VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer. Vandaag de dag zijn crosstrainers enorm populair. Dat is dan ook niet voor niets. Crosstrainers trainen namelijk heel je lichaam in dezelfde beweging en ze zijn perfect voor thuisgebruik.

Daarbij komt natuurlijk ook nog dat je uit enorm veel verschillende crosstrainers kunt kiezen. Maar welke apparaat is nu het beste en welke is het meest geschikt voor je?

We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat het kiezen van de juiste crosstrainer een uitdaging is. Maar toch ben je bij de VirtuFit iConsole Total Fit terecht gekomen. Ben jij dan ook van plan om de VirtuFit iConsole Total Fit te kopen? Dan ben je hier bij het juiste adres! Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de VirtuFit iConsole Crosstrainer zodat jij exact weet wat je in huis haalt en of dit product bij jou past.

Verder kun je ook diverse ervaringen, recensies en reviews terug vinden van andere VirtuFit gebruikers.

Na het lezen van deze pagina weet je alles over de fitness VirtuFit Crosstrainer en kun je een weloverwogen aankoop doen.

Laten we direct beginnen!

VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer

Wat is de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer?

We gaan zoals gewoonlijk beginnen bij het begin, wat is de VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer? De VirtuFit is het ideale fitness apparaat waarmee je binnen een effectieve cardio training kunt doen.

Met die apparaat kun je in het gemak van je eigen huis cardio trainingen doen en hoef je dus niet meer de deur uit om aan je dagelijkse beweging te komen.

Het doel van de VirtuFit Crosstrainer is dat je op een lage intensiteit je uithoudingsvermogen en conditie verbetert. Uiteraard kan de crosstrainer ook helpen bij het verhogen van de vetverbranding. Om deze reden is de VirtuFit Crosstrainer ook een zeer geschikt hulpmiddel om voor tijdens het afvallen.

Wat is onze eerste indruk?

Zoals met de meeste van onze reviews beginnen we met de eerste indruk die we hadden van deze crosstrainer. Op het eerste gezicht heeft de crosstrainer een zelfde uitstraling als elke andere crosstrainer.

De crosstrainer is zwart met grijs en het heeft groene tinten. Dit zijn dan ook de standaard kleuren van VirtuFit. Het design is ook strak afgewerkt en het scherm ziet er dan ook netjes uit.

Voor de rest kunnen we al direct zien dat de crosstrainer voorzien is van handige gebruiksgemakken, zoals transportwieltjes en een bidonhouder.

Een compacte Crosstrainer

De VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer is een relatief compact toestel. Het apparaat heeft een afmeting van: 156 x 72 x 169 cm. Super handig om in huis te halen!

Mede door deze afmetingen kun je de crosstrainer op zeer veel verschillende plekken in je huis neerzetten. Het apparaat is niet alleen compact maar ook relatief licht in gewicht. De VirtuFit weegt slechts 52,6 kg.

Uiteraard zal je dit apparaat niet zo snel optillen tijdens het verplaatsen. Om deze reden zitten er dan ook wieltjes onder. Je hoeft de crosstrainer simpelweg maar aan één kant op te tillen om deze vervolgens te kunnen verplaatsen.

Het formaat van de crosstrainer is één van de belangrijkste dingen wanneer je van plan bent om er één te kopen voor thuis. Dit is naar onze mening dan ook één van de sterkste punten van de VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer. Het is een crosstrainer die niet al te groot en te zwaar is.

compacte crosstrainer

De specificaties van de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Ben je nu opzoek naar een premium crosstrainer met alles wat je ervan verwacht? Dan is de VirtuFit crosstrainer dé crosstrainer voor jou!

De crosstrainer heeft een vliegwiel van 22 kg waardoor je van een super natuurlijke sportervaring kunt genieten met de 32 bijbehorende weerstandniveaus. Met al deze niveaus heb je ook nog eens 24 verschillende programma’s waarmee je kunt trainen.

Op de VirtuFit iConsole Total Fit heb je nog veel meer functies waar je van kunt profiteren. Met het bijbehorende display kun je de snelheid, tijd, afstand, calorie verbruik, wattage en hartslag van je training tot op detail bijhouden.

Heb je echter geen zin om te focussen op je training? Geen probleem! Kijk dan naar je favoriete Netflix serie of film met de tablethouder recht voor je neus. Je zult ook nooit dorst hebben met de aanwezige bidonhouder.

Heb je geen zin om je Netflix serie te kijken? Kijk dan naar waar je loopt met de iConsole+ en KinoMaps app. Met deze apps kan je via Google Maps over de hele wereld rennen. Van de Franse Alpen tot de straten van Tokyo.

Tot slot heeft de VirtuFit Crosstrainer een maximaal belastbaar gewicht van 150 kg en een fabrieksgarantie van 3 jaar.

Onderstaand hebben we in het kort alle specificaties opgesomd:

 • 24 verschillende trainingsprogramma’s

 • 32 trainingsniveaus

 • Vliegwielgewicht: 22 kg

 • Display met snelheid, tijd, afstand, calorieverbruik, wattage en hartslag

 • Tablethouder

 • Bidonhouder

 • iConsole+ en Kinomap

 • Achteraangedreven

 • Afmetingen 156x72x169 cm (LxBxH)

 • Maximaal belastbaar gewicht tot 150 kg

 • Gewicht van 52,6 kg

 • Fabrieksgarantie van 3 jaar

De eigenschappen van de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

We hebben nu in het korte alle belangrijke specificaties van de VirtuFit Crosstrainer behandelt, maar wat betekenen al deze eigenschappen precies?

We kunnen ons goed voorstellen dat sommige van deze termen volkomen onbekend zijn. Om deze reden gaan we een aantal van deze termen nader toelichten. Zo weet jij dadelijk wat de eigenschappen van de VirtuFit iConsole Total Fit inhouden!

Het vliegwiel van 22 kg

De VirtuFit Crosstrainer is voorzien van een vliegwiel van 22 kg. Maar wat houdt dit nou precies in?

Het vliegwiel moet je zien als het hart van het fitness apparaat. Het zorgt namelijk voor de aandrijving en de weerstandsregeling van het fitness apparaat. Over het algemeen geldt: hoe zwaarder het vliegwiel, hoe beter en natuurlijker de sportervaring.

Met een vliegwiel van 22 kg zit je dan ook echt aan de top. Er zijn maar weinig crosstrainers met een zwaarder vliegwiel dan 22 kg waardoor de VirtuFit iConsole Total Fit een uitstekende, natuurlijke en soepele sportervaring biedt.

Verderop in de algemene aandachtspunten kun je meer vinden over het vliegwiel.

Geruisloos trainen

Het kan soms heerlijk zijn om thuis te kunnen trainen. Zeker de crosstrainer is hiervoor een fantastisch apparaat.

Echter is er één groot nadeel aan het thuis trainen en dat is: het lawaai!

Tenminste, als je een toestel hebt dat veel geluid maakt. Je bent hiermee namelijk andere en jezelf tot last. Gelukkig is de VirtuFit iConsole Total Fit een geruisloos apparaat.

Natuurlijk hoor je wel iets als je traint, maar in vergelijking met veel andere crosstrainers voor thuisgebruik is de VirtuFit Crosstrainer lekker stil in gebruik.

Een groot voordeel dus!

Dit is mede te danken aan de magnetische weerstand die de crosstrainer heeft.

Zeer zwaar belastbaar

Ben je zelf ietwat aan de zwaardere kant? Of ben je gewoon opzoek naar een super stevige Crosstrainer? Ook dan is het verstandig om de VirtuFit iConsole Total Fit te gebruiken.

Waarom? Omdat deze Crosstrainer een zeer zwaar belastbaar apparaat is. Het is namelijk te belasten tot maximaal 150 kg.

Wanneer je kijkt naar de gemiddelde belastbaarheid van een Crosstrainer, dan ligt dit echt stukken lager. Zelfs bij professionele toestellen.

Wat dat betreft kun je er dus vanuit gaan dat de VirtuFit Crosstrainer van stevige en duurzame kwaliteit is. Dit komt ook de stabiliteit ten goede.

De bidonhouder voor de dorst

De VirtuFit Crosstrainer is voorzien van een handige bidonhouder. Zoals je kunt verwachten zorgt een bidonhouder ervoor dat je gemakkelijk binnen armbereik je bidon kan neerzetten en dat je dan geen dorst krijgt tijdens je training. Maar waarom is dit nou juist zo handig?

Op een Crosstrainer kan je namelijk gemakkelijk meer dan een half uur achter elkaar sporten. In deze tijd kun je veel vocht verliezen door veel te zweten. Dit moet dan uiteraard weer worden aangevuld door voldoende water te drinken.

Daarom is de aanwezige bidonhouder juist een handige toevoeging aan de VirtuFit Crosstrainer.

Ergonomisch trainen

Het belang van ergonomisch trainen begint men steeds meer en vaker in te zien.

Ergonomisch trainen op de Crosstrainer is ook erg belangrijk om geen last te krijgen van blessures of pijntjes. Op deze Crosstrainer ben je gelukkig voorzien van een ergonomische stapbeweging.

Het heeft een prettige lengtepas en je kunt hier gerust op trainen in een goede en verantwoorde houding.

Het enige wat wel jammer is, is dat de lengtepas van de Crosstrainer niet verstelbaar is.

bidonhouder

Tablethouder voor entertainment

De VirtuFit iConsole Total Fit heeft niet alleen een handige bidonhouder, maar het is ook voorzien van een tablethouder.

Met een tablethouder hoef je je namelijk nooit te vervelen tijd het trainen. Sporten in je eigen huis kan snel saai worden als je de hele tijd in dezelfde kamer naar dezelfde muur aan het staren bent.

Het is dan ook enorm handig dat je je trainingen leuker kunt maken door bijvoorbeeld je favoriete Netflix serie te kijken. Zo kun je ontspannen en fit worden tegelijkertijd!

Hartslag meten

Train jij regelmatig op basis van je hartslag, of ben je van plan om dit te gaan doen?

Ook dan biedt deze crosstrainer jou voldoende mogelijkheden. Je hebt namelijk de beschikking over een interne hartslagmeter, welke zich op het stuur bevindt.

Je hoeft deze tijdens het trainen alleen maar beet te pakken en vervolgens krijg je direct een indicatie van je hartslag op het scherm zien.

Ook kun je een borstband koppelen aan de Crosstrainer voor een nog nauwkeurige meting.

Het Display met de verschillende Parameters

Heb je echter geen zin om bijvoorbeeld Netflix te kijken? Wil je liever zien hoe goed je bezig bent met je training? Dat kan dan met het bijkomende display.

Op dit display kun je de verschillende parameters bijhouden, zoals de tijd, snelheid, afstand, aantal omwentelingen, calorieverbruik, wattage (tot 300 watt) en je hartslag.

Op deze wijze kun je exact je training bijhouden en zien hoe goed je bezig bent. Dit zorgt dan weer voor een extra stukje motivatie.

iConsole+ en KinoMap

Trainen met apps wordt vandaag de dag steeds populairder. Vooralsnog is het voornamelijk erg in trek om op hometrainers en loopbanden virtueel te trainen.

Maar ook steeds meer mensen willen hiermee aan de slag gaan op een Crosstrainer. Virtueel trainen betekent dat je traint aan de hand van een app. Op die app zie je jouw karakter een door jou gekozen route lopen.

Die route kan waar dan ook ter wereld zijn, wat deze manier van trainen erg uniek en leuk maakt.

Op de VirtuFit iConsole Total Fit kun je gebruik maken van 2 verschillende app: KinoMap en iConsole+

Dit zijn 2 apps met enorm veel mogelijkheden om je training een boost te geven en er alles uit te halen.

Zo zit je niet de hele tijd vast in dezelfde kamer, maar kun je genieten van verschillende plekken over de hele wereld!

tablet houder

Montage

De montage blijft voor veel mensen altijd toch wel een dingetje. We zijn er hier ook niet zo’n fan van. Toch hoort de montage er nu eenmaal bij.

Gelukkig stelt dit bij deze Crosstrainer niet super veel voor. Je krijgt er namelijk een super handige en duidelijk handleiding bij.

Het scheelt dan ook dat VirtuFit een Nederlands merk is, waardoor alles duidelijk is uitgelegd.

De gemiddelde montage tijd bedraagt ca. 45 minuten met 2 personen. Daarna kun je direct beginnen met trainen.

Overigens kun je de montage ook laten doen bij sommige winkels.

Algemene Aandachtspunten bij het kopen van een Crosstrainer

De VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer is absoluut niet de enige crosstrainer die je vandaag de dag kunt kopen. Om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen aankoopkeuze kunt maken moet je uiteraard wel de verschillende crosstrainers vergelijken.

Om deze reden hebben we hier een lijst gemaakt met een aantal factoren die voor jou misschien wel een beslissende factor kunnen zijn bij jouw aankoopkeuze. Kijkend naar deze verschillende factoren kun je uiteindelijk zelf de verschillende crosstrainers met elkaar vergelijken.

De plaats van het Vliegwiel

Er zijn 2 verschillende soorten crosstrainers:

 • Voor-aangedreven Crosstrainers
 • Achter-aangedreven Crosstrainers (VirtuFit iConsole Total Fit)

Zoals je kunt verwachten kan het vliegwiel dus op 2 verschillende plaatsen staan: Voor of Achter.

Hieronder gaan we per aandrijfsysteem een aantal feitjes behandelen:

Voor-aangedreven Crosstrainers

 • Zijn langer dan een rear driven
 • De beweging die je maakt lijkt op Langlaufen
 • De beweging is minder intensief en wat vlakker
 • Het trainen is minder zwaar voor de gewrichten
 • De pas die je maakt is langer
 • De instap is wat lager en gebruiksvriendelijker

Achter-aangedreven Crosstrainers

 • Zijn korten dan front driven
 • De beweging is intensiever en gaat meer op en neer
 • De pas die je maakt is korter
 • Het trainen is wat minder subtiel voor de gewrichten
 • De instap is hoger en kan wat meer inspanning vereisen
 • De beweging die je maakt lijkt op hardlopen

Kijk dus altijd eerst goed wat je persoonlijk prettiger vindt, een voor- of achter-aangedreven Crosstrainer. Het grootste verschil ga je merken aan de loopervaring.

Een vliegwiel aan de voorkant is wat rustiger en minder inspannend, terwijl een vliegwiel aan de achterkant een meer neergaande en intensievere beweging geeft.

Het gewicht van het Vliegwiel

Hoe zwaarder het vliegwiel is, hoe meer variatie je hebt in de verschillende weerstandsniveaus. Wil je dus meer variatie in je training? Ga dan voor de crosstrainer met een wat zwaarder vliegwiel. Over het algemeen geldt: Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe zwaarder de hoogste weerstand is.

Ook heeft het vliegwiel invloed op de soepelheid van de loopbeweging. Of mensen dit fijn vinden verschilt van persoon tot persoon. De meeste mensen vinden namelijk een wat zwaarder vliegwiel prettiger.

Het nadeel van een zwaarder vliegwiel is dat deze dan ook vaker duurder zijn.

De VirtuFit iConsole Total Fit heeft een vliegwiel van 22 kg wat redelijk zwaar is voor een Crosstrainer. Gelukkig is dit alleen maar goed!

Het gewicht van de crosstrainer

Het gewicht van de Crosstrainer is een zeer goede indicator van kwaliteit. Hoe zwaarder het gewicht van de crosstrainer, hoe moeilijker het is om het apparaat kapot te krijgen. Dit omdat het toestel dan van zwaardere materialen (zoals metaal) gemaakt is. Ook is een zwaardere Crosstrainer stabieler tijdens het sporten.

Kijk dus tijdens het (eventueel) vergelijken van de Crosstrainers naar het gewicht van de Crosstrainer zelf. Hoe zwaarder de Crosstrainer, hoe kwalitatiever de Crosstrainer is.

De VirtuFit iConsole Total Fit heeft een gewicht van 52,6 kg wat redelijk veel is, waardoor je een super stabiele training kunt verwachten.

Het aantal programma’s voor variatie

Bij de wat luxere Crosstrainers zitten er een aantal voorgeprogrammeerde programma’s waarmee je kunt sporten.

Dit kan uitermate handig zijn voor als je een specifiek fitness doel voor ogen hebt, zoals een betere conditie opbouwen of willen afvallen. Wanneer je dit langdurig doet kan het fijn zijn om een beetje variatie binnen je training te hebben, wat het trainen natuurlijk leuker maakt.

De VirtuFit iConsole Total Fit beschikt over een totaal van 24 verschillende programma’s waardoor je ten alle tijden meer dan genoeg keuze hebt!

Het aantal weerstandniveaus voor de afwisseling

Wil je nu meer variatie hebben in je trainingen? Dan is het handig om veel te kiezen voor een Crosstrainer die over meerdere weerstandsniveaus beschikt.

Deze weerstandniveaus bepalen de moeilijkheid van de training die je doet. Hoe hoger het weerstandsniveau op dat moment, hoe intensiever jouw training op dat moment is.

Het belangrijkste aan dit stukje is hoeveel weerstandniveaus je nodig denkt te hebben. Hoe meer weerstandsniveaus, hoe gerichter je kunt trainen op een specifiek niveau.

De VirtuFit iConsole Total Fit heeft 32 verschillende weerstandsniveaus waaruit je kunt kiezen!

Transportwielen voor makkelijk wegzetten

Transportwielen zijn super handig voor als je geen vaste plaats hebt voor je crosstrainer. Voor als je bijvoorbeeld de Crosstrainer in de hoek van de kamer wilt zetten wanneer je klaar bent met je training.

Crosstrainers hebben meestal een gewicht van rond de 50 kg waardoor het verschuiven daarvan niet alleen hartstikke zwaar is maar ook nog eens je vloer kan beschadigen.

Met transportwielen is dit probleem verholpen. Je kunt namelijk gemakkelijk de Crosstrainer ergens anders naartoe rijden waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen.

De VirtuFit iConsole Total Fit heeft een gewicht van 52,6 kg.

transportwielen

De garantie

Tot slot gaan we nog kijken naar de fabrieksgarantie. Kijk namelijk altijd naar hoeveel fabrieksgarantie een crosstrainer heeft. Dit geeft zekerheid bij je aankoop. Let er echter wel op dat er een verschil is tussen de garantie op de constructie en de garantie van de verschillende onderdelen van een crosstrainer.

Meestal heb je een levenslange garantie voor de constructie, maar op de diverse onderdelen kan het verschillen. Let daar dus altijd goed op!

De standaard garantie op de VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer is 3 jaar!

De mogelijke nadelen van de VirtuFit Crosstrainer

Je hebt misschien wel kunnen merken dat wij tot nu toe enorm te spreken zijn over de VirtuFit Crosstrainer.

Maar betekent dit dan ook dat we helemaal geen minpunten hebben gevonden?

Nee dat niet. Bij vrijwel elk apparaat zijn namelijk wel minpunten te vinden. Dit is namelijk ook zo bij de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer.

Toch moeten we wel bekennen dat er niet echt veel minpunten te benoemen zijn.

Het enige wat eigenlijk jammer is, is dat de Crosstrainer geen verstelbare lengtepas heeft.

Ook heeft het apparaat weinig extra luxe functies. Het heeft bijvoorbeeld geen USB poort of interne speakers.

Voor wie is dit dé ideale Crosstrainer?

Voor wie is de VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer dan dé ideale Crosstrainer? Dit is een zeer goede vraag, want niet iedere crosstrainer is voor zomaar iedereen geschikt.

Dit toestel is voor iedereen geschikt die een stevige en duurzame crosstrainer voor thuisgebruik zoekt, met genoeg trainingsmogelijkheden.

Ook voor de liefhebbers van virtueel trainen met apps is dit een ideaal toestel.

De crosstrainer is geschikt voor beginners, maar ook voor fanatieke gevorderde sporters.

Bovendien is het apparaat scherp geprijsd, wat voor velen een groot voordeel zal zijn.

En voor wie het apparaat niet geschikt is?

Naar onze mening is deze crosstrainer niet geschikt voor degene die op zoek zijn naar een professioneel toestel.

Die ga je voor deze prijs namelijk niet krijgen.

Reviews: VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Ben je nu van plan om de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer te kopen? Wanneer je een grotere aankoop doet, zoals een crosstrainer, dan wil je natuurlijk wel zeker weten of het apparaat deugd.

Een miskoop willen we uiteraard voorkomen. Omdat het vaak niet mogelijk is om zo’n toestel uit te testen in de winkel wil je toch een klein stukje extra zekerheid hebben.

Om deze reden kan het daarom handig zijn om naar een aantal reviews te kijken. De verschillende ervaringen van VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer gebruikers spreken sterk in het voordeel van het apparaat.

Op Bol.com heeft het toestel op dit moment van schrijven maar liefst 5 reviews en wordt het toestel gemiddeld beoordeeld met een 3,8 van de 5 sterren!

Ben je nu opzoek naar nog meer reviews over de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Wat zijn de ervaringen en recensies met de VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer?

Voordat je de keuze maakt om de VirtuFit in huis te halen, kunnen we ons voorstellen dat je graag een aantal ervaringen en recensies van gebruikers wilt lezen. We baseren ons oordeel namelijk niet alleen maar op onze bevindingen, maar we kijken ook wat anderen te zeggen hebben over deze Crosstrainer.

Gelukkig zijn er al redelijk wat reviews te vinden over het apparaat. Uit de ervaringen van anderen maken we voornamelijk op dat men zeer goed te spreken is over het apparaat.

De meeste mensen zijn bijvoorbeeld enthousiast over de zware belastbaarheid van de crosstrainer.

Ook het geruisloze gebruik en de vele trainingsmogelijkheden vallen in de smaak.

Bovendien geven veel gebruikers aan dat ze het trainen met apps erg leuk vinden.

Onderstaand hebben we dan ook een overzicht gemaakt van actuele ervaringen en recensies van VirtuFit gebruikers:

VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer Ervaringen
VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer Ervaringen
VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer Ervaringen
VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer Ervaringen
VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer Ervaringen

Ben je nu opzoek naar nog meer ervaringen en recensies met de crosstrainer? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Waar kun je de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer kopen?

Vandaag de dag kun je via een tal van verschillende online webshops de VirtuFit kopen. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van waar je het goedkoopst dit apparaat kunt kopen.

Conclusie: Moet je nu de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer kopen of niet?!

Al met al kunnen wel concluderen dat deze crosstrainer zeer goed bevallen is.

Zowel qua stevigheid als qua trainingsmogelijkheden en andere specificaties komt het zeer goed uit de test.

Het toestel is van zeer degelijke kwaliteit en het is ook nog eens een uiterst duurzaam apparaat. Bovenal is het een zeer geschikt toestel om te gebruiken in huis.

Ook de meeste gebruikerservaringen zijn erg positief en enthousiast over de kwaliteit van het toestel.

Het is dus een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en prettige crosstrainer voor thuis.

Blijf wel onthouden dat de crosstrainer van VirtuFit geen magisch wonderapparaat is. Voldoende beweging en een gezonde voeding blijft de basis van een gezond leven.

VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer
VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Beoordeling door Ryan Francis,

14 mei 2021
5

Al met al kunnen wel concluderen dat deze crosstrainer zeer goed bevallen is.

Zowel qua stevigheid als qua trainingsmogelijkheden en andere specificaties komt het zeer goed uit de test.

Het toestel is van zeer degelijke kwaliteit en het is ook nog eens een uiterst duurzaam apparaat. Bovenal is het een zeer geschikt toestel om te gebruiken in huis.

Ook de meeste gebruikerservaringen zijn erg positief en enthousiast over de kwaliteit van het toestel.

Veel gestelde vragen over de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over de VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Kun je buikvet verbranden met de VirtuFit Crosstrainer?

Helaas is het niet mogelijk om specifiek buikvet te verbranden, maar door de VirtuFit te gebruiken zal je over het algemeen WEL afvallen.

Hoe vaak moet je trainen met de Crosstrainer?

Dit is geheel afhankelijk aan je eigen voorkeur. Wil je conditie opbouwen dan zal je meer gebruik moet maken van de Crosstrainer.

Welke spieren train je met de Crosstrainer?

Met een Crosstrainer train je je benen, armen, buik, borst en rug.

Waar kan ik het beste de VirtuFit Crosstrainer kopen?

Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van waar je het beste de VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer kunt kopen.

Kun je afvallen met de VirtuFit Crosstrainer?

Absoluut! Wel is het van belang dat je ook een gezond en gebalanceerd dieet hanteert.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de VirtuFit iConsole Total Fit Crosstrainer? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *