Fitness Dumbells

Alle Fitness Dumbells op één plek!

Fitness Dumbells. De dumbell bestaat al een zeer lange tijd. Laten we eerst beginnen met een kort stukje geschiedenis. Een dumbbell is een korte staal (halter) waar losse gewichten aan kunnen worden bevestigd. Dumbbells, ook wel dumbells genoemd, worden gebruik bij fitness training, bodybuilding, krachttraining en powerlifting.

De term dumbell werd voor het eerst gebruikt in de 18e eeuw en het was waarschijnlijk voor een apparaat voor het oefenen van het luiden van kerkklokken. Dit apparaat maakte geen geluid, en werd daarom dumb bell genoemd (In het Nederlands een stomme kok).

Vandaag de dag kun je binnen de fitness artikelen een tal van verschillende soorten dumbells kopen. De dumbells met vast gewichten zijn vaak de goedkopere gewichten, en zijn bedoelt voor lichtere trainingen. Ook zijn er dumbells met dure zware metalen die in een sportschool worden gebruikt.

Alle verschillende soorten dumbells kun je allemaal terug vinden op deze pagina.

Lees snel verder!

fitness dumbells

De XCO Trainer

xco trainer

XCO Trainer. De XCO Trainer wordt gebruikt om je core te ontwikkelen, je kracht te vergroten en om calorieën te verbranden. De XCO trainer is een aluminium buis gevuld met korrels. Wanneer je aan het sporten bent bewegen de korrels door de buis, waardoor het gewicht zich verplaatst. Aan het begin van iedere beweging gebruik je dus je kracht om de korrels in beweging te krijgen. Aan het eind van je beweging gebruik je je kracht om de korrels te stoppen.

Deze manier van trainen daagt je spieren steeds opbouw uit om balans te vinden. Dit is dan ook een zeer intensieve manier van trainen.

Wil je meer weten? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Veel gestelde vragen over Fitness Dumbells!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over Fitness Artikelen. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Waar kun je fitness dumbells kopen?

De beste en meest voordeligste dumbells kun je kopen via deze website!

Welke dumbells zijn er voor thuis?

Vandaag de dag kun je een breed aan assortiment aan dumbells kopen welke je thuis kunt gebruiken.

Hoe lang gaan dumbells mee?

Dit is geheel afhankelijk aan de kwaliteit van de dumbell. Sommige dumbells kunnen namelijk jaren mee gaan.

Welke oefeningen kun je met dumbells doen?

Je kunt het zo gek nog niet bedenken of je kunt een dumbell toevoegen aan je oefening. Ontdek op deze pagina de verschillende oefeningen die je kunt doen met dumbells.

Welke spieren kun je training met dumbells?

Met dumbells kun je bijna elke spier in je lichaam trainen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Fitness Dumbells? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *