Life Fitness Loopband

Een Life Fitness Loopband kopen? Vandaag de dag is voldoende bewegen enorm belangrijk.

Steeds meer mensen zitten te lang achter hun bureaus of bewegen überhaupt op dagelijkse basis onvoldoende.

Daar kan een fitness loopband een oplossing voor zijn! In jouw zoektocht naar de perfecte loopband ben je vast en zeker de Life Fitness Loopband tegen het lijf gelopen.

Op deze pagina gaan we deze loopband dan ook uitgebreid onder de loep nemen.

Zo gaan we kijken naar het merk Life Fitness zelf, wat de beste loopbanden zijn en waar je deze het voordeligst kunt kopen.

Laten we direct beginnen!

Life Fitness Loopband

Dé Nr. 1 Life Fitness Loopband

Over het merk Life Fitness

Zoals gewoonlijk gaan we beginnen bij het begin en gaan we eerst kijken naar het merk Life Fitness zelf.

Het merk Life Fitness is een Amerikaans bedrijf die zich focust op het produceren van fitness apparatuur.

In het assortiment van Life Fitness vind je niet alleen maar loopbanden, maar je kunt er ook crosstrainers en hometrainers vinden.

Een leuk feitje hierbij is dat Life Fitness ook de ontwikkelaar is van de allereerste elektronische hometrainer.

Het merk Life Fitness is opgericht in het jaar 1977. Vanaf dat jaar wist het bedrijf eigenlijk al een voortrekkersrol in te nemen.

Dat blijkt onder meer uit het bovengenoemde feitje, maar ook uit het feit dat dit bedrijf allerlei soorten loopbanden aanbiedt.

Zo is het merk één van de weinige merken die zich richt op zowel loopband voor thuis én professionele loopbanden.

Over de Loopband van Life Fitness

Hardlopen is voor steeds meer mensen een vorm van ontspanning geworden maar ook een manier voor afvallen en om het streefgewicht te bereiken.

Er zijn dan ook voldoende mensen die gebruik maken van een hardloopband met als doel om hun conditie te verbeteren.

Ben je een groot liefhebber van hardlopen en wil je om die reden een loopband voor in huis kopen?

Of misschien ben je wel een sportschooleigenaar en ben je opzoek naar een nieuwe, geschikte loopband?

In beide gevallen kun je terecht bij het merk Life Fitness. Dit merk heeft namelijk in de afgelopen jaren vrij veel loopbanden op de markt gebracht.

Eigenlijk zijn alle loopbanden van dit merk razend populair geworden, dit komt voornamelijk door de prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom kiezen voor een Life Fitness Loopband?

Wil je vanuit het gemak van je eigen woning lekker kunnen sporten en gaat je voorkeur dan uit naar hardlopen op een loopband?

Dan kun je uit een aantal merken kiezen. Sommige merken houden zich namelijk bezig met het ontwikkelen van loopbanden voor thuisgebruik.

Van deze paar merken is Life Fitness absoluut één van de meest aantrekkelijke.

Bij dit merk zijn de loopbanden niet enorm goedkoop maar ze zijn in verhouding met andere loopbanden absoluut niet duur.

De loopbanden zitten qua prijs eigenlijk relatief aan de onderkant van de markt, terwijl de kwaliteit van de loopbanden zich aan de bovenkant van de markt bevindt.

De Functies, Mogelijkheden en Luxe van de Loopbanden

We weten nu een beetje wat we kunnen verwachten van de loopbanden van het merk Life Fitness.

Maar wist je dat je in het assortiment van Life Fitness geen ‘standaard’ loopbanden tegenkomt?

Alle loopbanden van dit merk zijn namelijk rijkelijk uitgerust met verschillende standaardopties.

Zo zijn de loopbanden voorzien van een prachtig display en kun je bij alle loopbanden gebruik maken van een borstband.

Met deze borstband kun je bijvoorbeeld zeer nauwkeurig jouw hartslag meten tijdens het hardlopen.

Verder zijn de loopbanden voorzien van een zeer krachtige motor. Met deze motoren ligt de topsnelheid van een Life Fitness Loopband zo rond de 20 km/uur.

Het continu vermogen van de motoren liggen vrij hoog en zijn tevens van uitstekende kwaliteit.

We kunnen wel stellen dat het aanbod van Life Fitness zeer divers is.

Wanneer je bijvoorbeeld een kijkje neemt op de website Fitwinkel.nl dan zie je dat er onderscheid gemaakt wordt tussen de volgende varianten:

  • Loopband voor thuisgebruik
  • Loopband voor professioneel gebruik

Van beide soorten loopbanden vind je in het assortiment van Life Fitness meerdere varianten terug.

Wat jouw fitness doel ook is, we zijn ervan overtuigd dat je een passende loopband kunt vinden in het assortiment van Life Fitness.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van een Life Fitness Loopband?

Wanneer je op zoek bent naar een loopband is het een absolute aanrader om naar dit merk te kijken.

Waarom? Dit hebben we eerder op deze pagina besproken. Verderop op deze pagina gaan we de beste loopbanden van Life Fitness bespreken.

Voordat we de verschillende loopbanden gaan behandelen willen we eerst een paar belangrijke criteria voor loopbanden bespreken.

Wanneer je de Life Fitness Loopbanden met elkaar wilt gaan vergelijken, is het belangrijk om de volgende criteria in je achterhoofd te houden:

  • Wat is het vermogen van de loopband?
  • Waar wil je de loopband voor gebruiken? (Thuisgebruik of Professioneel gebruik)
  • Wat is de hellingshoek van de loopband?
  • Wat is het maximaal belastbare gewicht van de loopband?
  • Hoe zit het met het continu vermogen en het piek vermogen van de motor?
  • Hoeveel ingebouwde programma’s heeft de loopband?
  • Heb je de mogelijk om gebruik te maken van een borstband?
  • Wat is de prijs van de loopband?

We begrijpen dat dit aardig wat criteria zijn maar zolang je deze in je achterhoofd houdt garandeer je jezelf van de beste keuze.

Wat zijn de beste Life Fitness Loopbanden voor Thuis?

We weten nu wat we kunnen verwachten van de loopbanden van het merk Life Fitness.

Ook weten we waar we op moeten letten wanneer we loopbanden met elkaar willen gaan vergelijken.

Nu gaan we kijken naar de beste loopbanden voor thuis. Ben je opzoek naar een loopband voor thuis en wil je daarbij een loopband met de beste prijs-kwaliteitsverhouding?

Dan ben je bij het assortiment van Life Fitness bij het juiste adres. Wanneer we kijken naar de loopbanden voor thuis kunnen wij in ieder geval de volgende 2 varianten aanraden:

1. Life Fitness F1 Smart Loopband

Trainen op een compacte, opklapbare loopband in je eigen huis. Dat kan met de Life Fitness F1 Smart loopband. Comfortabel en innovatief, zoals u van Life Fitness gewend bent.

Deze loopband bespaart 90% stroom als hij niet gebruikt wordt, en is met één druk op de knop weer helemaal op volle kracht. Sterker nog, Het GoSystem Quick Start systeem onthoudt uw favoriete snelheden en instellingen, zodat uw loopband meteen goed staat afgesteld.

Het FlexDeck schokdemping systeem van de Life Fitness F1 Smart loopband vermindert de druk op uw gewrichten met 30% vergeleken met hardlopen op een verhard oppervlak.

Op deze manier neemt de kans op ongelukken af, en traint u veel prettiger. De stille motor van de F1 Smart loopband is duidelijk bedacht voor thuis gebruik, samen met de kindvriendelijke vergrendeling.

Twee bekerhouders en een ingebouwd lees rek zorgen voor extra gemak tijdens het lopen. Voor de mensen die liever muziek luisteren heeft de Life Fitness F1 Smart een iPod aansluiting.


2. Life Fitness F3 GO Loopband

De Life Fitness F3 GO Loopband is kwaliteit zonder concessies. Een stevige en slanke loopband die na de training is op te klappen om ruimte te besparen.

De hoge kwaliteit van de Life Fitness F3 zorgt voor jaren van fitness plezier. Met de gebruiksvriendelijke “GO” trainingscomputer heb je alle belangrijke fitnessprogramma’s die je bij je oefeningen nodig hebt op een overzichtelijk scherm.

De Life Fitness F3 GO loopband is vriendelijk voor je gewrichten en absorbeert bijna 30% meer schokken dan de gemiddelde loopband met de gepatenteerde FlexDeck schokdempers.

Tijdens het lopen kun je een boek lezen vanaf het leesrek of een drankje drinken dat je in de cupholder hebt gezet. Je telefoon of afstandsbediening voor de televisie liggen vlak voor je neus op de accessoire houder.


Wat zijn de beste Professionele Loopbanden van Life Fitness?

We weten nu wat de beste loopbanden voor thuis zijn maar wist je ook dat Life Fitness kwalitatief goede loopbanden in haar assortiment heeft voor professioneel gebruik?

Onderstaand hebben we wederom een selectie gemaakt van 2 professionele loopbanden die wij aanraden:

1. Life Fitness Platinum Discover SE3 Loopband

De Life Fitness Platinum Discover SE3 Loopband is de ultieme cardio ervaring in je eigen huiskamer. Het hoogste niveau van kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Deze loopband verandert de manier waarop je tegen fitness aan kijkt.

De Platinum Discover SE3 Loopband maakt gebruik van een FlexDeck schokdemper. Een dempingsysteem dat de belasting op je knie en kniegewricht tot 30% vermindert.

Hij heeft een gebruiksvriendelijk “activity zone” sneltoets paneel dat je uitnodigt om de loopband op te starten. Direct je tempo op 3,6, of 9 km/u om te beginnen met je warming up.

Vlak naast dit paneel zitten de hartslagsensoren van deze loopband. Handig geplaatst, maar niet noodzakelijk.

Je kunt ook een borstband gebruiken om je hartslag te laten meten.


2. Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD

De Life Fitness Platinum Club Discover SEH3D Loopband geeft je alle ruimte om te rennen met een groot 153 x 56 cm loopvlak waarop je bezig bent met het afleggen van kilometers en niet met de plek waarop je je voeten plaatst.

De FlexDeck schokdempers verminderen de belasting op je knieën en gewrichten en maken hardlopen comfortabel.

Je kan meteen aan de slag. Deze loopband heeft een gemakkelijk en overzichtelijk snelstartsysteem waarin je de belangrijkste instellingen zoals hellingshoek en snelheid direct op een eenvoudige manier aan past.

Na de basis kan je verder naar de uitgebreide trainingsmogelijkheden en eventueel je eigen fitness apps activeren.


De Best Geteste Loopband Merken!

Op TakeActionNow.nl delen we enkel de allerbeste loopbanden die je online kunt bestellen. Je kunt op deze website dan ook een tal van verschillende reviews van loopband merken vinden.

Hierbij letten we dan op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak, ervaringen en werking.

Ben je opzoek naar nog meer loopband merken? Bekijk dan ook de volgende pagina’s:

Veel gestelde vragen over de Life Fitness Loopband!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over de Life Fitness Loopband. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Waarom gebruik maken van een Life Fitness Loopband?

Het zijn degelijke loopbanden met een gevarieerd aanbod.

Waar is een loopband goed voor?

Een loopband is goed voor afvallen en om je conditie te verbeteren.

Zijn er ook handleidingen beschikbaar voor de Life Fitness Loopband?

Jazeker! Indien je bijvoorbeeld je handleiding kwijt bent kun je gemakkelijk online een vervanger vinden.

Wat train je met een loopband?

Met een loopband train je voornamelijk je beenspieren en je conditie.

Is de Life Fitness Loopband geschikt voor thuis gebruik?

Ja, het merk Life Fitness heeft onder andere de perfecte loopband voor thuis gebruik

Heb je nog vragen of opmerkingen over de Loopbanden van het merk Life Fitness? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *