Afvallen met Body en Fit Shakes

Afvallen met Body en Fit shakes? Veel mensen hebben nog niet het gewicht wat ze willen. Ze hebben dan ook een bepaald streefgewicht of ze willen het lichaam van hun dromen krijgen.

Daarbovenop wilt men dan vaak ook nog zo snel mogelijk dit doel behalen. Op deze wijze kom je een tal van verschillende soorten manieren tegen waarop je kunt afvallen, waaronder met behulp van shakes.

Zodra je zoekt naar de term ‘afvallen met shakes’ of ‘afval shakes kopen’, dan kom je al gauw het merk ‘Body en Fit’ tegen.

Body en Fit is 25 jaar geleden begonnen in Nederland en sindsdien zijn ze continue aan het groeien en innoveren.

Body en Fit staat gaat ervoor om je te helpen om jouw grote ambities op het krijgen van een fit en gezond leven waar te maken.

Maar welke shakes biedt Body en Fit aan? Zijn deze shakes goed? Kun je met deze shakes afvallen? Wat zijn de ervaringen en reviews? En nog veel meer…

Dit gaan we voor jou tot op de bodem uitzoeken! Na het lezen van deze pagina weet je exact welke shake het meest geschikt voor jou is.

Laten we direct beginnen!

Afvallen met Body en Fit Shakes
beste eiwitshake voor spieropbouw

Dé beste Whey Eiwitshake voor Afvallen!

Niet alle proteïnepoeders zijn gelijk gemaakt. Whey Perfection is gemaakt van een blend van wei-eiwitisolaat, concentraat en hydrolysaat voor het bieden van 22 g eiwit per portie.

Deze snel absorberende eiwitbron bevat alle negen essentiële aminozuren en biedt dagelijkse voeding die de groei en instandhouding van je spieren ondersteunen.

 • Hoogwaardige eiwitblend van 50% isolaat

 • 20 – 22g hoogwaardig eiwit per portie

 • 5g natuurlijk aanwezige BCAA’s per portie

 • Suikerarm en low fat

v.a. 10,39

Wat is Body en Fit?

Om te beginnen gaan we eerst kijken naar Body en Fit zelf? Wat is Body en Fit? Op de website van Body en Fit kun je lezen dat hun missie is om de wereld te inspireren een fitter en gezonder leven te leiden.

Dit doen zij met behulp van hun breed assortiment aan producten. Of je nu je prestaties wilt verbeteren, een streefgewicht wilt bereiken of je dagelijkse gezondheid een boost wilt geven, zij hebben hiervoor de juiste producten.

Body en Fit vindt het belangrijk dat hun producten geliefd zijn in hun community. Dit is hen ook zeker gelukt, want ze hebben bijna al 50.000 5-sterrenrecensies! Dat is een buitengewone prestatie.

Body en Fit beschikt ook een team van professionele voedingsdeskundigen die klaar staan om je te helpen met het vinden van de juiste producten die bij jouw doelen passen.

Ook werken ze samen met inspirerende leden van de gezondheids- en fitnesscommunity. Samen creëren motiverende work-outs en kunnen ze je voorzien van advies.

De mensen achter Body en Fit worden gedreven door een simpele overtuiging:

Het leven is leuker als je je fit, gezond en zelfverzekerd voelt

Om deze reden willen ze een revolutie in de wereld van sportvoeding en een gezonde levensstijl teweeg brengen. Ze willen laten zien dat er geen standaard aanpak is voor fitness en door de enthousiaste gezondheids- en fitnesscommunity samen te brengen.

Body en Fit is 25 jaar geleden gestart in Nederland en ze hebben continue nagedacht over ‘”What’s next”. Door hun producten telkens weer te innoveren zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd merk.

Samen staan we sterker is hun overtuiging. Om deze reden hebben ze ervoor gekozen om zich aan te sluiten bij de Glanbia Performance Nutrition (GPN). Dit is een wereldleider in de sportvoedingsindustrie. GPN is bekend van toonaangevende merken, waaronder:

 • Optimum

 • Nutrition

 • Slimfast

 • BSN

 • Amazing Grass

Wat is het assortiment van Body en Fit?

Body en Fit heeft een breed assortiment aan producten. Van hoogwaardige eiwitten tot alledaagse multi-vitamines en voedingssupplementen. Hieronder een kort overzicht van hun assortiment:

 • Eiwitten

 • Sportvoeding

 • Afslanken

 • Gezondheid & Welzijn

 • Eten & Snacks

 • Kleding & Accessoires

Kun je afvallen met de shakes van Body en Fit?

Kun je afvallen met de shakes van Body en Fit? Dit is voor velen dé belangrijkste vraag. Het korte antwoord hierop is een volmondige JA! In principe kun je met alles afvallen, zolang je maar minder calorieën binnenkrijgt dan dat je er verbrandt.

Hoeveel kan je afvallen met de shake van Body en Fit? Hoeveel je kan afvallen met Body en Fit shakes ligt natuurlijk vooral aan je eigen discipline en hoe je met je voeding omgaat.

Het is absoluut mogelijk om 0,5 tot zelfs wel 2 kilo per week af te vallen met de shakes van Body en Fit. MAAR, het belangrijkste is wel dat je een gezond voedingspatroon moet hebben want anders hebben shakes geen effect.

Het grote voordeel van het nemen van eiwitshakes is dat eiwitten een lang verzadigd gevoel geven. Hierdoor zal je minder snel honger krijgen, minder gaan eten en dus sneller afvallen. Dit is waar de grootste kracht van eiwitshakes vandaan komt.

Maar welke eiwitshakes van Body en Fit zijn nu het meest geschikt als je wilt afvallen? Dit is voor velen (en ook vaak voor mijzelf) een ware zoektocht. Body en Fit heeft een zeer breed en groot assortiment, maar daardoor kan je soms door de bomen het bos niet meer zien.

Je komt een tal van verschillende soorten eiwitshakes tegen. Je hebt bijvoorbeeld Whey Perfection, Smart Protein, Isolate Perfection, Low Calorie Meal, Whey Isolate XP etc, etc….

We gaan het nu dan ook hebben over de verschillende soorten shakes van Body en Fit, wat de voedingswaardes zijn, de verschillen tussen de shakes en wanneer je welke shake het beste kunt gebruiken.

Welke shakes biedt Body en Fit aan?

We gaan nu alle verschillende soorten shakes van het huismerk Body en Fit behandelen. Per shake krijg je van ons een compleet overzicht aan voedingswaarde, ervaringen, reviews en in welke situatie je deze het beste kunt gebruiken.

Verderop op deze pagina krijg je van ons een compleet en handig overzicht van alle soorten eiwitshakes van Body en Fit. Op deze wijze kun je in 1 oogopslag bepalen welke shake het meest geschikt voor je is.

1. Whey Perfection

We gaan beginnen met de meest populair eiwitshake van Body en Fit.

Het product Whey Perfection heeft in Europa de hoogste klantwaardering: 9,3/10! Het product staat voor kwaliteit, smaak en prijs tot in perfectie!

Eiwitten ondersteunen sterke spieren, de instandhouding van spiermassa en zorgen voor goed en snel herstel.

Door de unieke samenstelling bevat 1 maatschep (28 gr) Whey Perfection maar liefst 23 gram eiwitten. Whey Perfection bevat naar de hoogwaardige eiwitten, 5 gram BCAA’s en 3,6 gram L-Glutamine en is vrij van toegevoegde suikers.

Per servering (1 shake) bevat Whey Perfection slechts 1,4 gram suikers en 110 Kcal.

De voordelen van Whey Perfection:

 • Eiwitrijk

 • Laag in Suiker

 • Laag in Vetgehalte

 • Toepasbaar voor meerdere gezondheidsdoelen

 • 36 overheerlijke smaken

 • Geschikt voor herstel van spieren

 • Ondersteunend voor de opbouw van spieren

 • Ook geschikt voor het afvallen!

De voedingswaarde van Whey Perfection

Whey PerfectionPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:369103
Kj1542432
Water (gr)
Eiwit (gr)78,022,0
Koolhydraten (gr)6,21,7
– waarvan Suikers (gr)3,20,9
Vet (gr)3,51,0
– waarvan verzadigd (gr)0,90,3
Vezels (gr)0,40,1
Zout0,470,13

De ervaringen en klantreviews van Whey Perfection

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Whey Perfection gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen zeer positief:

body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen

body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Whey Perfection?

Klik en bekijk de ruim 6000+ ervaringen van andere Whey Perfection gebruikers >>>


2. Whey Perfection – Special Series

De volgende op onze lijst is de Whey Perfection Special Series.

Dit is een innovatie van Glanbia Nutrion. Whey Perfection Special Series is 100% vrij van kunstmatige smaakaroma’s, kleurstoffen en zoetstoffen.

Maar wat maakt deze shake dan anders?

De shkaes zijn op smaak gebracht met echte vanille, fruit of stukjes Belgische chocolade, en ze zijn gezoet met natuurlijk zoetstof (stevia extract).

Whey Perfection Special Series bevat de hoogst mogelijk kwaliteit whey eiwitten. Per shake is dit goed voor 23 gram eiwitten.

De voordelen van Whey Perfection Special Series:

 • Eiwitrijk

 • Vrij van kunstmatige smaakaroma’s, kleur- en zoetstoffen

 • Laag in vetgehalte

 • Hoogwaardige combinatie van wei-eiwitisolaat , -concentraat en -hydrolysaat

 • Toepasbaar voor meerdere gezondheidsdoelen

 • Geschikt voor herstel van spieren

 • Ondersteunend voor de opbouw van spieren

 • Ook geschikt voor afvallen!

 • Gezoet uit natuurlijke bronnen

 • Bevat natuurlijk gearomatiseerde smaken: vanille, fruit Belgische chocolade (smaakafhankelijk)

De voedingswaarde van Whey Perfection

Whey Perfection Special SeriesPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:373108
Kj1560452
Water (gr)
Eiwit (gr)78,023,0
Koolhydraten (gr)5,91,1
– waarvan Suikers (gr)3,00,4
Vet (gr)3,91,1
– waarvan verzadigd (gr)1,30,4
Vezels (gr)1,30,4
Zout0,460,13

De ervaringen en klantreviews van Whey Perfection – Special Series

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Whey Perfection – Special Series gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen zeer positief:

body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Whey Perfection – Special Series?

Klik en bekijk de ruim 1400+ ervaringen van andere Whey Perfection – Special Series gebruikers >>>


3. Isolate Perfection

We hebben nu de meest ‘standaard’ varianten shakes van Body en Fit behandeld.

We gaan nu over naar de wat meer gespecialiseerde shakes.

De volgende in de lijst is Isolate Perfection. Isolate Perfection is de shake als je op zoek bent naar de hoogste eiwitgehalte, laagste vet- of koolhydraatgehalte.

Isolaat Perfection bevat whey eiwit in de zuiverste vorm.

Het eiwitpoeder wordt dan ook snel opgenomen en is licht verteerbaar. Deze shake past het beste bij een eiwitdieet.

De shake bevat het hoogste eiwitgehalte en is nagenoeg vrij van vet, koolhydraten en lactose.

Omdat de shake nagenoeg vrij is van koolhydraten past deze shake dan ook perfect in een keto of koolhydraatarm dieet. De opties zijn eindeloos!

De voordelen van Isolate Perfection:

 • Eiwitrijk

 • Nagenoeg vrij van vet, koolhydraten en lactose

 • 100% aspartaam en cyclamaat vrij

 • Waanzinnig lekkere smaken

 • Eiwitten worden snel opgenomen

 • Past perfect in een koolhydraatarm of keto dieet

 • Perfect voor tijdens het afvallen!

 • Laag in calorieën!

De voedingswaarde van Isolate Perfection

Isolate PerfectionPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:35399
Kj1476413
Water (gr)
Eiwit (gr)84,023,0
Koolhydraten (gr)3,51,0
– waarvan Suikers (gr)2,70,8
Vet (gr)0,30,1
– waarvan verzadigd (gr)0,10,0
Vezels (gr)0,60,2
Zout0,530,15

De ervaringen en klantreviews van Isolate Perfection

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Isolate Perfection gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen ook zeer positief.

Ook kun je lezen dat omdat de shakes laag zijn in calorieën, je gemakkelijk kunt afvallen met de shake van Body en Fit:

body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Isolate Perfection?

Klik en bekijk de ruim 800+ ervaringen van andere Isolate Perfection gebruikers >>>


4. Whey Isolate XP

De volgende op onze lijst is Whey Isolate XP. De shake Whey Isolate is voor zowel sporters als voor mensen die een eiwitdieet volgen.

De hoge biologische waarde en het hoge eiwitgehalte betekent voor sporters gram voor gram meer resultaat.

Ook voor mensen die een koolhydraatarm dieet volgen is deze shake een zeer waardevolle toevoeging.

Whey Isolaat XP bestaat voor 94% uit eiwit, bevat slechts 0,4 gram koolhydraten, is suikervrij en vetvrij.

Om deze reden is Whey Isolate XP ook de perfecte shake voor tijdens het afvallen.

De voordelen van Whey Isolate XP:

 • Eiwitrijk

 • Zuiverste whey eiwit isolaat wereldwijd

 • 94% eiwit op droge stof

 • 0,4 gram koolhydraten

 • Suikervrij

 • Vetvrij

 • Op natuurlijke wijze gefilterd onder een lage druk en temperatuur

 • Instant oplosbaarheid

 • Perfect voor tijdens het afvallen!

De voedingswaarde van Whey Isolate XP

Whey Isolate XPPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:364102
Kj1546433
Water (gr)
Eiwit (gr)89,825,1
Koolhydraten (gr)0,50,1
– waarvan Suikers (gr)0,50,1
Vet (gr)0,30,1
– waarvan verzadigd (gr)0,10,0
Vezels (gr)0,00,0
Zout0,500,14

De ervaringen en klantreviews van Whey Isolate XP

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Whey Isolate XP gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen ook zeer positief. De shake wordt ook vaak gebruik in combinatie met een koolhydraatarm dieet:

body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen
body en fit shakes ervaringen

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Whey Isoalte XP?

Klik en bekijk de ruim 700+ ervaringen van andere Whey Isolate XP gebruikers >>>

Let op! Ben je nu specifiek opzoek naar de beste eiwitshakes zonder suikers? Klik dan snel op de onderstaande knop!


5. Smart Protein

De shake Smart Protein is ook weer een gespecialiseerde shakes.

De shake is een absolute nummer 1 eiwitshake in elke koolhydraatarm en eiwitdieet.

Smart Protein bevat de beste eiwitten in combinatie met de juiste toevoegingen.

Dit zorgt voor hoge proteïne en geweldige voedingswaardes. Smart Protein bevat per shake 18 gram eiwit, geen toegevoegde suikers en slechts 90 kcal!

Een perfecte toevoeging in elke koolhydraatarm- en eiwitdieet. Dit product bevat echter wel van nature aanwezige suikers.

De voordelen van Smart Protein:

 • Verkrijgbaar in meer dan 10 heerlijke smaken

 • Perfect voor een koolhydraatarm- en eiwitdieet

 • Eiwitrijk

 • Laag vetgehalte

 • De beste eiwitcombinatie, 18 gram eiwit per shake

 • Slechts 90 kcal per shake

 • Zonder toegevoegde suikers

 • Gereduceerd in koolhydraten

 • 85% minder koolhydraten vergeleken met een standaard dieetshake

 • Perfect voor tijdens het afvallen!

De voedingswaarde van Smart Protein

Smart ProteinPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:31889
Kj1334373
Water (gr)
Eiwit (gr)66,618,6
Koolhydraten (gr)5,11,4
– waarvan Suikers (gr)4,01,1
Vet (gr)1,20,3
– waarvan verzadigd (gr)0,80,2
Vezels (gr)10,42,9
Zout0,500,14

De ervaringen en klantreviews van Smart Protein

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Smart Protein gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen ook zeer positief.

Verrassend is dat de shake ook geregeld wordt gebruikt als maaltijdvervanger:

body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Smart Protein?

Klik en bekijk de ruim 2800+ ervaringen van andere Smart Protein gebruikers >>>


6. Micellar Casein Perfection

De volgende shake van Body en Fit op onze lijst is de Micellar Casein Perfection shake.

Dit is ook weer een zeer gespecialiseerde shake met een speciek doel. De shake zorgt voor een gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten.

Dit zorgt ervoor dat je gedurende de dag eiwitten tot je krijgt.

De eiwitten ondersteunen sterkere spieren, instandhouding van spiermassa en herstel.

Micellar Casein Perfection is instant en direct oplosbaar. ongeacht in welke vloeistof.

Voor wie is de shake bedoelt? De shake is bedoelt voor ‘Bodybuilders’ en voor iedereen die meer spiermassa wilt opbouwen.

Ook voor mensen die lichamelijk veel actief zijn.

De voordelen van Micellar Casein Perfection:

 • Beste shake om te nemen voor het slapen gaan

 • Gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten

 • Koolhydraat- en vetarm

 • Vrij van aspartaam en cyclamaat

 • Instant oplosbaar

 • Verkrijgbaar in heerlijk milkshake smaken!

De voedingswaarde van Micellar Casein Perfection

Micellar Casein PerfectionPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:37193
Kj1552388
Water (gr)
Eiwit (gr)82,320,6
Koolhydraten (gr)5,31,3
– waarvan Suikers (gr)4,71,2
Vet (gr)1,70,4
– waarvan verzadigd (gr)1,20,3
Vezels (gr)2,40,6
Zout0,260,06

De ervaringen en klantreviews van Micellar Casein Perfection

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Micellar Casein Perfection gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen redelijk positief. Wat opvallend is is dat de structuur van de shake wel eventjes wennen is:

body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Micellar Casein Perfection?

Klik en bekijk de ruim 1000+ ervaringen van andere Micellar Casein Perfection gebruikers >>>


7. Micellar Casein Perfection – Special Series

De shake Micellar Casein Perfection Special Series is een verbeterde versie van de standaard Micelaar Casein Perfection.

Deze shake is gezoet met natuurlijke ingrediënten, een fantastische smaak en uitstekende oplosbaarheid.

Afhankelijk van de smaak die je kiest is de shake op smaak gebracht met echt fruit, vanille en stukjes Belgische chocolade.

Dit product bevat van nature aanwezige suikers.

De chocolade smaak bevat < 0,8% suiker uit pure chocoladepoeder.

De voordelen van Micellar Casein Perfection – Special Series:

 • Beste shake om te nemen voor het slapen gaan

 • Met echt fruit, vanille en stukjes Belgische chocolade

 • Gebalanceerde afgifte van langzame eiwitten

 • Gezoet met natuurlijke ingrediënten

 • Suikerarm en zonder toegevoegde suikers

De voedingswaarde van Micellar Casein Perfection – Special Series

Micellar Casein Perfection – Special SeriesPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:377105
Kj1575441
Water (gr)
Eiwit (gr)81,023,0
Koolhydraten (gr)8,52,4
– waarvan Suikers (gr)4,81,3
Vet (gr)1,80,5
– waarvan verzadigd (gr)0,10,0
Vezels (gr)1,10,3
Zout0,330,09

De ervaringen en klantreviews van Micellar Casein Perfection – Special Series

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Micellar Casein Perfection – Special Series gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen redelijk positief:

body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Micellar Casein Perfection – Special Series?

Klik en de ervaringen van andere Micellar Casein Perfection – Special Series gebruikers >>>

Let op! Ben je nu specifiek opzoek naar de beste proteïne shakes voor vrouwen? Klik dan snel op de onderstaande knop!


8. Cocktail

De volgende op onze lijst is de Cocktail shake van Body en Fit.

Wat maakt deze shake zo bijzonder? De Cocktail shake is een mix van Whey Proteïne en Caseïne, gecombineerd met Creatine, BCAA, L-Arginine, L-Carnitine, Taurine, Omega’s en verschillende Vitamines.

De naam ‘Cocktail’ is niet zonder reden gekozen.

De shake is perfect als je opzoek bent naar een complete toevoeging aan je dieet.

Het is het meest geschikt voor fanatieke krachtsporters en bodybuilders.

De voordelen van Cocktail:

 • Dé ultieme eiwitshake “alles in 1”!

 • 26 gram whey- en caseïne eiwit per shake

 • 3000 mg Creapure Creatine

 • 5500 mg Pure Glutamine

 • 6000+ mg BCAA’s

 • 3000 mg Leucine, 1000 mg Arginine en 250 mg L-Carnitine

 • Rijk aan vitamines, waaronder B-vitamines

 • Essentiële mineralen, calcium, magnesium en zink

 • Superenzymes, uitgebreide mix van enzymen

 • Voor krachtsporters e bodybuilders

De voedingswaarde van Cocktail

CocktailPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:336168
Kj1408704
Water (gr)
Eiwit (gr)49,024,0
Koolhydraten (gr)23,011,0
– waarvan Suikers (gr)17,08,0
Vet (gr)5,32,7
– waarvan verzadigd (gr)3,81,9
Vezels (gr)1,40,7
Zout0,760,38

De ervaringen en klantreviews van Cocktail shake

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Cocktail gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen redelijk positief.

Het opvallende aan de reacties is dat over het algemeen de shake als redelijk ‘duur’ wordt ervaren. Maar wat er allemaal in de shake zit is het niet gek dat deze wat prijziger is:

body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Cocktail?

Klik en bekijk de ruim 100+ ervaringen van andere Cocktail gebruikers >>>


9. Just Whey

Het product Just Whey van Body en Fit is een eiwitshake wat gemaakt is op basis van hoogwaardige whey eiwitconcentraat.

De eiwitten zijn ongedenatureerd en hebben daardoor een maximale werking in je lichaam.

De shake is ook nog eens suikerarm, bevat van nature 78% eiwitten en is ook nog een laag in vetten.

Deze shake is het meest geschikt voor mensen die spiergroei willen of sneller willen herstellen na de training.

Dit is dan ook dé shake met de puurste eiwitten voor de allerbeste prijs!

Just Whey is ook nog een verkrijgbaar is 7 fantastische smaken.

De voordelen van Just Whey:

 • Hoogwaardige eiwitten

 • Meest geschikt voor fanatieke krachtsporters en bodybuilders

 • Pure eiwitten voor de allerbeste prijs

 • Stimuleert spiergroei en vetvrije spiermassa

 • Bevat 21 gram eiwitten per dosering (shake)

De voedingswaarde van Just Whey

Just WheyPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:387108
Kj1617453
Water (gr)
Eiwit (gr)76,021,0
Koolhydraten (gr)4,01,1
– waarvan Suikers (gr)4,01,1
Vet (gr)7,52,1
– waarvan verzadigd (gr)2,50,7
Vezels (gr)0,00,9
Zout0,380,11

De ervaringen en klantreviews van Just Whey

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Just Whey gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen redelijk positief:

body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Just Whey?

Klik en bekijk de ruim 20+ ervaringen van andere Just Whey gebruikers >>>


10. Perfect Protein

De shake Perfect Protein van Body en Fit is ook weer zo’n soort shake wat bestaat uit 3 verschillende soorten hoogwaardige eiwitten.

Namelijk 40% whey eiwitisolaat, 30% whey eiwitconcentraat en 30% melkeiwitconcentraat.

Door de combinatie van deze verschillende soorten eiwitten heeft deze shake meerdere sterkte punten.

De shake is snel opneembaar en het geeft een gebalanceerde gelijkmatige afgifte. Op deze wijze is deze shake geschikt voor elke tijdstip van de dag.

De voordelen van Perfect Protein:

 • Premium: 40% whey isolaat, 30% whey concentraat en 30% milk protein

 • Geschikt voor ’s ochtends, tussen de maaltijden, na de training of ’s avonds

 • Ideale eiwit mix voor fanatieke sporters

 • Simpel en puur de beste eiwit combinatie

 • Gebalanceerde afgifte van eiwitten

De voedingswaarde van Perfect Protein

Perfect ProteinPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:393110
Kj1645461
Water (gr)
Eiwit (gr)73,620,6
Koolhydraten (gr)16,14,5
– waarvan Suikers (gr)14,03,9
Vet (gr)3,61,0
– waarvan verzadigd (gr)1,00,3
Vezels (gr)0,80,2
Zout0,520,11

De ervaringen en klantreviews van Perfect Protein

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Perfect Protein gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen zeer positief:

body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Perfect Protein?

Klik en bekijk de ruim 30+ ervaringen van andere Perfect Protein gebruikers >>>


11. Vegan Perfection – Special Series

De shake Vegan Perfection is een fantastisch lekkere eiwitshake, op basis van natuurlijke en plantaardige ingrediënten.

De shake is perfect te gebruiken in een actieve en/of vegan lifestyle, wanneer je zuivel probeert te vermijden of als onderdeel van een bewust voedingspatroon.

Wat zit er in de shake? Het is een krachtige combinatie van erwt- en rijsteiwitten.

Dit is goed voor maar liefst 22 gram eiwitten per shake.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk aroma’s en smaak specifieke ingrediënten.

Tot slot is de vegan shake niet compleet zonder natuurlijk zoetstoef.

De voordelen van Vegan Perfection – Special Series:

 • 100% plant-based protein

 • Natuurlijk op smaak gebracht en gezoet met stevia

 • Op basis van erwt- en rijsteiwit

 • Suikerarm en zonder toegevoegde suikers

 • Vrij van kunstmatige zoetstoffen

 • Deze shake is het vegan zusje van de populaire Whey Perfection Special Series

 • Geschikt voor je als je niet tegen lactose kunt

De voedingswaarde van Vegan Perfection – Special Series

Vegan Perfection – Special SeriesPer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:411119
Kj1718498
Water (gr)
Eiwit (gr)77,022,0
Koolhydraten (gr)8,72,5
– waarvan Suikers (gr)0,50,1
Vet (gr)6,92,0
– waarvan verzadigd (gr)1,80,5
Vezels (gr)1,80,5
Zout2,30,66

De ervaringen en klantreviews van Vegan Perfection – Special Series

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Vegan Perfection – Special Series gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen zeer positief:

body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Vegan Perfection – Special Series?

Klik en bekijk de ruim 100+ ervaringen van andere Vegan Perfection – Special Series gebruikers >>>


12. Soy Protein Isolate

De Soy Protein Isolaat shake is het veganistische alternatief op de Isolate Perfection variant.

Soja bevat van nature voornamelijk eiwitten, essentiële aminozuren en onverzadigde vetten.

Wat Soy Eiwit Isolaat zo bijzonder maakt is het hoge gehalte aan de belangrijke Glutamine en Arginine.

De shake is vet- en suikerarm en perfect voor een actieve veganistische levensstijl.

De voordelen van Soy Protein Isolate:

 • 100% Soja Eiwit Isolaat

 • 100% plantaardig, vegetarisch/veganistisch

 • Meest hoogwaardige Soja Eiwit

 • Hoogst mogelijke eiwitgehalte

 • Hoog in Glutamine en Arginine

 • Instant oplosbaar

 • Geschikt voor je als je niet tegen lactose kunt

De ervaringen en klantreviews van Soy Protein Isolate

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen die Soy Protein Isolate gebruikers hebben gehad met de shakes van Body en Fit.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de shake maar ze zijn over het algemeen zeer positief:

body en fit shakes reviews
body en fit shakes reviews

De voedingswaarde van Soy Protein Isolate

Soy Protein IsolatePer 100 grPer 28 gr (= 1 schep shake mix)
Kcal:401120
Kj1680504
Water (gr)
Eiwit (gr)85,625,7
Koolhydraten (gr)5,91,8
– waarvan Suikers (gr)3,21,0
Vet (gr)3,91,2
– waarvan verzadigd (gr)0,70,2
Vezels (gr)0,20,1
Zout2,110,63

Ben je benieuwd naar nog meer Reviews voor Soy Protein Isolate?

Klik en bekijk de ruim 300+ ervaringen van andere Soy Protein Isolate gebruikers >>>


Afvallen met Body en Fit Shakes Overzicht

We hebben nu een x aantal verschillende soorten shakes van Body en Fit behandeld.

Over het algemeen kun je met al deze shakes zowel spiermassa opbouwen als afvallen.

We hebben per shake de voedingswaardes behandeld, wat de voordelen ervan zijn en een aantal klantervaringen erbij gepakt .

Hieronder hebben we een kort en bondig overzicht gemaakt van de op deze pagina behandelde shakes van Body en Fit.

Op deze wijze kun je snel en gemakkelijk zien welke shake voor welke situatie het meest geschikt is, wat de voedingswaarde en de prijs is.

Product NaamDoel Prijs KcalKjWaterEiwitKoolhydraten waarvan suikersVetwaarvan verzadigdVezelsZout
1Whey PerfectionAfvallen / Spiergroei€0,4210343222,01,70,91,00,30,10,13
2Whey Perfection – Special SeriesAfvallen / Spiergroei€0,52108452
23,01,10,41,10,40,40,13
3Isolate PerfectionAfvallen€0,659941323,01,00,80,10,00,20,15
4Whey Perfection XPAfvallen€0,6510243325,10,10,10,10,00,00,14
5Smart ProteinAfvallen€0,658937318,61,41,10,30,22,90,14
6Micellar Casein PerfectionSpier herstel€0,509338820,61,31,20,40,30,60,06
7Micellar Casein Perfection – Special SeriesSpier herstel€0,4810544123,02,41,30,50,00,30,09
8CocktailSpiergroei€0,4716870424,011,08,02,71,90,70,38
9Just WheySpiergroei€0,4510845321,01,11,12,10,70,90,11
10Perfect ProteinSpiergroei€0,4511046120,64,53,91,00,30,20,11
11Vegan Perfection – Special SeriesAfvallen / Spiergroei€0,9011949822,02,50,12,00,50,50,66
12Soy Protein IsolateAfvallen€0,4112050425,71,81,01,20,20,10,63
LET OP! Bovengenoemde waardes zijn per shake

Een shake van Body en Fit maken, hoe doe je dat?

Wil je een shake van Body en Fit maken? Dat is zeer gemakkelijk en snel te doen.

Omdat de shakes van Body en Fit in poeder vorm worden verkocht kunt je binnen no-time een heerlijke shake maken.

Het maken van een shake duurt maximaal 30 seconden en je kunt genieten. Maar hoe doe je dat?

Hiervoor is niet echt een geschreven regel. Het gaat er meer om wat jouw persoonlijke voorkeur en smaak is.

Je kunt al een overheerlijke shake maken door ca 250-300 ml water in een shake beker te doen, en vervolgens een schep eiwitpoeder hieraan te te voegen.

Goed schudden en je kunt genieten van je heerlijke shake.

Als alternatief hierop kun je ook melk, soja melk of amandel melk gebruiken. Hierbij moet je ook ca 250-300 ml hanteren.

Onthoud wel dat als je iets anders dan water gebruikt om je shake te maken, dat je meer calorieën toevoegt aan de shake. Dit is iets wat je in je achterhoofd moet houden.

De Body en Fit Shakebeker

Geen shake is compleet zonder de perfecte shake beker! Gelukkig heeft Body en Fit ook een zeer groot assortiment aan shakebekers waarmee jij je overheerlijke shake kunt maken.

De shake bekers zijn voorzien van een nieuw soort netjes dat je op zijn plaats in de deksel vast draait. Dit netje zorgt iedere keer weer voor een perfect gemixte eiwitshake.

De het slanke design van de beker is dit ook de perfecte shaker om me je mee te nemen voor onderweg.

Je steekt hem gemakkelijk in je tas en de perfecte sluiting voorkomt geknoei. De shake beker van Body en Fit is makkelijk om schoon te maken en kan de vaatwasser in.

De shake bekers van Body en Fit kun je kopen in de kleuren: Donker Blauw, Licht Blauw en Roze.

body en fit shake beker kopen

Shakebeker 2.0 – Licht Blauw

€ 5,90 (per shakebeker)

body en fit shake beker kopen

Shakebeker 2.0 – Roze

€ 5,90 (per shakebeker)

body en fit shake beker kopen

Shakebeker 2.0 – Donker Blauw

€ 5,90 (per shakebeker)

Waar zijn de shakes van Body en Fit te koop?

Alle shakes die we op deze pagina hebben behandeld zijn gemakkelijk en snel te bestellen op de website van Body en Fit.

Het mooie aan Body en Fit is dat ze altijd wel een leuke aanbieding hebben. Dit kan zijn voor de eiwitshakes, proteïne shakes, eiwitrepen of spectaculaire combideals.

Body en Fit heeft vaak kortingen tot wel 50% op de populaire afval shakes. Daarbovenop heeft Body en Fit de volgende voordelen:

 • Kortingen tot wel 50%

 • Ontvang een gratis cadeau bij bestelling vanaf € 40,-

 • Combi-deals om tot 20% te besparen op je aankopen!

 • Voor 22:00 besteld, de volgende dag in huis

Veel gestelde vragen over Afvallen met Body en Fit shakes!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over Afvallen met Body en Fit shakes. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Kun je afvallen met Body en Fit shakes?

Dit is één van de belangrijkste vragen van bezoekers. Op deze pagina kun je lezen of je inderdaad kunt afvallen met Body en Fit shakes!

Waar zijn de shakes van Body en Fit te koop?

Op deze pagina kun je ook de shakes van Body en Fit kopen EN je kunt direct zien welke het meest voordeligst is!

Wat zijn de ervaringen met de shakes van Body en Fit?

Op deze pagina kun je een compleet overzicht bekijken van de ervaringen met de verschillende soorten Body en Fit shakes.

Zijn de shakes van Body en Fit slecht voor je?

Nee, de shakes van Body en Fit zijn niet slecht voor je. Op deze pagina kun je bekijken welke shake het meest geschikt voor je is!

Moet je melk of water gebruiken voor de shakes van Body en Fit

Dit is geheel aan jou. Vanuit de verschillende ervaringen van Body en Fit shake gebruikers kun je lezen wat de lekkerste optie is.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Afvallen met Body en Fit Shakes? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *