Christopeit Hometrainer

De Christopeit Hometrainer kopen? De hometrainer van het merk Christopeit, ook wel bekend als de Lidl Hometrainer is een zeer goedkope hometrainer. Deze hometrainer is niet alleen goedkoop maar kwalitatief ook zeer goed.

Op deze pagina gaan we uitgebreid deze hometrainer onder de loep nemen.

Na het lezen van deze pagina weet je of we deze fitness hometrainer aanraden of dat je beter voor een passend alternatief kunt kiezen.

De kwaliteit van de hometrainer komt aan bod, de eigenschappen en we gaan uiteraard ook wat goede alternatieven bespreken.

Dit alles en nog veel meer kun je teruglezen op deze pagina.

Laten we direct beginnen!

Christopeit Sport Hometrainer

Dé Nr. 1 Hometrainer van Christopeit Sport

Over het merk Christopeit

Zoals gewoonlijk gaan we eerst beginnen bij het begin en gaan we kijken naar het merk Christopeit Sport.

Het merk Christopeit is van oorsprong een Duits merk wat bekend staat om het goedkope aanbod en de relatief degelijke kwaliteit.

Hoewel de meningen over het merk zeer wisselend zijn met betrekking tot de kwaliteit, zijn wij over het algemeen zeer positief.

Christopeit heeft niet enkel hometrainers in haar assortiment maar ook loopbanden, crosstrainers, roeitrainers, bankdruk sets en ga zo maar door!

Het merk beschikt over een zeer groot en breed assortiment van fitness apparatuur.

Maar hoe zit dat precies met de Christopeit Hometrainer? Is deze hometrainer van goede kwaliteit? Is de prijs-kwaliteit verhouding in orde net zoals met de Christopeit Sport Loopband?

De Christopeit Hometrainer bij de Lidl?

We willen in het kort nog even stil staan bij het feit dat sommige mensen het merk Christopeit herkennen maar dan in een zeer andere omgeving, namelijk een supermarkt?!

Dit klinkt misschien een beetje vreemd maar toch klopt het! Veel mensen denken dat supermarkten alleen maar voedingsmiddelen verkopen maar dat is vandaag de dag niet meer zo!

Over welke supermarkt hebben we het? We hebben het over de supermarktketen de Lidl. De Lidl verkoopt namelijk nog veel meer producten, waaronder sport en fitness artikelen.

Zo kun je bijvoorbeeld bij de Lidl Hometrainers en Crosstrainers kopen. Vaak wekken deze apparaten al snel argwaan op. Dit is mede te danken aan de absurd lage prijs.

Vandaag de dag verkoopt de Lidl een aantal type hometrainers van het merk Christopeit. In totaal verkoop de Lidl 5 verschillende type hometrainers, waarvan 3 van het type Christopeit zijn.

De hometrainers zijn over het algemeen relatief laag geprijsd, waardoor men over het algemeen al snel twijfelt over de kwaliteit.

Als je niet goed weet waar je op moet letten bij het kopen van een hometrainer, is het lastig om erachter te komen of de Christopeit hometrainer het echt waard is.

Wat is onze eerste indruk van de hometrainer?

Onze eerste indruk van de hometrainers van Christopeit zijn alles behalve slecht. De hometrainers zien er over het algemeen zeer degelijk uit zoals we dat van al het fitness apparatuur van het merk Christopeit gewend zijn.

Zo op het eerste gezicht hebben de Christopeit hometrainers veel weg van de Kettler Hometrainers, wat ook van Duitse makelij is.

Over de Christopeit Sport Hometrainer

Zoals we al hebben vermeld beschikt het merk Christopeit over verschillende fitness toestellen, waaronder uiteraard de hometrainer.

Wanneer je kiest voor een hometrainer van Christopeit dan heb je keuze uit een zeer groot assortiment aan verschillende type hometrainers.

Naast hometrainers zijn er ook een paar type ligfietsen in het assortiment van Christopeit.

Onderstaand hebben we in het kort een overzichtje voor je gemaakt van welke hometrainers je allemaal kunt kiezen uit het assortiment van Christopeit:

  • Christopeit AL 1 Hometrainer

  • Christopeit CL2 Hometrainer

  • Christopeit HTR2 Limited Edition Hometrainer

  • Christopeit Ergometer ET-2000 Hometrainer

  • Christopeit EMS-3 Ergometer Hometrainer

  • Christopeit ET-6 Hometrainer

  • Christopeit AL-2 Ergometer Hometrainer

  • Christopeit RS 100 Hometrainer

Verderop op deze pagina gaan we iedere hometrainer uiteraard nader toelichten zodat je precies weet wat jou te wachten staat indien je van plan bent om één van deze hometrainers te kopen.

Welke Christopeit Hometrainer kun je kopen?

Je hebt nu een idee van het assortiment van Life Fitness als het aankomt op hun hometrainers. Onderstaand gaan we iedere hometrainer nader toelichten:

1. Christopeit – AL 1 Hometrainer

De Christopeit AL-1 hometrainer is uitermate geschikt voor mensen die serieus aan hun conditie willen werken zonder gebruik te maken van computergestuurde trainingsprogramma’s.

De touchscreen computer geeft de snelheid, tijd, afstand, geschatte calorieverbruik en polsslag tegelijk weer. Hierdoor kun je, terwijl je aan het trainen bent, precies zien hoe je training verloopt.

Het 9 kg zware vliegwiel en 8 handmatig instelbare weerstanden geven trainingsmogelijkheden in diverse intensiteiten.

Het zwaardere vliegwiel zorgt ervoor dat de maximale belasting is toegenomen. Zo kunnen mensen tot 150 kg deze hometrainer gebruiken.

Het stuur en het zadel zijn verstelbaar om maximaal comfort mogelijk te maken. De AL 1 is voorzien van transportwielen, waardoor je de hometrainer gemakkelijk kunt verplaatsen.


2. Christopeit CL2 Hometrainer

De stevige Christopeit CL-2 hometrainer is uitgerust met een slijtvrij magnetisch remsysteem, een vliegwiel van 5 kg en een fluisterstille platte riemaandrijving waardoor een geluidsarme training mogelijk is.

Met de 8 handmatig instelbare weerstanden kun je de intensiteit van je training eenvoudig aanpassen.

De gebruiksvriendelijke computer met digitaal display van de Christopeit CL2 hometrainer geeft de snelheid, tijd, afstand, het geschatte calorieverbruik en de polsslag weer.

Hierdoor kun je, terwijl je aan het trainen bent, precies zien hoe je training verloopt.


3. Christopeit – HTR2 Limited Edition Hometrainer

De HTR-2 hometrainer van Christopeit onderscheidt zich door het zadel dat zowel in de hoogte als horizontaal te verstellen is.

Zo kun je altijd de perfecte fietspositie vinden. De Christopeit HTR-2 is een hometrainer zonder poespas en daarmee perfect geschikt als instapmodel en wanneer je bijvoorbeeld thuis moet revalideren.

Met de 8 handmatige weerstandsniveaus bepaal je zelf hoe zwaar je training is.

Met de handige tablethouder blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes tijdens het sporten en via het kleine digitale display kun je bijhouden hoe lang en snel je fietst, wat je hartslag is en hoeveel calorieën je ongeveer verbruikt.

Met de handen op de sensoren van het stuur kan de hometrainer je hartslag bijhouden.

De stabiele hometrainer heeft, naast het mooie uiterlijk, ook handige transportwielen, waarmee je de HTR-2 gemakkelijk aan de kant kunt zetten.


4. Christopeit – Ergometer ET-2000 Hometrainer

De stabiele Christopeit hometrainer ergometer ET 2000 is uitgerust met een slijtagevrij magneetremsysteem van ca. 12 kg en een fluisterstille platte riemaandrijving voor een geluidsarme training.

De trapweerstand kan nauwkeurig worden aangepast met behulp van de 24-traps motor en computergestuurde weerstandsregeling.

Het gebruiksvriendelijke en verlichte LCD-display inclusief tablet- en smartphonehouder maakt 6 weergavewaarden in één oogopslag mogelijk. Individuele trainingsdoelen kunnen worden bereikt door de verschillende programma’s te selecteren.

Een afwisselende training is met de 10 permanent opgeslagen trainingsprogramma’s net zo eenvoudig uit te voeren als een hartslagtraining met verschillende belastingen in de 4 hartslagprogramma’s.

Met de 5 individuele trainingsprogramma’s van de Christopeit ET 2000 hometrainer kun je jouw eigen trainingsprogramma’s samenstellen en het snelheidsonafhankelijke wattprogramma maakt gerichte, gelijkmatige belastingtraining met een vrij te kiezen trapfrequentie mogelijk.


5. Christopeit – EMS-3 Ergometer Hometrainer

Train jezelf fit met de Christopeit EMS 3. Met deze stabiele ergometer hometrainer is fit worden zo gemakkelijk dat iedereen het kan!

De hometrainer heeft een LCD-scherm waarop je de tijd, snelheid en afstand op kunt aflezen maar ook het calorieverbruik, jouw hartslag en de opgewekte Watts.

Alle fitnessapparatuur van Christopeit wordt (gedeeltelijk) gedemonteerd geleverd.

Met de stap-voor-stap montagehandleiding heeft u uw hometrainer, crosstrainer of loopband zo in elkaar gemonteerd.


6. Christopeit – ET-6 Hometrainer

Train met de Christopeit ET 6 ergometer hometrainer je terwijl je naar muziek luistert, film kijkt of nieuwtjes checkt want deze ergometer hometrainer is voorzien van een houder voor tablet en smartphone.

Met de Christopeit ET 6 ergometer hometrainer train je eenvoudig thuis met één van de 11 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s, één van de 5 hartslag programma’s of het body fat programma.

Voor nog meer afwisseling in je training kun je op de Christopeit hometrainer ET 6 ergometer ook 5 eigen trainingsprogramma’s maken.

De trapweerstand kan eenvoudig worden aangepast door middel van de weerstandsregeling in 24 stappen. 


7. Christopeit – AL-2 Ergometer Hometrainer

Deze AL2 II ergometer hometrainer is het nieuwste model van de Christopeit AL2 ergometer serie.

De Ergometer hometrainer AL-2 II heeft meer programma mogelijkheden en is uitgevoerd met een houder voor tablet of smartphone.

Ook op de Christopeit AL 2 II ergometer hometrainer zit een garantie van 2 jaar. Ruim na de garantie periode zijn onderdelen voor de hometrainer bij ons te bestellen.

Deze Christopeit ergometer hometrainer is voorzien van een slijtvast magnetisch remsysteem en een geruisloos platte riemaandrijving voor een geluidsarme en soepele training.

Met de Christopeit AL2 II ergometer hometrainer train je eenvoudig thuis met één van de 10 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s of één van de 4 hartslag programma’s.

Voor nog meer afwisseling in je training kun je op de hometrainer AL2 II ergometer ook 5 eigen trainingsprogramma’s maken.


8. Christopeit – RS 100 Hometrainer

Met de Christopeit Sport RS 100 Hometrainer kun je in het gemak van je eigen huis effectief aan je conditie werken. Met deze hometrainer maak je een grote impact met relatief weinig moeite.

De hometrainer is voorzien van een magnetisch weerstandssysteem.

De hometrainer beschikt over een 6 kg vliegwiel en is voorzien van 8 verschillende weerstandniveaus.


Conclusie: Is de Hometrainer van het merk Christopeit het kopen waard?

We hebben nu een berg aan informatie behandelt omtrent de hometrainer van het merk Christopeit. Zoals je hebt kunnen zien heeft Christopeit een enorm breed aanbod aan verschillende soorten fitness apparatuur en verschillende soorten hometrainers.

Al met al zijn wij enorme te spreken over het merk Christopeit en kijkend naar de verschillende klantervaringen zijn gebruikers van deze toestellen ook zeer te spreken.

Of je nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker van een hometrainer, bij het Christopeit ben je zeker bij het juiste adres.

Ook wanneer je puur opzoek bent naar de beste en laagste prijs dan heb je bij Christopeit meer dan genoeg keuze.

De hometrainers van Christopeit zijn redelijk duurzaam voor de prijs en bovendien stevig en robuust gemaakt.

Ben je dus opzoek naar een goede en degelijke hometrainer voor thuis? Dan is de hometrainer van Christopeit Sport een absolute aanrader!

Zijn er ook passende alternatieven?

Ben je echter opzoek naar een ietwat luxere hometrainer? Of ben je opzoek naar een hometrainer die wat intensiever te gebruiken is?

Dan moet je helaas toch opzoek moeten gaan naar een alternatief.

De hometrainers van de Christopeit zijn prima instapmodellen, maar daar blijft het dan ook bij.

Wanneer je het fitness apparaat meer dan 3 keer per week wilt gebruiken en je trainingen wilt blijven opbouwen, dan kun je beter een andere hometrainer uitzoeken.

Als je overweegt de Christopeit Sport hometrainer aan te schaffen, gaan we ervan uit dat jij op zoek bent naar een wat goedkoper toestel.

Als voorbeeld kunnen wij jou van harte de FitBike Ride 2 Hometrainer aanbevelen. Deze hometrainer is qua prijs te vergelijken met de Lidl hometrainer, maar wel van nóg betere kwaliteit.

Onderstaand kun je tevens het complete overzicht van goedkoper hometrainers bekijken:

Veel gestelde vragen over de Christopeit Hometrainer!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over de Christopeit Hometrainer. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Wat kost een eenvoudige hometrainer?

De prijs van een goede hometrainer begint ongeveer bij de €249,-.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hometrainer?

Dit kun je terug lezen op deze pagina!

Hoe kun je conditie opbouwen met een hometrainer?

Begin altijd met een goede warming up, schroef de weerstand omhoog en streef ernaar om op hetzelfde tempo 45 minuten te fietsen.

Waar kun je de beste hometrainers van Christopeit Hometrainer vinden?

De beste hometrainers kun je terug vinden op deze pagina.

Hoe vaak per week moet je gebruik maken van een hometrainer?

Hierin ben je geheel vrij om dit zelf te bepalen maar we raden je aan om 2 tot 4 keer per week te trainen op de hometrainer.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de Christopeit Hometrainer? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *