Review: Droog Trainen Protocol Mannen

Gemiddelde leestijd: 29 minuten
Droog Trainen Protocol Mannen

Vandaag de dag is het product Droog Trainen Protocol Mannen een enorm populair product. Maar waarom is het zo populair? Dat is wat wij je vandaag gaan uitleggen in dit Review.

Wil jij eindelijk een strak en gespierd lichaam en wil je een gezonde leefstijl? Dan is de Droog Trainen Protocol Mannen geschikt voor jou. De kans is groot dat je nu wel eens onzeker bent en niet weet of je het wel goed doet.

Je ziet weinig vooruitgang in de sportschool en hebt geen idee waardoor dat komt.

Mocht je je hierin herkennen dan raad ik je zeker aan om dit Review goed en grondig door te lezen!

Met het Droog Trainen Protocol voor Mannen word je de juiste kant op gestuurd en ga je daadwerkelijk resultaten zien van je harde werk.

In dit Review gaan we kijken naar wie de maker(s) van dit product zijn, wat heeft het product te bieden en of het kopen van dit product de moeite waard is.

LET OP! Wil jij direct toegang krijgen tot het Droog Trainen Protocol en vandaag nog starten met jouw transformatie?

Wat is het Droog Trainen Protocol Mannen

Om te beginnen is het belangrijk om te weten wat voor product dit nu eigenlijk is. Het Droog Trainen Protocol Mannen is een digitaal product in de vorm van een E-book. Dat houdt in, dat je na aanschaf, het product direct kunt downloaden er ermee aan de slag kan gaan.

Het Droog Trainen Protocol komt in 2 verschillende varianten. Het is gemaakt voor Mannen als voor Vrouwen. In dit geval gaan we het hebben over het Droog Trainen Protocol voor Mannen. Met het protocol leer je hoe je eindelijk een lichaam kunt krijgen waar je trots op bent.

Veel mensen gaan nu naar de sportschool en hebben eigenlijk geen doelen en bereiken weinig of geen resultaat.

Met dit E-book ga je resultaten zien. Je wordt namelijk stap voor stap begeleidt naar dat strakke en gezonde lichaam.

Het product belooft dat je binnen 8 tot 16 weken effectief je vetpercentage kan verlagen voor een strakker, sterker en gespierder lichaam (zonder jojo effect).

We gaan kijken tot op welke hoogte dit product zijn beloftes waar kan maken.

Voor wie is Het Droog Trainen Protocol Mannen?

Het Droog Trainen Protocol Mannen is geschikt voor mannen die een effectief hun vetpercentage willen verlagen voor een strakker, sterker en gespierder lichaam. De titel van het product zegt ook al genoeg voor welke doelgroep dit product is, voor mannen. De tegenhanger van dit product is Het Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Dit product laat zien dat je geen superman hoeft te zijn om jouw droomlichaam te bouwen. Het maakt dus niet uit of je ‘genetische aanleg’ hebt of niet, of dat je voor je gevoel al alles geprobeerd hebt en telkens gefaald hebt. Ook jij kan 100% ZEKER het strakke, sterkte en gespierde lichaam van jouw dromen hebben.

Lees hieronder of Het Droog Trainen Protocol Mannen op dit moment de juiste keuze is voor jou. Voor wie is dit geschikt:

 • Voor de mannen die genoeg spiermassa hebben maar overtollig vet kwijt willen raken.

 • Als je nieuw bent met krachttraining met een vetpercentage hoger dan 30%.

 • Gemotiveerd bent om er voor de volle 100% voor te gaan.

 • Open staat om nieuwe dingen te leren en om een andere life style te hanteren

Voor wie is Het Droog Trainen Protocol Mannen NIET geschikt?

Met elk soort product is er helaas een groep voor wie dit protocol NIET geschikt is. Om te beginnen is dit de doelgroep genaamd de klagers. Dit zijn de mannen die om alles zitten te klagen, en niet de moeite of inspanning willen verrichten om voor hun droomlichaam te gaan. Deze groep mensen geven dan ook snel op.

Ook de groep mensen die vast zitten in een bepaalde manier van denken. Mensen die niet bereid zijn om hun voeding of life style om te gooien. Je moet open staan voor andere en nieuwe dingen als je andere resultaten wilt krijgen.

Ben je niet gemotiveerd om hier voor de volle 100% voor te gaan? Dan heeft het geen zin om deze review te lezen. Het Droog Trainen Protocol Mannen is dan niks voor jou.

 • Mannen die niet voor de volle 100% gemotiveerd zijn.

 • De doelgroep klagers

 • Mannen die vast zitten in een bepaalde manier van denken en niet open staan om nieuwe/andere dingen te proberen.

Wie zijn de makers van het Droog Trainen Protocol Mannen?

De maker van het product Droog Trainen Protocol Mannen is de organisatie Droog Trainen Academie. Maar wie zitten er dan achter de organisatie Droog Trainen Academie?

Achter de organisatie Droog Trainen Academie zit het dynamische duo Rinus en Henry. Zij zijn coaches en eigenaars van Droog Trainen Academie. Zij lopen al een aardig tijdje mee in het wereldje van fitness en zij weten dan ook waar ze het over hebben.

Droog Trainen Protocol Mannen

In 2010 hebben Henry en Rinus elkaar leren kennen en dat was het begin van een hechte vriendschap. Ze werkten allebei bij een specialistische dienst van de politie. Super gaaf maar ze wilden meer. Ze wilden vrijheid creëren. Zo zijn ze begonnen met internet marketing.

Een aantal websites volgde maar er werd niet genoeg geld gegenereerd. Hoe kwam dat? Omdat ze zich niet bezig hielden met hun passie! Maar wat was dan de passie van de twee heren? Je raadt het al, sport en fysieke fitheid!

Vanuit daar kwam Henry op het idee om een website te bouwen over krachttraining en voeding, waarbij de nadruk ligt op het bouwen van je droomlichaam.

De website droogtrainenacademie.nl was geboren.

LET OP! Wil jij direct toegang krijgen tot het Droog Trainen Protocol en vandaag nog starten met jouw transformatie?

Zijn de heren van Droog Trainen Academie te vertrouwen?

Het is uiteraard logisch dat je je afvraagt of de organisatie Droog Trainen Academie betrouwbaar is. Of dat je je afvraagt of de heren Rinus en Henry te vertrouwen zijn.

Dit is ook iets wat ik zelf heel vaak doe voordat ik een product online aanschaf. Je kan uiteraard niet voorzichtig genoeg zijn 😉

Het Droog Trainen Academie is opgericht in het jaar 2013 en sinds dien hebben ze al enorm veel werk verzet. Zo hebben ze onderhand de volgende producten al gemaakt en uitgebracht:

Je kan dus zeggen dat de mannen niet stil zitten en aardig op dreef zijn met het lanceren van producten.

De website van Droog Trainen Academie zier er ook zeer netjes en professioneel uit. Op de website tonen Henry en Rinus recensies, beoordeling, transformaties, en reacties van hun tevreden klanten. Dan kan je al snel zien dat er genoeg mensen zijn die goede resultaten hebben behaald.

De heren hebben ook een leuke Instagram en Facebook account aangemaakt die je kan volgen zodat je op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen.

Via de website kan je ook zeer gemakkelijk informatie in winnen over het bedrijf. Op de website worden gegevens zoals Contactinformatie en het KvK-nummer gewoon gedeeld.

Als je al deze informatie verzamelt en op een rijtje zet dan kan je concluderen dat Rinus en Henry een paar zeer gedreven gasten zijn en dat ze passie hebben voor dat wat ze doen. De heren Rinus en Henry en de organisatie Droog Trainen Academie zijn dan ook voor de volle 100% te vertrouwen.

Hoe werkt het

Met dit boek krijg je de tools om precies te weten wat je nodig hebt om je doelen te stellen en te bereiken. Er is een stappenplan die je week na week nieuwe resultaten geeft. Dit is niet alleen goed voor je gezondheid maar voldoende resultaat geeft ook meer motivatie om door te gaan.

Je leert precies wat je juist wel en niet moet eten om zo gezond mogelijk te leven. Bepaalde voedingsstoffen helpen je namelijk vooruit met het trainen van je lichaam terwijl andere voedingsstoffen je training juist tegenwerken.

Doordat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt en de juiste manier van trainen hebt ontdekt in ons boek, ga je ook mentaal vooruit. Je gaat je steeds beter voelen en en krijgt meer zelfvertrouwen.

Als je alles volgens het plan van het boek doet heb je binnen 3 tot 6 maand het resultaat dat je graag wil.

Droog Trainen Protocol Mannen

Wat krijg je allemaal bij Droog Trainen Protocol Mannen?

We hebben nu al een aardig wat informatie behandeld in het Review, maar één van de belangrijkste dingen is uiteindelijk wat je nu krijgt wanneer je Droog Trainen Protocol Mannen aanschaft.

Dit is waarschijnlijk één van de redenen waarom je bij dit Review terecht bent gekomen.

Wat kan je nu verwachten nadat je dit product hebt gekocht? Het product bestaat uit 6 onderdelen waaronder 1 optioneel onderdeel.

1# Droog Trainen Protocol Mannen (€94,- waarde)

Uiteraard krijg je het Droog Trainen Protocol Mannen. Dit product bestaat onder andere uit 2 E-book’s met ruime 100+ pagina’s boordevol met informatie over voeding en training.

Je hebt een E-book met informatie over het voedingsgedeelte en een E-book met informatie over het trainingsgedeelte van het Droog Trainen Protocol Mannen.

In het product worden ook adviezen, tips, trainingen, recepten, uitleg en motivatie besproken. Dit programma zorgt niet alleen voor een fysieke verandering maar het brengt ook een mentale verandering teweeg.

Het volgen van dit programma zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen krijgt, je staat steviger in je schoenen en je kan beter omgaan met stress.

Droog Trainen Protocol Mannen

2# Printable 12 Weken Trainingsprotocol (Gym) (€18,50 waarde)

Dit protocol is gemaakt zodat je ook in de sportschool aan de gang kan met het krijgen van je droomlichaam. Het protocol bestaat uit verschillende schema’s die je gemakkelijk kan openen op je telefoon/tablet of om uit te printen.

Je kan kiezen uit 3, 4, of 5 dagen per week protocol. De oefeningen worden helder en duidelijk uitgelegd zodat je oefeningen op de juiste manier uitvoert en maximaal resultaat krijgt!

3# Printable 12 Weken Bodyweight Protocol (Thuis) (€18,50 waarde)

Ook is er een protocol gemaakt zodat je thuis aan de gang kan met het krijgen van je droomlichaam!

Bij dit product heb je enkel keuze uit 1 variant trainingsschema, namelijk een 4 dagen per week protocol. Alle oefeningen zijn op basis van het gebruik van lichaamsgewicht waarbij je geen apparatuur of accessoires nodig hebt.

PERFECT voor wanneer je veel reist of als je op vakantie bent!

Bodyweight Protocol

4# Macronutriëntencalculator (€37,- waarde)

Bij de juiste training hoort ook de juiste voeding. De calculator kan exact uitrekenen hoeveel calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten je op een dagelijkse basis nodig hebt.

Dit is een op maat gemaakt persoonlijk plan waarbij je geen moeilijke berekeningen hoeft te maken.

5# E-book “Objectief Progressie Meten” (€13,50 waarde)

Dit E-book zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te gissen of je progressie maakt of niet! Het laat je zien hoe je op de juiste manieren je vorderingen meet en bijhoudt. Meten is weten!

#6 Data Progressie Tabel (€13,50 waarde)

Het trainings- en voedingslogboek is een handig document waarin je per dag alles met betrekking tot je voeding en je training kan bijhouden.

Dit bestand kan je ook openen op je telefoon/tablet waardoor je altijd en overal je voortgang kan bijhouden.

#7 Alternatieve Trainingsschema’s

Het laatste onderdeel zit niet inbegrepen bij het product maar je krijgt wel de mogelijkheid om dit aan te schaffen. De alternatieve trainingsschema’s zijn er voor je wanneer je door de eerste 12 weken van het Droog Trainen Protocol Mannen schema’s heen bent. Deze trainingsschema’s sluiten perfect aan op het originele trainingsschema en ze zijn er voor 3, 4 en 5 dagen per week trainen in de gym. De kosten voor het alternatieve trainingsschema zijn eenmalig €7,50 per stuk.

LET OP! Wil jij direct toegang krijgen tot het Droog Trainen Protocol en vandaag nog starten met jouw transformatie?

Droog Trainen Protocol Mannen

De Droog Trainen Protocol Mannen Ervaringen

Ron was 28 augustus gestart en heeft na drie maand veel geleerd over voeding en beweging. Voordat hij met de DTP was begonnen had hij al lang getraind maar nooit zoveel resultaat gehad als met het protocol.

Het belangrijkste voordeel dat hij heeft ervaren met het droogtrainen protocol voor mannen is dat de voeding en beweging in het boek perfect met elkaar in balans staan.

Ook bleven er steeds zichtbare resultaten komen waardoor de motivatie vanaf het begin tot het eind hoog bleef.

Zijn vetpercentage ging in 3 maanden van 16% naar 10,2%. Een hele prestatie.

Diederik is al 20 jaar bezig met sporten en heeft meerdere triatlons meegedaan door persoonlijke omstandigheden en ziekte kon hij niet meer meedoen met deze sport en was hij 32 kg aangekomen. Na een tijd van herstel besloot ie met een rustige sport te beginnen en zijn conditie en lichaam weer op te bouwen. Dit was een programma van DTP. Inmiddels is hij nog steeds aan het trainen met de programma’s van de droogtrainen protocol en heeft hij er nog veel zin in.

Omdat de resultaten bij hem zo goed waren heeft hij ook zijn dochter aangeraden om er mee te beginnen. Nu zijn ze samen bezig met de DTP.

Zijn resultaat was in 12 weken van 104,5 kg naar 95 kg.

Lees hier de andere geweldige Droog Trainen Protocol Mannen ervaringen!

Wat zijn mijn bevindingen?

Zelf heb ik al meerdere afvallen en fitnessboeken bekeken en moet ik zeggen dat dit boek heel goed in elkaar zit. Alles staat duidelijk beschreven en helpt je goed op weg.

Als ik kijk naar de programma’s die je kan volgen met de DTP voor mannen geloof ik direct dat deze resultaten behaald kunnen worden. De diëten zijn precies afgestemd op de trainingen waardoor je alleen maar maximaal resultaat kan behalen. Ook zijn de oefeningen over het algemeen makkelijk en zijn de programma’s goed vol te houden.

Afslank Receptenbijbel

90 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie?!

Als je niet zeker bent of Droog Trainen Protocol geschikt is voor jou dan is dat geen probleem! De makers van het Droog Trainen Protocol Mannen hebben namelijk een 90 dagen garantie. Je ontvangt namelijk een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden met het product of de resultaten, dan kan je dit melden en krijg je het geld DIRECT terug gestort op je rekeningen. Je kan het product RISICOVRIJ proberen.

Dat Droog Trainen Academie je deze garantie geeft laat zien dat ze voor de volle 100% achter hun product staan. Zoveel vertrouwen is er in het product en je loopt dus geen enkel risico op een miskoop.

Wat zijn de voordelen?

Dit boek heeft veel voordelen die je gaan helpen om je doelen sneller te behalen. Waarschijnlijk doe je nu maar wat in de sportschool en heb je geen idee of je wel op de goede weg bent. Dit E-book helpt je met:

 • Een dieet dat precies bij jou past voor maximaal resultaat tijdens en na het trainen.

 • Een trainingsschema die niet te moeilijk is en leuk is uit te voeren.

 • Het dieet is flexibel waardoor je jezelf niet hoeft uit te hongeren.

 • Veel krachttraining oefeningen die je spieren versterken, je spijsvertering verbetert en zelfvertrouwen geven.

 • Meer krachttraining dan cardio, omdat krachttraining bewezen meer effect geeft.

 • Al binnen 3 maanden resultaat waarvan je nu alleen nog maar kan dromen.

Waarschijnlijk heb je het hele internet al afgespeurd naar de juiste informatie over droog trainen en hoe jij je perfecte lichaam kan bereiken.

Op het internet zoeken naar deze informatie kost over het algemeen veel werk en is vaak onvolledig.

Door een e-book aan te schaffen die helemaal compleet is en alle informatie bevat die je nodig hebt om je strakke lichaam te bereiken, hoef je nooit meer uren op het internet te zoeken naar nieuwe technieken, diëten en plannen. Je pakt gewoon het boek erbij en je hebt alles bij de hand. STAP-VOOR-STAP.

Wat zijn de nadelen?

Zoals elk product zijn voordelen heeft, heeft dit product ook zo zijn nadelen. Het is altijd belangrijk om zowel de voordelen als de nadelen te bekijken en vanuit daar te kijken of dit product het waard is.

De nadelen van dit product zijn:

 • In de theorie boeken krijg je voldoende motivatie en tips om er keihard voor te gaan maar uiteindelijk moet je het wel zelf doen. Je bent op jezelf aangewezen als je goede resultaten wilt behalen.

 • Het behalen van resultaten kost relatief veel tijd als je nieuw bent in het wereldje van krachttraining

 • Er zijn geen kant-en-klare voedingsschema’s

Wat kost Droog Trainen Protocol Mannen PDF?

De totale waarde van dit product plus bijbehorende bonussen zijn bij elkaar €195,- maar voor slecht €67,- kan je al toegang krijgen tot de meest effectieve manier om het lichaam van je dromen te krijgen. Dat is een korting van €128,-

Deze betaling is dan ook eenmalig en je zit NIET vast aan een maandelijkse betaling.

Na aankoop van het product ontvang je binnen een paar minuten een mailtje met daarin je inloggegevens zodat je direct aan de slag kan gaan.

Of als je al eerder een product hebt gekocht van Droog Trainen Academie dan wordt je online account ge-update zodat je direct toegang hebt tot het nieuwe product.

Droog Trainen Protocol Mannen Review conclusie: Kopen of niet?!

We zijn nu alweer aan het einde gekomen van dit Review. We hopen dat dit review jou een volledig beeld heeft gegeven van wat dit geweldige product te bieden heeft en wat je te wachten staat als je het Droog Trainen Protocol Mannen aanschaft.

Het is en blijft een feit dat niks vanzelf gaat en dat de resultaten die je behaalt gelijk staat aan de hoeveelheid tijd en inspanning die je er zelf insteekt. Doorzettingsvermogen en discipline zijn dan ook essentieel.

Rinus en Henry hebben met dit product een compleet pakket gemaakt waarmee je op een effectieve wijze een droog en gespierd lichaam kan krijgen.

Het product is goed opgebouwd, de verschillende onderdelen vullen elkaar goed aan en je krijgt goede hand-vaten om ervoor te zorgen dat je spieren goed gaan groeien.

Blijf onthouden hoe het zou voelen als je over een paar maanden met trots naar jezelf kan kijken met het lichaam van je dromen. Hoe zou je je dan voelen? In mijn optiek is dit het geld dan absoluut waard!

Droog Trainen Protocol Mannen door Droog Trainen Academie
Droog Trainen Protocol Mannen door Droog Trainen Academie

Beoordeling door Ryan Francis,

26 jul 2018
5

Het Droog Trainen Protocol Mannen is een compleet pakket voor mannen die resultaat gericht het lichaam van hun dromen willen krijgen. Bij het volgen van de stappen kan ook jij vol trots met het strak en gespierde lichaam van je dromen rondlopen.

Waar kan je Droog Trainen Protocol Mannen kopen? (+KORTINGSLINK)

Wil jij beginnen met droogtrainen of ben je al een tijdje bezig en heb je geen idee of je al op de goede weg bent? Dan is dit boek goed voor jou. Het helpt je direct op weg om op de juiste manier een strak en gezond lichaam te krijgen.

Er zijn op het internet veel succesverhalen te vinden van echte mensen die dit boek gekocht hebben.

Over het algemeen zijn er alleen maar goede recensies te vinden en kan ik geen reden vinden om het boek niet te kopen!  Met dit boek geloof ik oprecht dat je er veel mee kan bereiken!

Start nu met Droog Trainen Protocol Mannen, en maakt tijdelijk gebruik van ruim 65% korting op je aankoop!

Koop daarom vandaag nog het E-book en zie welke resultaten het voor jou gaat opleveren!

Droog Trainen Protocol Mannen

Wil jij ook direct beginnen met het krijgen van het strakke en gespierde lichaam van je dromen?

Dan is dit hét product voor jou!

GA DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA

Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Heb je nog een vraag of opmerking? Laat hieronder een reactie achter en tot de volgende keer!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *