Review: Droog Trainen Protocol Vrouwen

Gemiddelde leestijd: 27 minuten
Droog Trainen Protocol Vrouwen Review

Droog Trainen Protocol Vrouwen is geschikt voor degenen die een mooi strak lichaam en een gezond dieet willen volgen.

Veel vrouwen willen vooral voor en tijdens de zomer weer van de overtollige kilo’s af. Toch blijkt dat afvallen in de praktijk niet zo makkelijk gaat als gedacht en wordt er al snel opgegeven.

Wil je snel van je overtollige vet af dan is droog trainen de beste manier. Om zo snel mogelijk van je vet af te komen is krachttraining belangrijk.

Dat geldt voor zowel mannen en vrouwen. Toch willen veel vrouwen hier niets van weten. In dit Review vertellen we je waarom jij als vrouw ook krachttraining zou moeten doen.

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen word je de juiste kant op gestuurd en ga je daadwerkelijk resultaten zien van je harde werk.

In dit Review gaan we kijken naar wie de maker(s) van dit product zijn, wat heeft het product te bieden en of het kopen van dit product de moeite waard is.

LET OP! Wil jij direct toegang krijgen tot het Droog Trainen Protocol en vandaag nog starten met jouw transformatie?

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review

Wie een strak lichaam wil moet nou eenmaal gaan krachttrainen. Krachttraining is de beste manier om snel vet om te zetten in spiermassa.

Hierdoor krijgt je lichaam een strak uiterlijk en dat is precies wat je wilt.

De droogtrainen academy die dit programma ontwikkelt heeft, is al bekend door vele andere programma’s.

Ze ontwikkelen dieetschema’s, manieren om af te vallen, en verschillende methodes om een strak lichaam te krijgen.

Het droogtrainen protocol is tot nu toe een van de meest effectieve methodes om een strak lichaam te krijgen en veel mensen die het programma helemaal doorlopen hebben kwamen terug met positieve resultaten.

Wat is Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Met elke Review gaan we beginnen bij het begin en vertellen we je eerst wat het product Droog Trainen Protocol is. Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een digitaal product in de vorm van een E-book. Dit betekent, dat je na aanschaf, het product direct kunt downloaden en ermee aan de slag kan gaan.

Het Droog Trainen Protocol komt voor in 2 verschillende varianten. Voor zowel Mannen als voor Vrouwen. In dit Review gaan we enkel kijken aar het product voor Vrouwen. Wil je meer weten over het product voor Mannen? Klik dan op de volgende link: “Droog Trainen Protocol Mannen Review”.

Het product Droog Trainen Protocol Vrouwen is een product wat jou gaat helpen en begeleiden met het krijgen van een lichaam waar je trots op kunt zijn.

Het probleem is dat veel mensen naar de sportschool gaan zonder een concreet doel en bereiken weinig tot geen resultaten tijdens het trainen.

Dit product geeft jou de belofte dat je resultaten gaat zien. Je wordt namelijk stap voor stap begeleidt naar het sterke, strakke en gezonde lichaam.

Het product maakt de belofte dat je binnen 8 tot 16 weken effectief je vetpercentage kan verlagen zonder last te hebben van het bekende jojo effect.

Welke belofte maakt de verkoper?

De verkoper wil je met de juiste handvaten helpen je dieet doelen te behalen. Zo leer je de juiste manier van trainen in de sportschool, hoe je gezond eet en hoe je een gezonde leefstijl creëert.

Het mooie aan krachttraining is dat wanneer je er actief mee bezig gaat, je echt strakker in je vel gaat zitten.

Als je er dan ook nog eens de methodes van het droogtrainen protocol bij gaat toepassen in combinatie met gezonde voeding is succes zo goed als gegarandeerd.

De verkoper geeft je de garantie dat het je gaat lukken. Wel zijn de resultaten volledig afhankelijk van jouw inzet en doorzettingsvermogen.

Als je er 100% voor gaat is dit programma zeker goed om een strak lichaam te krijgen.

Wie zijn de makers van het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

De maker van het product Droog Trainen Protocol Vrouwen is de organisatie Droog Trainen Academie. Maar wie zitten er dan achter de organisatie Droog Trainen Academie?

Achter de organisatie Droog Trainen Academie zit het dynamische duo Rinus en Henry. Zij zijn coaches en eigenaars van Droog Trainen Academie. Zij lopen al een aardig tijdje mee in het wereldje van fitness en zij weten dan ook waar ze het over hebben.

Droog Trainen Protocol Mannen

In 2010 hebben Henry en Rinus elkaar leren kennen en dat was het begin van een hechte vriendschap. Ze werkten allebei bij een specialistische dienst van de politie. Super gaaf maar ze wilden meer. Ze wilden vrijheid creëren. Zo zijn ze begonnen met internet marketing.

Een aantal websites volgde maar er werd niet genoeg geld gegenereerd. Hoe kwam dat? Omdat ze zich niet bezig hielden met hun passie! Maar wat was dan de passie van de twee heren? Je raadt het al, sport en fysieke fitheid!

Vanuit daar kwam Henry op het idee om een website te bouwen over krachttraining en voeding, waarbij de nadruk ligt op het bouwen van je droomlichaam.

De website droogtrainenacademie.nl was geboren.

LET OP! Wil jij direct toegang krijgen tot het Droog Trainen Protocol en vandaag nog starten met jouw transformatie?

Zijn de heren van Droog Trainen Academie te vertrouwen?

Het is uiteraard logisch dat je je afvraagt of de organisatie Droog Trainen Academie betrouwbaar is. Of dat je je afvraagt of de heren Rinus en Henry te vertrouwen zijn.

Dit is ook iets wat ik zelf heel vaak doe voordat ik een product online aanschaf. Je kan uiteraard niet voorzichtig genoeg zijn 😉

Het Droog Trainen Academie is opgericht in het jaar 2013 en sinds dien hebben ze al enorm veel werk verzet. Zo hebben ze onderhand de volgende producten al gemaakt en uitgebracht:

Je kan dus zeggen dat de mannen niet stil zitten en aardig op dreef zijn met het lanceren van producten.

De website van Droog Trainen Academie zier er ook zeer netjes en professioneel uit. Op de website tonen Henry en Rinus recensies, beoordeling, transformaties, en reacties van hun tevreden klanten. Dan kan je al snel zien dat er genoeg mensen zijn die goede resultaten hebben behaald.

De heren hebben ook een leuke Instagram en Facebook account aangemaakt die je kan volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen.

Via de website kan je ook zeer gemakkelijk informatie in winnen over het bedrijf. Op de website worden gegevens zoals Contactinformatie en het KvK-nummer gewoon gedeeld.

Als je al deze informatie verzamelt en op een rijtje zet dan kan je concluderen dat Rinus en Henry een paar zeer gedreven gasten zijn en dat ze passie hebben voor dat wat ze doen. De heren Rinus en Henry en de organisatie Droog Trainen Academie zijn dan ook voor de volle 100% te vertrouwen.

Wat krijg je allemaal bij Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Nu zijn we misschien wel bij het belangrijkste deel aangekomen van dit Review. Wat krijg je allemaal bij het product Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Dit is waarschijnlijk één van de redenen waarom je bij dit Review terecht bent gekomen, wat krijg je nu bij aankoop?

Het product is opgedeeld in 6 verschillende producten. Je hebt uiteindelijk ook de optie om een 7e product aan te schaffen maar dat is optioneel.

1# Droog Trainen Protocol Vrouwen (€94,- waarde)

Uiteraard krijg je bij aanschaf het product Droog Trainen Protocol Vrouwen. Alle informatie van Droog Trainen Protocol Vrouwen die je krijgt is digitaal. Het product is opgedeeld in 2 verschillende E-books boordevol met informatie over voeding en training.

Het eerste E-book bestaat uit 70 pagina’s die je alles leert van welke voedingsstoffen je nodig hebt. Het tweede E-book bestaat uit 40 pagina’s en vertelt je alles over hoe je het meest effectief sport in de sportschool.

De informatie in de E-books sluit perfect op elkaar aan. Omdat het boek geschikt moet zijn voor iedereen die een strak lichaam wil, is de inhoud zo geschreven dat het voor iedereen makkelijk te begrijpen is.

Er wordt vrijwel geen vak jargon gebruikt, en als dat wel wordt gebruikt wordt er ook uitgelegd wat het betekent.

Naast het E-book met daarin uitleg over voedingsstoffen, uitleg over krachttraining, trainingsschema’s en voedingsschema’s krijg je ook nog een aantal bonussen.

Droog Trainen Protocol Vrouwen

2# Printable 12 Weken Trainingsprotocol (Gym) (€18,50 waarde)

De eerste bonus bij aanschaf van Droog Trainen Protocol Vrouwen is een 12 weken droogtrainen full body trainingsschema. Dit schema helpt je 12 weken om je fitnessdoelstellingen te behalen. Het enig wat je dan nog hoeft te doen is het zelf uitvoeren. Het schema bestaat uit een 5 dagen trainingsschema.

Met het bijbehorende trainingsschema valt mij wel op dat je alleen maar kan kiezen uit 1 variant, namelijk een 5 dagen trainingsschema. Terwijl je met het product Droog Trainen Protocol Mannen keuze hebt uit 3, 4, of 5 dagen per week trainen. Voor nu is het onduidelijk waarom er niet meerdere schema’s zijn voor Vrouwen.

3# Printable 12 Weken Bodyweight Protocol (Thuis) (€18,50 waarde)

Ook is er een protocol gemaakt zodat je thuis aan de gang kan met het krijgen van je droomlichaam!

Bij dit product heb je enkel keuze uit 1 variant trainingsschema, namelijk een 4 dagen per week protocol. Alle oefeningen zijn op basis van het gebruik van lichaamsgewicht waarbij je geen apparatuur of accessoires nodig hebt.

PERFECT voor wanneer je veel reist of als je op vakantie bent!

Droog Trainen Protocol Vrouwen Bodyweight

4# Macronutriëntencalculator (€37,- waarde)

Ook ontvang je een tool om je voeding bij te houden. Zo weet je precies welke voedingsstoffen je binnen krijgt en hoe veel je eet. Het is ook een handige calculator waarmee je exact kan uitrekenen hoeveel calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten je op dagelijkse basis nodig hebt.

Dit is een op maat gemaakt persoonlijk plan waarbij je geen moeilijke berekeningen hoeft te maken.

Een van de grootste valkuilen bij het krijgen van een strak lichaam is voeding. Dankzij deze bonus heb je daar al geen last meer van.

5# E-book “Objectief Progressie Meten” (€13,50 waarde)

De volgende bonus is een E-book die je leert hoe je je resultaten meet. Ook leer je waar je voor moet oppassen bij het afvallen en hoe je bepaalde obstakels kunt voorkomen of herstellen.

#6 Data Progressie Tabel (€13,50 waarde)

Het trainings- en voedingslogboek is een handig document waarin je per dag alles met betrekking tot je voeding en je training kan bijhouden.

Dit bestand kan je ook openen op je telefoon/tablet waardoor je altijd en overal je voortgang kan bijhouden.

#7 Alternatieve Trainingsschema’s

Het laatste onderdeel zit niet inbegrepen bij het product maar je krijgt wel de mogelijkheid om dit aan te schaffen. De alternatieve trainingsschema’s zijn er voor je wanneer je door de eerste 12 weken van het Droog Trainen Protocol Mannen schema’s heen bent. Deze trainingsschema’s sluiten perfect aan op het originele trainingsschema en ze zijn er voor 3, 4 en 5 dagen per week trainen in de gym. De kosten voor het alternatieve trainingsschema zijn eenmalig €7,50 per stuk.

Met het droogtrainen protocol en alle bonussen die je krijgt, ben je er helemaal klaar voor om je strakke lichaam te gaan bereiken.

LET OP! Wil jij direct toegang krijgen tot het Droog Trainen Protocol en vandaag nog starten met jouw transformatie?

krachttraining vrouwen

90 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie?!

Droog Trainen Protocol Vrouwen

Als je niet zeker bent of Droog Trainen Protocol geschikt is voor jou dan is dat geen probleem! De makers van het Droog Trainen Protocol Mannen hebben namelijk een 90 dagen garantie. Je ontvangt namelijk een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden met het product of de resultaten, dan kan je dit melden en krijg je het geld DIRECT terug gestort op je rekeningen. Je kan het product RISICOVRIJ proberen.

Dat Droog Trainen Academie je deze garantie geeft laat zien dat ze voor de volle 100% achter hun product staan. Zoveel vertrouwen is er in het product en je loopt dus geen enkel risico op een miskoop.

We hebben dit voor de zekerheid ook voor jullie uitgetest, niet dat er loze beloftes worden gemaakt. Je kunt via de website van Droog Trainen Academie of via het correspondentie e-mail adres contact opnemen met de mannen van Droog Trainen Academie. Meestal binnen 48 uur krijg je reactie. De mannen van Droog Trainen Academie zijn zeer vriendelijk en staan je altijd te woord. Mocht je om wat voor redenen dan ook niet tevreden zijn dan storten ze gemakkelijk en snel het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Wat zijn de voordelen?

Zoals elke product zijn er voordelen maar ook zeker nadelen. We gaan eerst de positieve kanten van dit product behandelen. Dit product gaat jou absoluut helpen om je doelen sneller en effectief te behalen. In ons optiek zijn de voordelen als volgt:

 • BInnen 3 maanden heb je al zichtbaar resultaat, mits je het product goed opvolgt

 • Er wordt gebruik gemaakt van simpele taal zonder al te moeilijk vak jargon

 • Het dieet is flexibel waardoor je jezelf niet hoeft uit te hongeren

 • Het is een trainingsschema wat niet moeilijk is om te volgen en ook nog eens leuk is om te doen

 • Het trainingsschema is een goed opgebouwd trainingsschema bestaande uit veel krachttraining oefeningen. Het volgen van krachttraining heeft meerdere gezondheidsvoordelen

 • De bijbehorende bonussen zijn een goede aanvulling op het product. Vooral het Bodyweight Protocol is een mooie aanvulling

 • Er zijn veel testimonials van mensen die daadwerkelijk een transformatie hebben gemaakt naar hun perfecte droomlichaam.

Waarschijnlijk heb je het hele internet al afgespeurd naar de juiste informatie over droogtrainen en hoe jij je perfecte lichaam kan bereiken.

Op het internet zoeken naar deze informatie kost over het algemeen veel werk en is vaak onvolledig.

Door een e-book aan te schaffen die helemaal compleet is en alle informatie bevat die je nodig hebt om je strakke lichaam te bereiken, hoef je nooit meer uren op het internet te zoeken naar nieuwe technieken, diëten en plannen. Je pakt gewoon het boek erbij en je hebt alles bij de hand. STAP-VOOR-STAP.

Wat zijn de nadelen?

Helaas zijn er ook een aantal nadelen of mindere punten verbonden aan dit product. Natuurlijk verschilt het van persoon tot persoon wat iemand ziet als voor- en nadelen.

Dit zijn in ons optiek de nadelen op een rijtje:

 • Je moet voldoende motivatie hebben om er keihard voor te gaan want je moet het uiteindelijk zelf doen.

 • Het product bevat geen kant- en klare voedingsschema. Maar de achterliggende gedachten hiervan wordt wel besproken in het product.

 • Er is maar 1 variant qua trainingsschema (5 dagen per week trainine), terwijl Droog Trainen Protocol Mannen 3 verschillende varianten trainingsschema’s heeft.

 • Het is goed dat er een vervolg qua trainingsschema’s wordt aangeboden nadat je het bijbehorende trainingsschema hebt afgerond maar het is wel ‘bijzonder’ dat je hiervoor extra moet betalen.

Wat kost Droog Trainen Protocol Vrouwen PDF?

De totale waarde van het product Droog Trainen Protocol Vrouwen plus bijbehorende bonussen is bij elkaar €195,-. Maar voor slecht €67,- kan je al toegang krijgen tot de meest effectieve manier om het lichaam van je dromen te krijgen. Dat is dus een korting van €128,-. Een koopje dus!

Deze betaling is dan ook eenmalig en je zit NIET vast aan een maandelijkse betaling.

Na aankoop van het product ontvang je binnen een paar minuten een mailtje met daarin je inloggegevens zodat je direct aan de slag kan gaan.

Of als je al eerder een product hebt gekocht van Droog Trainen Academie dan wordt je online account ge-update zodat je direct toegang hebt tot het nieuwe product.

Voor alle informatie die je krijgt is dat een lage prijs. Sommige diëten kosten wel €120,- euro per maand en zijn niet eens effectief.

Dit programma is al door meer dan 5000 mensen succesvol gebruikt. Op de website van de droogtrainen Academy zie je veel reviews van tevreden klanten die allemaal een strak lichaam hebben gekregen dankzij dit programma.

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review conclusie: Kopen of niet?!

De kans is groot dat je al een tijd bezig bent met sporten en graag een strak en gezond lichaam wilt. Je gaat regelmatig naar de sportschool maar ziet eigenlijk maar weinig resultaat.

Je hebt geen idee wat je fout doet en wil het bijna gaan opgeven. Om nog een keer naar de oplossing te zoeken speur je het hele internet af naar de snelste manier om je resultaten te bereiken.

Overal lees je wat informatie maar je kunt er geen touw aan vast knopen.

Ik weet precies hoe je je voelt. Zelf heb ik ook graag willen afvallen en zag ik door alle informatie op het internet de uitweg niet meer.

Daardoor heb ik het opgegeven en ben ik helemaal niet meer gegaan. Totdat ik voor het eerst een programma had gebruikt om mijn doelstellingen te behalen.

Herken jij jezelf in het volgende en wil je ook eindelijk dat resultaat waar je van droomt?

* Heb jij ook het gevoel dat je wel regelmatig naar de sportschool gaat maar dat er eigenlijk weinig veranderd aan je lichaam?

* Heb je wel eens het gevoel dat je niet zeker weet of je het wel goed doet?

* Wil je graag meer resultaat maar weet je niet hoe dat moet?

* Heb je weinig zelfvertrouwen omdat je vindt dat je lichaam er niet goed uitziet?

* Heb je alles al geprobeerd, maar lijkt het erop dat niets werkt?

* Zie je anderen om je heen wel resultaten behalen maar jij niet?

Dan is het Droog Trainen Protocol Vrouwen de oplossing. Hier leer je stap voor stap hoe jij je resultaten behaalt en krijg je alle tools en handvatten die je nodig hebt om je droomlichaam te bereiken.

Droog Trainen Protocol Vrouwen door Droog Trainen Academie
Droog Trainen Protocol Vrouwen door Droog Trainen Academie

Beoordeling door Ryan Francis,

22 aug 2018
4

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een compleet pakket voor vrouwen die resultaat gericht het lichaam van hun dromen willen krijgen. Het is helaas niet zo uitgebreid ten opzichte van het protocol voor Mannen maar het kan jou ook absoluut dezelfde resultaten geven.

Waar kan je Droog Trainen Protocol Vrouwen kopen? (+KORTINGSLINK)

Wil jij beginnen met droogtrainen of ben je al een tijdje bezig en heb je geen idee of je al op de goede weg bent? Dan is dit boek goed voor jou. Het helpt je direct op weg om op de juiste manier een strak en gezond lichaam te krijgen.

Start nu met Droog Trainen Protocol Mannen, en maakt tijdelijk gebruik van ruim 65% korting op je aankoop!

Succes met de weg naar je droomlichaam! Als anderen het kunnen dan kan jij het ook!

Koop daarom vandaag nog het E-book en zie welke resultaten het voor jou gaat opleveren!

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review

Wil jij ook direct starten om een droog en gespierd lichaam te krijgen?

JA! Ik wil het Droog Trainen Protocol Vrouwen!

Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Heb je nog een vraag of opmerking? Laat hieronder een reactie achter en tot de volgende keer!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *