Afvallen met Stackers Pillen

Afvallen met Stackers Pillen? Afvallen kan niet altijd even gemakkelijk zijn.

Wanneer je een klein extra zetje in de rug wilt kun je gebruik maken van vet verbranders.

In dit geval kunnen dat ook Stackers vetverbranders zijn.

Stackers fat burners zijn vandaag de dag een zeer bekend product op de markt.

De Stackers zijn gemaakt op basis van plantenextracten.

Op zich is dat niet verkeerd, het is immers een natuurlijk product, toch?

Helaas moet je met de Stackers toch wel opletten.

Sommige Stackers bevatten namelijk het stofje Ephedra en dit kan gevaarlijke bijwerkingen hebben.

Het stofje Ephedra is al een tijd verboden, maar de Stackers zijn als voedingssupplementen nog steeds toegestaan in Nederland.

Op deze pagina kun je lezen wat Stackers zijn, wat de werking ervan is, hoe gevaarlijk ze daadwerkelijk zijn, of je ermee kunt afvallen en waar je ze kunt kopen.

Laten we direct beginnen!

afvallen met stackers pillen

Dé Nr. 1 Fatburner van Nederland!

Wat zijn Stackers Pillen?

We gaan beginnen bij het begin en kijk eerst naar wat Stackers zijn. Zoals we in de inleiding al had besproken is een Stacker of een fatburner een middel om af te slanken.

Een Stacker werkt dus als een vetverbrander. De term ‘Stackers’ betekent letterlijk ‘opstapelen’, ofwel het gebruik van verschillende middelen die elkaar werking versterken.

Stackers producten bevatten vaak een combinatie van verschillende stoffen, bijvoorbeeld Ephedra en andere stimulerende stoffen.

Een aantal voorbeelden van deze andere stimulerende stoffen zijn cafeïne, guarana en ginseng.

Stackers zijn geen geneesmiddelen en het mag in Nederland verkocht worden zonder recept.

Om deze reden wordt het een voedingssupplement genoemd. Stackers pillen worden veel gebruikt als middel om af te vallen. De pillen worden dan ook veel gebruikt in de sport en fitness wereld.

Wat is de werking van Stackers Fatburners?

We weten dus nu dat Stackers pillen helpen bij het vet verbrandingsproces. Maar hoe gaat dat dan in zijn werking? De Stackers pillen hebben invloed op het proces van thermogenisis.

Dit proces heeft betrekking op de afbraak van lichaamsvet. Stackers pillen hebben een verhogend effect van je stofwisseling.

Stackers zullen eerst je opgeslagen vetvoorraad verbranden om je energie voor de verhoogde stofwisseling te geven.

Daarna worden de overige vetten in je lichaam afgebroken. Ook zal het voorkomen dat bestaande vetvoorraden worden vergroot.

De Stackers pillen die voorzien zijn van het stofje ephedra hebben nog een extra effect. De ephedra-houdende Stackers hebben ook nog een een eetlustremmend en oppeppend effect.

Deze variant van Stackers is met name aantrekkelijk voor sporters, uitgaanders en voor mensen die extra snel willen afvallen.

Als je op internet zoekt naar Stackers dan kom je een 2-tal verschillende bijkomende termen tegen. De term ‘Efedra’ en ‘Ephedra’, wat is nu het verschil? Dat is heel erg makkelijk, er is geen verschil. Efedra is de Nederlandse term en Ephedra is de Engelse term.

Zijn Stackers vetverbranders gevaarlijk?

Zijn de Stackers vetverbranders gevaarlijk? Dit is misschien wel de belangrijkste vraag waar mensen mee zitten. Dan moeten we eerst gaan kijken naar het soort Stackers pillen.

Hier ontstaat namelijk vaak wat verwarring in. De Stackers pillen die voorzien zijn van het stofje ephedra kunnen gevaarlijk zijn. De Stackers pillen zonder ephedra zijn niet gevaarlijk MAAR hier kunnen wel risico’s aan verbonden zitten.

Tegenwoordig bevatten Stackers zonder ephedra stoffen zoals groene thee, cafeïne, guarana, koanoot en gingseng.

Gingseng is een soort plant waarvan de wortel een geneeskrachtige werking zou kunnen hebben. De Chinezen gebruikten Ginseng voornamelijk tegen vermoeiheid en verzwaking. In combinatie met cafeïne vergroot Gingseng de kans op een verhoogde bloeddruk.

Voorheen kwamen de risico’s van overmatig gebruik van Stackers voornamelijk uit het stofje Ephedra, maar vandaag de dag komt dit voornamelijk uit cafeïne. De effecten van cafeïne komen namelijk voor een belangrijk deel overeen met de effecten van ephedra.

Je kunt namelijk aan cafeïne wennen, hartkloppingen van en krijgen en slecht van gaan slapen.

Bij het stofje Kolanoot wordt bij langdurig gebruik gewaarschuwd voor een verhoogde bloeddruk. Ook kan de combinatie van Ginseng en cafeïne leiden tot een verhoogde bloeddruk.

Hoe zit het dan met Stackers met Ephedra?

Vroeger bevatten de Stackers ook het ingrediënt Ephedra. Het stofje Ephedra werd vroeger in de Chinese geneeskunst gebruikt als traditioneel geneesmiddel die de stofwisseling verhoogd.

Een aantal jaar geleden werd het gebruik van Ephedra in Stackers pillen verboden. Dit kwam omdat Ephedra een geneesmiddel werd.

Geneesmiddelen mogen namelijk niet worden verkocht als voedingssupplement. Om deze reden is de samenstelling van Stackers drastisch veranderd.

Wat zijn de bijwerkingen van Stackers met Ephedra afslankpillen?

Bij overmatig gebruik kunnen de Stackers pillen met ephedra risico’s met zich mee brengen. Hieronder volgen een aantal mogelijke bijwerkingen van Stacker pillen met Ephedra:

 • Doordat je stofwisseling wordt verhoogd, kan dit zorgen voor een opgejaagd gevoel.

 • Kan zorgen voor een verhoogde hartslag.

 • Bloeddruk verhogend

 • Gevoelens van nervositeit

 • Mogelijkheid tot flauwvallen

 • Kan leiden tot geheugenverlies

Wanneer je voor een lange tijd gebruik maakt van Stackers pillen kan het zelfs verslavend werken. Indien je dan stopt met de pillen kun je weer ontwenningsverschijnselen vertonen, zoals hoofdpijn, misselijkheid, verlaagde alertheid en depressiviteit.

Mede vanwege de bovengenoemde bijwerkingen zit het stofje Ephedra niet meer in de Stackers pillen. Je kunt dan ook geen Stackers pillen met Ephedra verkrijgen.

Wat zijn de ingrediënten van de Stackers Pillen?

Maar wat zit er nu in de pillen van Stackers? Het kan handig zijn, voordat je de pillen aanschaft, dat je weet welke ingrediënten de pillen van Stackers bevatten.

Sommige ingrediënten zijn wel effectief voor het verbranden van vet en andere niet.

Vanuit meerdere onderzoeken naar vetverbranders is aangetoond welke ingrediënten het best werken bij Stackers pillen of andere vetverbranders.

Hieronder hebben we dan ook een handig overzicht gemaakt van ingrediënten die wel of niet effectief zijn bij het verbranden van vet:

Effectieve ingrediëntenNiet Effectieve ingrediënten
7-KETO (3-Acetyl-7-Oxo-Dehydroepiandrosterone)5-http (5-hydroxy tryptophan)
Citrus Aurantium (Bitter Orange, Synephrine)Carnitine (L-carnitine)
CLA (Conjugated Linoleic Acid)Chitosan (Chitin)
Coleus ForskohliiGuggul Lipid (Guggalsterone)
Groene Thee (Camellia Sinensis)HCA (Garcinia Cambogia, Hydroxycitric Acid)
Guaran (Paullinia Cupana)Pyruvate (Calcium Pyruvate)
Yerba Maté (Maté Llex Paraguariensis)

Kun je afvallen met Stackers pillen?

Het korte antwoord op de vraag is JA! Je kunt afvallen met Stackers pillen, de meeste goede Stackers werken zeer goed.

Vooral als je net begint met afvallen kun je in een korte tijd zeer veel gewicht verliezen.

Als je een langere tijd gebruikt maakt van Stackers is het effect vele malen minder sterk.

Dit komt omdat je lichaam gewend raakt aan het stofje en aan de vernieuwde omstandigheden. Het afvallen met Stackers pillen werkt wel, de vraag is echter hoe en voor hoelang.

Afvallen met Stackers pillen, is het aan te raden?

Je kunt wel degelijk afvallen met Stackers pillen, maar is het aan te raden? Het grote probleem met veel mensen die Stackers gebruiken, is dat ze vaak uit gemakzucht geen gezond leefpatroon hanteren.

Ze volgen geen gezond voedingspatroon en sporten dan niet of nauwelijks. Om deze reden is de werking van Stackers pillen dan maar van korte duur. Dan ontstaat het welbekende jojo-effect.

Wanneer diegene dan weer stopt met het nemen van Stackers pillen, dan zal het kwijtgeraakte gewicht er snel weer aanzitten. Dit komt omdat er nog steeds een ongezond leefpatroon wordt aangehouden.

De beste en gezondste manier om af te vallen is daarom nog altijd het volgen van een gezond voedingspatroon in combinatie met sporter. Als je vervolgens daarbovenop gebruik maakt van voedingssupplementen dan zal je het meeste resultaat behalen.

Welke Stackers pillen zijn er verkrijgbaar?

We hebben het nu gehad over wat Stacker pillen zijn, wat de mogelijke bijwerkingen kunnen zijn of Stackers gevaarlijk zijn en wat de ingrediënten zijn.

Nu zijn er een aantal verschillende soorten Stackers Pillen op de markt verkrijgbaar. Hieronder een kort overzicht van de beschikbare Stackers Pillen die je kunt kopen:

Wat zijn de Voordelen van Stackers?

Het nemen van Stackers pillen heeft een aantal voordelen:

 • Eetlust remmend

 • Geeft meer energie

Alleen deze 2 voordelen hebben een grote impact. Het logische gevolg van meer energie en minder eetlust is namelijk afvallen.

Om deze reden zijn de Stackers pillen goede afslankpillen.

Wat zijn de nadelen van Stackers?

Het nemen van Stackers pillen heeft helaas ook een aantal nadelen:

 • Het product bevat cafeïne waardoor je moet oppassen dat je de pillen niet aan het eind van de dag neemt.

 • Kan leiden tot een minder goede nachtrust

 • Cafeïne kan leiden tot hartkloppingen

 • Indien je te lang gebruik maakt van Stackers pillen dan kun je verslaafd raken aan de cafeïne

Wanneer en hoeveel Stackers pillen moet je nemen?

Wanneer kun je het beste de Stackes Pillen nemen? Je kunt het beste de Stackers pillen nemen in combinatie met het nuttigen van een maaltijd.

En hoeveel moet je er dan nemen? Het is niet aan te raden om meer dan 3 Stackers pillen per dag te nemen.

Wat zijn de ervaringen met Stackers Pillen?

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van Stackers pillen.

De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van de pillen, maar ze zijn over het algemeen zeer positief:

Stackers ervaringen
Stackers ervaringen
Stackers ervaringen
Stackers ervaringen
Stackers ervaringen
Stackers ervaringen
Stackers ervaringen
Stackers ervaringen

Welke Stackers Pillen kun je kopen?

We hebben nu alle achtergrond informatie van de verschillende Stackers pillen behandeld.

Ook hebben we gekeken naar welke Stackers pillen er beschikbaar zijn en wat de ervaringen zijn.

Nu gaan we stuk voor stuk de verschillende Stackers pillen behandelen en waar je ze kunt bestellen:

Stacker 4

De Stacker 4 is een absolute revolutie in de sportwereld.

Stackers zijn al jarenlang de beste en meest succesvolle burner in de Europese en Amerikaanse markt.

De Stacker is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf NVE Pharmaceuticals.

Stacker was overigens ook de eerste dieetformule met een unieke kruidenmix. Stacker 4 bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Ben je benieuwd naar Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ruim 30+ ervaringen van andere Stacker 4 gebruikers >>>

De voordelen van Stacker 4:

 • Bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten

 • Bevat o.a. Groene Thee en Ginseng wat ondersteunend is voor de vetverbranding

 • Geoptimaliseerde Kruidenmix

 • Vrij van Ephedra

 • 100 capsules per potje


Stacker 2

De Stacker 2 geeft je stofwisseling een kleine boost en zet je vetverbranding in een hogere stand.

De meest bekende stacker is dan ook Stacker 2.

Door een zorgvuldige samenstelling van Synefedrine, Cassia Nomane, Kola Nut Extract, White Willow Bark en Chroom Picolinaat is er een milde maar effectieve Stacker ontstaan.

De Stacker 2 is geheel vrij van Ephedra en is geschikt als voedingssupplement.

Ben je benieuwd naar Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ruim 800+ ervaringen van andere Stacker 2 gebruikers >>>

De voordelen van Stacker 2:

 • Geeft extra energie

 • Onderdrukt de eetlust

 • Vrij van Ephedra

 • 100 capsules per potje


7-Phenyl Stack

Stacker heeft 2 jaar lang gewerkt aan het verbeterde formule van zijn best-seller 7-Phenyl Stack. Deze is nu nog krachtiger!

Het unieke aan 7-Phenyl Stack is dat deze nog sneller en gemakkelijker worden opgenomen in het lichaam.

7-Phenyl Stack bevat de stoffen Choline, Garcinia Cambodia en Groene Thee. Deze voedingsstoffen worden door Stacker zelf gekweekt. Om deze reden garanderen ze kwaliteit die je kunt verwachten van Stacker.

Ben je benieuwd naar de Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ruim 30+ ervaringen van andere 7-Phenyl Stack gebruikers >>>

De voordelen van 7-Phenyl Stack:

 • Hoogwaardige vet verbrander

 • Intensieve energie

 • Verlaagt het hongergevoel

 • Snelle opname in het lichaam

 • Vrij van Ephedra

 • 100 capsules per potje


Stacker 3 XPLC

De Stacker 3 XPLC combineert een grote dosis cafeïne met een optimale mix van vet verbrande ingrediënten.

Stacker 3 XPLC is vrij van Ephedra. De Stackers producten zijn al jaren lang op de markt, zeer populair en hun assortiment bestaat uit veel verschillende versies.

De belangrijkste eigenschap van Stacker 3 XPLC is de combinatie van Grapefruit en Chitosan, en de combinatie van Guarana, Cactus en Garcinia.

Het stofje Chitosan is goed voor je cholesterolspiegel, Guarana bevat een stofje die sterk lijkt op de stof cafeïne.

Ben je benieuwd naar de Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ervaringen van andere Stacker 3 XPLC gebruikers >>>

De voordelen van Stacker 3 XPLC:

 • Bevat natuurlijke ingrediënten

 • 200 mg cafeïne per capsule

 • Vrij van Ephedra

 • 100 capsules per potje


Black Burn

Ben je opzoek naar een premium product ter ondersteuning van uw lichaamssamenstelling of gewichtsverliesdoelen?

Dan is de Black Burn van Stacker 2 hét product voor jou!

De kracht van de effectieve vet verbrander zit het hem in de kwaliteit van de ingrediënten en de verhouding van deze ingrediënten.

De makers van Black Burn zijn al jaren een groot speler op de markt van vet verbrandingssupplementen en weten precies waar ze mee bezig zijn.

Black Burn heeft een krachtige combinatie van cafeïne, EGCG (uit groene thee) en een fractie vitamine B12. Dit geeft je een extra push richting je doelen.

Ben je benieuwd naar de Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ruim 20+ ervaringen van andere Black Burn gebruikers >>>

De voordelen van Black Burn:

 • Stacker 2 is Hardcore!

 • De sterkste uit de VS

 • Met Black P.E.A mix (o.a. vitamine B6, B12)

 • En Black XTR-B mix (druivenpitextract en ginseng)

 • 300 mg cafeïne

 • 120 capsules per potje


Thermodrene XT

Stacker2 heeft in ruim 20 jaar tijd een reputatie opgebouwd als fabrikant van de meest sterkste vetverbranders.

Sindsdien heeft Stacker2 al honderden actieve en krachtige stoffen in de natuur ontdekt.

Thermodrene XT combineert deze krachtige stoffen en vult dit aan met essentiële nutriënten doormiddel van magnesium, zink en b-vitamines.

Ben je benieuwd naar de Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ervaringen van andere Thermodrene XT gebruikers >>>

De voordelen van Thermodrene XT:

 • Bevat o.a. Yerba Maté extracten en Groene Thee

 • Met Zink en Magnesium

 • Krachtige Vet verbrander

 • 120 capsules per potje


Welke Stackers zijn het beste om af te vallen?

We hebben nu gezien dat er verschillende soorten Stackers pillen zijn voor het effectief verbranden van vet.

De aanwezige ingrediënten in de pillen hebben een bewezen werking om effectief vet te verbranden.

Ook hebben we kunnen lezen vanuit meerdere reviews dat de pillen van Stackers wel degelijk effect hebben.

Maar welke stackers zijn nu het beste om af te vallen?

Kijkend naar de verschillende klantervaringen hebben we geconcludeerd dat de Stackers 4 de beste Stackers zijn om af te vallen!

Van de beschikbare Stackers pillen is dit wel de wat prijzigere variant maar het is absoluut het geld waard!

De reviews en ervaringen van de Stackers 4 gebruikers liegen er namelijk niet om!

afvallen met stackers pillen
Stacker 4 van Stacker2 (NVE Pharmaceuticals)
Stacker 4 van Stacker2 (NVE Pharmaceuticals)

Beoordeling door Ryan Francis,

01 jan 2021
5

De Stacker 4 geeft een zeer goede ondersteuning. Een goede voeding en aangepaste beweging is natuurlijk wel nodig om resultaat te boeken. Om te beginnen kun je een kuur van 4 weken doen en de inname beperken tot 1x ochtend en 1x middag. Tip: voordat je begint laat je meten om ook daadwerkelijk resultaat te kunnen boeken. Meten = Weten!

Veel gestelde vragen over Afvallen met Stackers Pillen!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over Afvallen met Stackers Pillen. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Zijn Stackers pillen gevaarlijk?

Ja en Nee! Op deze pagina kun je lezen hoe gevaarlijk Stackers pillen zijn.

Hoeveel Stackers pillen mag je per dag nemen?

3 stuks is de max per dag.

Wanneer moet je Stackers pillen nemen?

Het beste kun je Stackers pillen nemen tijdens een maaltijd.

Waar kun je de beste Stackers pillen kopen?

Op deze pagina kun je exact lezen waar je de beste Stackers pillen kunt kopen.

Wat zijn de ervaringen met Stackers pillen?

Op deze pagina kun je de verrassende ervaringen van de Stackers pillen lezen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Afvallen met Stackers Pillen? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *