Droog Trainen Academie

Droog Trainen Academie. Droogtrainen, voor de gemiddelde sportschool ganger is dit op zijn minst één van de doelen. Door droog te trainen wordt je vetpercentage namelijk lager en je spieren daardoor steeds meer zichtbaar. Dit is een proces dat in theorie niet super ingewikkeld is, maar in de praktijk voor velen toch heel lastig blijkt te zijn.

Dat was ook het geval bij de mannen achter de Droog Trainen Academie, maar inmiddels weten ze precies hoe dit werkt. Dat leggen Henry en Rinus, de mannen waar we het over hebben, tegenwoordig ook graag uit aan anderen. Met de Droogtrainen Academie helpen ze velen op weg naar het ideale lichaam.

De heren hebben flink wat indrukwekkende prestaties, informatie en programma’s geleverd, waaronder het bekende Droog Trainen Protocol. Vandaag gaan we dan ook Droog Trainen Academie onder de loep nemen.

Laten we direct beginnen!

droog trainen academie

Wat is de Droog Trainen Academie?

De Droog Trainen Academie is een bedrijf wat in 2013 is opgericht door 2 mannen genaamd Henry en Rinus. Beide mannen hebben veel passie voor krachtsport. Hier later meer over. De Academie van Droog Trainen heeft geen fysieke locatie of sportschool waar je langs kunt gaan.

De Droogtrainen Academie is simpelweg een bedrijf dat gespecialiseerd is in droogtrainen, en trainen in het algemeen, en daarbij het Droog Trainen Protocol uitbrengt. Je kunt de programma’s van Droog Trainen Academie volgen om spiermassa op te bouwen of om droger te worden.

Je hebt hierbij verschillende protocollen, waar we later nog op terugkomen. De programma’s bevatten onder andere E-books over krachttraining, voeding en leefstijl. Bij een aantal protocollen zitten hierbij ook lijsten met voedingsproducten. Ook het meten van je progressie wordt uitgelegd in een van de E-boeken. Op deze manier leer je zelf eenvoudig vast te stellen of je progressie maakt en hoe.

Bij de pakketten zit ook een calculator voor je calorieën en macro’s, waarmee je precies kunt bekijken hoeveel en wat jij kunt eten voor het beste resultaat. Tot slot krijg je uiteraard trainingsschema’s waarmee je gedurende het programma continu mee vooruit kunt. Kortom, je krijgt alle tools die je nodig hebt om het beste uit je lichaam te halen en in shape te komen.

Droogtrainenacademie.nl

Op de website van Droogtrainenacademie.nl wordt veel kennis gedeeld over alles wat met krachttraining te maken heeft. Het grootste gedeelte van de kennis wordt gedeeld doormiddel van blogpost. De blog posts variëren van onderwerpen zoals trainingsschema’s, voeding en algehele lifestyle.

Het doel van de website is om gemotiveerde mensen te helpen met hun krachttraining, een beter lifestyle en voeding.

Wie zijn de mannen achter Droog Trainen Academie?

Achter de organisatie Droog Trainen Academie zit het dynamische duo Rinus en Henry. Zij zijn coaches en eigenaars van Droog Trainen Academie. Zij lopen al een aardig tijdje mee in het wereldje van fitness en zij weten dan ook waar ze het over hebben.

In 2010 hebben Henry en Rinus elkaar leren kennen en dat was het begin van een hechte vriendschap. Ze werkten allebei bij een specialistische dienst van de politie. Super gaaf maar ze wilden meer. Ze wilden vrijheid creëren. Zo zijn ze begonnen met internet marketing.

Een aantal websites volgde maar er werd niet genoeg geld gegenereerd. Hoe kwam dat? Omdat ze zich niet bezig hielden met hun passie! Maar wat was dan de passie van de twee heren? Je raadt het al, sport en fysieke fitheid!

Vanuit daar kwam Henry op het idee om een website te bouwen over krachttraining en voeding, waarbij de nadruk ligt op het bouwen van je droomlichaam.

De website droogtrainenacademie.nl was geboren.

Droog Trainen Avademie

Voor wie is de Droogtrainen Academie geschikt?

In principe is de Droog Trainen Academie geschikt voor iedereen die aan zijn of haar lichaam wil werken en hier wel wat hulp bij kan gebruiken. Of je doel nou is om gespierder te worden of juist je vetpercentage te verlagen, de mannen van de academie kunnen je hierbij helpen.

Wel moeten we erbij vermelden dat het meer geschikt is voor de wat fanatieke sporters. Een succesvolle deelname vraagt namelijk wel het een en ander van je. Je moet er veel voor doen en ook zeker veel voor laten. Twaalf weken lang moet je meerdere trainingen per week voltooien. En voor degene die het resultaat willen behouden geldt dat je hier na die twaalf weken niet mee kunt stoppen.

Daarnaast moet je jouw voeding aanpassen en hierin ook zeker discipline hebben. Als je niet bereidt bent strak op je voeding te laten zal het resultaat niet zo indrukwekkend zijn. Dat gezegd hebbende is deze methode in principe gewoon geschikt voor iedereen die zijn of haar lichaam wil verbeteren.

Wat zijn de producten van Droog Trainen Academie?

De heren achter de academie, Henry en Rinus, hebben inmiddels meerdere producten ontwikkeld. Op deze manier zit er voor vrijwel iedereen een geschikt pakket bij. Al deze producten zijn online trainingspakketten. Bij de Droogtrainen Academie noemen ze dit overigens protocollen. De reden achter deze verschillende protocollen is simpel, de mannen willen zo specifiek mogelijk iedereen helpen.

Dat is in de praktijk ook heel logisch want iedereen heeft andere wensen en een ander uitgangspunt. Je hebt mensen die willen afvallen en mensen die willen aankomen, en alles wat daar tussenin zit. We hebben de verschillende protocollen op een rijtje gezet.

Droog Trainen Protocol voor Mannen

Droog Trainen Protocol Mannen

Dit protocol voor mannen is een online tool om het vetpercentage te verlagen. Dit is het eerste product dat er was bij de academie, en zoals de naam al zegt bedoeld voor mannen. De training is uiteraard steeds verbeterd. Het E-book bij deze training gaat over voeding, training in verschillende vormen, het verliezen van vet, progressie meten en het bijstellen van het plan.

Daarnaast krijg je uiteraard macro’s en een trainingsschema, zowel voor thuis als in de sportschool. Ook kom je terecht in een groep waar je al je vragen kan stellen.

In ons Droog Trainen Protocol Mannen Review lees je meer over dit product.


Droog Trainen Protocol voor Vrouwen

Droog Trainen Protocol Vrouwen Review

Dit is de variant van vrouwen, met ook hier als doel het verlagen van het vetpercentage. Ook deze training wordt continu verbeterd. Het E-book is in principe hetzelfde als bij de mannelijke versie, maar dan uiteraard toegespitst op vrouwen.

Dit vertaald zich in andere trainingsschema’s en andere voedingstips en plannen. De plannen zijn beide super specifiek en geven mede daardoor fantastische resultaten.

In ons Droog Trainen Protocol Vrouwen Review lees je meer over dit product.


Home Workout Protocol

home workout protocol

Dit protocol is ontstaan tijdens de corona periode en is een plan van 8 weken om thuis te werken aan meer kracht, spiermassa en fitheid. Ideaal voor wanneer de sportschool gesloten is, maar natuurlijk ook gewoon voor wanneer je vanwege tijd of andere redenen liever thuis sport.

In het plan zitten allerlei oefeningen die je met je eigen lichaamsgewicht kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er oefeningen met dumbells, kettlebells en weerstandsbanden. Bij elke oefening vind je een instructievideo, waardoor je altijd precies weet wat je moet doen.


Spiermassa Protocol voor Mannen

spiermassa protocol mannen

Dit protocol is voor het andere doel dat veel voorkomt, het opbouwen van spiermassa. Hierbij ligt de nadruk op sterker worden en zichtbare spieren creëren. Ook hierbij ligt er echter veel nadruk op het verlagen van het vetpercentage, zodat de spieren er nog veel duidelijker uitkomen.

Bij dit protocol krijg je zowel een praktijkboek als een theorieboek, uiteraard beide in E-book vorm. Je krijgt hierbij uiteraard ook weer tools voor voeding en een trainingsschema.

In ons Spiermassa Protocol Mannen Review lees je meer over dit product.


Spiermassa Protocol voor Vrouwen

spiermassa protocol vrouwen

Dit is de vrouwelijke variant van het spieropbouw protocol. Ook hierbij wordt er gewerkt aan het opbouwen van spiermassa en tegelijkertijd het verlagen van het vetpercentage. Dit plan is echter veel minder populair dan de mannelijke variant, omdat veel vrouwen kiezen voor een slank lichaam en daarom kiezen voor het droogtrainen protocol.

Bij dit protocol krijg je zowel een praktijkboek als een theorieboek, uiteraard beide in E-book vorm. Je krijgt hierbij uiteraard ook weer tools voor voeding en een trainingsschema.


Het DTA Workout Builders Pakket

dta workout builders

Dit is een pakket, of eigenlijk meerdere pakketten, waarmee je voor elke situatie een trainingsschema kunt samenstellen. Je hebt hierbij een uitgebreid Excel bestand met oefeningen en ook instructievideo’s. Voor elke intensiteit, geslacht, doel en niveau zijn er workout builders.

Zo kun je hiermee vooruit als je 2 keer per week traint, maar ook wanneer je 6 dagen per week traint. Uiteraard zijn er voor mannen dingen anders dan voor vrouwen, zoals we inmiddels gewend zijn. De workout builders zijn heel specifiek en wetenschappelijk bewezen.

Wat zijn de Voordelen?

Wat zijn nou precies de voordelen van een van deze protocollen? Het grootste voordeel is dat je er hele mooie resultaten mee kunt boeken, voor verschillende doelen. Daarnaast zijn er de volgende voordelen:

  • De mannen van de academie weten waar ze het over hebben.

  • Er zijn veel positieve recensies.

  • Je hebt verschil tussen man en vrouw.

  • Het is een verandering van leefstijl, als je dat volhoudt heb je geen jojo effect.

  • Er zit alles bij, voeding, training en leefstijl.

Wat zijn de nadelen?

Zitten er ook nadelen aan? Niet perse, tenzij je verkeerde verwachtingen hebt. Het is namelijk geen magische pil en om resultaat te behalen, en te behouden, is er flinke discipline vereist. Je moet veel veranderen qua leefstijl als je hier nog niet erg mee bezig bent. Als je dus niet bereid bent veel te veranderen en gedisciplineerd te zijn gaat dit plan niet werken.

Droog Trainen Academie op Social Media

De maker van Droog Trainen Academie hebben geen persoonlijk media profielen op bijvoorbeeld Instagram of Facebook. Met Droog Trainen Academie is dat even wat ander. Het bedrijf is wel degelijk actief op social media.

Facebook

Vandaag de dag heeft Droog Trainen Academie op Facebook 54.422 likes. Dit is zeker niet niks! De kans is dan ook groot dat één van jouw Facebook vrienden deze pagina ook heeft geliked.

Naast de grote hoeveelheid likes volgen vandaag de dag 55.263 mensen de Facebook pagina van Droog Trainen Academie. Ook dit is absoluut niet niks! Een zeer indrukwekkende prestatie.

Via de Facebook pagina worden niet alleen de resultaten van cursisten gepost. Ook geven Henry en Rinus veel waardevolle informatie over afvallen, spier opbouw en oefening uitvoeren.

Instagram

Bij de oprichting van Droog Trainen Academie zijn Henry en Rinus direct aan de slag gegaan met het opzetten van een Facebook pagina. Hun Instagram pagina kwam een stuk later. Vandaag de dag heeft de Instagram pagina van Droog Trainen Academie ca. 11,9K volgers en 258 berichten gepost.

Net zoals met de Facebook pagina wordt er op de Instagram pagina waardevolle informatie gedeeld.

Youtube

De mannen van Droog Trainen Academie zijn uiteraard ook actief op Youtube. Ook hier zijn ze zeer actief met het posten van waardevolle content, van spieropbouw tot droog trainen en alles er tussenin. Vandaag de dag heeft het Youtube account ca. 7,79K abonnees. In vergelijking met de andere social media kanalen is dit nog niet zoveel maar dit is desalniettemin zeer indrukwekkend.

De Ervaringen met Droog Trainen Academie

Wat de ervaringen met Droog Trainen Academie zijn, is misschien wel hét belangrijkste! Want zonder de ervaringen van andere weet je natuurlijk niet of het de moeite waard is om met één van de protocollen aan de slag te gaan.

Daarnaast wil je uiteraard ook graag bewijs zien dat de kennis wat ze delen en de programma’s die ze verkopen ook echt werken.

Dan hebben we fantastisch nieuws voor je! De ervaringen met Droog Trainen Academie en de producten zijn over het algemeen zeer positief!

Beelden zeggen uiteraard meer dan woorden, en om deze reden kun je hieronder de ervaringen en resultaten bekijken van Droog Trainen Academie:

Conclusie over de Droog Trainen Academie

De mannen achter de droog trainen academie weten heel goed waar ze het over hebben en weten dit bovendien op een goede manier uit te leggen. Zowel afvallen als spiergroei weten ze duidelijk en goed over te brengen op mensen van verschillende niveaus qua sport. De protocollen van de Droog Trainen Academie zijn vrij zwaar om te volgen.

Het is daarom misschien wel beter voor sommigen om rustig van start te gaan, en niet direct alles te veranderen. Gewoontes veranderen kost namelijk soms gewoon wat tijd, en die krijg je hier niet. Al met al is het echter een enorm goed programma voor mensen die bereid zijn echt dingen te doen en te laten voor een beter lichaam.

Veel gestelde vragen over Droog Trainen Academie!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over Droog Trainen Academie. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Wat zijn de ervaringen met Droog Trainen Academie?

Op deze pagina kun je alles lezen over de verschillende ervaringen met Droog Trainen Academie.

Waar kan ik Reviews vinden over Droog Trainen Academie?

Een uitgebreid Review kun je hier vinden op deze pagina!

Kan ik ook spiermassa opbouwen met Droog Trainen Academie?

Jazeker! Er zijn ook programma’s speciaal gemaakt om spiermassa op te bouwen.

Voor wie is Droog Trainen Academie geschikt?

Droog Trainen Academie is voor zowel mannen als vrouwen, of je nu spiermassa wilt opbouwen of wilt droog trainen.

Zijn de makers van Droog Trainen Academie betrouwbaar?

Dit kan je uitgebreid lezen op deze pagina.

Heb je nog vragen of opmerkingen over Droog Trainen Academie? Laat dan nu een reactie achter!

Kortingen en Aanbiedingen?

Blijf op de hoogte van de laatste kortingsacties en aanbiedingen!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *