Life Fitness Hometrainer

Life Fitness Hometrainer kopen? Vandaag de dag kun je echt een tal van verschillende soorten en merken hometrainers kopen.

Je kunt soms door de bomen het bos niet meer zien. Voor welke hometrainer moet je nu kiezen?

In je zoektocht naar de beste hometrainer ben je de fitness hometrainers van het merk Lift Fitness tegengekomen.

Op deze pagina kun je alle informatie vinden omtrent de Life Fitness Hometrainers, of deze hometrainer bij jou past en waar je vervolgens het meest voordeligst deze hometrainer kunt kopen.

Laten we direct beginnen!

Life Fitness Hometrainer

Dé Nr. 1 Hometrainer van Life Fitness!

Over het merk Life Fitness

Zoals gewoonlijk gaan we eerst beginnen bij het begin en gaan we eerst in het kort kijken naar het merk Life Fitness.

Het merk Life Fitness is een Amerikaans fitness merk dat naast hometrainers en spinningfietsen nog veel meer fitness apparaten aanbiedt.

Naast de diverse cardio apparaten zoals de Life Fitness Crosstrainer en Life Fitness Loopband kun je ook krachtapparatuur terugvinden in het aanbod van Life Fitness zoals een bankdruk set.

Life Fitness is een ware gigant in de industrie en wereldwijd misschien hét grootste en meest gewaarde merk.

Veel verschillende sportscholen hebben dan ook het apparatuur van Lift Fitness waar met veel plezier gebruik van wordt gemaakt.

Waarom zou je kiezen voor een Life Fitness Hometrainer?

We weten nu al wat meer over het merk Life Fitness maar waarom zou je eigenlijk moeten kiezen voor een Life Fitness Hometrainer en niet voor een hometrainer van een ander merk?

De voornaamste reden om voor een Life Fitness Hometrainer te kiezen is omdat deze hometrainers van uitstekende kwaliteit zijn.

Wereldwijd staan deze fitness apparaten er namelijk om bekend dat ze uiterst duurzaam en comfortabel in gebruik zijn

Je kunt er vanuit gaan dat het fitness apparatuur van Life Fitness jou helpt om alles uit jouw trainingen te halen.

Het grootste nadeel van deze hometrainers is echter wel dat ze relatief duur zijn in vergelijking met andere merken.

Maar alsnog is een hometrainer van het merk Life Fitness een zeer goede keuze, aangezien de hometrainer van professionele kwaliteit is.

Je kunt deze dan ook gebruiken in een professioneel omgeving.

Ben je bijvoorbeeld trotse eigenaar van een sportschool of fitness studio? Dan doe je er goed aan om toestellen aan te schaffen van Life Fitness.

Maar ook voor in huis is een hometrainer van Life Fitness een goed idee om te gebruiken.

Het assortiment van Life Fitness

Zoals we al hebben vermeld beschikt het merk Life Fitness over verschillende soorten fitness toestellen, waaronder uiteraard hometrainers.

Wanneer je kiest voor een hometrainer van Life Fitness dan heb je keuze uit de Upright Lifecycle, oftewel de hometrainer van Life Fitness.

Naast de hometrainers zijn er ook de ligfietsen. De ligfiets van Life Fitness is ontworpen volgens hetzelfde principe als de hometrainer.

Toch zitten er grote verschillen tussen. Het grootste verschil is vanzelfsprekend de manier van zitten.

Onderstaand hebben we in het kort een overzichtje voor je gemaakt van welke hometrainers je allemaal kunt kiezen uit het assortiment van Life Fitness:

  • Life Fitness C1 GO Hometrainer

  • Life Fitness C1 Track Connect Hometrainer

  • Life Fitness C3 GO Hometrainer

  • Life Fitness C3 Track Connect Hometrainer

  • Life Fitness Hometrainer Club Series

  • Life Fitness Platinum Discover SE3 Lifecycle Hometrainer

  • Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Hometrainer

Verderop op deze pagina gaan we iedere hometrainer uiteraard nader toelichten zodat je precies weet wat jou te wachten staat indien je van plan bent om één van deze hometrainers te kopen.

Welke Life Fitness Hometrainers kun je kopen?

Je hebt nu een idee van het assortiment van Life Fitness als het aankomt op hun hometrainers. Onderstaand gaan we iedere hometrainer nader toelichten:

1. Life Fitness – C1 GO Hometrainer

Niet voor niets vindt u Life Fitness hometrainers in sportscholen over de hele wereld. De Life Fitness C1 GO hometrainer loopt vloeiend en stil.

Dit is een mooie kennismaking met een kwaliteitsmerk. Maak nu gebruik van de innovatie en research waar de Life Fitness hometrainers om bekend staan en merk het verschil.

De C1 voelt meteen vertrouwd aan als u opstapt. Het zadel voelt aan als een fietszadel en de ergonomische handgrepen geven u het gevoel dat u op een racefiets zit.

De bidonhouder is gemakkelijk bereikbaar tijdens het fietsen en de pedalen zijn zo ontworpen dat ze altijd goed staan tijdens het fietsen.

Maar Life Fitness geeft je meer dan een racefiets kan. Met handsensoren om je hartslag te meten en een bijgeleverde borstband voor wie liever niet constant het stuur vast houdt.

En een lees rek omdat je prima kunt sporten terwijl u ook iets anders doet.


2. Life Fitness – C1 Track Connect Hometrainer

De Life Fitness C1 Track Connect hometrainer is een mooie kennismaking met de kwaliteit van Life Fitness.

De C1 hometrainer is stil, soepel en handig. Hier zie je het verschil dat research en innovatie kan maken.

Dit apparaat laat je zien waarom Life Fitness hometrainers over de hele wereld staan. Gebruik de Track Connect console om het meeste uit deze hometrainer te halen.

Daag jezelf uit met de 15 programma’s van de Life Fitness C1 Track Connect Hometrainer. Deze hometrainer heeft doelgerichte programma’s voor calorie verbranding, hartslag en afstanden.

Verder kies je uit klassieke programma’s zoals de heuveltraining en geavanceerde programma’s om je conditie te verbeteren.

De C1 Track Connect heeft ook 4 hartslag gestuurde programma’s en een High Intensity Interval Training (H.I.I.T). Voor meer programma mogelijkheden sluit je een tablet of smartphone via Bluetooth aan op de hometrainer.

Download de LFconnect app om resultaten op te slaan, bij te houden en wekelijkse trainingsdoelen in te stellen.

LFconnect laat je ook zien welke andere app mogelijkheden de Life Fitness C1 Track Connect hometrainer heeft. Denk bijvoorbeeld aan Kinomap en SoFit.


3. Life Fitness – C3 GO Hometrainer

Mooi tot in de details en flink stevig. Dat is de Life Fitness C3 GO Hometrainer. Dit stille apparaat kan overal staan, ook als je geen stroomvoorziening in de buurt hebt.

De Life Fitness C3 wekt namelijk zelf stroom op om de console aan de gang te houden. Samen met de GO console heb je een milieuvriendelijk fitnessapparaat dat je op een gemakkelijke manier helpt aan een goede conditie.

Met ondersteuning van programma’s gericht op onder andere sport, cardio, vet verbranding, optimale hartslag, afstanden en race heb je genoeg keuze om je oefeningen afwisselend te houden.

En met de feedback van de GO console krijg je inzicht in jeniveau, snelheid, afstand, calorie verbruik, tijd, hartslag en streef hartslag.

De Life Fitness C3 GO hometrainer heeft genoeg te bieden. Ook op het gebied van comfort. Zo is het zadel uitgerust met bekleding en luxe vulling.

De zelfbalancerende pedalen zijn uitgerust met handige riemen om je voeten op hun plek te houden.

De handgrepen zijn uitgevoerd in een vertrouwde racefietsstijl en meten je hartslag. Een hartslag metende borstband wordt meegeleverd voor iedereen die zijn handen liever vrij houdt.


4. Life Fitness – C3 Track Connect Hometrainer

De Life Fitness C3 Track Connect Hometrainer zet je automatisch in een goede houding. Rechtop, met je rug in een natuurlijke positie en je gezicht voor het Track Connect console.

Op het onderste gedeelte van dit console houd je prestaties bij en stel je oefeningen in. De keuzes die je op het touchscreen maakt, lichten op als je ze aan raakt.

Het bovenste gedeelte heeft een tablethouder waar je ook je iPod of smartphone in kan plaatsen.

Via BlueTooth synchroniseer je trainingen met je favoriete fitness apps. Houd je resultaten bij in de programma’s van FitBit en MyFitnessPal, volg de routes van Kinomap en laat je uitdagen door Lose It!

De Life Fitness C3 Track Connect hometrainer is het resultaat van jaren ervaring. Het display wekt met een generator zelf de stroom op, zodat je geen stopcontact of batterijen meer nodig hebt.

Het race stuur heeft ergonomische handgrepen en een luxe zadel om comfortabel te fietsen. Zelfbalancerende pedalen met riemen en anti slip oppervlak houden je voeten op hun plaats.

Het verbeterde dempingsmateriaal maakt deze hometrainer fluisterstil. Hartslagmeting is gemakkelijk en comfortabel met de hartslag sensoren of de meegeleverde borstband.


5. Life Fitness – Platinum Discover SE3 Lifecycle Hometrainer

De Life Fitness Discover SE Lifecycle Hometrainer brengt je fitness ervaring tot leven.

Op de Discover SE3 zit je, net als bij andere Lifecycles, in een “Knee over Pedal” houding. Dit is een biomechanisch correcte positie waarbij de druk op de knieën wordt beperkt.

Het doet wat denken aan een goede racefiets. Voor een goede Knee over Pedal houding zal de één een andere zithoogte nodig hebben dan de ander.

Dat is geen probleem. Het zadel van de Discover SE3 Lifecycle Hometrainer is nauwkeurig in hoogte verstelbaar, zelfs als je er op zit.

Dit zadel is trouwens speciaal gevormd om het hoogst mogelijke comfort te geven tijdens het sporten.

De lichte hoek van de zitting, de bolle vorm en het naar achteren geschoven ontwerp dragen allemaal bij aan een kwaliteitszadel waarop je een goede ergonomische houding aan neemt.

Ook andere details zoals de verstelbare voetriemen en de dubbele hartslagsensoren in het stuur maken de Life Fitness Discover SE3 Lifecycle Hometrainer tot een apparaat waarop je prettig sport.

6. Life Fitness – Platinum Club Discover SE3HD Hometrainer

De Life Fitness Platinum Club Discover SE3HD Hometrainer is het resultaat van superieure inzichten in biomechanische beweging, een zorgvuldig uitgedacht ontwerp en een innovatieve kijk op de manier hoe je fitness ervaart.

Deze hometrainer brengt de kwaliteit van de beste sportscholen naar je eigen huis.

De comfortabele en gemakkelijk aan te passen “Comfort Curve Plus” zitting zorgt voor een aangename manier van fietsen.

Het verstelling systeem van de zitting nodigt je uit om een biomechanisch correcte ‘knee over pedal’ (KOPS) positie aan te nemen.

De handvaten aan het stuur ondersteunen zowel een ergonomische race houding als een rustige fietshouding.


De verkooppunten van Life Fitness

We hebben nu een zee aan informatie behandeld omtrent de verschillende hometrainers van het merk Life Fitness.

Helaas zijn er niet heel erg veel online winkels die de Life Fitness hometrainers verkopen.

Dit komt voornamelijk omdat het een professioneel product is en daarom gaat het vaak om bestellingen op grote schaal, die op aanvraag gaan.

Onderstaand kun je via de gemakkelijkste manier een Life Fitness Hometrainers bestellen:

Veel gestelde vragen over een Life Fitness Hometrainer!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over een Life Fitness Hometrainer. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Wat kost een eenvoudige hometrainer?

De prijs van een goede hometrainer begint ongeveer bij de €249,-.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hometrainer?

Dit kun je terug lezen op deze pagina!

Hoe kun je conditie opbouwen met een hometrainer?

Begin altijd met een goede warming up, schroef de weerstand omhoog en streef ernaar om op hetzelfde tempo 45 minuten te fietsen.

Waar kun je de beste hometrainers vinden?

De beste hometrainers kun je terug vinden op deze pagina.

Hoe vaak per week moet je gebruik maken van een hometrainer?

Hierin ben je geheel vrij om dit zelf te bepalen maar we raden je aan om 2 tot 4 keer per week te trainen op de hometrainer.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Hometrainers van het merk Life Fitness? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *