Gymform Total Abs

De Gymform Total Abs. Je hebt dit product vast en zeker wel eens voorbij zien komen op tv.

Elk jaar lijken er wel meer en nieuwe buikspiertrainers met elektrische musculaire stimulatie op de markt te komen. Het apparaat belooft mooie resultaten zonder ook maar enige moeite.

Maar doet deze buikspiertrainer dan ook wat het belooft?

Ben jij dan ook van plan om de Gymform Total Abs te kopen? Dan ben je hier bij het juiste adres!

Op deze pagina kun je alle informatie vinden over de Gymform Total Abs zodat jij exact weet wat je in huis haalt en of dit product bij jou past.

Verder kun je ook diverse ervaringen, recensies en reviews terug vinden van andere Gymform Total Abs gebruikers.

Na het lezen van deze pagina weet je alles over de Gymform Total Abs en kun je een weloverwogen aankoop doen.

Laten we direct beginnen!

gymform total abs
gymform total abs kopen

Hét nr. 1 apparaat voor een strakke buik!

Het complete EMS fitness systeem.

 • Word fitter en train alle buikspieren

 • Raak makkelijker in topconditie i.c.m. het voedingsschema

 • Incl. miniband voor de arm- en beenspieren

 • 6 workouts en 10 intensiteitsniveaus

 • Incl. voedingsgids, doelenkaart en reistas

v.a. 99,95

Wat is de Gymform Total Abs?

we gaan beginnen bij het begin, wat is de Gymform Total Abs? Het apparaat de Gymform Total Abs is niet het de eerste buikspiertrainer in zijn soort. Met het apparaat worden je buikspieren getraind met behulp van elektrische schokjes (EMS), dat is ook niks nieuw. Maar wat maakt de Gymform Total Abs dan zo anders?

Met de Total Abs wordt je gehele core namelijk bedekt. Het voordeel hiervan is dat een groter gedeelte van je buikspieren worden getraind, in plaats van maar een klein gedeelte hiervan. Zowel je schuine, middelste als onderste buikspieren worden met dit apparaat getraind.

De Gymform maakt gebruik van elektrische schokjes waarmee je buikspieren zich steeds moeten aanspannen. Het is dan ook klinisch bewezen dat deze vorm van training effectiever is dan de reguliere oefeningen die je tijdens je buikspierkwartier doet.

Het grote voordeel van de Gymform is dat je dit apparaat om kunt doen terwijl je met andere dingen bezig bent. Zo kun je bezig zijn met je werk of je bent lekker tv aan het kijken, de Gymform Total Abs doe het werk voor jou!

Waar je echter wel op moet letten is dat je niet té lui wordt met het gebruik van deze buikspiertrainer. Niet dat je gaat denken: ‘Oh, ik maak nu gebruik van dit apparaat dus dan hoef ik ook niet meer dat rondje hard te lopen’. Dagelijks voldoende beweging is nog altijd zeer belangrijk!

Een ander bijkomend voordeel is dat je een gratis voedingsgids en doelen kaart krijgt bij de Gymform. Dit kan ervoor zorgen dat je nog sneller en gemakkelijker je doelen kunt behalen.

Tot slot zit er ook nog een kleinere band bij waarmee je je armen of beenspieren kunt trainen.

Hoe gebruik je de Total Abs van Gymform?

We hebben het al vermeld dat de Total Abs gebruik maakt van elektrische schokjes, dus het apparaat maakt gebruik van stroom in de vorm van batterijen. Je begint met de batterijen in het apparaat te plaatsen. Let wel op dat je batterijen goed vol zitten. Dit om te voorkomen dat je niet halverwege zonder stroom komt te zitten en het apparaat stopt tijdens de training.

Voordat je de Total Abs op je buik plaatst moet je de folie van de pads afhalen. Doe je dit niet dan zal de buikspiertrainer niet werken. Wanneer alle pads op de juiste plek zitten, dan is het klaar voor gebruik. Je kunt nu een keuze maken uit een aantal programma’s. De intensiteit verschilt weer per programma.

Je kunt uit de volgende 7 programma’s kiezen:

 1. Massage
 2. Vetverbranding
 3. Spieropbouw
 4. Vormgeven aan de Spieren
 5. Volledige Training
 6. Anti-cellulitis Training
 7. Krachttraining

Buiten deze 7 bovengenoemde programma’s kun je ook de intensiteit instellen van 1 tot 10. Op deze wijze zit er altijd wel een goede training voor je bij, zelfs voor de gevorderden. De band wekt volgens het EMS principe of wel ‘Eletric Muscle Stimulation’.

Maar hoe gaat dat dan in zijn werking met ‘Electric Muscle Stimulation’?

De EMS-technologie was oorspronkelijk ontworpen als technologie om mensen met spieratrofie te helpen. Spieratrofie is het dunner en minder sterk worden van de spieren. Wanneer je je spieren niet gebruikt, bijvoorbeeld als gevolg van verlammingen of door langdurige inactiviteit, verliezen je spieren kracht en worden ze dunner.

EMS-technologie werd ook gebruikt om mensen te helpen die een beroerte hebben gehad. Als gevolg van een beroerte moeten de spieren opnieuw worden getraind en sterker gemaakt, hier kwam EMS aan te pas.

De EMS-technologie heeft dus wel een degelijk wetenschappelijk achtergrond, maar hoe is dat dan toegepast bij de Total Abs van Gymform?

Met de Total Abs van Gymform worden dan dezelfde soort elektrische stroompjes door je spieren heen geschoten. Op deze wijze ontstaat er een samentrekking van de spieren. Door deze eindeloze herhalingen worden de spieren ook daadwerkelijk getraind en sterker.

Werkt de Gymform Total Abs daadwerkelijk?

De reclames beloven dat je tot wel 10cm in slecht 2 weken aan buikomvang kwijt kunt raken. Dit is uiteraard wel heel erg enthousiast, maar het apparaat heeft wel degelijk effect.

Je moet om te beginnen niet verwachten dat je er al te veel vet mee zult verliezen. Het verliezen van vet doe je voornamelijk door voldoende beweging en het volgen van een goed dieet. Máár de GymForm helpt je wel degelijk bij het versterken van je buikspieren.

Uiteraard zal het ook wat extra calorieën verbranden, waardoog je dus sneller zal afvallen. Alle kleine beetje helpen!

Dit alles kun je voor elkaar krijgen zonder er echt iets voor te hoeven doen. Je hoeft enkel de Total Abs om te doen en aan te zetten.

Toch zullen er altijd wel mensen zijn die zeggen dat het apparaat niet werkt. Het is dan ook wel bijzonder om te zien dat dit meestal de mensen zijn die het zelf niet hebben geprobeerd of maar een enkele keer. Daarnaast zijn deze mensen vaak zelf totaal niet in vorm.

Kijkend naar de wetenschappelijk achtergrond van het apparaat en de verschillende ervaringen en reviews kunnen we concluderen dat de Gymform Total Abs echt werk! Natuurlijk zal je wel geduld moeten hebben, voldoende beweging en een gezond voedingspatroon moeten volgen.

De Total Abs is geen magisch wondermiddel, maar het kan je wel helpen je buikspieren te versterken én extra calorieën te verbranden, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Wat zijn de Voordelen?

 • Het apparaat bezit 7 programma’s

 • Intensiteit niveaus van 1 tot 10

 • Bij aankoop krijg je ook een voedingsgids & Doelenkaart

 • Het is een wetenschappelijk bewezen trainingsmethode

 • Het is effectiever dan ‘Buikspierkwartier’

 • Het vereist weinig inspanning en je behaalt er goede resultaten mee

 • Het stimuleert de vetverbranding

 • Bij aankoop krijg je ook een kleinere band voor om je arm of been

Wat zijn de Nadelen?

 • Het vervangt niet je dagelijkse beweging

 • Het is geen wonder apparaat! Je moet alsnog voldoende bewegen en een goed dieet volgen

Voor wie is dit apparaat geschikt?

De Total Abs van Gymform is geschikt voor mensen die hun buikspieren willen versterken en daarbij wat extra calorieën willen verbranden en buikvet verbranding willen stimuleren.

Ben je geen fan van sporten of kun je daar de tijd niet voor vinden? Met dit apparaat kun je voorkomen dat je geheel uit vorm raakt of niet al teveel overtollig buikvet aanzet.

Het is overigens niet alleen voor mensen bedoeld die niet van sporten houden, het kan echter ook een goede ondersteuning zijn voor mensen die geregeld trainen of sporten.

Tot slot kan het ook handig zijn voor de mensen die houden van multi-tasken of hun tijd efficiënt willen indelen. Je kunt hiermee je buikspieren namelijk op een passieve manier trainen. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Dan is de Gymform hét apparaat voor jou!

Wat zijn de Ervaringen en Reviews met de Gymform Total Abs?

Voordat je de keuze maakt om de Total Abs in huis te halen, kunnen we ons voorstellen dat je graag een aantal ervaringen en reviews van gebruikers wilt lezen. Om deze reden hebben we hieronder een overzicht gemaakt van actuele reviews, ervaringen en recensies van Gymform gebruikers:

gymform total abs review
gymform total abs review
gymform total abs review
gymform total abs review
gymform total abs review
gymform total abs review
gymform total abs review
gymform total abs review

Wat krijg je bij de aankoop van de Total Abs?

 • De Gymform Total Abs

 • Grote Riem (Enkel bij aanschaf van de Platinum variant)

 • 5 stuks elektrodenpads

 • Minigordel

 • Handige Reistas

 • Voedingsgids

 • Doelenkaart

 • Gebruiksaanwijzing

Handleiding en Tips voor Optimaal gebruik

We hebben het al eerder gehad over wat je krijgt bij aanschaf van de Total Abs. Dit was een aardige lijst aan producten, waaronder een gebruiksaanwijzing. Hieronder hebben we dan ook nog een korte gebruikershandleiding opgesteld en daarbij nog wat tips zodat jij optimaal gebruikt kunt maken van de Gymform Total Abs:

 • Voordat je gaat starten met de Total Abs is het van belang om de folies van de pads te verwijderen voordat je deze plaatst op je huid. Indien de folie nog op de pads zit, of de pads worden niet volledig aangebracht op de huis, dan valt de buikspiertrainer uit.
 • Het gewenste programma wordt geselecteerd met de ‘Mode’ knop.
 • Voor het instellen van de intensiteit gebruikt u de ‘-/+’ knop.
 • De intensiteit kan tevens verlaagd worden met de ‘-/0’ knop.
 • Door het langer indrukken van de ‘-/0’ knop wordt de buikspiertrainer uitgeschakeld.

Waar kun je de Gymform Total Abs kopen?

Vandaag de dag kun je via een tal van verschillende online webshops de Total Abs kopen. Nu kun je ook verschillende ‘uitvoeringen’ van de Total Abs bestellen. Zo kun je een standaard versie en een Platinum variant kopen. Het enige verschil wat wij hebben kunnen constateren tussen deze 2 varianten is dat je bij de Gymform Total Abs Platinum ook een grote riem krijgt. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van waar je het goedkoopst de Total Abs kunt kopen.

gymform total abs kopen

Gymform Total Abs

Bol.com
v.a. € 78,-

Gymform Total Abs Platinum kopen

Gymform Total Abs Platinum

Bol.com
v.a. € 81,95

gymform total abs kopen

Gymform Total Abs Elektrodenpads

Bol.com
v.a. € 24,95 (5 stuks)

Let op! Ben je nu op zoek naar nog meer apparaten om voor eens en altijd af te rekenen met overtollig buikvet? Klik dan snel op de onderstaande knop.

Conclusie: Moet je de Total Abs van Gymform kopen?

Vandaag de dag wordt er steeds meer bekend over het toepassen van EMS technologie in apparaten om je lichaam te trainen, dit is dan ook gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Het huidige bewijs geeft echter aan dat de buikspiertrainers zoals de Total Abs wel degelijk een effectieve training kunnen bieden. Dit is zelfs het geval voor de wat meer ervaren sporters, maar dan is het enkel een aanvulling op een training. Met slechts 10 minuten per dag zet je al een goede training neer.

Blijf wel onthouden dat de buikspiertrainer van Gymform geen magisch wonderapparaat is. Voldoende beweging en een gezonde voeding blijft de basis van een gezond leven.

Veel gestelde vragen over de Gymform Total Abs!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over de Gymform Total Abs. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Hoe werkt de Gymform Total Abs?

Op deze pagina geven we jou een uitgebreide uitleg over de werking van de Gymform Total Abs.

Werkt de Gymform Total Abs?

Ja, maar je moet onthouden dat dit apparaat niet een magisch wondermiddel is waarmee je binnen een paar dagen de strakke buik van je dromen krijgt.

Waar kun je de Gymform Total Abs kopen?

Op deze pagina kun je een overzicht vinden van waar je het beste de Gymform kunt kopen.

Wat zijn de ervaringen met de Gymform?

Op deze pagina hebben we een handig overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen.

Hoe vaak moet je de Gymform gebruiken?

10 minuten per dag is voldoende om na verloop van tijd al zichtbare resultaten te krijgen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over de Gymform Total Abs? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

2 reacties op “Gymform Total Abs

  1. Goedemiddag Hetty,

   Dank je wel voor je vraag.
   Het is uiteraard mogelijk om uiteindelijk 3 keer op een dag gebruik te maken van de Gymform Total Abs maar je moet dit in het begin rustig aan opbouwen.
   Luister als eerst altijd goed naar je lichaam en bepaal aan de hand daarvan of je meer aankan of niet.

   Met vriendelijke groet,
   Ryan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *