Domyos Hometrainer

Domyos Hometrainer kopen? In je zoektocht naar de hometrainer welke perfect bij jou past ben je vast en zeker een tal van verschillende merken hometrainers tegengekomen waaronder de Domyos Hometrainer.

Het kan zo zijn dat je interesse in het merk fitness hometrainer is geprikkeld, of dat je bekend bent met de Domyos Loopbanden of dat je simpelweg gewoon nieuwsgierig bent naar wat dit merk allemaal te bieden heeft.

Ongeacht wat de reden ook is dat je op deze pagina beland bent, hier kun je alle informatie vinden omtrent het merk Domyos en wat de beste hometrainers van dit merk zijn.

Ook kom je erachter of het überhaupt een verstandig besluit is om een hometrainer van Domyos te kopen en waar je deze toestellen kunt kopen.

Laten we direct beginnen!

Domyos Hometrainer

Dé Nr.1 Hometrainer van Nederland!

Over de Domyos Hometrainer

Zoals gewoonlijk gaan we eerst beginnen bij het begin en gaan we kijken naar de hometrainer zelf.

Wanneer je opzoek bent naar een goedkoper en betaalbare hometrainer, dan loop je al gauw de Domyos hometrainers tegen het lijf.

Het merk Domyos biedt namelijk verschillende soorten fitness apparaten aan tegen een relatief lage prijs.

Eén van de goedkoopste Domyos hometrainers kost namelijk zo rond de 100 euro, dat is echt bizar goedkoop!

Terwijl de duurde variant hometrainer nog geen eens 400 euro kost, wat alsnog voor hometrainers zeer goedkoop is.

Wanneer je opzoek bent naar een degelijke hometrainer voor thuis, dan is het zeer verleidelijk om te kiezen voor een hometrainer van het merk Domyos.

Naar onze bescheiden mening zijn de hometrainers het geld dubbel en dwars waard en dit gaan we verderop op deze pagina nader toelichten.

Allereerst gaan we kijken welke hometrainers van Domyos er allemaal zijn, waarbij we de beste opties voor je toelichten.

Over het merk Domyos

Het merk Domyos is het huismerk van Decathlon. Domyos biedt producten aan in verschillende soorten segmenten. Zo kun je verschillende soorten fitness artikelen kopen, waaronder hometrainers.

Maar je kunt er ook dansspullen, turn spullen en nog veel meer verschillende artikelen verkrijgen.

De producten worden altijd uitgebreid getest door een speciaal team van Decathlon, waardoor de goede kwaliteit gewaarborgd blijft.

Wat zijn de beste Domyos Hometrainers?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een hometrainer van het merk Domyos te kopen, wil je uiteraard verzekerd zijn van goede kwaliteit.

Maar welke fitness hometrainer kun je nu het beste kopen? Dit kan een vrij lastige beslissing zijn als je nog geen flauw idee hebt van wat het merk allemaal te bieden heeft.

Op deze reden helpen wij je graag een handje op weg. Onderstaand lichten we de beste hometrainers van dit merk nader toe:

1. Domyos Bike 900 Hometrainer (Beste Kwaliteit)

Domyos hometrainer

“Het snoer is te kort”, “Het snoer is te lang, ik struikel er voortdurend over”, “Ik kan hem niet op het terras zetten, want daar heb ik geen stopcontact,” of gewoon “Ah, moet je die in het stopcontact steken, dat wist ik niet!”

De opmerkingen van de hometrainer gebruikers bracht Domyos op het idee om een hometrainer met zelfaandrijving te ontwikkelen.

In 2018 hebben ze de hometrainer 500 hiermee uitgerust en nu de BIKE 900! De topper in hun assortiment.

Domyos maakt er een erezaak van om naar haar gebruikers te luisteren wanneer ze producten ontwikkelen.

Het is dankzij hen (jou dus!) dat ze weten dat comfort hét belangrijkste criterium is bij het kiezen en gebruiken van een hometrainer.

Daarom hebben ze de Bike 900 uitgerust met het meest comfortabele zadel uit ons gamma, het Comfort 900-zadel. Deze hometrainer werd ook ontwikkeld met een laag en recht frame, zodat je met een perfect rechte rug kan fietsen!


2. Domyos Bike 500 Hometrainer (Populairst)

domyos hometrainer

Op een hometrainer moet je in de eerste plaats comfortabel zitten. Daarom hebben ze een breed en zacht zadel voorzien, om je sessies zo aangenaam mogelijk te maken.

Je kunt je zadel en stuur ook in de hoogte verstellen om de hometrainer aan te passen aan je lichaamsbouw.

Deze hometrainer werd ontwikkeld met een recht en laag frame. Je kunt er dus gemakkelijker opstappen.

Dankzij het ergonomische model zit je goed rechtop, wat beter is voor je rug.

De hometrainer EB520 werd ontwikkeld met een gemotoriseerd en zelfaandrijvend transmissiesysteem!

Je kunt hem dus gebruiken waar je maar wilt, zonder hem op een stopcontact aan te sluiten. Hij heeft een vliegwiel van 6 kg, zodat je erg comfortabel kunt trappen tijdens je sessies.


3. Domyos Hometrainer Essential (Beste Low Budget)

domyos hometrainer

Tot slot hebben we nog de Domyos Hometrainer Essential.

Met het fietsen op deze hometrainer kun je rekenen op een complete workout die:

  • Op een zachte manier je conditie verbetert

  • Het hart traint en zo je uithoudingsvermogen verbetert

  • Je beenspieren sterker maakt

De hometrainer is tevens voorzien van een console. De console van de hometrainer Essential bevat 4 functies: tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën.

Die functies helpen je je doelstellingen te halen en meten je training. De console werkt op batterijen zodat je overal kan trainen, je hebt geen stopcontact nodig.


Waar kun je de hometrainers van het merk Domyos kopen?

Zoals we in het kort al hebben vermeld is dat Domyos het huismerk is van Decathlon. Niet geheel verrassend dat deze hometrainers dan ook te verkrijgen zijn bij Decathlon.

Je kunt deze hometrainers bestellen in de webshop, of je kunt langsgaan bij één van de fysieke winkels.

Indien je van plan bent om langs te gaan bij een fysieke winkel dan kun je de hometrainers in het echt aanschouwen. Eventueel kun je een kijkje nemen in de winkel en er vervolgens nog een paar nachtjes over slapen.

Dan kun je vervolgens overgaan tot een aankoop via de webshop.

Het voordeel van het bestellen bij Decathlon is dat je een snelle levering kunt verwachten.

Je kunt de Domyos hometrainer na 2-3 dagen na bestelling al bij jou thuis verwachten, de hometrainer monteren en vervolgens direct aan de slag gaan!

Is dit merk de moeite waard?

Zoals je hebt kunnen lezen zijn wij redelijk enthousiast over de hometrainers van het merk Domyos, maar is dit merk dan ook echt de moeite waard?

Naar onze bescheiden mening wel! Dit komt met name vanwege de lage prijzen, in combinatie met een zeer goede kwaliteit.

Er zijn vandaag de dag namelijk maar weinig andere merken met zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding.

Aanvankelijk hadden we eerlijk gezegd niet zulke hoge verwachtingen van de hometrainers van Domyos, aangezien dit merk van alle markten thuis is als het om sportartikelen gaat.

Toch vielen de Domyos hometrainers ons niks tegen. Datzelfde geldt overigens voor de Domyos loopbanden en crosstrainers.

Het enige nadeel wat we hebben ondervonden is dat sommige specificaties ietwat lastig te vinden zijn op de product pagina’s. Zo is het soms bijvoorbeeld goed zoeken naar het maximaal belastbare gewicht.

Mocht je echter vragen hebben, dan kun je deze altijd stellen aan de klantenservice van Decathlon. Doorgaans krijg je dan dezelfde dag nog antwoord.

Zijn er ook nog passende alternatieven?

Ben je echter niet overtuigd van het merk Domyos en ben je toch opzoek naar een passend alternatief? Dan hebben wij hét alternatief voor jou!

Als alternatief raden we jou dan een hometrainer van het Nederlandse merk FitBike aan!

Waarom?! Omdat dit Nederlandse merk, evenals Domyos, uitstekende kwaliteit levert voor een zeer scherpe prijs.

Je moet echter wel rekening houden met een ietwat hogere prijs ten opzichte van de Domyos hometrainer maar ze zijn nog altijd goedkoper dan gemiddeld.

Veel gestelde vragen over een Domyos Hometrainer!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over een Domyos Hometrainer. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Wat kost een eenvoudige hometrainer?

De prijs van een goede hometrainer begint ongeveer bij de €249,-.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hometrainer?

Dit kun je terug lezen op deze pagina!

Hoe kun je conditie opbouwen met een hometrainer?

Begin altijd met een goede warming up, schroef de weerstand omhoog en streef ernaar om op hetzelfde tempo 45 minuten te fietsen.

Wat zijn de beste Domyos Hometrainers?

De beste hometrainers kun je terug vinden op deze pagina.

Hoe vaak per week moet je gebruik maken van een hometrainer?

Hierin ben je geheel vrij om dit zelf te bepalen maar we raden je aan om 2 tot 4 keer per week te trainen op de hometrainer.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Domyos Hometrainer? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *