Legxercise Pro

De Legxercise Pro. Heb je geregeld last van pijn in je benen, rustelozen benen, krampen, tintelingen, zwellingen, gevoelloosheid, jeuk of kou?

Of heb je misschien het vermoeden dat je een slechte bloedsomloop hebt? Dan is de Legxercise Pro misschien wel dé oplossing voor jou!

De Legxercise Pro is een apparaat dat je benen automatisch laat bewegen om al deze bovengenoemde klachten te verhelpen. Maar is dat ook zo? En is het apparaat het geld waard?

Ben jij dan ook van plan om de Legxercise te kopen? Dan ben je hier bij het juiste adres! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de Legxercise zodat jij exact weet wat je in huis haalt en of dit product bij jou past.

Verder kun je ook diverse ervaringen, recensies en reviews terug vinden van andere Legxercise gebruikers.

Na het lezen van deze pagina weet je alles over het fitness apparaat de Legxercise en kun je een weloverwogen aankoop doen.

Laten we direct beginnen!

legxercise pro

Dé Nr. 1 Loopsimulator voor Rusteloze Benen

Legxercise Pro Loopsimulator met afstandsbediening

Vermindert vermoeide en rusteloze benen | Gezonde, passieve oefening terwijl u zit

v.a. € 99,-

Wat is de Legxercise Pro?

We gaan uiteraard beginnen bij het begin, wat is de Legxercise? Dit apparaat beloofd volgens de vele reclames een hele hoop voordelen. Zo zou het onder andere de bloedsomloop verbeteren, pijn en tintelingen tegengaan en helpen te vermoeide benen.

Maar doet de Legxercise nu ook wat het belooft? Het principe achter het apparaat is vrij simpel. Je zet er simpelweg je voeten op en het apparaat begint te bewegen. Hier hoeft je zelf geen inspanningen voor te leveren aangezien de Legxercise Pro vanzelf beweegt.

Waar je bijvoorbeeld met een hometrainer zelf kracht moet leveren, hoef je dat bij dit apparaat dus niet te doen. De Legxercise bevorderd dan ook de bloedsomloop en het voorkomt verschillende soorten pijntjes.

Hoe werkt de Legxercise?

De Legxercise Pro is zo ontwikkelt dat deze de natuurlijk loopbewegingen van de mens nabootst. Wanneer je op het apparaat gaat staan en het gebruikt, krijg je ook daadwerkelijk het gevoel dat je aan het lopen bent. Je schakelt het apparaat simpelweg in met de bijgeleverde afstandsbediening. Doorgaans met je na een minuut of 20 een dusdanig verschil in je benen.

De Legxercise Pro maakt daarbij gebruik van een innovatieve simulatie technologie. Je voeten worden bij gebruik namelijk continu van voor naar achter verplaatst. Ook je enkels en knieën komen in beweging, waardoor je gehele onderlijf beweegt.

Het doel van deze bewegingen is dat het bloed vanuit de benen weer optimaal loop richting het hart. Wanneer dat niet het geval is, is de kans aanwezig dan je last krijgt van vermoeide benen of bepaalde pijnscheuten of tintelingen in je benen.

Voor wie is de Legxercise Pro geschikt?

De Legxercise is een zeer laagdrempelig en toegankelijk product wat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen, en kan door alle leeftijden worden gebruikt. Ongeacht wat de conditie van je lichaam is. De Legxercise Pro is zo ontwikkeld dat er geen overbelasting van de spieren plaats zal vinden, en kan niet leiden tot eventuele blessures.

Het apparaat zorgt juist voor een gezonder en vitaler leven. Wanneer je normaliter weinig tot nauwelijks beweegt, kan dit apparaat de oplossing zijn om toch voldoende te bewegen.

De Legxercise Pro is geschikt voor iedereen met:

 • Vermoeide benen

 • Rusteloze benen

 • Onvoldoende beweging

 • Mensen die slecht ter been zijn

Vooral mensen die slechter ter been zijn of een loop beperking hebben biedt de Legxercise Pro vele voordelen. Het apparaat wordt dan ook met namen door oudere mensen gebruikt.

Omdat de intensiteit zeer laag is kun je deze beweging makkelijk voor een langere tijd volhouden. Doordat het apparaat relatief licht is kun je het gemakkelijk oppakken en verplaatsen.

De voordelen

 • Zeer licht apparaat en eenvoudig te verplaatsen

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

 • Zeer laagdrempelig

 • Het apparaat doet wat het belooft

 • Zeer gemakkelijk in gebruik

 • Makkelijk op de bergen

 • Maakt gebruik van geavanceerd loop simulatie technologie

 • Keuzen uit 2 verschillende snelheden

 • Prettige afstandsbediening

De nadelen

 • Het apparaat is niet draadloos

 • Maakt wat geluid

Wat zijn de specificaties van de Legxercise Pro?

De Legxercise Pro is een zeer compact toestel. Het apparaat heeft een afmeting van: 45 x 35 x15 cm. Super handig om in huis te halen!

Mede door deze afmetingen kun je het apparaat gebruiken terwijl je tv aan het kijken bent, aan het lezen bent of wanneer je achter je computer zit te werken. Dit is allemaal geen probleem.

Met de Legxercise kun je echter maar tot een bepaalde snelheid bewegen. Wanneer je op hogere snelheden wilt bewegen kun je het beste gebruik maken van een stoelfiets.

Je kunt namelijk kiezen uit 2 verschillende snelheden:

 • 32 stappen per minuut (1,6 km per uur)
 • 64 stappen per minuut (2,46 km per uur)

Tot slot werkt het apparaat op netstroom, namelijk 220 – 240 volt.

Wat krijg je bij aankoop?

 • Legxercise Pro

 • Afstandsbediening

 • Gebruiksaanwijzing

Reviews: Legxercise Pro

Ben je nu van plan om de Legxercise Pro te kopen? Wanneer je een grotere aankoop doet dan wil je natuurlijk wel zeker weten of het apparaat deugd.

Een miskoop willen we uiteraard voorkomen. Omdat het vaak niet mogelijk is om zo’n toestel uit te testen in de winkel wil je toch een klein stukje extra zekerheid hebben.

Om deze reden kan het daarom handig zijn om naar een aantal reviews te kijken. De verschillende ervaringen van Legxercise gebruikers spreken sterk in het voordeel van het apparaat.

Op Bol.com heeft het toestel op dit moment van schrijven maar liefst 29 reviews en wordt het toestel gemiddeld beoordeeld met een 3,9 van de 5 sterren!

Ben je nu opzoek naar nog meer reviews over de Legxercise Pro? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Wat zijn de ervaringen en recensies met de Legxercise Pro?

Voordat je de keuze maakt om de Legxercise in huis te halen, kunnen we ons voorstellen dat je graag een aantal ervaringen en recensies van gebruikers wilt lezen. Om deze reden hebben we hieronder een overzicht gemaakt van actuele ervaringen en recensies van Legxercise gebruikers:

legxercise pro ervaringen
legxercise pro ervaringen
legxercise pro ervaringen
legxercise pro ervaringen
legxercise pro ervaringen
legxercise pro ervaringen

Ben je nu opzoek naar nog meer ervaringen en recensies met de Legxercise Pro? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Waar kun je de Legxercise Pro kopen?

Vandaag de dag kun je via een tal van verschillende online webshops de Legxercise kopen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van waar je het goedkoopst dit apparaat kunt kopen.

Legxercise Pro kopen

Legxercise Pro

Bol.com
v.a. € 99,-

Legxercise Pro kopen

Legxercise Pro

Blokker.nl
v.a. €129,95

Legxercise Pro kopen

Legxercise Pro

Tommyteleshopping.com
v.a. €99,-

Conclusie: Moet je nu de Legxercise Pro kopen of niet?!

Zoals we hebben kunnen lezen is de Legxercise is zeer laagdrempelig apparaat waarmee je onder andere de bloedsomloop verbetert, pijn en tintelingen tegengaat en het helpt bij vermoeide benen. Vanuit de verschillende ervaringen hebben we kunnen lezen dat dit apparaat wel degelijk doet wat het belooft.

Het apparaat is met name geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of bepaalde loop beperkingen hebben. Op deze wijze kunnen zij toch wat doen om bijvoorbeeld de bloedsomloop te bevorderen. Ook ouderen hebben zeker baat bij dit apparaat.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus dik in orde, en de gebruikers ervaringen zijn vrijwel allemaal erg positief gestemd over de Legxercise Pro.

Wel moet je onthouden dat de Legxercise Pro geen alternatief is voor dagelijks sporten. Je moet dit apparaat enkel zien als een handig hulpmiddel, niet als vervanger van.

Maar onze conclusie is dat dit apparaat absoluut een aanrader is degene die geregeld last hebben van pijntjes in de benen, een slechte bloedsomloop hebben of wanneer je slecht ter been bent.

Legxercise Pro
Legxercise Pro

Beoordeling door Ryan Francis,

05 apr 2021
4

De Legxercise is zeer laagdrempelig apparaat waarmee je onder andere de bloedsomloop verbetert, pijn en tintelingen tegengaat en het helpt bij vermoeide benen.

Vanuit de verschillende ervaringen hebben we kunnen lezen dat dit apparaat wel degelijk doet wat het belooft.

De verhouding tussen prijs en kwaliteit is dus dik in orde, en de gebruikers ervaringen zijn vrijwel allemaal erg positief gestemd over de Legxercise Pro.

Wel moet je onthouden dat de Legxercise Pro geen alternatief is voor dagelijks sporten. Je moet dit apparaat enkel zien als een handig hulpmiddel, niet als vervanger van.

Veel gestelde vragen over de Legxercise Pro!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over de Legxercise Pro. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Hoe werkt de Legxercise?

Op deze pagina kun je uitgebreid lezen hoe de Legxercise werkt.

Wat doet de Legxercise?

Legxercise Pro is een natuurlijke circulatie booster die uw benen automatisch laat bewegen om pijn te verlichten en uw bloedsomloop te verbeteren, zonder gebruik van medicatie

Wat zijn de ervaringen en reviews met de Legxercise?

Op deze pagina kun je een compleet overzicht zien van de ervaringen met de Legxercise.

Waar kun je de Legxercise kopen?

Op deze pagina laten we jou zien waar je het voordeligst de Legxercise kunt kopen.

Hoe vaak moet je de Legxercise gebruiken?

Hierin ben je geheel vrij om dit zelf te bepalen.

Een passend alternatief op de Legxercise Po?

Is de Legxercise Pro misschien tóch niet helemaal voor jou? Een goed alternatief hierop is de VibroLegs. Het grote verschil hierin is dat je voeten niet hoeven te bewegen en je deze dus stil kunt laten liggen. Middels een massagefunctie wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden de spieren versterkt.

Wil je nu meer weten over de VibroLegs? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Heb je nog vragen of opmerkingen over Legxercise Pro? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *