Afvallen met Raspberry Ketone

Afvallen met Raspberry Ketone? Vandaag de dag zijn Raspberry Ketone een zeer populair product. Het nemen van Raspberry Ketone is een manier om af te vallen. Het bevat namelijk een extract dat voorkomt in frambozen.

De zeer bekende Dr Oz had in 2012 het product geprezen in het gelijknamige televisieprogramma. Maar hoe zit het nu exact met Raspberry Ketones?

Kun je ook echt afvallen en hoe werk het dan precies? En wat zijn de voordelen en mogelijk nadelen van het product? Dit alles lees je op de onderstaande pagina.

Laten we meteen beginnen!

afvallen met raspberry ketones

Wat is een Raspberry Ketone Burner?

Om die vraag te beantwoorden kijken we eerst naar wat de term precies inhoudt. Raspberry staat voor het engelse woord voor frambozen, terwijl ketonen een bepaald soort in water oplosbare moleculen zijn. In dit geval moleculen die van nature in vruchten voorkomen, met name in frambozen.

Daarbij fungeren ketonen als brandstof voor onze hersenen. Ze stimuleren een aminozuurachtig hormoon dat in je lichaam voorkomt onder de naam adiponectine. Dit stofje reguleert je energiehuishouding, terwijl het tevens de vetstofwisseling aandrijft.

Het laatste woord, burner oftewel (vet)verbrander duidt op een stof die er tevens voor zorgt je stofwisseling te versnellen, waardoor je meer calorieën verbrandt.

GezondheidGezondheid

Wat doet Raspberry Ketone precies?

Amerikaanse onderzoeken tonen aan dat frambozen de verbranding van vet stimuleren, terwijl tegelijkertijd de opname van koolhydraten vertraagd wordt. En omdat er zo dus minder vetten in je lichaam worden opgeslagen, vormen frambozen een goede ondersteuning bij het afvallen.

Dat maakt het gebruiken van een voedingssupplement op basis van frambozen een gezonde methode om gewicht te verliezen. Want net als andere verwante vruchten, zoals veenbessen en bramen, bevatten frambozen weinig calorieën en zijn bovendien rijk aan vezels. En bovendien één van de lekkerste vruchten die we kennen!

Daarom is dit product, dat op de Nederlandse markt als ‘frambozen ketonen’ wordt aangeduid, ideaal als supplement in je voedingspatroon.

Wat is de werking van het product?

Frambozen bevatten, naast allerlei vitamines en mineralen, ook ketonen. En juist dit stofje, dat de eigenschap heeft vet te verbranden, maakt dit product zo waardevol als hulp bij het afvallen. Ketonen zitten echter slechts in zeer kleine hoeveelheden in dit fruit. En omdat mensen nou eenmaal niet zo vaak frambozen, bramen en bessen eten, krijg je er dus toch maar weinig van binnen.

Voor een effectieve werking heb je ca. 200 mg frambozenketonen per dag nodig, wat zou betekenen dat je dagelijks ruim 40 kg frambozen moet eten! Dat is natuurlijk onmogelijk.

Om echt te profiteren van de werkzame stof van frambozenketonen is een concentratie daarvan een vereiste. Dan is voedingssupplement, dat deze stof in ruime mate bevat, wel zo efficiënt, al zijn eventuele raspberry ketone bijwerkingen nog onbekend.

Wat zijn de ingrediënten van Raspberry Ketone?

Raspberry Ketone bevat een hoge hoeveelheid van deze effectieve frambozenketonen, ook al is dat niet altijd de natuurlijke variant. Logisch, het zou onbetaalbaar worden als alle grondstoffen uit de natuur gewonnen zouden worden. Reken maar uit: één capsule bevat 250 milligram frambozen ketone, terwijl 1 kilo frambozen maximaal 4 milligram oplevert.

Daarom wordt steeds vaker een synthetische variant gebruikt, die dezelfde werkzame stoffen bevat. Daarnaast zijn er verschillende ingrediënten aan toegevoegd, die de effectieve werking van het product versterken:

  • Hoodia – een product dat de eetlust vermindert
  • Capsaicine – een stof die peper zijn scherpe smaak geeft, zorgt daarnaast voor het stimuleren van de vetverbranding.
  • Cafeïne – voor een positief effect op het metabolisme van vetten.

Raspberry ketone bijwerkingen

Al sinds 1965 heeft de FDA (Food and Drug Administration in de VS) Raspberry Ketone als veilig geclassificeerd. Ook in Nederland is het product als voedingssupplement vrij verkrijgbaar via webshops en winkels. Er is echter niet bekend of het product mogelijk bijwerkingen kan veroorzaken, omdat er alleen nog studies zijn gedaan met (knaag)dieren.

Die onderzoeken toonden echter zeer goede resultaten aan op het gebied van metabolisme en vetverbranding. Omdat het genetische materiaal van ratten en muizen voor een belangrijk deel overeenkomt met dat van mensen, wordt er vooralsnog vanuit gegaan dat deze resultaten ook voor mensen gelden.

In deze studies, waarbij zeer hoge doseringen werden toegepast, heeft men geen enkel nadelig effect kunnen vaststellen. Dit is echter nog geen vaststaand feit, zolang er nog geen onderzoek met mensen is gedaan. Maar als het supplement op de juiste wijze gebruikt wordt, namelijk in combinatie met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging, mag je een positief resultaat verwachten.

Want in de genoemde studies werd wel aannemelijk gemaakt dat de frambozen ketone pillen helpen bij het afvallen, omdat het effect van frambozen ketone vergelijkbaar is met dat van capsaïcine, namelijk het stimuleren van de vetverbranding.

De voordelen op een rijtje

Als je de complete werking van frambozen ketonen wilt samenvatten zijn dit de voordelen die het voedingssupplement biedt:

  • Een stimulans voor de vetverbranding

  • Een vertragende werking van suikeropname

  • Het verhogen van je immuunsysteem

  • Het supplement is volkomen veilig voor uw gezondheid

  • Vrijwel geen Raspberry ketone bijwerkingen

  • Relatief goedkoop en eenvoudig te gebruiken

De nadelen van Raspberry Ketone

Eén van de nadelen van het supplement is dat het verleidelijk kan zijn om ervan uit te gaan dat je vanzelf gewicht verliest door het innemen van deze capsules. Of dat je onbewust meer gaat eten, met de gedachte dat je toch wel afvalt. Maar helaas is het niet zo simpel! Het vergt wel wat extra maatregelen.

Want om het middel zo doeltreffend mogelijk te gebruiken dien je het te combineren met het aanpassen van je dagelijkse dieet en meer beweging. Daarnaast kunnen er soms Raspberry ketone bijwerkingen optreden, zoals vermoeidheid of spijsverteringsproblemen.

Gelukkig meestal alleen in de beginfase. Zodra je lichaam aan het middel gewend is geraakt, nemen de bijwerkingen vrijwel altijd af.

GezondheidGezondheid

Het effect van Raspberry Ketones

De studies die uitgevoerd zijn met dieren tonen aan dat Raspberry Ketones helpen om vet te verbranden, terwijl ook de werking van de lever wordt gestimuleerd. Desondanks moeten we voorzichtig zijn met te snelle conclusies, omdat het effect op mensen nog niet met zekerheid vast te stellen is, zoals ook raspberry ketone bijwerkingen nog niet uit te sluiten zijn.

Maar de resultaten van dit voedingssupplement geven reden tot goede verwachtingen als je ze op de juiste wijze gebruikt. Duidelijk is wel dat de capsules pas optimaal werken, als je ze combineert met aanpassingen in je manier van leven. Allen door een gezond voedingspatroon en voldoende beweging kun je de verbranding van de in je lichaam aanwezige vetten stimuleren.

Dan is dit product een steuntje in de rug voor de meeste mensen, die streven naar een gezond gewicht.

Kun je afvallen met Raspberry Ketone?

Dr Oz, een bekende Amerikaanse arts, die de resultaten van het nuttigen van frambozen onderzocht, kwam tot de volgende conclusies: Frambozen zijn niet alleen heerlijk zoet van smaak, ze zijn bovendien zeer effectief voor je gezondheid. Ze blijken een positieve werking te hebben op hart en bloedvaten, het stabiliseren van je bloedsuikerlevel en het verhogen van je algemene immuunsysteem.

Daarnaast stimuleert het de verbranding van glucose en vetcellen, en het vertraagt de opname van suiker. Kwaliteiten die een perfecte ondersteuning bieden als je wilt afvallen. Maar het is geen wondermiddel!

Als je serieus naar een gezond gewicht toe wilt werken, combineer je dit voedingssupplement met een gezond dieet, voldoende water drinken én beweging. Dat hoeft geen intensieve sport te zijn, maar het is essentieel dat je voldoende beweegt, bijvoorbeeld door regelmatig te wandelen of te fietsen.

Is dit product gevaarlijk of juist effectief voor de gezondheid?

De eerste vraag die bij je opkomt is natuurlijk of het middel effectief is bij het afvallen of niet. Logisch! Aangezien er grote belangstelling voor dit product is, zijn er diverse studies gedaan naar de resultaten ervan.

Daarbij is gebleken is dat de werking van Raspberry Ketones vermoedelijk veroorzaakt wordt door een verbeterde conditie van de lever, die door de ketonen beschermd tegen kleine ontstekingen.

Tevens bleek dat er meer vet verbrand wordt in bepaalde cellen in ons lichaam die vet opslaan, de zogenaamde adipocyten. Hoe meer adiponectine in het bloed, des te minder lichaamsvetten.

Daarmee is eén van de belangrijkste voordelen voor je gezondheid de werking van de lever , waardoor ook de vetverbranding een boost krijgt. Maar in feite heeft het product een positieve werking op je hele immuunsysteem.

Hoe gebruik je Raspberry Ketone?

Met Frambozen ketone capsules wordt je stofwisseling in gang gezet, zodat je gemakkelijker vet gaat verbranden, en dus ook makkelijker afvalt. Hiervoor dien je per dag twee capsules per dag in te nemen, met water, een half uurtje voor de maaltijd.

Doorgaans geldt een tijdsduur van tien weken als het meest succesvol, waarbij aanbevolen wordt overdag veel water te drinken. Er zijn studies die erop wijzen dat een hogere dosering een beter resultaat geeft, maar hierover zijn nog geen eenduidige conclusies.

Een van de Raspberry ketone nadelen is dat dit supplement niet met alcohol gebruikt mag worden, en dat het niet geschikt is voor kinderen. Als je een bepaalde ziekte hebt, borstvoeding geeft of zwanger bent dien je vooraf met je huisarts te overleggen.

De cafeïnevrije capsules zijn ook geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.

Let op! Ben je nu opzoek naar nog meer verschillende soorten Keto Pillen? Klik dan snel op de onderstaande knop!

Het Raspberry Ketonen Assortiment

Een van de meest verkochte producten is de Raspberry Ketone Burner, dat geen conserveringsmiddelen, smaak- en kleurstoffen en suiker of lactose bevat, zodat vrijwel iedereen het product veilig kan gebruiken.

Daarnaast is het ook een van de meest voordelige producten, zowel in capsules als in poedervorm verkrijgbaar, ideaal om zelf shakes te maken. Daarnaast zijn er ook capsules verkrijgbaar die een groene thee-extract bevatten. Groene thee is een natuurlijke stof die gewichtsverlies stimuleert.

Wat zijn de ervaringen met Raspberry Ketone?

Hieronder hebben we een klein overzicht gemaakt van de verschillende ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van Raspberry Ketone. De ervaringen zijn zeer wisselend in het gebruik van het product, maar ze zijn over het algemeen zeer positief:

raspberry ketone ervaringen
raspberry ketone ervaringen

raspberry ketone ervaringen
raspberry ketone ervaringen

Dit is slechts een kleine selectie aan ervaringen met raspberry ketone. Zoals je kon lezen zijn de reviews zeer positief. Ben je opzoek naar nog meer ervaringen en reviews? Klik dan snel op de onderstaande knop.

Welke Raspberry Ketone kun je kopen?

Vandaag de dag kun je een tal van verschillende soorten Raspberry Ketone kopen. Je hebt keuze uit een tal van verschillende soorten mertken.. Door de bomen kun je soms het bos niet meer zien! Om deze reden hebben we voor jou dan ook een handig overzicht gemaakt van de verschillende Raspberry Ketone:

raspberry ketone kopen

Natusor – Raspberry Ketone Burner+

Bol.com
v.a. € 16,72 (60 capsules)

raspberry ketone kopen

Healthy Vitamins – Raspberry Ketones

Bol.com
v.a. € 16,95 (60 capsules)

raspberry ketone kopen

Raspberry Ketone Max Strong

Bol.com
v.a. € 17,96 (60 capsules)

Dit is uiteraard nog maar een kleine selectie aan beschikbare Raspberry Ketone. Dit zijn echter wel de meeste bekende en populairste varianten. Ben je nu opzoek naar nog meer verschillende soorten Raspberry Ketone? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Veel gestelde vragen over Afvallen met Raspberry Ketone!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over ‘Afvallen met Raspberry Ketone’. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Wat zijn Raspberry Ketone?

Raspberry Ketone is een extract wat voorkomt in frambozen. Lees op deze pagina hoe dat in zijn werking gaat.

Hoe werken Raspberry Ketone?

De Raspberry Ketonen bevatten vitamines, mineralen en ketonen. Ketonen stimuleren de vetverbranding.

Waar kan ik Raspberry Ketone kopen?

Op deze pagina hebben we een compleet overzicht van de beste Raspberry Ketone die je kunt kopen.

Zijn Raspberry Ketone veilig?

Absoluut! Op deze pagina kun je exact lezen hoe dat zit.

Helpen Raspberry Ketone bij het afvallen?

Lees op deze pagina exact hoe Raspberry Ketone helpen bij het afvallen!

Heb je nog vragen of opmerkingen over Afvallen met Raspberry Ketone? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *