Afvallen met Keto Pillen

Keto Dieet Pillen

Afvallen met keto pillen? Het keto dieet vraagt een grote verandering van leefstijl en het kan een tijdje duren voordat je het resultaat ziet.

Wij horen van veel vrouwen dat ze hier geen zin in hebben, omdat het zo veel discipline en doorzettingsvermogen vereist.

In plaats daarvan is er ook een snelle manier: afvallen met keto pillen. De keto pil schijnt je de vetverbrandingsvoordelen van ketose te bieden, zonder dat je hiervoor grote aanpassingen hoeft te doen in je dieet.

Wij zijn hier voor je ingedoken om te kijken of de keto pil een goede oplossing is als je snel en eenvoudig wilt afvallen en duiken in keto pillen ervaringen van gebruikers.

Laten we direct beginnen!

afvallen met keto pillen

Dé nr. 1 Keto Pil voor het afvallen!

Break is een supplement dat gebruikt wordt om de opname van vetten in het lichaam te vermoeilijken door de werkzame stof chitosan, voornamelijk tijdens het eten van vetrijk voedsel.

Vaak hebben deze maaltijden een rijk overschot aan suikers en vetten.

Gebruik Break tijdens een maaltijd die niet past in uw gezonde voedingspatroon.

Chitosan is de werkende stof in het supplement Break, deze stof heeft de eigenschap om verzadigde vetten aan zich te binden en kan ervoor zorgen dat de verzadigde vetten worden ingekapseld vóórdat deze worden opgenomen in het verteringskanaal.

Nadat de vetten zijn ingekapseld verlaten deze via de natuurlijke weg uw lichaam.

  • Break bindt verzadigde vetten aan zich

  • Ongezond kunnen eten zonder schuldgevoel

v.a. 39,95

Wat is ketose?

Allereerst is het handig om te weten wat ketose is en waarom het keto dieet zo populair is.

Jouw lichaam verbrandt koolhydraten en haalt hier energie uit. Wanneer er geen koolhydraten beschikbaar zijn, schakelt het lichaam over op het verbranden van vet. Dit proces staat bekend als ketose.

Doordat je vet in plaats van koolhydraten verbrandt nemen de vetreserves af en ga je gewicht verliezen.

Het keto dieet is een strikt dieet waarbij je maar heel weinig koolhydraten mag consumeren en vooral vetten eet.

Vervolgens moet je regelmatig meten of je lichaam in ketose is. Het bereiken van effectieve ketose is niet eenvoudig. Kunnen keto dieet pillen helpen?

Wat zijn keto dieet pillen?

Keto dieet pillen zijn natuurlijke voedingssupplementen die beweren dat je in ketose komt zonder dat je jouw voedingspatroon drastisch aan moet passen. Er zijn diverse soorten keto dieet pillen verkrijgbaar.

Deze keto dieet pillen bevatten verschillende ingrediënten die de honger onderdrukken en de stofwisseling stimuleren.

Het belangrijkste ingrediënt is het ketonlichaam beta-hydroxyboterzuur. Ketonen zijn de alternatieve brandstof die lichaam kan gebruiken voor energie.

Deze komen in drie vormen voor: acetoacetaat, bèta-hydroxyboterzuur en aceton.

Doordat keto dieet pillen exogene ketonen bevatten, stimuleren deze de stofwisseling en helpen ze met extra vetverbranding.

De pillen werken het best wanneer je ook het keto dieet volgt en je lichaam met behulp van de pillen sneller in staat van ketose komt.

De keto pillen zorgen er namelijk voor dat de ketonspiegels in het lichaam verhoogt worden. Je imiteert als het ware de toestand van ketose die wordt bereikt door een ketogeen dieet.

Dit is voornamelijk handig als je net begonnen bent met het keto dieet omdat het een stuk langer duurt om in ketose te raken zonder de supplementen.

Daarnaast vermindert de pil de onaangename bijwerkingen die kunnen optreden bij de overgang van een koolhydraatrijk voedingspatroon naar een ketogeen dieet.

wat is het keto dieet

Wat is de werking van de pillen?

De keto dieet pillen zijn nog niet zo heel lang op de Europese markt maar de eerste onderzoeken naar het supplement zijn positief. De ketonen zorgen voor een daadwerkelijke verlaging van de drang naar eten en je voelt je minder hongerig.

Hierdoor zou afvallen met keto pillen ook geschikt zijn voor mensen die geen keto dieet volgen hiernaast. Doordat je geen zin hebt om te eten of die hongerprikkel mist, eet je minder en val je af.

Een ander onderzoek heeft aangetoond dat ketonen in de meeste gevallen zelfs de suikerspiegel verlagen. Koolhydraten staan erom bekend dat ze pieken en dalen in de bloedsuikerspiegel veroorzaken, waardoor je veel trek kunt krijgen in zoet en ongezonde snacks.

Gezondheid
Gezondheid

En wat zijn de ingrediënten?

Welke ingrediënten er precies voorkomen in keto pillen verschilt per merk en producent, maar ze zijn allemaal voorzien van magnesium, natrium, calcium en bèta hydroxybutyraat.

Vaak wordt ook rijstmeel gebruikt als vulmiddel. Bètahydroxybutyraat is een belangrijk ingrediënt, omdat dit een van de eerste ketonenlichamen is die de lever produceert wanneer deze zich in de vroegste stadia van de overgang naar ketose bevindt.

Deze verbinding helpt je hersenen en lichaam bij het omzetten van vet in energie.

Sommige keto pillen zijn verreikt met natuurlijke powerfoods en antioxidanten, zoals groene thee, ginseng en guarana.

Deze natuurlijke ingrediënten hebben allemaal een positief effect op de vetverbranding. Uit verschillende studies blijkt dat groene thee helpt om vet te verbranden, met name buikvet.

Ingrediënten van de keto pil

Wat zijn de ervaringen?

In de theorie zien de pillen er dus goed uit en klinkt het veelbelovend. Maar, werken ze ook?

Een goede manier om te beoordelen of het gebruik van keto dieet pillen wat voor jou is, is door keto pillen ervaringen van gebruikers te lezen.

Het is nogal een uitdaging om onafhankelijke reviews te vinden. Veel van de keto pillen ervaringen die wij online tegen zijn gekomen staan op verkooppagina’s.

Hierdoor lees je vaak alleen de succesverhalen. In Nederland zijn de keto pillen nog niet zo heel lang verkrijgbaar, maar er zijn wel veel Engelse recensies te lezen.

Uit de recensies blijkt dat de meningen over de effectiviteit van deze pillen verdeeld zijn. Vooral de mensen die een keto dieet volgen en de pillen gebruiken als zetje in de rug geven aan dat ze goed zijn afgevallen.

Vaak gaat het om een paar kilo. Echter, heeft deze groep het gebruik van de supplementen gecombineerd met meer sporten en het strenge keto dieet.

Hierdoor was de kans sowieso al groot dat ze zouden afvallen.

Volgens de producent kun je de keto pillen ook gebruiken als je geen keto dieet volgt. Dit zou toch de vetverbranding stimuleren.

De groep gebruikers die voor deze aanpak kiest ervaart echter maar weinig gewichtsverlies. Ze geven aan dat het geen magische pil is.

Je moet zelf echt wel aan de slag. Wel zeggen veel mensen zich energieker te voelen door het supplement te gebruiken.

Maar wat zijn Keto Plus pillen?

Wanneer je op zoekt bent naar keto pillen dan kom je ook vaak de zoekterm ‘keto plus pillen’ tegen.

Dit vonden wij een opvallende zoekterm en hier hebben wij dan ook onderzoek naar gedaan.

Zodra je gaat zoeken in Google naar ‘keto plus pillen’ dan komen er een aantal websites naar voren.

Het viel ons echter op dat veel van deze websites dezelfde pagina titels, opbouw en teksten hebben. De teksten zijn qua zin opbouw soms ook vreemd.

Soms lijkt het alsof de teksten letterlijk 1-op-1 zijn vertaald van het Engels naar het Nederlands. De hoofdstukken en titels van de pagina’s zijn zeer schreeuwerig en niet fijn om te lezen.

Tot slot wanneer je op de verkoop-link klikt van de keto plus pillen dan werken de links niet of ze leiden je naar een compleet andere pagina.

De totale indruk die wij hebben van de keto plus pillen is dan ook niet goed.

Het voelt aan alsof het een groot zwendel is en wij hebben dan ook geen goed beeld of ervaringen met dit product.

Nogmaals wij weten niet of de keto plus pillen echt of nep zijn, wij horen graag wat de ervaringen van andere mensen zijn.

Wij hebben echter daarentegen wel een aantal goede alternatieven gevonden welke hieronder worden behandeld.

Welke soorten Keto pillen kun je kopen?

Welke soorten Keto Pillen zijn er? Keto pillen zijn nog niet heel erg lang op de Europese markten maar er zijn al een aantal varianten en merken beschikbaar.

Hieronder een kort en duidelijk overzicht van de beschikbare varianten.

Keto Plus Pillen

Zo kun je via Amazon.nl daadwerkelijk de Keto Plus Pillen kopen.

Als je kijkt naar de Keto Plus Pillen en de bijbehorende omschrijving dan kun je bijna concluderen dat de producten buiten Europa komen (Daar waar keto pillen al wat langer op de markt beschikbaar zijn).

Dit hoeft echter niet te betekenen dat het van mindere kwaliteit is 😉 . Maar het kan dan zo zijn dat hierdoor aan deze producten een wat langere levertijd zit verbonden.

Afvallen met Keto Pillen

Keto Plus Pro

Amazon.nl
v.a. € 45,30 (60 capsules)

Afvallen met Keto Pillen

Keto Plus Pro AM (45 Dagen)

Amazon.nl
v.a. € 28,95 (60 capsules)

Afvallen met Keto Pillen

Keto Plus Pro PM (45 Dagen)

Amazon.nl
v.a. € 28,95 (60 capsules

Keto Pillen

Via de website Bol.com kun je ook een aantal verschillende varianten Keto Pillen kopen. Dit is een selectie van Keto Pillen van verschillende leverancier, zowel pillen uit Nederland als pillen uit het buitenland. Bij de meeste producten zit een zeer snelle levertijd (vandaag besteld, morgen in huis).

Afvallen met Keto Pillen

Keto Pro

Bol.com
v.a. € 39,95 (60 capsules)

Afvallen met Keto Pillen

Keto Burn Voordeelpakket

Bol.com
v.a. € 69,- (ca 270 capsules)

Afvallen met Keto Pillen

Revoly Afslanksupplementen

Bol.com
v.a. € 19,95 (60 capsules)

Let op! Wil je nu meer weten over de afslankpillen van Revolyn Keto Burn? Klik dan snel op de onderstaande knop!

Wil jij afvallen met keto pillen?

Na het lezen van dit artikel heb je antwoord op vragen als: wat doen keto pillen en wat zijn de ervaringen.

Wij geloven dat de pillen je zeker kunnen helpen als je al van plan bent om van start te gaan met een keto dieet.

Ook als je een ander dieet gaat volgen en meer gaat bewegen kunnen de pillen bijdragen. Je krijgt namelijk meer energie en een verminderd hongergevoel.

Het is wel belangrijk dat je geen magische pil verwacht die je laat afvallen zonder dat je iets hoeft te doen. Deze zijn wij ook nog nooit tegen gekomen!

Gezondheid

Veel gestelde vragen over Afvallen met Keto Pillen!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over ‘Afvallen met Keto Pillen’. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Zijn Keto Pillen voor het afvallen gevaarlijk?

Nee. Op deze pagina kun je exact lezen hoe het zit.

Wat is de werking van keto pillen?

Keto dieet pillen zijn natuurlijke voedingssupplementen die beweren dat je in ketose komt zonder dat je jouw voedingspatroon drastisch aan moet passen.

Wat is het voordeel van keto pillen?

Keto pillen zorgen ervoor dat je in een staat van ketose komt zonder dat je perse een keto dieet hoeft te volgen. Op deze pagina kun je exact lezen hoe dat werkt

Kun je afvallen met keto pillen?

Ja. Je kunt wel degelijk afvallen met behulp van keto pillen. Op deze pagina kun je exact lezen hoe dat werkt

Wat is de dosering aan keto pillen af te vallen?

Over het algemeen wordt er voorgeschreven om 2 capsules per dag in te nemen met water, bij voorkeur na een maaltijd. Wanneer je een potje keto pillen koopt kun je een maand vooruit. Wij hebben echter gelezen dat je niet altijd na een maand resultaat ziet. Over het algemeen wordt er aangeraden om minimaal 3 maanden door te gaan voordat je resultaten en/of conclusies kunt trekken.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Afvallen met Keto Pillen? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *