Droog Trainen Schema

Droog Trainen Schema? Je wilt maar al te graag gaan beginnen met droog trainen maar je weet niet waar je moet beginnen? Dit is bij velen een maar al te bekend probleem.

Er komen namelijk zeer veel verschillende aspecten kijken bij het hele droog trainen proces. Gestructureerd droog trainen aan de hand van een schema is voor de meeste mensen dan dé uitkomst.

Op deze pagina kun je lezen hoe zo’n trainingsschema voor droog trainen eruit ziet, hoe belangrijk je voeding is tijdens het droog trainen en uiteraard links naar dé beste trainingsschema voor het droog trainen.

Laten we direct beginnen!

droog trainen schema
Droog Trainen Protocol Mannen

Dé Nr. 1 Methode voor het Droog Trainen!

  • Hoe omgaan met voeding voor vetverlies

  • Wat moet je doen met krachttraining en cardio

  • Trainingsschema voor in de gym en thuis!

  • En nog veel meer…

v.a. 67,-

Droog Trainen Schema: Waar moet je beginnen?

Laten we beginnen bij het begin. Hoe ziet een schema voor het droog trainen er uit? Tegelijkertijd afvallen en het behouden van spiermassa is niet altijd eenvoudig. Je kan 2 verschillende paden bewandelen, voeding of training. Het kan namelijk zo zijn dat je in een te groot calorie tekort gaat zitten en daardoor een te groot negatief energiebalans creëert. Je kan het ook benaderen door een trainingsschema te volgen waarbij je enorm veel cardio en/of circuits doet om veel energie te verbranden. Het klopt dat als je wilt afvallen dat je meer energie moet verbruiken dan dat je consumeert.

Wanneer je in een negatief energiebalans zit, oftewel aan het afvallen bent, dan zit je lichaam niet te springen om al die spieren. Het behouden van spieren kosten namelijk veel energie. Je lichaam breekt het liefst al deze overtollige spieren af. Hoe gaan we dit dan tegen tijdens het droog trainen? Hoe behouden we deze spieren?

De truc is dat je je lichaam continu prikkels moet blijven geven om die spieren te behouden. Dit doe je door je spieren te activeren en te stimuleren. Net zoals je doet als je zou trainen voor spiergroei. Dan ga je namelijk aan de gang met relatief zware gewichten, steeds tot een paar herhalingen tot falen en met voldoende rust tussen sets.

Ben je nu opzoek naar een complete handleiding van hoe je je trainingen moet structureren, waar je allemaal op moet letten, hoe vaak je moet trainen etc? Dan hebben wij misschien wel hét product voor jou! Het product Droog Trainen Protocol is een complete handleiding waarmee je van A tot Z begeleid wordt om zo snel en effectief mogelijk droog te trainen.

Trainingsschema voor het Droogtrainen

Wanneer je bezig bent met het droogtrainen dan wil je ongetwijfeld zoveel mogelijk eraan doen om in een negatieve energiebalans te zitten. Het volgen van een goed droogtrainen trainingsschema kan hier een grote bijdrage in zijn. Het doen van grotere trainingscircuits en minder rust lijkt in eerste instantie de ideale oplossing te zijn. Het klopt inderdaad dat je dan iets meer energie verbrand, maar je spieren krijgen dan niet de juist prikkels. Het kan dan zelfs gebeuren dat je spieren eerder worden afgebroken.

Een andere oplossing om meer energie te verbranden is om cardio toe te voegen aan je trainingen. Niet verbruikt zoveel energie als continue een beweging achter elkaar kunnen doen. Dan kan je bijvoorbeeld denken aan hardlopen, fietsen, zwemmen, roeien of de crosstrainer. Op deze wijze kun je al snel 300 tot 500 kcal in een half uur verbranden.

Cardio kun je bijvoorbeeld toevoegen aan je krachttrainingssessies of op een losse trainingsdag. Het volgen van een 20 tot 30 minuten cardio, 2 tot 3 keer per week, is al meer dan voldoende.

Een Droog Trainen Trainingsschema voor Thuis!

We hebben nu de basis behandeld van een goed droog trainen schema. We weten waar we op moeten letten qua voeding, hoe we met cardio om moeten gaan en hoe vaak we dit moeten implementeren. Het begin is er!

Bij het volgen van een fitness schema is de frequentie van je trainingen van groot belang. Hiermee bedoelen we hoe vaak je traint.

Nu gaan we je een voorbeeld trainingsschema gegeven waarmee je direct aan de slag kunt gaan zodat je in ieder geval een startpunt hebt.

Zoals belangrijk met elke training is een goede warm-up essentieel. Met de warming-up is het van belang dat je je hartslag verhoogt en dat je lichaam goed warm is.

Als warming-up kan je bijvoorbeeld touwtje springen, high knees of jumping jacks doen. Doe dit voor 5 minuten.

We beginnen bij het begin

We begrijpen dat wanneer je thuis aan het trainen bent dat je niet alle gemakken hebt van een sportschool. Dus bij de onderstaande oefeningen wordt er enkel gebruik gemaakt van lichaamsgewicht.

Omdat bij de onderstaande oefeningen enkel gebruik wordt gemaakt van lichaamsgewicht zit er geen minimale of maximale aantal herhalingen aan verbonden.

Oefening:Sets:Herhalingen:
1Pushups3Tot Falen
2Chinups3Tot Falen
3Tricep Dips3Tot Falen
4Inverted Row3Tot Falen
5Scapular Shrug3Tot Falen
6Plank3Tot Falen
Droog Trainen Schema voor Thuis

Om te beginnen met je trainingsschema voor thuis kun je dit schema hanteren voor 3 dagen in de week. Dit kun je bijvoorbeeld doen op de maandag, woensdag en vrijdag.

Om ervoor te zorgen dat je vooruitgang blijft maken moet je jezelf pushen om elke training meer herhalingen te doen. Ook al is het maar 1 herhalingen extra, dat is al vooruitgang.

Oefening 1: Pushups

Oefening 2: Chinups

Oefening 3: Tricep Dips

Oefening 4: Inverted Rows

Oefening 5: Scapular Shrug

Oefening 6: Planks

Een Droogtrainen Trainingsschema voor in de Sportschool!

We hebben nu op een redelijk uitgebreide wijze een mooi droog trainen schema doorgenomen welke je thuis kunt doen.

Het begin is er! Het is echter wel zo dat je niet voor altijd met hetzelfde schema kunt blijven trainen. Op ten duur raken je spieren gewend aan een bepaalde manier van trainen. Je moet je spieren blijven stimuleren en prikkelen om het droog trainen te blijven bevorderen.

Bij Fitness en Krachttraining is de frequentie van je trainingen van groot belang. Hiermee bedoelen we hoe vaak je traint. Hieronder laten we je een voorproefje zien van een droog trainen schema waarmee je meerdere malen per week kan gaan trainen.

Om je een stapje de goede richting op te helpen laten we je een voorproefje zien van een trainingsschema waarmee je meerdere malen per week kan gaan trainen.

droog trainen schema
Afbeelding van een voorbeeld trainingsschema van het product Droog Trainen Protocol Mannen.

Droog Trainen Schema
Afbeelding van een voorbeeld trainingsschema voor thuis van het product Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Dit is een klein voorproefje van het product Droog Trainen Protocol. Het product heeft zowel trainingsschema’s voor thuis als trainingsschema’s voor in de sportschool. Het product is verkrijgbaar in een versie speciaal voor vrouwen en een versie speciaal voor mannen!

Het droogtrainen gebeurd in de keuken

Het echte droogtrainen gebeurd in de keuken! Je hebt ongetwijfeld ook wel eens de term ‘spieren worden gemaakt in de keuken’ voorbij zien komen. Dit is absoluut waar! Het volgen van een goed voedingsschema is van groot belang tijdens het droog trainen. Maar wanneer je snel en effectief wilt droogtrainen is een combinatie van voeding, training en rust allemaal even belangrijk. Het één kan niet zonder het ander.

Het gaat erom dat je voor een langdurige periode in een negatief energiebalans moet zitten. Op basis van hoeveel gewicht je bent kwijtgeraakt kun je je voedingsschema weer aanpassen. Wanneer je in een te groot energietekort zit kan het zo zijn dat je voornamelijk spieren verbrand en niet vet!

Wil je nu alles weten over voeding en hoe je dit het beste in een voedingsschema kan verwerken? Klik dan snel op de onderstaande knop.

Veel gestelde vragen over Droog Trainen Schema!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over Droog Trainen Schema. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Is een schema voor het droog trainen noodzakelijk?

Niet perse, maar het helpt wel om nog sneller en effectiever droog te trainen.

Zijn er ook droog trainen schema’s voor thuis?

Absoluut! Deze schema’s kun je vinden op deze pagina.

Hoeveel dagen per week schema moet ik volgen voor het droog trainen?

Dit kan variëren tussen 3, 4 of 5 dagen.

Moet je je aan een schema houden voor het droog trainen?

Nee, maar als je snel resultaat wilt behalen moet je je aan een schema houden

Is er een verschil tussen een droog trainen schema voor vrouwen of voor mannen?

Op het gebied van trainen niet maar voeding wel! Lees hier alles over op deze pagina.

Hoe kun je het beste beginnen met Droog Trainen?

Mogelijk heb je na het lezen van de bovenstaande informatie nog niet volledig inzichtelijk waar je nu moet beginnen met droog trainen. Bij het droog trainen komt namelijk veel kijken. Denk hierbij aan de juist voeding, recepten, supplementen en krachttraining. Waar moet je beginnen!?

Gelukkig is er een handig programma dat je hiermee kan helpen. Het product heet Droog Trainen Protocol Mannen gemaakt door Droog Trainen Academie. Via het Droog Trainen Protocol Mannen vind je handige schema’s, tips en nog veel meer special voor Mannen.

Het is een digitaal product compleet met schema’s en tips met zeer goede reacties en reviews. De trainingsschema’s zijn te gebruiken voor zowel de sportschool als thuis.

Mocht je dus opzoek zijn naar een fitness schema voor thuis trainingen, dan ben je ook hier aan het goede adres.

Een mooi bijkomend voordeel is dat er ook een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie op het product zit. Dus mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met de aankoop van je product, dan krijg je zonder vragen het volledig aankoop bedrag terug gestort op je rekening.

Het Droog Trainen Protocol Mannen is hét ideale product voor het lichaam van je dromen!

Droog Trainen Protocol Mannen

Droog Trainen Protocol Mannen

Wil jij meer weten over hét meest complete transformatie pakket?

  • Hoe omgaan met voeding voor vetverlies
  • Wat moet je doen met krachttraining en cardio
  • Trainingsschema voor in de gym en thuis!
  • En nog veel meer…

Droogtrainen is nog nooit zo simpel geweest!

JA! Ik wil makkelijk en snel beginnen met droogtrainen!

P.S. ben je nu opzoek naar het Droog Trainen Protocol speciaal voor vrouwen? Klik dan snel op de onderstaande knop en begin met het krijgen van het lichaam van je dromen!

Heb je nog vragen of opmerkingen over Droog Trainen Schema? Laat dan nu een reactie achter!

Kortingen en Aanbiedingen?

Blijf op de hoogte van de laatste kortingsacties en aanbiedingen!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *