Droog Trainen Supplementen

Droog trainen met behulp van supplementen? Het kan soms een aardig opgave zijn op snel en effectief droog te trainen.

Het is van essentieel belang dat er vet wordt afgebroken maar dat de kostbare spiermassa wordt behouden.

Dit om zowel een gespierd of strak uiterlijk te behouden, maar ook om je metabolisme op gang te houden.

Soms kan het lijken dat niets werkt, hoe hard je ook je best doet! Om deze reden kan het zo zijn dat je een extra steuntje in de rug nodig hebt.

Een combinatie van training, timing en supplementen zullen je lichaam veranderen in een vet verbrandende machine! Op deze pagina behandelen we dé beste supplementen voor het droog trainen

Laten we direct beginnen!

droog trainen supplementen

Dé Top 5 beste Droog Trainen Supplementen!

Bij het droog trainen is het juist van belang dat je je voeding in orde hebt. Het doel is dat je niet zo min mogelijk eet, maar dat je alleen dat eet wat je lichaam nodig heeft, meer niet! Om dit doel wat extra makkelijker voor je te maken kun je gebruik maken van droog trainen supplementen.

Als je rondkijkt op het internet kun je lezen dat als je wilt afvallen, je maximaal 500 calorieën onder je dagelijkse benodigde hoeveelheid calorieën moet blijven.

Voor vrouwen ligt dat ietsjes lager, namelijk rond de 400 calorieën. Onthoud wel dat dit echt de maximale zijn! Wanneer je dagelijks nog minder gaat eten kan dit ervoor zorgen dat je waardevolle spiermassa verbrand in plaats van vet.

Deze vermindering van calorieën zal ervoor zorgen dat je voeding vooral qua invulling gaat veranderen.

De hoeveelheden zullen mogelijk niet zoveel verschillen dan je zou verwachten. Dit komt deels doordat je voor het droog trainen gebruik moet maken van supplementen.

We nuttigen voeding omdat het ons namelijk voorziet van waardevolle voedingsstoffen, zoals koolhydraten eiwitten en vetten.

Een ander aspect van het verhaal is dat we voeding tot ons nemen omdat het vol zit met waardevolle vitamines en mineralen. Maar vaak bevatten de producten die we nemen voor de vitamines en mineralen juist weer onnodige toevoegingen.

Toevoegingen die jouw lichaam misschien wel helemaal niet nodig heeft. Dit is dan de perfect situatie waarbij je gebruik kunt maken van supplementen tijdens het droog trainen.

Deze supplementen zijn in staat jou van de stoffen te voorzien die je nodig hebt zonder dat je ook onnodige ’toevoegingen’ binnen krijgt. Dit is perfect voor droog trainen!

We gaan nu dan echt van start met dé beste supplementen voor het droog trainen. Dit zijn de 5 supplementen die je echt nodig hebt voor het droog trainen.

1. Body & Fit – BCAA (Branded-Chain Amino Acid)

We beginnen met een zeer bekend supplement in de fitness wereld. De volledige naam van BCAA is Branded Chain Amino Acid. Voor het gemak houden we het vanaf nu bij de afkorting BCAA.

BCAA’s bestaan uit 3 essentiële aminozuren, namelijk Leucine, Isoleucine en Valine.

De aminozuren zijn in het kort gezegd de bouwstenen van eiwit en deze zijn onder andere belangrijk voor spieropbouw.

Maar wat zijn nu exact de positieve werkingen van BCAA op jouw spieren? Hoe profiteer je daar met het droog trainen? BCAA’s hebben de volgende positieve werkingen op je spieren:

 • BCAA’s versterken de invloed van eiwitten op je spieren

 • Ze versnellen het verbranden van vet (en helpt dus bij snel droog trainen!)

 • BCAA’s stabiliseren de aanwezigheid van glutamine

 • De BCAA’s versnellen het herstel van de spieren na krachttraining

Dit zijn dus al 4 duidelijke redenen om van het voedingssupplement BCAA gebruik te maken.

Je kunt je daarom misschien al wel voorstellen waarom BCAA’s zo populair zijn tijdens het droog trainen.


2. Puritan’s Pride – Cafeïne

Het supplement cafeïne is een vet verbrander wat door velen wordt voorgeschreven en geprezen.

Sinds enkele tientallen jaren is hier dan ook uitgebreid wetenschappelijk onderzoek naar gedaan.

Hieruit is gebleken dat cafeïne niet alleen jouw metabolisme kan versnellen, maar het kan ook het verbranden van vet versnellen.

Verder heeft cafeïne ook een positieve werking op jouw leven buiten de fitness om.

Cafeïne geeft jou net die extra boost die je nodig hebt om nog beter door de dag te komen. Het helpt jou om je concentratie te behouden buiten het trainen om.

Ook al is jouw lichaam aan het bijkomen van een krachttraining, helpt dit supplement om jouw hoofd bij dat te houden wat belangrijk is.

Je kunt cafeïne terugvinden in een groot aantal droog trainen supplementen. Denk bijvoorbeeld aan pre-workout waar vandaag de dag tientallen van beschikbaar zijn.

Let wel op dat cafeïne een verslavende stof is. Zodra je op dagelijkse basis teveel cafeïne consumeert kun je er afhankelijk van worden.

Wil je nu meer weten of cafeïne en hoe je hiermee nog sneller kunt afvallen? Klik dan snel door op de onderstaande knop:


3. Body & Fit – Whey Isolate

Het volgende supplement is een supplement wat je waarschijnlijk al meerdere malen voorbij hebt zien komen.

Eiwitten zijn van groot belang wanneer je succesvol wilt droog trainen. Met het volgen van een goed trainingsschema kom je al een heel eind, maar goede voedingssupplementen zijn hiervoor onmisbaar.

Vooral tijdens het droog trainen is het ban belang dat je voldoende eiwitten in je systeem hebt, tijdens en na je trainingssessies.

Doe je dit niet, dan kan dit ten kosten gaan van je resultaten. Het kan namelijk zo zijn dat je je spieren verbrand in plaats van vet. Hoeveel krachttraining je ook doet, goede voeding is onmisbaar.

Het voedingssupplement Whey is tijdens het droog trainen een perfecte uitkomt.

Dit komt omdat jemet de betere Whey supplementen voornamelijk eiwitten binnen krijgt en geen onnodige toevoegingen.

Wanneer je aan het droog trainen bent heb je maar een beperkt aantal calorieën wat je op dagelijkse basis mag eten.

Met Whey supplementen zorg je er dus voor dat je met weinig calorieën toch aan je dagelijkse eiwitten komt.

Wil je nu meer weten over Whey supplementen? Klik dan snel op de onderstaande knop:


4. Body & Fit – Glutamine

Glutamine heeft een versterkende werking op je metabolisme. Jouw metabolisme is belangrijk bij het droog trainen, omdat het lichaam in staat moet zijn om snel stoffen te verwerken en te verteren.

Wanneer je metabolisme traag is verteert het langzamer voedsel, waardoor er uiteindelijk meer vet wordt aangemaakt. Dit is natuurlijk het laatste wat we willen tijdens het droog trainen!

Alleen om deze reden al is het van groot belang dat je tijdens het droog trainen voldoende glutamine binnenkrijgt. Een glutamine supplement is hierbij de perfecte oplossing.

Wanneer je een zware trainingssessie achter de rug hebt kan het ervoor zorgen dat de hoeveelheid glutamine in je lichaam is gehalveerd.

Als je dit niet aanvult kan dit ervoor zorgen dat je metabolisme wordt vertraagd. Dit heeft als gevolg dat je lichaam meer vet zal aanmaken.

Daarbovenop hebben glutamine voedingssupplementen de volgende positieve werkingen:

 • Het voorkomt de afbraak van spierweefsel

 • Vergroot het volume van jouw spieren

 • Het zorgt voor een snellere en sterkere groeihormonen wat invloed heeft op jouw spiergroei

 • De opgenomen eiwitten doen beter hun werk met voldoende Glutamine

Vanuit de fitnesswereld wordt een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 17,5 gram per scoop geadviseerd om optimaal resultaat te behalen.


5. Vitamine

Vitamines zijn van groot belang tijdens het droog trainen. Tijdens het droog trainen eet je op dagelijkse basis minder dus het kan voorkomen dat er tekorten ontstaan bij bepaalde vitamines en/of mineralen.

Vandaag de dag zijn er bijzonder veel verschillende mogelijkheden op het gebeid van multi-vitamine supplementen.

Het is dan van groot belang dat je de juiste vitamines binnen krijg zonder onnodige toevoegingen.

Des te verder je strak komt met het droog trainen, hoe belangrijker het gaat worden dat je de juiste vitamines binnenkrijgt.

We adviseren je daarom om voldoende Vitamine C en Vitamine D3 te nemen. Dit kun je doorgaans combineren met het nemen van een multivitamine om optimaal resultaat te behalen.

Ben je nu opzoek naar andere supplementen, pillen, capsules of tabletten die jou kunnen ondersteunen om nog sneller af te vallen of droog te trainen?

Klik dan snel op de onderstaande knop:


Dé Beste Eiwitshake voor het Droogtrainen

Vandaag de dag zijn er een tal van verschillende soorten eiwitshake beschikbaar op de markt die je kunt gebruiken tijdens je (droog)training.

Maar welke eiwitshake is nu het beste voor droogtrainen? We hebben het aan het begin van deze pagina ook gehad over dat het van belang is dat je supplementen gebruikt zonder extra toegingen.

In het geval van eiwitshakes is dat dus dat je overtollige vetten of koolhydraten (suikers) binnen krijgt. Om deze reden zijn we van mening dat de onderstaande eiwitshake de beste eiwitshake voor droogtrainen is:

Body & Fit – Isolate Perfection!

Heerlijk van smaak en voor een zeer scherp prijs. Dat is waar Isolaat Perfection voor staat.

Of het nu voor je spieren is of voor een dieet, of het gaat om het hoogste eiwitgehalte, laagste vet- of koolhydraatgehalte, beste oplosbaarheid of de smaak. Perfection wint altijd.

Benieuwd naar Reviews voor dit product?
Klik en bekijk de ruim 800+ ervaringen van andere Isolate Perfection gebruikers >>>

De voordelen van Isolate Perfection

 • 100% whey isolaat, geen andere eiwitbronnen

 • #1 whey eiwit isolaat in kwaliteit en smaak

 • Hoogste eiwitgehalte

 • Natuurlijke eiwitten

 • 0 gram toegevoegde suikers

 • Slechts 99 calorieën per shake

Ben je nu opzoek naar nog meer eiwitshakes die jou kunnen helpen om snel en effectief droog te trainen? Klik dan snel op de onderstaande knop:


Creatine gebruiken tijdens het Droog Trainen?

Creatine is een zeer populair supplement in de wereld van fitness. Het wordt voornamelijk gebruikt om meer kracht en explosiviteit te krijgen tijdens je trainingen.

Maar kun je creatine dan ook gebruiken wanneer je wilt droogtrainen en gaat dat dan niet ten koste van je vooruitgang? Dit alles en nog veel meer kun je lezen door op de onderstaande knop te drukken!


Dé beste Pillen voor tijdens het Droog Trainen

Eerder hebben we het ook al gehad over een 2-tal verschillende soorten pillen die je kunt gebruiken tijdens het droogtrainen. Je kunt gebruik maken van cafeïne pillen of van multivitamine.

Dit zijn allebei belangrijke supplementen die je kunt gebruiken. Maar welke pillen zijn dan ook een absolute aanrader om nog sneller resultaat te behalen tijdens het droog trainen?

Vanuit onze ervaring met verschillende soorten pillen hebben we de onderstaande pillen gekozen als beste pillen voor tijdens het droogtrainen:

Stackers – Stacker 4

De Stacker 4 is een absolute revolutie in de sportwereld. Stackers zijn al jarenlang de beste en meest succesvolle burner in de Europese en Amerikaanse markt.

De Stacker is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf NVE Pharmaceuticals.

Stacker was overigens ook de eerste dieetformule met een unieke kruidenmix. Stacker 4 bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Ben je benieuwd naar Reviews van dit product?
Klik en bekijk de ruim 30+ ervaringen van andere Stacker 4 gebruikers >>>

De voordelen van Stacker 4

 • Bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten

 • Bevat o.a. Groene Thee en Ginseng wat ondersteunend is voor de vetverbranding

 • Geoptimaliseerde Kruidenmix

 • Vrij van Ephedra

 • 100 capsules per potje

Let op! Wil je nu meer weten over Stackers pillen en hoeveel je hiermee kunt afvallen? Klik dan snel op de onderstaande knop!

Veel gestelde vragen over Droog Trainen Supplementen!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over Droog Trainen Supplementen. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Zijn supplementen gevaarlijk voor je?

Nee. Je moet echter wel onthouden dat supplementen een aanvulling zijn op een gezond voedingspatroon.

Kun je droog trainen zonder supplementen?

Ja. Supplementen zorgen er enkel voor dat je sneller en effectiever kunt droog trainen.

Wat zijn de beste supplementen voor het droog trainen?

De beste supplementen voor het droog trainen kun je vinden op deze pagina!

Hoe gebruik je supplementen?

Supplementen gebruik je als aanvulling op een gezonde voeding. Supplementen kunnen nooit een gebalanceerd voedingspatroon vervangen

Wanneer gebruik je supplementen?

Je gebruikt supplementen als extra ondersteuning wanneer je in je dagelijkse voeding tekorten hebt.

Hoe kun je het beste beginnen met Droog Trainen?

Mogelijk heb je na het lezen van de bovenstaande informatie nog niet volledig inzichtelijk waar je nu moet beginnen met droog trainen. Bij het droog trainen komt namelijk veel kijken. Denk hierbij aan de juist voeding, recepten, supplementen en krachttraining. Waar moet je beginnen!?

Gelukkig is er een handig programma dat je hiermee kan helpen. Het product heet Droog Trainen Protocol Mannen gemaakt door Droog Trainen Academie. Via het Droog Trainen Protocol Mannen vind je handige schema’s, tips en nog veel meer special voor Mannen.

Het is een digitaal product compleet met schema’s en tips met zeer goede reacties en reviews. De trainingsschema’s zijn te gebruiken voor zowel de sportschool als thuis.

Mocht je dus opzoek zijn naar een fitness schema voor thuis trainingen, dan ben je ook hier aan het goede adres.

Een mooi bijkomend voordeel is dat er ook een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie op het product zit. Dus mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met de aankoop van je product, dan krijg je zonder vragen het volledig aankoop bedrag terug gestort op je rekening.

Het Droog Trainen Protocol Mannen is hét ideale product voor het lichaam van je dromen!

Droog Trainen Protocol Mannen

Droog Trainen Protocol Mannen

Wil jij meer weten over hét meest complete transformatie pakket?

 • Hoe omgaan met voeding voor vetverlies
 • Wat moet je doen met krachttraining en cardio
 • Trainingsschema voor in de gym en thuis!
 • En nog veel meer…

Droogtrainen is nog nooit zo simpel geweest!

JA! Ik wil makkelijk en snel beginnen met droogtrainen!

P.S. ben je nu opzoek naar het Droog Trainen Protocol speciaal voor vrouwen? Klik dan snel op de onderstaande knop en begin met het krijgen van het lichaam van je dromen!

Heb je nog vragen of opmerkingen over Droog Trainen Supplementen? Laat dan nu een reactie achter!

Kortingen en Aanbiedingen?

Blijf op de hoogte van de laatste kortingsacties en aanbiedingen!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *