat nou gezond voedsel voor je is.

Dit was voor Oscar reden genoeg om ook anderen in te lichten over gezonde voeding, en daardoor werd hij al snel bekend op het internet.In zijn studententijd heeft Oscar een zeer ongezonde periode gehad maar

Oscar Helm, (dieet) psycholoog, afslankcoach en voedingsdeskundige

Oscar Helm is vandaag de dag een bekende afslank-blogger die al een tijdje actief is in zijn vakgebied. Hij is schrijver van diverse afslankproducten, waaronder het bekende product De Afslank Receptenbijbel.

Oscar is ook (dieet) psycholoog, afslank coach en voedingsdeskundige.

Sinds 2017 is hij ook een gediplomeerde orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur. Dit houdt in dat hij zich bezig houdt met het onderzoeken van de cliënt zijn biochemie en waar het vastloopt. Vervolgens zal hij of zij hierin op zoek gaan naar oplossingen.

Over de loop der jaren heeft Oscar een aantal zeer bekende en succesvolle producten op de markt gebracht, waaronder:

 • De Afslank Receptenbijbel
 • De Strakke Buik Bijbel
 • Smoothie Afslankbijbel
 • Slank in 15 Minuten
 • Slank met Toetjes
 • Gezonde Toetjes Recepten

Wat zijn Oscar zijn hobby’s?

Om nog wat bekender te worden met Oscar en zijn persoonlijke leven is het ook leuk om over zijn hobby te vertellen. Oscar is een persoon die veel leest, maar hij is ook heel erg actief bezig. Iets wat Oscar graag in zijn vrije tijd doet is boulderen.

Kort gezegd is boulderen oplossingsgericht klimmen op minder grote hoogte met valmatten in plaats van touwen voor de veiligheid. Het is niet alleen een super leuke sport maar het schijnt ook de ultieme workout voor je héle lichaam te zijn.

Wat is Happy Healthy?

happy healthy

Aan het begin van het artikel hebben we al opgenoemd dat Oscar Helm een bekende afslank-bogger is en dat hij al diverse afslankproducten heeft geschreven.

Oscar plaatst deze blog berichten en biedt zijn producten aan op de website Happy Healthy. Op zijn website deelt hij samen met zijn team verschillende tips, reviews en recepten over verschillende gezondheidsonderwerpen.

Het doel van de website Happy Healthy is om mensen te inspireren en te informeren om een gezonde leefstijl te hanteren.

Klachten rondom Oscar Helm?!

Oscar Helm en Klachten?! Je leest het goed. Eind 2017 verscheen er online een topic artikel met de koptekst “Foute Verkooptechniek van Oscar Helm en S&H Uitgevers”. Dit was topic waarin een aantal kopers van het product De Afslank Receptenbijbel een klacht deelde. Wat was nu de situatie?

Tot voor kort zat er een klein addertje onder het gras bij de aankoop van het product De Afslank Receptenbijbel. Als je hier niet scherp in was dan kon het zo zijn dat je onbewust een abonnement aanschafte.

Bij het product werd namelijk ook nog een proefabonnement met het boek meeverkocht. De eerste maand was gratis en na de eerste maand ging dit over in een betaald abonnement. Tenzij je op de link klikte, zoals in de onderstaande afbeelding weergegeven, had je ook een abonnement afgesloten.

Afslank Receptenbijbel Abonnement

Het was dan uiteraard wel aan jou de keuze of je het abonnement wilde, maar als je even niet oplette zat je zonder dat je het wist vast aan een abonnement. Dit werd door veel mensen als misleidend ervaren.

Hier hebben Oscar Helm en zijn team snel op gereageerd en de nodige aanpassingen zijn gemaakt zodat deze “foute” verkooptechnieken niet meer plaats vinden.

Sinds januari 2020 is deze manier om een abonnement te nemen dan ook compleet verdwenen.

Happy Healthy Afslank IQ Test

Op de website van Happy Healthy vind je allerlei testen en weekmenu’s die je gratis kunt doen of downloaden.

Sinds kort hebben ze ook een Aslank IQ test gemaakt zodat je kan achterhalen of je onnodige fouten maakt die het afvallen vertragen.

Ben je ook benieuwd of je misschien wel onnodige fouten maakt tijden het afvallen? Klik dan op de onderstaande knop en doe de test!

Happy Healthy Gratis Weekmenu en Inkijkexemplaar

Happy Healthy biedt ook een zeer handig gratis weekmenu aan op zijn website. Dit een een gratis inkijkexemplaar van het populaire product De Afslank Receptenbijbel.

Mocht je nu geïnteresseerd zijn in het product en wil je even spieken of dit wat voor je is dan kan dat. Happy Healthy biedt het eerste weekmenu + 19 recepten van De Afslank Receptenbijbel volledig gratis aan. Bij het gratis inkijkexemplaar krijg je de volgende dingen:

 • Een afwisselend afslank weekmenu
 • 7 lekkere ontbijt recepten
 • 7 lekkere lunch recepten
 • 5 lekkere diner recepten
 • Incl. boodschappenlijst

Is Oscar Helm Betrouwbaar of niet?

Als we kijken naar alle dingen waar Oscar Helm zich mee bezig heeft gehouden en wat hij in de loop der jaren heeft gemaakt, dan kunnen we maar één ding zeggen: Ja, Oscar Helm is betrouwbaar.

Zijn producten zijn onderhand duizenden keren verkocht en dat is niet zonder reden. Met zijn kennis en kunde heeft hij al duizenden mensen geholpen om snel en gemakkelijk af te vallen.

Je kan Oscar en zijn team van Happy Healthy volgen op Facebook, Instagram en Linkenin. Via deze online platforms kun je de positieve reactie van klanten opzoeken en blijf je op de hoogte van de meest recente blog berichten.

De Afslank Receptenbijbel Boek

Het boek De Afslank Receptenbijbel is misschien wel het populairste product van Oscar Helm.

De Afslank Receptenbijbel bevat +100 verschillende overheerlijke recepten. De recepten zijn voor ochtend-, middag-, avondmaaltijden, tussendoortjes en dranken.

Als één van de bonussen die je erbij krijgt bij aanschaf van De Afslank Receptenbijbel zijn 6 verschillende weekmenu’s. Hiermee wordt duidelijk welke maaltijden je op welke dagen bereid.

Ben je nu geïnteresseerd naar onze ervaringen met De Afslank Receptenbijbel? Op deze pagina kun je onze Afslank Receptenbijbel ervaringen lezen.

Oscar Helm heeft ook nog eens een super speciale kortingsactie lopen op dit populaire product. Als je nu start met De Afslank Receptenbijbel dan kan je tijdelijk gebruik maken van ruim 40% korting op je aankoop. Wees er dus snel bij!

Afslank Receptenbijbel

De Strakke Buik Bijbel Boek

De Strakke Buik Bijbel is ook een enorm populair boek van Oscar Helm. Het boek De Strakke Buik Bijbel is een product wat zich puur focust op het krijgen en behouden van de strakke buik van je dromen.

Het is een compleet product met trainingsschema’s, voedingsschema’s en nog veel meer geweldige bonussen.

Bij het volgen van dit product is het krijgen van een vlakke en strakke buik gegarandeerd!

Ben je nu geïnteresseerd naar onze ervaringen met De Strakke Buik Bijbel? Op deze pagina kun je onze Strakke Buik Bijbel ervaringen lezen.

Oscar Helm heeft ook voor dit product een super speciale kortingsactie lopen. Als je nu start met De Strakke Buik Bijbel dan kan je tijdelijk gebruik maken van ruim 50% korting op je aankoop. Wees er dus snel bij!

De Strakke Buik Bijbel

De Gezonde Toetjes Receptenboek

De Gezonde Toetjes Receptenboek is ook een zeer goed en lekker boek van Oscar Helm. Oscar laat jou met dit boek zien dat toetjes niet perse ongezond hoeven te zijn.

Dit boek bevat +100 overheerlijke gezonde toetjes die makkelijk klaar te maken zijn.

Het Gezonde Toetjes Receptenboek bestaat uit de volgende voedingsgroepen:

 • Fruit
 • Groente
 • Zuivel
 • Plantaardige Melk
 • Melen
 • Noten/Zaden
 • Cacao
 • Gezonde Zoetmakers (met mate)

Via de website kan je ook nog gebruik maken van een handig inkijkexemplaar zodat je precies er achter kan komen of dit boek voor jou is.

Gezonde Toetjes Receptenboek

Heb je nog vragen of opmerkingen over Oscar Helm of dat hij betrouwbaar is of niet? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

4 reacties op “Wie is Oscar Helm en is hij betrouwbaar?!

 1. Los van de (goede) inhoud van de boeken, hebben ze mij bovenop de aankoopprijs van het boek 4x 19,97 van mijn rekening gehaald.
  Toegegeven ik had beter moeten lezen. Contact met de dienst naverkoop, levert niets op integendeel, ze doen geen enkele poging om hun malafide praktijken te erkennen. Strikt juridisch is het juist, wij zijn te dom door niet verder te lezen en in de euforie een boek te bestellen met bonussen.
  Ze behouden zich het recht om slechts 50% van de betaalde abonnementsgelden te retourneren, de andere helft is de prijs om niet goed te lezen… een manier van zaken doen dat echt niet netjes is!
  Maar hé daar ligt Oscar Helm en co niet van wakker $$$
  Wees dus voorzichtig als je deze boeken koopt, voor je het weet betaal je en veelvoud!

 2. Wat er bij mij is fout gegaan weet ik niet.
  Onlangs heb ik de afslankbijbel aangeschaft, zonder dat ik doorhad dat ik maandelijks moest betalen ( en nu is er ineens ruim 19 euro van mijn rekening afgeschreven ). Ik wil beslist van dit “abonnement “af. De emails heb ik reeds stopgezet. Als ik nog verdere aktie moet ondernemen wil ik dit graag weten.
  Ik zal structureel elke afschriving storneren.

  1. Goede avond,
   Vervelend om te horen dat je zo’n vervelende ervaring hebt met het abonnement van de Afslank Receptenbijbel.
   Als het goed is kun je per email contact met hen opnemen en dan kunnen ze het abonnement stopzetten.
   Met vriendelijke groet,
   Ryan

 3. Schandalig bedrijf! Kom er na lange tijd achter dat er een abonnement afgeschreven is. Nooit wat gezien of gebruik van gemaakt. Bizar om je klant zo te misleiden na aanschaf van een boek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *