Loopband Goedkoop

Een loopband die goedkoop is? We snappen als geen ander dat we allemaal wel eens op zoek zijn naar producten die extra goedkoop zijn.

Het kan namelijk flink wat geld besparen wanneer je voor een goedkoper product gaat, loopbanden zijn hier geen uitzonderingen in.

Toch is het zoeken naar een goedkope loopband niet zo gemakkelijk als dat het lijkt.

Om deze reden gaan we op deze pagina uitgebreid kijken naar de goedkoopste loopbanden maar waar je wel waard krijgt voor je geld.

Laten we direct beginnen!

loopband voor ouderen

Dé Nr. 1 Goedkope Loopband!

Waarom kiezen voor een Loopband die Goedkoop is?

Zoals gewoonlijk gaan we beginnen bij het begin en gaan we eerst kijken naar de vraag: “Waarom kiezen voor een loopband die goedkoop is?”.

Het antwoord op deze vraag mag wel duidelijk zijn en dat is: “Je wilt zoveel mogelijk geld besparen”, toch?

Het kopen van fitness apparatuur kan namelijk een flinke investering zijn.

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om een loopband tweedehands te kopen, maar dan ben je niet verzekerd van de beste kwaliteit en koopgarantie.

Wanneer je van plan bent om op jacht te gaan voor koopjes dan raden we aan om voor een goedkoop én goed nieuwe model te kiezen die jou kan voorzien van de beste kwaliteit máár wel voor een lage prijs.

Zodra je een goede goedkope loopband hebt gevonden kan je dit enorm veel geld besparen.

Denk hierbij aan honderden, ofwel duizenden euro’s.

Tot 30% korting op fitnessapparatuur tijdens Black Friday 2017

Wat zijn de aandachtspunten voor een goedkope loopband?

Het kan natuurlijk heel veel schelen in de portemonnee wanneer je kiest voor een loopband die goedkoop is maar je er zijn alsnog een aantal zaken waar je op moet letten bij het kopen ervan.

Het kan uiteraard lonen om voor een dubbeltje op de eerste rand te zitten maar het is wel belangrijk om expliciet op een aantal zaken te letten voordat je tot de koop overgaat.

Onderstaand gaan we de belangrijkste punten nader toelichten:

1. Wat is de maximale snelheid?

Het is een feit dat de goedkopere loopbanden over het algemeen een lagere maximale snelheid hebben.

Dit komt vanwege het feit dat hoe goedkoper een loopband is, hoe minder groot het vermogen van de motor is.

Uiteraard hoeft dit geen probleem te zijn maar dit is wel een punt om op te letten.

Wanneer jij van plan bent om interval trainingen te doen op een loopband die maximaal 6 km/uur gaat schiet dit natuurlijk niet erg op.

2. De duurzaamheid van de loopband

We gaan er vanuit dat wanneer je voor een loopband die goedkoop is kiest, dat dit dan wel duurzaam is, toch?

Het geeft namelijk wel zo’n lekker gevoel om de goedkoopste loopband te kopen die er is.

Maar als de loopband niet duurzaam is en vervolgens binnen de kortste keren alweer kuren vertoont, dan heb je er alsnog niks aan.

Om deze reden hebben we verderop op deze pagina alleen maar loopbanden geselecteerd die van zeer duurzame kwaliteit zijn.

3. Kies je voor een walking pad of loopband?

Veel loopbanden die goedkoop zijn vallen onder de categorie walking pad ofwel wandel loopband.

Dit zijn loopbanden die bedoeld zijn om op te wandelen en hebben vaak een lagere maximale snleheid van 6 tot 8 km per uur.

De waling pad wordt vaak gebruikt als een loopband voor on een bureau. Op deze manier kun je al wandelend werken vanachter je bureau.

Ben je echt opzoek naar een wandel loopband voor onder je bureau dan kun je er ook voor kiezen om gebruik te maken van een walkdesk.

Wil je een loopband waar je op kunt hardlopen? Dan dien je de maximale snelheid dus goed in de gaten te houden.

4. De veiligheid van de loopband

Tot slot is het nog van belang om over een veilige loopband te beschikken.

Het is helaas vaak zo dat de goedkopere loopbanden wat minder stabiel zijn dan de duurdere modellen.

Het belangrijkste is dat de loopband stabiel is en over een noodstop beschikt om je veiligheid te kunnen waarborgen.

Een loopband goedkoop kopen?

We hebben nu al aardig wat informatie behandelt omtrent goedkope loopbanden. Je weet waar je nu op moet letten wanneer je goedkoop een loopband wilt aanschaffen.

We gaan je nu een handje op weg helpen met het uitzoeken van een goedkope loopband.

Om deze reden hebben we voor je een selectie gemaakt van de beste loopbanden die je momenteel voor een bodemprijs kunt kopen en welke kwalitatief ook de beste zijn:

1. Focus Fitness Jet 2 (De beste goedkope loopband)

De Focus Fitness Jet 2 is de ideale loopband voor de thuissporter.

Deze compacte loopband beschikt over verschillende voorgeprogrammeerde programma’s, heeft een stille motor en is handmatig verstelbaar in twee verschillende hoogtes.

Na afloop van je training is hij eenvoudig op te klappen! De sterke 1,5 PK motor van de Jet 2 zorgt ervoor dat je tot wel 13km/u kunt rennen.

Daarnaast zorgt deze motor voor een relatief laag geluidsniveau en een lange levensduur. Het loopoppervlak van 41cm biedt je de ruimte om zorgeloos te lopen en te joggen op deze loopband.

Daarnaast is het loopvlak gedempt met een zesvoudige flexdemping. Deze demping beschermt niet alleen je gewrichten, maar dempt ook het geluid.

Het eigen gewicht van 55kg zorgt voor een stabiele loopervaring tijdens het sporten en de praktische handvaten zijn ideaal om vast te pakken tijdens het wandelen of om eenvoudig je snelheid te verhogen of te verlagen.


2. VidaXL Mini-Loopband (Allergoedkoopst)

Deze handmatige loopband maakt het mogelijk om thuis te sporten wanneer het jou uitkomt. Een handmatige loopband houdt in dat dit een loopband zonder motor is.

De loopband heeft een loopvlak van 93 x 36 cm. Door vooruit te lopen, laat je de band bewegen. Hoe sneller je loopt, hoe sneller de band beweegt. Het anti-slip loopoppervlak is comfortabel en veilig om op te lopen.

De meegeleverde monitor houdt de snelheid, trainingstijd, afgelegde afstand en verbrande calorieën bij. Dankzij het inklapbare ontwerp neemt de loopband niet te veel ruimte in wanneer deze wordt opgeborgen.

Daarnaast kunnen de voetjes in de hoogte worden aangepast om de hoek van de loopband te verstellen. Met deze compacte en flexibele, inklapbare loopband kan je comfortabel thuis trainen! Let op, dit is een kleine, niet-elektrische loopband.

Hij is het meest geschikt voor een wandel- of lichte hardloopsessie. Wij adviseren grotere/langere gebruikers en de meer competitieve hardlopers om een grotere, elektrische loopband aan te schaffen.


3. VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband

De VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband geeft je de voordelen van thuis wandelen of hardlopen in een fractie van de ruimte die de meeste loopbanden in gebruik nemen.

Hardlopen helpt je met afvallen, je conditie te verbeteren en fitter en gezonder te worden. Helaas neemt een loopband veel ruimte in en zijn niet alle loopbanden even gemakkelijk te verplaatsen. 

Gelukkig is dat voor de VirtuFit Totally Foldable TR-50i Loopband geen probleem. De TR-50i Loopband is een inklapbare loopband en is dan zo compact dat je hem onder je bed kunt schuiven of gekanteld naast je kast kunt plaatsen.

Hij is opgeklapt nog maar 18 cm hoog (of lang) en geeft je op die manier bijna alle gebruikte ruimte weer terug na het sporten.

Deze loopband is ook veel lichter dan de meeste anderen, waardoor je hem gemakkelijker verplaatst met de ingebouwde transportwielen.


4. Focus Fitness Jet 1

De Focus Fitness Jet 1 is een perfecte loopband voor thuisgebruik. De Jet 1 is makkelijk in gebruik, heeft een fijn loopvlak en biedt voldoende trainingsmogelijkheden.

Na de training kun je de loopband inklappen en wegrollen met de transportwieltjes. De Jet 1 loopband beschikt over een stille 1,25 PK motor.

Hierdoor kan de loopband een snelheid bereiken van 1 tot 13 km/h. Dankzij de 6-voudige Elastic Cushion demping worden je gewrichten beschermd tijdens het trainen en wordt geluid gereduceerd.

Het loopvlak van deze Focus Fitness loopband is 120 cm lang en 40 cm breed, waardoor de loopband geschikt is voor zowel wandelen, joggen of recreatief hardlopen.


Misschien vind je dit ook interessant:

Op TakeActionNow.nl delen we enkel de allerbeste informatie omtrent fitness loopbanden. Je kunt op deze website dan ook een tal van verschillende pagina’s over loopbanden vinden.

Ben je opzoek naar nog meer informatie over loopband gerelateerde onderwerpen? Bekijk dan ook de volgende pagina’s:

Veel gestelde vragen over een Goedkope Loopband!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over een goedkoper loopband. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Is een loopband goed om af te vallen?

Een loopband kan jou helpen om sneller en effectiever af te vallen

Waar is een loopband goed voor?

Een loopband is goed voor afvallen en om je conditie te verbeteren.

Waar kun je het beste een goedkope loopband kopen?

Op deze pagina kun je een selectie van de goedkoopste loopbanden terug vinden?

Kun je een goedkope loopband ook huren?

Ja het is mogelijk maar we raden het echter niet aan omdat de kwaliteit meestal minder is.

Kun je een loopband goedkoop kopen via Marktplaats?

Op Marktplaats kun je vaak zeer goedkoop loopbanden kopen maar dit raden we je echter af. Dit omdat de kwaliteit vaak minder is en je geen garanties erbij krijgt.

Heb je nog vragen of opmerkingen over een goedkope loopband? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *