VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer. De zoektocht naar de perfecte hometrainer kan soms een flinke uitdaging zijn. Vandaag de dag zijn hometrainers populairder dan ooit en er zijn super veel opties om uit te kiezen.

Soms kan je door de bomen het bos niet meer zien.

Maar welk apparaat is nu het meest geschikt, en hoe weet je welke het beste is?

Na een lange en uitgebreide zoektocht ben je uiteindelijk bij de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer terecht gekomen.

Ben jij dan ook van plan om de VirtuFit Hometrainer te kopen? Dan ben je hier bij het juiste adres! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer zodat jij exact weet wat je in huis haalt en of dit product bij jou past.

Verder kun je ook diverse ervaringen, recensies en reviews terug vinden van andere VirtuFit gebruikers.

Na het lezen van deze pagina weet je alles over de fitness VirtuFit Hometrainer en kun je een weloverwogen aankoop doen.

Laten we direct beginnen!

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer

Dé Nr. 1 Homertainer van Nederland!

Wat is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer?

We gaan zoals gewoonlijk beginnen bij het begin, wat is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer? De VirtuFit is het ideale fitness apparaat waarmee je binnen kunt fietsen.

Met die apparaat kun je in het gemak van je eigen huis cardio trainingen doen en hoef je dus niet meer de deur uit om aan je dagelijkse beweging te komen.

De hometrainer is voornamelijk geschikt om op een lage intensiteit te gaan fietsen. Voor de wat hogere intensiteit is dit apparaat minder ideaal, maar dat kan ook wat aan gedaan worden.

Het doel van de VirtuFit Hometrainer is dat je op een lage intensiteit je uithoudingsvermogen en conditie verbetert. Uiteraard kan de hometrainer ook helpen bij het verhogen van de vetverbranding. Om deze reden is de VirtuFit Hometrainer ook een zeer geschikt hulpmiddel om voor tijdens het afvallen.

Een compacte Hometrainer

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer is een zeer compact toestel. Het apparaat heeft een afmeting van: 110 x 52 x 146 cm. Super handig om in huis te halen!

Mede door deze afmetingen kun je de hometrainer op zeer veel verschillende plekken in je huis neerzetten. Het apparaat is niet alleen compact maar ook relatief licht in gewicht. De VirtuFit weegt slechts 46 kg.

Uiteraard zal je dit apparaat niet zo snel optillen tijdens het verplaatsen. Om deze reden zitten er dan ook wieltjes onder. Je hoeft de hometrainer simpelweg maar aan één kant op te tillen om deze vervolgens te kunnen verplaatsen.

Het formaat van de hometrainer is één van de belangrijkste dingen wanneer je van plan bent om er één te kopen voor thuis. Dit is naar onze mening dan ook één van de sterkste punten van de VirtuFit iConsole HTR 2.1. Het is een hometrainer die niet al te groot en te zwaar is.

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer

De specificaties van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer

Ben je nu opzoek naar een echte premium hometrainer voor een goed betaalbare prijs? Dan is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 het fitness toestel voor jou!

Om te beginnen heeft de VirtuFit iConsole HTR 2.1 namelijk 32 verschillende weerstandsmogelijkheden. Dit is mede mogelijk gemaakt door een echt V-belt systeem met een roterende massa van 20 kg.

Naast deze mooie eigenschappen heeft de VirtuFit ook nog eens 24 verschillende programma’s, waaronder:

 • 12 voorgeprogrammeerde trainingen
 • 1 wattage programma
 • 4 hartslag programma’s
 • 4 gebruikers programma’s
 • 1 hartslag hersteltest
 • 1 body fat test
 • handmatig programma

Om dit allemaal netjes en overzichtelijk te houden bevat de hometrainer een display voor tijdens je trainingen. Op dit display worden onder andere de tijd, snelheid, afstand, aantal omwentelingen, calorieverbruik, wattage (tot 300 watt) en hartslag weergegeven. Op deze wijze weet je ten alle tijden hoe je ervoor staat tijdens je training.

Heb je echter geen zin om je bezig te houden met al deze getalletjes en cijfertjes? Geen probleem! Je kunt tijdens het trainen ook kijken naar je favoriete Netflix serie op de tablethouder.

De iConsole functie

Vervolgens kun je je trainingen nóg afwisselender en uitdagender maken door gebruik te maken van de bijkomende applicatie. De VirtuFit HTR 2.1 is namelijk voorzien van een iConsole + app welke je gratis kunt downloaden in de app store.

Met behulp van deze app bouw je jouw VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer om tot een functionele en interactieve hometrainer.

Je kunt er bijvoorbeeld virtueel mee fietsen. Dit houdt in dat je bepaalde landschappen kunt kiezen wat je te zien krijgt op het scherm. Het lijkt dan net alsof je fietst in een echte omgeving. Om het nog realistischer te maken kun je jouw eigen trainingsroutes selecteren via Google Maps.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor routes die je regelmatig in het echt fietst, of juist een heel nieuw deel van de wereld verkennen.

Daarbij is de hometrainer ook voorzien van een bidonhouder zodat je nooit dorst zult krijgen tijden het sporten.

Op technische gebied is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 ook van premium kwaliteit. De homertrainer heeft namelijk op de draaipunten kogellagers, zodat de sportervaring stevig en natuurlijk blijft. Zoals we al eerder hebben verteld bevat de hometrainer ook wieltjes zodat je de hometrainer gemakkelijk na het sporten kan opruimen.

Tot slot heeft de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer een verstelbare zadel en stuur. Op deze wijze kun je altijd in de meest optimale positie sporten. Daarbij heeft de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg en een fabrieksgarantie termijn van 3 jaar!

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer

Hieronder hebben we een kort en bondig overzicht gemaakt van de hierboven vermelde technische specificaties:

 • 24 verschillende programma’s

 • 32 verschillende weerstanden

 • Weegt slechts 46 kg

 • V-belt systeem

 • 20 kg roterende massa

 • Display met de tijd, snelheid, afstand, aantal omwentelingen, calorieverbruik, wattage (tot 300 watt) en hartslag

 • Tablethouder

 • iConsole + App

 • Bidonhouder

 • Transportwieltjes

 • Kogellagers voor soepele sportervaring

 • Verstelbaar zadel en stuur

 • Maximaal belastbaar gewicht van 150kg

 • Afmetingen (LxBxH in cm): 110 x 52 x 146 cm

 • Fabrieksgarantie termijn van 3 jaar

De verschillende functies van de VirtuFit Hometrainer

We hebben nu een tal van verschillende functies opgenoemd waarmee de VirtuFit iConsole HTR 2.1 van is voorzien. Maar wat betekent dit nou allemaal? We kunnen ons dan ook zeer goed voorstellen dat een aantal van deze termen nogal vaag klinken.

Om deze reden gaan we nu een aantal van deze functies uitlichten zodat je precies weet wat je krijgt bij de VirtuFit iConsole HTR 2.1!

Het V-Belt Systeem met 20kg Roterende Massa

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer heeft een v-belt aandrijvingssysteem met een roterende massa van 20kg. Dat is een flinke mond vol… en wat betekent dit nou precies?

De roterende massa, ook wel het vliegwiel genoemd, kan je zien als het hart van de hometrainer. Dit onderdeel zorgt immer voor de weerstand en de soepelheid van de sportervaring. Ook kan het vliegwiel de mogelijkheid bieden tot meer weerstandniveaus. Vandaar de 32 verschillende weerstandsniveaus van de VirtuFit iConsole HTR 2.1.

Het vliegwiel staat dan weer in contact met het v-belt systeem wat het beste aandrijvingssysteem is wat je kunt krijgen op een hometrainer. Dit is namelijk een aandrijvingssysteem wat het minste geluid maakt.

v-belt

De Tablethouder

Zoals we al eerder hadden gemeld bevat de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer een tablethouder wat een leuk voordeel met zich meebrengt.

Het thuis sporten kan namelijk snel als saai worden ervaren naarmate je elke keer weer in dezelfde kamer naar dezelfde muur zit te staren. met de bijkomende tablethouder kan je je trainingen een stuk leuker en interessanter maken.

Je kunt dan namelijk in plaats van naar de saaie muur ook naar je favoriet Netflix serie kijken. Op deze wijze kun je je trainingen een stuk leuker maken.

Het Display met de verschillende Parameters

Heb je echter geen zin om bijvoorbeeld Netflix te kijken? Wil je liever zien hoe goed je bezig bent met je training? Dat kan dan met het bijkomende display.

Op dit display kun je de verschillende parameters bijhouden, zoals de tijd, snelheid, afstand, aantal omwentelingen, calorieverbruik, wattage (tot 300 watt) en je hartslag.

Op deze wijze kun je exact je training bijhouden en zien hoe goed je bezig bent. Dit zorgt dan weer voor een extra stukje motivatie.

De iConsole + App

Wat de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer zo bijzonder maakt is de bijkomende iConsole + App. De app voor de iConsole is gratis te downloaden voor je Android smartphone, iPad, iPhone of Ipod Touch en maakt via bluetooth verbinding met de HTR 2.1.

Op deze wijze is het mogelijk om via Google Maps je eigen trainingsroutes te ontwerpen. Je kunt echter ook een trainingsroute volgen die al is ingesteld. Over de hele wereld zijn er afstanden om te fietsen.

De ingestelde omgeving verschijnt dan op je display waarbij de hometrainer automatisch de intensiteit aanpast wanneer je een berg op of af rijdt.

iConsole

De Ergometer

De volledige benaming voor deze hometrainer is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer. Dit is een flink mond vol. Het zal je vast zijn opgevallen dat we nog niet zijn stilgestaan bij de term ‘Ergometer’ Wat wordt hiermee bedoelt?

Dit is namelijk een vrij onbekend begrip. Hiermee wordt bedoelt dat der weerstand de kracht in wattage weergeeft. Op deze wijze krijg je een nauwkeurige indicatie van je eigen trapvermogen.

Ook kun je zelf jouw weerstand instellen in wattage. Zo’n Ergometer wordt vaak gebruikt tijdens revalidatie, maar het kan je ook helpen om simpelweg beter te kunnen trainen.

Inclusief gratis training DVD!

Bij aanschaf van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer krijg je een QR code meegeleverd. Scan deze code met je smartphone of tablet en krijg gratis direct toegang tot de trainingsvideo.

Met deze trainingsvideo volg je lessen van professionele trainers, doe je inspiratie op voor nieuwe oefeningen en leer je effectiever te trainen.

Vet verbranden met de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer

Dankzij het ‘Lichaamsvet’ programma op de VirtuFit iConsole HTR 2.1 hometrainer is het mogelijk om te trainen met als doel om zoveel mogelijk vet te verbranden.

Voordat je begint aan deze training moet je een aantal parameters invullen, zoals leeftijd, geslacht, lengte en huid gewicht. Vervolgens zal de trainingscomputer hier een berekening op los laten en jun je jouw vetpercentage aflezen.

Algemene Aandachtspunten bij het kopen van een Hometrainer

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 hometrainer is absoluut niet de enige hometrainer die je vandaag de dag kunt kopen. Om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen aankoopkeuze kunt maken moet je uiteraard wel de verschillende hometrainers vergelijken.

Om deze reden hebben we hier een lijst gemaakt met een aantal factoren die voor jou misschien wel een beslissende factor kunnen zijn bij jouw aankoopkeuze. Kijkend naar deze verschillende factoren kun je uiteindelijk zelf de verschillende hometrainers met elkaar vergelijken.

Het gewicht van het Vliegwiel (Roterende Massa)

Hoe zwaarder het vliegwiel is, hoe meer variatie je hebt in de verschillende weerstandsniveaus. Wil je dus meer variatie in je training? Ga dan voor de hometrainer met een wat zwaarder vliegwiel.

Ook heeft het vliegwiel invloed op de soepelheid van de fietsbeweging. Of mensen dit fijn vinden verschilt van persoon tot persoon. De meeste mensen vinden namelijk een wat zwaarder vliegwiel prettiger.

Over het algemeen kun je deze vuistregels aanhouden:

 • Beginners kunnen het beste kiezen voor een licht vliegwiel van 4 tot 9 kg.
 • Indien je opzoek bent naar meer mogelijkheid of al wat gevorderd bent kun je het beste kiezen voor een vliegwiel tussen de 7 tot 15 kg.
 • Fanatieke of Semi professionele fietsers zouden beter kunnen kiezen voor een vliegwiel van +15 kg. (Vliegwiel van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 hometrainer)

Het aandrijfsysteem

Het aandrijfsysteem kan veel verschil maken in het hoeveelheid geluid wat een hometrainer maakt. Er zijn namelijk 2 verschillende soorten aandrijfsystemen:

 • Met een v-snaar (systeem van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer)
 • Met een ketting (vergelijkbaar met een fiets)

Een hometrainer met een v-snaar maken aanzienlijk minder geluid dan met een ketting. Echter is een aandrijfsysteem met een v-snaar wel weer duurder.

Wanneer de mate van geluid zeer belangrijk voor je is dan raden we aan om te kiezen voor een hometrainer met een v-snaar aandrijfsysteem.

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 heeft een v-snaar systeem.

De verstelbaarheid van de Hometrainer

Kun je het stuur of het zadel verstellen?

Dit is namelijk een zeer belangrijk punt om bij stil te staan wanneer je voor een langere periode een hometrainer wilt gaan gebruiken. Je moet er uiteraard comfortabel op kunnen zitten.

Hierbij zijn 2 punten heel belangrijk:

 • Is het zadel in hoogte, naar voren of naar achter verstelbaar?
 • Is het stuur verstelbaar?

Kijk bij aankoop van een hometrainer altijd naar de mate van verstelbaarheid. Bij de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer is dit gelukkig allebei mogelijk, waardoor je deze 2 vakjes al af kunt vinken.

Het gewicht van de Hometrainer

Het gewicht van de Hometrainer is een zeer goede indicator van de kwaliteit van het apparaat.

Hoe zwaarder het apparaat, hoe lastiger het is om het apparaat kapot te krijgen. Dit komt omdat bij zwaardere apparaten gebruik is gemaakt van zwaardere materialen, zoals metaal. Ook is een zwaardere hometrainer stabieler tijdens het sporten.

Kijk dus tijdens het vergelijken van verschillende hometrainers ook met een schuin oog naar het gewicht van de hometrainer. Hoe zwaarder de hometrainer, hoe hoger van kwaliteit de hometrainer is.

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer heeft een gewicht van 46 kg wat een goed gewicht is voor een hometrainer. Met de VirtuFit iConsole HTR 2.1 kun je dus genieten van een stabiele sportervaring.

Het maximaal belastbaar gewicht

Het volgende punt is een zeer logisch punt om je in overwegingen mee te nemen. Wanneer je namelijk nog te zwaar bent voor een hometrainer dan bestaat het risico dat je het apparaat snel beschadigd. Kijk daarom eerst naar je eigen gewicht en pas daar je keuze op aan.

Vaak is het slim om hierin wat ruimer te kiezen zodat je zeker bent dat de hometrainer niet kapot gaat omdat de hometrainer onder te veel druk staat.

De garantie

Tot slot gaan we nog kijken naar de fabrieksgarantie. Kijk namelijk altijd naar hoeveel fabrieksgarantie een hometrainer heeft. Dit geeft zekerheid bij je aankoop. Let er echter wel op dat er een verschil is tussen de garantie op de constructie en de garantie van de verschillende onderdelen van een hometrainer.

Meestal heb je een levenslange garantie voor de constructie, maar op de diverse onderdelen kan het verschillen. Let daar dus altijd goed op!

De standaard garantie op de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer is 3 jaar!

De VirtuFit HTR 1.0 vs VirtuFit HTR 2.0 vs VirtuFit iConsole HTR 2.1

Nu zijn er al een aantal verschillende varianten hometrainers van VirtuFit op de markt gekomen maar wat zijn nu precies de verschillen tussen deze hometrainers? Hieronder hebben we dan ook een kort en bondig overzicht gemaakt van de verschillen tussen de 3 hometrainers:

OmschrijvingVirtuFit HTR 1.0De VirtuFit HTR 2.0VirtuFit Iconsole HTR 2.1
Afmetingen:110 x 58 x 132 cm107 x 52 x 146 cm110 x 52 x 146 cm
Gewicht:23 kg32,5 kg46 kg
Weerstandmogelijkheden:82432
Trainingsprogramma’s:02424
Magnetisch Systeem:JaNeeNee
V-belt Systeem:NeeJaJa
Roterende massa:8 kg19 kg20 kg
Display:WelJaJa
Tablethouder:WelJaJa
iConsole + AppNeeNeeJa
Bidonhouder:WelJaJa
Transportwieltjes:NeeJaJa
Kogellagers:NeeJaJa
Verstelbaar zadel en stuur:WelJaJa
ErgometerNeeJaJa
Max belastbaar gewicht:120 kg150 kg150 kg
Fabrieksgarantie:Jaar 33 jaar3 jaar
Gratis training DVD:NeeNeeJa
Prijs:259,-€ 499,-€ 599,-

Zoals we kunnen zien is de VirtuFit iConsole HTR 2.1 een wat luxere uitvoering dan de VirtuFit HTR 2.0. De VirtuFit HTR 1.0 is dan weer de meest simpele uitvoering zonder al teveel toeters en bellen. Alle 3 de apparaten zijn van zeer goede kwaliteit alleen bij de ene krijg je net wat extra meer dan bij de ander. Wil je nu meer weten over de verschillende hometrainers? Klik dan snel op de onderstaande knoppen:

Reviews: VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer

Ben je nu van plan om de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer te kopen? Wanneer je een grotere aankoop doet, zoals een hometrainer, dan wil je natuurlijk wel zeker weten of het apparaat deugd.

Een miskoop willen we uiteraard voorkomen. Omdat het vaak niet mogelijk is om zo’n toestel uit te testen in de winkel wil je toch een klein stukje extra zekerheid hebben.

Om deze reden kan het daarom handig zijn om naar een aantal reviews te kijken. De verschillende ervaringen van VirtuFit iConsole HTR 2.1 gebruikers spreken sterk in het voordeel van het apparaat.

Op Bol.com heeft het toestel op dit moment van schrijven maar liefst 22 reviews en wordt het toestel gemiddeld beoordeeld met een 4,5 van de 5 sterren!

Ben je nu opzoek naar nog meer reviews over de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Wat zijn de ervaringen en recensies met de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer?

Voordat je de keuze maakt om de VirtuFit in huis te halen, kunnen we ons voorstellen dat je graag een aantal ervaringen en recensies van gebruikers wilt lezen. Om deze reden hebben we hieronder een overzicht gemaakt van actuele ervaringen en recensies van VirtuFit gebruikers:

virtufit iconsole htr 2.1 ergometer hometrainer review
virtufit iconsole htr 2.1 ergometer hometrainer review
virtufit iconsole htr 2.1 ergometer hometrainer review
virtufit iconsole htr 2.1 ergometer hometrainer review
virtufit iconsole htr 2.1 ergometer hometrainer review
virtufit iconsole htr 2.1 ergometer hometrainer review

Ben je nu opzoek naar nog meer ervaringen en recensies met de hometrainer? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Waar kun je de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer kopen?

Vandaag de dag kun je via een tal van verschillende online webshops de VirtuFit kopen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van waar je het goedkoopst dit apparaat kunt kopen.

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer Kopen

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer

Blokker.nl
v.a. € 599,-

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer Kopen

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer

Fitwinkel.nl
v.a. € 599,-

Conclusie: Moet je nu de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer kopen of niet?!

Je zou het misschien wel niet verwachten van de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer, aangezien het een best goedkoop en betaalbaar toestel is, én het van uitstekende kwaliteit is!

Zowel qua stevigheid als qua trainingsmogelijkheden en andere specificaties komt het zeer goed uit de test.

Het toestel is van zeer degelijke kwaliteit en het is ook nog eens een uiterst duurzaam apparaat. Bovenal is het een zeer geschikt toestel om te gebruiken in huis.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus dik in orde, en de gebruikers ervaringen zijn vrijwel allemaal erg positief gestemd over de hometrainer.

Blijf wel onthouden dat de hometrainer van VirtuFit geen magisch wonderapparaat is. Voldoende beweging en een gezonde voeding blijft de basis van een gezond leven.

VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer
VirtuFit iConsole HTR 2.1 Ergometer Hometrainer

Beoordeling door Ryan Francis,

03 apr 2021
5

De VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer is best goedkoop en betaalbaar, én van een uitstekende kwaliteit!

Zowel qua stevigheid als qua trainingsmogelijkheden en andere specificaties komt het zeer goed uit de test.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus dik in orde, en de gebruikers ervaringen zijn vrijwel allemaal erg positief gestemd over de hometrainer.

De best geteste Hometrainers van het merk VirtuFit!

Op TakeActionNow.nl delen we enkel de allerbeste hometrainers van het merk VirtuFit. Je kunt op deze website dan ook een tal van verschillende reviews van VirtuFit hometrainers vinden.

Hierbij letten we dan op kwaliteit, prijs, duurzaamheid, gebruiksgemak, ervaringen en werking.

Ben je opzoek naar nog meer hometrainers van het merk VirtuFit? Bekijk dan ook de volgende pagina’s:

Veel gestelde vragen over de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Kun je buikvet verbranden met de VirtuFit Hometrainer?

Helaas is het niet mogelijk om specifiek buikvet te verbranden, maar door de VirtuFit te gebruiken zal je over het algemeen afvallen.

Hoe vaak moet je trainen met de Hometrainer?

Dit is geheel afhankelijk aan je eigen voorkeur. Wil je conditie opbouwen dan zal je meer gebruik moet maken van de Hometrainer.

Welke spieren train je met de Hometrainer?

Met de VirtuFit Hometrainer train je voornamelijk je beenspieren, maar ook een klein beetje de bilspieren.

Waar kan ik het beste de VirtuFit Hometrainer kopen?

Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van waar je het beste de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer kunt kopen.

Kun je afvallen met de VirtuFit Hometrainer?

Absoluut! Wel is het van belang dat je ook een gezond en gebalanceerd dieet hanteert.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de VirtuFit iConsole HTR 2.1 Hometrainer? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *