Buikvet Verwijderen

Heb je last van overtollig buikvet en zou je dit graag willen laten verwijderen? Dat kan. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om buikvet te verwijderen op een aantal verschillende manieren. Denk aan liposuctie, bevriezing, met behulp van een buikwand correctie, doormiddel van ultrasone cavitatie of doormiddel van compressietherapie voor een strakke buik. Lees het onderstaande artikel en kom meer te weten over deze mogelijkheden voor buikvet weghalen, en wat buikvet verwijderen zoal inhoudt.

buikvet verwijderen

Waarom buikvet verwijderen?

Buikvet kan diverse oorzaken hebben, zoals extreme vermagering, zwangerschap of door veroudering. Overtollig vet op de buik kan een dagelijkse ergernis vormen en is vaak lastig weg te krijgen. Vandaar dat vele ervoor kiezen om dit te laten verwijderen.

Het verwijderen van overtollig buikvet brengt vele voordelen met zich mee. Zo kun je met een strakke buik weer optimaal bewegen en heb je geen last meer van een hangende buik die in de weg zit. Ook kun je weer strakkere kleding dragen en voel je je beter in je vel. Echter is vet verwijderen buik vaak wel de laatste poging om van buikvet af te komen. Je kunt het best proberen om eerst zelfstandig van buikvet af te komen door een gezondere leefstijl aan te hanteren. Indien je dit hebt geprobeerd, en alsnog niet van het vet afkomt, is het buikvet weg laten halen een oplossing.

Methodes voor vet verwijderen buik

De meest effectieve manier om van buikvet af te komen is door gewichtsverlies. Dit is te bereiken door meer te bewegen en gezonder te eten. Echter is dit niet voor iedereen even eenvoudig. Wanneer afvallen niet lukt en je jouw overtollige buikvet maar niet kwijtraakt, zijn er alternatieven om van buikvet af te komen. Zo kun je buikvet verwijderen met behulp van diverse (chirurgische) behandelingen. Dit is echter in de meeste gevallen een ingrijpende behandeling. Ook vergt dit dan de nodige overwegingen. Er zijn diverse methodes waaruit je kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor liposuctie, bevriezing, een buikwand correctie, Ultrasone Cavitatie en compressietherapie. Welke methode voor jou het meest geschikt is hangt samen met jouw persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden. Niet elke methode is namelijk voor iedereen geschikt.

buikvet weghalen

Buikvet weghalen doormiddel van liposuctie

Een veel voorkomende methode voor het verwijderen van overtollig buikvet is liposuctie. Liposuctie is het wegzuigen (suctie) van onderhuids abnormale vetophopingen (lipo). Om dit te doen wordt er in de huid en klein sneetje gemaakt waardoor het vet kan worden weggezogen. Het weg te zuigen vetweefsel wordt vervolgens gemengd met een fysiologische zoutoplossing en anestheticum (verdovingsmiddel). Deze manier van buikvet verwijderen is effectief en biedt een direct zichtbaar resultaat.

De liposuctie ingreep is echter redelijk ingrijpend en wellicht minder geschikt wanneer je snel buikvet en gewicht wilt verliezen. Zo kun je niet in aanmerking voor de behandeling komen wanneer je een te hoog BMI hebt (hoger dan 30) en wanneer andere methodes niet hebben gewerkt. Ook wordt er gekeken of je huid in goede conditie is en of je eventueel littekens hebt, zoals van een eerdere operatie. In deze situaties kan een liposuctie niet plaats vinden.

Wil je nu meer weten over een gezonde BMI of wat een gezond gewicht is? Lees dan het volgende artikel: “Heb ik een gezond gewicht?

Buikvet weghalen doormiddel van bevriezing

Wanneer je veel overtollig buikvet hebt kun je buikvet weg laten halen doormiddel van bevriezing. Dit is een methode waarbij je zonder operatie kunt afrekenen met buikvet. Deze methode van buikvet verwijderen richt zich effectief op grote hoeveelheden plaatselijk vet, zoals op de buik. De bevriezingsmethode is dan ook zeer geschikt voor wanneer je een plattere en strakkere buik wilt.

Om buikvet te bevriezen wordt gebruik gemaakt van de CoolSculpting techniek (ook wel cryolipolyse genoemd). Dit is waarbij buikvet bevroren wordt en het vet vervolgens op een natuurlijke wijze wordt afgevoerd door het lichaam. Zodra de vetcellen worden afgevoerd komen ze niet meer terug en blijft het buikvet definitief weg.

Buikvet weg laten halen doormiddel van een buikwand correctie

Reken af met overtollig buikvet doormiddel van een efficiënte buikwand correctie. Een buikwandcorrectie kan helpen bij het verwijderen van overtollig buikvet. Bovendien zorgt het ervoor dat je een zichtbare plattere buik krijgt. Bij deze methode wordt huid onder de navel strak aangetrokken. Indien nodig worden de buikspieren verstevigd. Dit is een redelijk ingrijpende ingreep. De chirurg maakt de buikwand los van de onderliggende spierlaag. Buikvet verwijderen doormiddel van een buikwand correctie is een ingrijpende maar effectieve ingreep.

De correctie zorgt ervoor dat de buik platter wordt en eventuele huidafwijkingen van eerdere ingrepen onder de navel verdwijnen. Echter ontstaan hierdoor nieuw littekens die blijvend zichtbaar blijven.

Buikvet weghalen doormiddel van Ultrasone Cavitatie

Een redelijk snelle en effectieve manier van buikvet weghalen is doormidden van Ultrasone Cavitatie (simpelweg ook wel cavitatie genoemd). Bij deze niet-chirurgische behandeling methode worden laagfrequente geluidsgolven (ultrasound) gebruikt voor het afbreken van vetcellen. De cellen worden niet vernietigt, maar worden enkel ‘leeg’ gemaakt van hun inhoud. Hierdoor kunnen de vetcellen weer nieuw vet opnemen wanneer er een calorieoverschot plaatsvindt.

Cavitatie kan zich richten op specifieke delen van het lichaam. Om deze reden is het ook geschikt voor het verminderen van buikvetcellen. De ingreep is pijnloos en bestaat uit korte sessies van tussen de 20 tot 50 minuten. Voor een optimaal resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Compressietherapie voor een strakke buik

Met de compressietherapie methode voor een strakkere buik wordt er gebruik gemaakt van een intensieve lymfedrainage en anti cellulitis behandeling. Dit is waarbij je vetcellen doormiddel van een ‘luchtdrukpak’ ritmisch worden gemasseerd. Hierdoor vindt een snellere vetverbranding plaats. De ritmische massage wordt uitgevoerd door onafhankelijke luchtkamers die samen een stevige massage bieden.

Compressietherapie draagt naast een betere vetverbranding bij aan een strakkere huid en verbetering van de bloedsomloop. Hierbij neemt niet alleen het buikvet af, maar ook eventuele aanwezige cellulitis. De huid gaat weer strak en stevig aanvoelen.

De niet-chirurgische behandelingen zijn daarnaast zeer ontspannend en niet schadelijk of ingrijpend voor de huid of het lichaam. Voor een optimaal resultaat is het aan te raden om de compressietherapie diverse keren te herhalen. Hiermee vergroot je de kans op het afname van buikvet en daarmee een zichtbaar strakker resultaat.

Wat kun je zelf doen om af te komen van buikvet?

Het kan uiteraard gebeuren dat je nog niet in aanmerking komt voor bijvoorbeeld liposuctie omdat je een te hoge BMI hebt. Dan is het aan te raden om kritisch naar je huidige levensstijl te kijken. Het is dan van belang at je een gezondere levensstijl gaat hanteren. Het is dan mogelijk dat je na enkele maanden of jaren wel in aanmerking komt voor een behandeling. Hieronder geven we je dan ook een aantal nuttige tips:

Gezond eten:

 • Neem geen ongezonde snacks

 • Neem als tussendoortje bijvoorbeeld fruit

 • Drink voldoende water

 • Maak zelf je maaltijden en laat de kant-en-klaar maltijden staan

 • Beperk de alcohol inname

Voldoende sporten en bewegen:

 • Beweeg iedere dag minimaal 30 min

 • Combineer cardio en krachttraining

 • Focus op het ontwikkelen van meer spiermassa. Meer spiermassa betekent sneller afvallen

Buikvet Verbranden met behulp van een Apparaat?

Het kan soms een flink stap zijn om een behandeling te ondergaan om buikvet te verwijderen. Om deze reden zijn er ook speciale apparaten op de markt die kunnen helpen om overtollig buikvet te verwijderen. Dit soort apparaten zijn een flink stuk laagdrempeliger en kunnen gemakkelijk thuis worden gebruikt. Het is dan ook het overwegen waard om eerst te beginnen met dit soort producten voordat je een ingrijpende behandeling ondergaat.

Wil je nu meer weten over de verschillende apparaten om buikvet vet verbranden? Klik dan snel op de onderstaande knop:

Veel gestelde vragen over buikvet verwijderen!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over buikvet verwijderen. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Hoe kun je buikvet verwijderen?

Je kunt op een aantal manieren buikvet laten verwijderen:
1. Liposuctie
2. Bevriezing
3. Buikwandcorrectie
4. Ultrasone Cavitatie
5. Compressietherapie

Kun je zelf buikvet verwijderen?

Er zijn absoluut manieren om zelf buikvet te verwijderen. Op deze pagina behandelen we er een aantal.

Wanneer kun je buikvet verwijderen

Je kunt buikvet laten verwijderen als alle andere methodes van buikvet kwijtraken niet helpen. Op deze pagina lees je wanneer je in aanmerking komt om buikvet te laten verwijderen.

Kun je buikvet verwijderen zonder operatie?

Ja, je kunt buikvet verwijderen zonder operatie. Op deze pagina kun je lezen over de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten om buikvet weg te laten halen?

De kosten voor het verwijderen van buikvet verschillen sterk van kliniek tot kliniek. Op deze pagina kun je hierover lezen.

Hét geheime wapen tegen buikvet?

Zoals we hierboven hebben besproken kan het uiteraard gebeurden dat je nog niet in aanmerking komt om bijvoorbeeld een liposuctie behandeling te krijgen. We hebben je dan ook een aantal nuttige tips gegeven die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Maar wat nou als je net dat kleine extra zetje nodig hebt om voor eens en altijd af te rekenen met het overtollig buikvet?

Dan hebben wij misschien wel dé oplossing voor jou!

Dit product heet ‘De Strakke Buik Bijbel‘. Het is een boek/E-book wat bomvol staat met waardevolle informatie waarmee jij voorgoed afrekent met overtollig buikvet.

De Strakke Buik Bijbel geeft jou alle informatie zodat jij de platte of strakke buik van je dromen kan krijgen! De dingen die je allemaal leert in het informatieve boek/E-Book:

 • 12 fouten die mensen maken bij het krijgen van een strakke buik

 • Hoe je drastisch je vetpercentage kunt verlagen

 • Waarom alleen buikspieroefeningen verre van genoeg zijn voor een strakke buik

 • Hoe je drastisch je vetpercentage kunt verlagen

 • 8 regels voor een platte en strakke buik

 • De beste en meest effectieve buikspieroefeningen op een rij

 • Hoe je met 3 keer 20 minuten per week een strakke buik krijgt

 • 50 overheerlijke recepten speciaal samengesteld om een strakke buik te krijgen

 • Buikspieroefeningen voor alle niveau’s, ook las je een zwakke rug hebt of zwanger bent (geweest)

 • Tips voor een opgeblazen buik

 • De beste koolhydraatbronnen, eiwitrijke bronnen en vetrijke bronnen op een rij

 • En nog veel en VEEL meer…

Onthoud dat overtollig buikvet niet vanzelf weg gaat… je moet er iets aan doen. Als je niet de beslissing maakt om in actie te komen, zal je buik hetzelfde blijven… voor altijd!

Strakke Buik Bijbel

De Strakke Buik Bijbel

Wil jij je ook zelfverzekerder, fitter en gelukkiger voelen met een platte en strakke buik?

 • Het product De Strakke Buik Bijbel
 • Complete Training- en Voedingsschema’s
 • Ontdek dé manier om van die vervellende vetrollen af te komen
 • En nog veel meer…

Een strakke buik krijgen is nog nooit zo simpel geweest!

GA DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

Heb je nog vragen of opmerkingen over Buikvet Verwijderen? Laat dan nu een reactie achter!

Kortingen en Aanbiedingen?

Blijf op de hoogte van de laatste kortingsacties en aanbiedingen!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *