Buikvet Verbranden

Buikvet verbanden? Dit is iets wat veel mensen vandaag de dag willen. Dit is vooral het geval als we wat ouder worden. Het is namelijk iets wat onvermijdelijk is. Naarmate je ouder wordt dan word je vroeg of laat geconfronteerd met een toename van het buikvet. Het afvallen bij je buik wordt dan ook lastiger. Dit is op zich geen probleem, maar het krijgen van een buikje brengt ook gezondheidsrisico’s met zich mee. Gelukkig zijn er vandaag de dag een tal van mogelijkheden om buikvet te verbranden en om de omvang van je buik te beperken. Op deze wijze geef je je gezondheid een flinke boost.

Op deze pagina kun je alle informatie vinden omtrent buikvet verbranden, op welke manier je dit kunt doen en welke producten je kunt kopen die jou hierbij ondersteunen.

buikvet verbranden

Inhoudsopgave

Is plaatselijk buikvet verbranden mogelijk?

Veel mensen zijn opzoek naar de manier om plaatselijk buikvet te verbranden. Gewoon dagelijks honderden crunches en sit-ups doen om buikvet te verbranden, toch? Helaas werkt dat niet zo.

Uit wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat het niet mogelijk is om plaatselijk vet te verliezen. Ook niet rond de buik, billen of benen. Ga dat maar eens voor jezelf na. Heb jij ooit iemand op het strand gezien met overgewicht maar wel met een super platte buik?

Dit is een droom van vele wat helaas nooit zal uitkomen. Zelf als je met behulp van pillen buikvet wilt kwijtraken krijg je dit niet voor elkaar. Het is uiteraard wel een goede ondersteuning bij het verbranden van vet maar dan moet je voeding wel op orde zijn.

Het verschil tussen mannen en vrouwen met buikvet verbranden

Als het aankomt op het verbanden van buikvet dan is er tussen mannen en vrouwen wel een degelijk verschil. Om te bepalen of je teveel buikvet hebt moet je eerst een startpunt hebben door je buikomtrek te meten. Meten is weten! Hierbij geldt bij mannen en vrouwen het volgende:

 • Mannen: Teveel buikvet als de buikomtrek 94 centimeter of meer is
 • Vrouwen: Teveel buikvet als de buikomtrek 80 centimeter of meer is

Wil je nu meer weten over een gezonde buikomvang of wat een gezond gewicht is? Lees dan het volgende artikel: “Heb ik een gezond gewicht?

Waarom verschilt dit getal zo erg tussen man en vrouw? Dit komt voornamelijk omdat mannen vet vooral opslaan rondom de buik, terwijl dit bij vrouwen op de buik, heupen én dijen komt.

En voor wie is het verliezen van buikvet moeilijker? Helaas is het voor vrouwen lastiger om buikvet kwijt te raken. Dit komt omdat het vrouwelijk lichaam meer vet opslaat voor vruchtbaarheidsdoeleinden. Dit is ontstaan vanuit de evolutie om voldoende energie te hebben voor de foetus tijdens de zwangerschapsperiode.

Hoe krijg je een platte en strakke buik?

Het krijgen van een platte en strakke buik werkt voor zowel mannen als vrouwen exact hetzelfde. Het is alleen voor vrouwen lastiger om de spieren zichtbaar te maken.

Zoals we eerder hadden gezegd is het plaatselijk vet verbranden niet mogelijk, maar je kunt er wel voor kiezen waar je er strakker en meer gedefinieerd uit wilt zien. Door de onderliggende spier van een probleemgebied te verstevigen met de aanmaak van nieuwe spiermassa (bijv. buik, billen en benen), kun je sneller een gunstig resultaat zien.

Maar wat houdt dit precies in? Als je bijvoorbeeld zeer veel buikspieroefeningen doet dan zal het ervoor zorgen dat je sterkere buikspieren krijgt. Maar je zult deze sterke buikspieren nooit zien als je nog een te hoog vetpercentage hebt. Je buikspieren zitten dan namelijk nog steeds verstopt onder een laag(je) vet.

Gelukkig is dit voor vrouwen niet zo’n probleem, omdat heel veel vrouwen er niet per se gespierd of afgetraind uit willen zien. Vaak heeft het hebben van een platte en strakke buik, zonder teveel vet, de voorkeur.

Vanaf welk vetpercentage heb je een platte buik?

Dit verschilt van persoon tot persoon. Maar hieronder geven wij een grove indicatie:

 • Mannen: Vetpercentage van ca. 13 t/m 16%
 • Vrouwen: Vetpercentage van ca. 19 t/m 22%

Vanaf welk vetpercentage worden je buikspieren duidelijk zichtbaar?

Dit verschilt net zoals bij het hebben van een platte buik van persoon tot persoon. Maar hieronder geven wij een grove indicatie:

 • Mannen: Vetpercentage van ca. 12% of minder
 • Vrouwen: Vetpercentage van ca. 18% of minder

Zelf je vetpercentage meten?

Nu kan het lastig zijn om voor jezelf te bepalen wat je lichaamsvetpercentage is. Je kunt wel een grove schatting maken door naar jezelf te kijken maar het blijft gissen. Wil je nu met zekerheid je lichaamsvetpercentage meten, dan hebben we hieronder een klein overzichtje gemaakt van vetpercentage meetinstrumenten van verschillende bekende leverancier:

vetpercentage meter

Vetpercentage meter

Bol.com
v.a. € 10,94

huidplooimeter

Huidplooimeter en Body Mass Tape

Amazon.nl
v.a. € 9,95

vetpercentage meter

Vetpercentage Meter

Body & Fit.com
v.a. € 5,90

Buikvet verbranden voor vrouwen

Zoals we al eerder hebben gelezen is er wel degelijk een verschil, als het aankomt op het verbanden van buikvet, tussen vrouwen en mannen. Vrouwen slaan lichaamsvet dus voornamelijk op rondom de buik, heupen én dijen.

Helaas is het voor vrouwen lastiger om buikvet kwijt te raken. Maar dit hoeft absoluut niet te beteken dat het voor vrouwen nu onmogelijk is om buikvet te verbranden. Voor zowel vrouwen als voor mannen gelden dezelfde principes als het aankomt op afvallen en buikvet verbranden. Een speciaal dieet om buikvet te verbranden bestaat er dan ook niet. Maar als je alle informatie en tips op deze pagina opvolgt dan verband je binnen no-time het overtollige vet en bereik je zichtbaar resultaat binnen een korte tijd.

Je kunt dan ook op meerdere manieren buikvet verbranden en vandaag de dag zijn er tal van verschillende hulpmiddelen, supplementen en voedingsmiddelen die je kunt nemen om extra snel buikvet te verbranden. Omdat overtollig buikvet bij vrouwen zo een groot en bekend probleem is, is hier dan ook een grote markt naar.

Als je op Google zoekt naar de term ‘buikvet verbranden’ dan wordt je echt overspoeld met informatie en hulpmiddelen die jou hierbij kunnen helpen. Maar waar begin je nu en hoe weet je of het echt werkt? Om deze reden gaan we je dan ook een overzicht geven van de beste hulpmiddelen en supplementen die jou kunnen helpen om snel en effectief buikvet te verbranden.

Apparaten om buikvet te verbranden

Je kunt vandaag de dag ook een tal van verschillende soorten apparaten kopen die jou kunnen ondersteunen bij het verbranden van buikvet. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je gebruik kunt maken van dit apparaat terwijl je thuis of aan het werken bent. Dit soort apparaten verminderen lichaamsvet met behulp van innovatieve technologieën.

.

buikvet verbranden apparaat

Uxsiya – Vet Verwijder Machine

Amazon.nl
v.a € 52,09

buikvet verbranden apparataat

Smartzo – 3 in 1 EMS

Bol.com
v.a. € 54,97

Wil je nu meer weten over verschillende apparaten waarmee je buikvet kunt verbranden en wat de ervaringen ermee zijn? Klik dan snel verder op de volgende pagina “Buikvet Verbranden Apparaat

Zweetbanden om buikvet kwijt te raken

Waarschijnlijk heb je hier ooit wel eens van gehoord: de zweetband voor de buik. Met deze band, ook wel de ‘afslankband’, ‘afslankgordel’ of ‘saunabelt’, om je middel zorg je ervoor dat je lichaam harder moet werken bij je training of dagelijkse activiteiten. De zweetband is ontworpen met het doel om buikvet te verminderen. Hieronder hebben we een kort overzicht gemaakt met de meest bekende zweetbanden.

.

Zweetband Buik

Thermische Zweetband

Bol.com
v.a. € 19,20

Zweetband Buik 03

Body Sculpture – Afslankband

Bol.com
v.a. € 14,90

Wil je nu meer weten over de verschillende zweetbanden tegen buikvet? Klik dan snel verder naar de volgende pagina “Zweetband Buik

Pillen om buikvet te verbranden

Vandaag de dag zijn er een hoop afslankpillen verkrijgbaar. Het probleem is echter dat veel van deze pillen niet werken. Daarnaast is het ook van groot belang dat ze geen nadelige gevolgen hebben op je gezondheid. Er zijn namelijk pillen op de markt die je beter kunt vermijden. Hieronder hebben we dan ook een kort overzicht voor je met de meeste bekende en veilige vet verbrandende pillen op de markt.

.

buikvet verbranden pillen

Weight World – Belly XS

Amazon.nl
v.a. € 21,99 (60 capsules)

24hr fatburn

Body & Fit – 24hr Fatburn

BodyandFit.com
v.a. € 26,90 (60 tabletten)

Black Burn

Stacker2 – Black Burn

BodyandFit.com
v.a. € 34,90 (120 capsules)

Wil je nu meer weten over verschillende soorten pillen om buikvet kwijt te raken en te verbranden? Klik dan snel verder op de volgende pagina “Buikvet kwijtraken met behulp van pillen

Buikvet verbranden met IJs?!

Dit is misschien wel een zeer bijzondere, maar wist je dat je door de kou enorm snel kunt afvallen? We beginnen bij het begin. Er bestaan namelijk 2 verschillende soorten vet:

 • Wit vet
 • Bruin vet

Als we het over het algemeen over vet hebben, dan praten we over wit vet. Dit zijn de vetjes die worden opgeslagen op je buik, benen en billen. Maar dan hebben we ook nog bruin vet. Bruin vet daarentegen warmt je lichaam op door het verbranden van glucose en wit vet. Bruin vet wordt daarom ook wel vet verbrandend vet genoemd.

Het bruine vet kan worden geactiveerd door koude prikkels. Dit zijn prikkels zijn als je een duik neemt in een ijskoud zwembad of onder een koude douche gaat staan. Je lichaam gaat zich namelijk opstoken om jou warm te houden. Dit klinkt allemaal best logisch, toch? Je lichaam gaat terug vechten! De truc? Overmatig gewicht is ALTIJD wit vet. Door het bruine vet te activeren, kun je je lichaam leren om het witte vet te verbranden. Op deze wijze kun je dus razendsnel afvallen. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen op deze pagina bestaan er tegenwoordig allemaal manieren om vet te bevriezen. Maar je kunt dit ook op een nog simpelere manier doen.

Neem een koude douche!

Als je het verbranden van vet nog een klein extra zetje in de rug wilt geven kun je voortaan het beste een koude douche nemen. Vanuit verschillende onderzoeken is gebleken dat afvallen met behulp van koude douches mogelijk is. Blijf voor minstens 30 seconden onder een koude douche staan. Dit is al meer dan voldoende! Herhaal deze koude douches 2 of 3 keer per dag om de bruine vetcellen nog meer te activeren. We hebben echter niet zoveel bruin vet in ons lichaam, dus je hoeft maar een klein gedeelte hiervan te activeren om wezenlijk verschil te maken.

Op een nog snellere manier buikvet bevriezen?

Vandaag de dag kun je zelfs gebruik maken van een methode waarmee je buikvet bevriest! Hiervoor heb je verschillende soorten apparaten/machines voor die je zelf thuis kunt gebruiken. Het gebruik van dit soort apparaten is veiliger dan liposuctie en geeft geen pijngevoel wanneer de behandeling is voltooid. De afslankgordel is ergonomisch ontworpen om maximaal comfort te garanderen.

.

buikvet bevriezen

Caredy – Coole Beeldhouwmachine

Amazon.nl
v.a. € 122,19

buikvet bevriezen

Xisure – Vet Freeze Machine

Amazon.nl
v.a. € 99,99

buikvet bevriezen

Cryopad – Mini Vet Bevriezing

Bol.com
v.a. € 249,95

Wil je nu meer weten over verschillende apparaten waarmee je buikvet kunt bevriezen en wat de ervaringen ermee zijn? Klik dan snel verder op de volgende pagina “Buikvet Verbranden Apparaat

Buikvet verbranden voor mannen

Eerder op deze pagina hebben we het dus al gehad over het verschil tussen vrouwen en mannen als het aankomt op het verbranden van buikvet. In vergelijking met vrouwen kunnen mannen wat gemakkelijker hun buikvet kwijtraken. Maar dat betekent niet dat het niet uitdagend voor mannen kan zijn om het welbekende bierbuikje kwijt te raken. Veel mannen willen ook maar al te graag het overtollig buikvet kwijtraken en bijvoorbeeld daarvoor in de plaats een mooie sixpack tonen.

De manier waarop mannen buikvet kunnen verbranden is dezelfde manier waarop vrouwen buikvet kunnen verbranden. Hier zit dan ook geen verschil in. Maar over het algemeen willen mannen wat eerder rondlopen met een sixpack en vrouwen willen een platte en strakke buik hebben. Uiteraard hoeft dit niet altijd zo te zijn. Verderop op de pagina kun je de verschillende manieren lezen waarop je snel en effectief buikvet kunt verbranden.

In vergelijking met vrouwen is er een wat kleinere markt specifiek voor mannen om overtollig buikvet te verbranden. Dit wil dan nog niet zeggen dat er geen hulpmiddelen, supplementen en voedingsmiddelen speciaal voor mannen zijn om buikvet te verbranden. Er is hierin dan ook voldoende aanbod.

Apparaat om buikvet te verbranden voor mannen

Het krijgen van een plattere buik en sixpack is met behulp van deze elektrische buikspiertrainers nog nooit zo eenvoudig geweest. De buikspiertrainers gebruiken onder andere EMS-trillingen om je buikspieren te trainen voor een effectieve buikspiertraining. Je kunt deze apparaten gemakkelijk thuis gebruiken en zijn geschikt voor alle ervaringsniveaus.

.

buikvet verbranden apparaat

WeightWorld – 8 Pads Abs Stimulator

Amazon.nl
v.a. € 25,99

buikvet verbranden apparaat

BKSDMAN – Spierstimulatie

Amazon.nl
v.a. € 19,99

Wil je nu meer weten over verschillende apparaten waarmee je buikvet kunt verbranden en wat de ervaringen ermee zijn? Klik dan snel verder op de volgende pagina “Buikvet Verbranden Apparaat

Vet verbranden bij je buik, hoe doe je dat?

We hebben het nu gehad over de verschillen tussen mannen en vrouwen als het aankomt op buikvet verbranden. Ook hebben we het gehad over de verschillende apparaten, supplementen en hulpmiddelen om nog sneller buikvet te verbranden. Maar als de basis niet goed is, dan hebben al deze hulpmiddelen weinig tot geen nut. Maar wat is nu de basis om buikvet te verbranden?

Als je buikvet wilt verbranden dan moet je dus je hele lichaam aanpakken. Dat doe je door meer te bewegen en door gezonder en minder te eten. Hieronder gaan we je dan ook een aantal algemene tips geven over hoe je snel en effectief buikvet kunt verbranden.

 • Voeg meer plantaardige producten toe aan je voeding. Denk aan groenten, fruit en volkoren graanproducten. Deze voedingsmiddelen bevatten namelijk veel vezels, vitamine en mineralen.
 • Eet meer vezelrijke producten
 • Drink meer (koud) water. Laat de vruchtensappen en frisdranken staan
 • Begin de dag met een goed ontbijt
 • Eet alleen wanneer je honger hebt
 • Eet rustiger!
 • Voeg meer eiwitten toe aan je voeding
 • Eet meer vette vis
 • Verband koek, snoep en chocolade uit je leven
 • ga voor volkoren producten! Laat het witte brood, witte pasta en patat links liggen
 • Laat alcoholische dranken staan
 • Vermijd producten die transvetten bevatten. Transvetten zitten voornamelijk in gefrituurde vetten
 • Neem voldoende nachtrust! Bij voorkeur 8 uur slaap per nacht

Op een aantal van de bovenstaande punten gaan we verderop in dit artikel nog dieper in. Nu kan ik me goed voorstellen dat je denkt “Huh?! Is dit het?”. Waar is die magische tip wat ervoor zorgt dat ik voor eens en altijd af kan rekenen met het overtollig buikvet? Dat is er helaas niet. De basis voor een goed en gezond lichaam is het eten van goede en gezonde voeding. Je bent wat je eet. Daarnaast is consistentie ook van groot belang. Je moet bereid zijn om voor een langere termijn gezonder te gaan eten als je veranderingen wilt zien. Je had niet binnen een paar dagen een buikje, en dat zal dan ook niet binnen een paar dagen weer weg zijn. Als je de bovenstaande tips toevoegt aan je dagelijkse routine, dan zal je merken dat je binnen no time dat overtollig buikvet kwijt raakt.

Buikvet Verbranden met een Apparaat

Buikvet verbranden met behulp van een apparaat? Is dat mogelijk? Absoluut! Vandaag de dag kun je verschillende soorten apparaten kopen die jou kunnen ondersteunen om af te komen van dat hardnekkige buikvet.

Er zijn echter zoveel verschillende soorten apparaten om buikvet te verbranden, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wat werkt nu wel en wat werkt niet?

Op deze pagina kun je alle verschillende soorten apparaten vinden om buikvet te verbranden en of het daadwerkelijk effect heeft.

Welke voedingsmiddelen kun je eten voor het verbranden van buikvet?

Het aanpakken van je voedingspatroon is misschien wel het beste wat je kunt doen als je snel buikvet wilt verbranden. Hier kun je dan ook het snelst resultaten mee behalen. Om het heel simpel te houden is het van belang dat je koekjes, snoepgoed en alcohol laat staan. Dit is dan de meest voor de hand liggende oplossing. Maar wat moet je dan wel eten? Hieronder gaan we alle voedingsmiddelen behandelen die ervoor zorgen dat jij buikvet gaat verbranden.

Eet meer eiwitten!

Het toevoegen van extra eiwitten aan je voeding zorgt ervoor dat je een langdurig verzadigd gevoel hebt. Eiwitten staan er namelijk om bekend dat ze de hoogste vorm van verzadigd gevoel geven. Het wordt zelfs aangeraden om tijdens je ontbijt direct al te beginnen met een eiwitrijke maaltijd. Dit hoeft dan uiteraard niet te betekenen dat je 6 eieren moet gaan nemen. Een bakje kwark of het nemen van een eiwitshake kan al de perfecte oplossing zijn.

Er is namelijk uitvoerig onderzoek gedaan naar het nuttigen van een eiwitrijke maaltijd als ontbijt. Uit onderzoek is gebleken dat dit een langdurig vol gevoel geeft. Hierdoor gebeurde het volgende:

 • Mensen denken dan 60% minder vaak aan eten
 • Er is 50% minder drang om in de avond te gaan snacken
 • Over de gehele dag gezien eten mensen ruim 400 calorieën minder per dag!

Eiwitten zijn dus de perfecte voedingsmiddelen om buikvet te verbranden!

Overigens nog een leuk klein fabeltje over het eten van 6 eieren als ontbijt. Over het algemeen denkt men dat het eten van veel eieren een negatieve impact heeft op het cholesterol, of dat het de kans op hart- en vaatziekten verhoogt. Gelukkig is dit allemaal een fabeltje en is die stelling inmiddels achterhaald.

Het eten van gezonde vetten!

Dit zal voor sommige mensen misschien een hele vreemde zijn. Maar toch is het zo! Het eten van gezonde vetten zorgt ervoor dat je meer lichaamsvet verliest. Dit hoort allemaal bij een gebalanceerd dieet om buikvet te verbranden.

Het is uiteraard wel belangrijk dat je de juist vetten eet. Dit zijn met name de vetten die omega 3 vetzuren bevatten. Het nemen van omega 3 vetzuren hebben de volgende voordelen:

 • Ze verlagen je cortisolgehalte, oftewel stress
 • Omega 3 heeft een stimulerende werking voor vetverbranding, waardoor je vetpercentage daalt.
 • Ze onderdrukken het hongergevoel

Maar in welke voedingsmiddelen kun je nu omega 3 vetzuren vinden? Omega 3 vetzuren vind je met name in vette vis, zoals:

 • Haring
 • Makreel
 • Sardientjes
 • Tonijn
 • Zalm

Het meest ideale zou zijn als je 2 tot 3 keer per week vette vis eet. Dit zorgt ervoor dat je voldoende omega 3 vetzuren binnenkrijgt. Als je dit niet haalt, of als je weinig tot geen vis eet, dan kun je altijd nog gebruik maken van supplementen. Dit is ook iets wat ik persoonlijk doe. Ik maakt dagelijks gebruik van visolie capsules. Hierdoor zorg ik ervoor dat ik voldoende omega 3 binnen krijg. Uit onderzoek is namelijk vastgesteld dat omega 3 de vetverbranding sterk verhoogt en dat afvallen met visolie capsules mogelijk is!

Maar hoeveel moet je dan op dagelijkse basis nemen? Uit onderzoek is gebleken dat 1000mg per dag al voldoende is. Met de meeste visolie supplementen zou je dan aan 1 capsule per dag voldoende hebben.

Let er daarnaast ook op dat je geen margarine, halvarine of zonnebloemolie meer gebruik voor het bakken en braden. Het beste kun je dan gebruik maken van echte boter zoals roomboter, grasboter of kokosolie. Of als je extra op de calorieën wilt letten dan kun je ook gebruik maken van bakspray.

Met name het gebruiken van kokosolie brengt vele voordelen met zich mee. Kokosolie bevordert je metabolisme en je vetverbranding. Het is een fabeltje dat verzadigd vet als kokosolie slecht voor je is.

Drink een gezonde groente smoothie

Het nemen van groente smoothies is vandaag de dag zeer populair. Er is geen standaard recept voor een groente smoothie, maar de ingrediënten die het meest voorkomen zijn spinazie, snijbiet, selderij, kool, peterselie, rucola, komkommer, sla, tarwegras en munt.

Het nemen van groente smoothies brengt namelijk een tal van verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee. Groene groente zijn een bijzonder goede bron van belangrijke vitamines, mineralen en plantaardige stoffen. Zo bevatten boerenkool en snijbiet namelijk vitamine A en K. Tarwegras is rijk aan ijzer en vitamine C.

Onderzoek wijst uit dat de veelvuldige inname van bladgroenten kan helpen bij ontstekingen, maar ook een gunstig effect heeft op hart- en vaatziekten en zelfs bij dementie.

Een ander onderzoek stelt dat in dit sap kan functioneren als prebiotica. Het met regelmaat nuttigen van prebiotica is gekoppeld aan voordelen, zoals:

 • Het verhelpen van Constipatie
 • Gewichtsbehoud
 • Beter Immuunsysteem

Daarnaast is het merendeel van de mensen erover eens dat het drinken van dit groene sapje een goede manier is om de dagelijkse inname van groente te verhogen.

Ook mensen die een maagoperatie hebben ondergaan, genieten van vele voordelen van dit sap. Door een verminderd vermogen om te eten, krijgen zij door het groene sapje toch alle belangrijke vitamines en mineralen binnen.

Nu begrijp ik dat je geen zin hebt om iedere keer een halve volkstuin aan groente wilt inkopen en dit gaan pureren tot een sapje. Veel mensen hebben daar de tijd of geld niet voor. Gelukkig is hier dan ook een passende oplossing voor. Deze oplossing heet Green Juice! Green Juice is een product in poedervorm waarbij je enkel wat water hoeft toe te voegen en je kunt al genieten van een overheerlijke gezonde groente smoothie.

Vandaag de dag kun je dan ook verschillende soorten Green Juice kopen waarmee je kunt genieten van alle gezondheidsvoordelen. Green Juice kun je in verschillende vormen, maten en merken verkrijgen. Voor iedereen is er dan ook een passende oplossing.

Green Juice Reviews

Speciale smoothies voor het afvallen bij je buik?

Ben je nu opzoek naar smoothies die speciaal voor het afvallen bij je buik zijn? Die hebben wij speciaal voor jou! Gezonde smoothies voor het afvallen zijn makkelijker te maken dan je denkt. Gezonde smoothies vullen uitstekend en zorgen ervoor dat je energieniveau op een hoger pijl terechtkomt. Aanvullend is het nemen van een smoothie de perfecte manier om (in combinatie met sporten) aan een platte en strakke buik te komen.

Wil je nu meer weten over gezonde smoothies voor het afvallen bij je buik? Klik dan snel verder op de volgende pagina “Smoothie Afvallen Buik

Drink meer water en Groene Thee

Helaas drinken veel mensen niet voldoende water. Het drinken van voldoende water brengt 2 grote voordelen met zich mee bij het afvallen en het verbranden van buikvet:

 • Het drinken van water geeft een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel overmatig gaat eten
 • Het geeft een kleine boost aan je metabolisme, waardoor je meer vet verbrand

Het is daarom aan te raden om de dag direct te beginnen met het drinken van een paar glazen water om je vochtgehalte op peil te brengen.

Vervolgens is het aan te raden om over te gaan op de Groene Thee. Maar waarom? Het drinken van Groene Thee brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee als het gaat om afvallen en het verbranden van buikvet:

 • Groene Thee geeft een boost aan je metabolisme, oftewel een snellere vetverbranding
 • Groene Thee bevat Theanine. Dit zorgt voor meer ontspanning en verlaagt de behoefte om te eten

Wel is gebleken dat je een flink aantal koppen per dag moet drinken om optimaal gebruik te maken van deze voordelen. Maar zodra je een lekkere Groene Thee hebt gevonden, dan gaat het drinken vanzelf.

Laat de Vruchtensappen staan

Onder de vruchtensappen vallen ook de frisdranken die je moet laten staan. Frisdrank is geen product om buikvet mee te verbanden of kwijt te raken. Frisdranken zijn juist zeer suikerrijk en laten je bloedsuikerspiegel en insulinespiegel flink toenemen.

Vruchtensappen vallen hier helaas ook onder. Toch zijn er vandaag de dag veel mensen die denken goed bezig te zijn met het drinken van vruchtensappen. Dit komt met namen door de mooie en aantrekkelijke marketingspreuken op de verpakkingen.

Als je de verpakkingen van de vruchtensappen in de supermarkt bestudeerd, dan kun je lezen dat deze vol zitten met verschillende soorten suikers. Deze suikers hebben dan in de meeste gevallen een schuilnaam. Meestal eindigen de schuilnamen met ‘ose’ of bevatten de term ‘stroop’ of ‘siroop’.

Het verschil tussen deze vruchtensappen en eigen gemaakte sappen, zoals smoothies, is dat ze ontdaan zijn van vezels. Door het ontbreken van deze vezels zal je bloedsuikerspiegel sneller stijgen. Dit wil je dan juist zoveel mogelijk vermijden.

Het beste alternatief is dat je dan zelf gezonde smoothies gaat maken aan de hand van gezonde smoothie recepten. Deze smoothies kun je maken met vers fruit en bladgroente.

gezonde smoothies recepten

Voedingsmiddelen voor het verbranden van buikvet, een kort overzicht!

Nu hebben we het gehad over een aantal voedingsmiddelen die je kunt toevoegen aan je voedingspatroon waarmee je sneller buikvet zult verbranden. Ook hebben we het gehad over een aantal dingen die je beter kunt laten staan. Dit kan allemaal flink wat informatie zijn om te verwerken, en het is altijd handig om hier een kort en bondig overzicht van te hebben. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle voedingsmiddelen die jou gaan helpen om buikvet te verbranden:

KoolhydratenEiwittenVetten
Groente – zoveel als je wilt!EierenVette vis
Fruit – max 3 stuks per dag!Gevogelte Noten (zoals walnoten)
HavermoutVleesPure chocolade
QuinoaVette VisZaden/pitten (zoals lijnzaad)
BoekweitSchaal- en schelpdierenAvocado
GiestEiwitshakesKokosolie
GerstGras- of Roomboter
Zoete AardappelExtra Vierge Olijfolie
Zilvervliesrijst
Buikvet Verbrandende Voedingsmiddelen

Vervolgens hebben we hieronder een kort overzicht gemaakt van alle voedingsmiddelen die je beter kunt vermijden als je wilt afvallen of buikvet wilt verbranden.

Vermijden!
Fastfood
Frisdranken
Vruchtensappen
Standaard Muesli, Cruesli of Cornflakes
Koekjes
Snoep
Chips
Toetjes
Gebak
Chocolade
Voedingsmiddelen vermijden als je buikvet wilt verbranden

Veel gestelde vragen over Buikvet Verbranden!

Hieronder hebben wij een kort overzicht gemaakt met gerelateerde vragen over ‘Buikvet Verbranden’. Mocht je zelf nog met vragen zitten, laat ze weten in de reactie, zodat wij je kunnen voorzien van een passend antwoord!

Kun je plaatselijk buikvet verbranden?

Nee helaas niet! Dit is een fabeltje waar veel mensen in willen geloven. Hoe je het beste af kunt komen van overtollig buikvet kun je lezen op deze pagina.

Wanneer ga je buikvet verbranden?

Als je afvalt, dan zul je automatisch ook buikvet gaan verbranden. En je valt af als je in een calorie tekort zit. Wil je voorgoed van het buikje af? Lees dan onze handige tips op deze pagina.

Welke voedingsmiddelen helpen bij het verbanden van buikvet?

De beste voedingsmiddelen die je kunt eten om buikvet te verbranden zijn eiwitten en gezonde vetten. Op deze pagina kun je een compleet overzicht lezen van voedingsmiddelen die helpen bij het verbranden van buikvet.

Wat is de beste manier om buikvet te verbranden?

De beste manier om buikvet te verbranden is door een permanente aanpassing te maken in je voedingspatroon. Drink meer water, laat frisdranken en vruchtensapjes staan, eet meer eiwitten en laat koek en snoep links liggen.

Wat zijn de tips om buikvet te verbranden?

1. Drink meer water en thee
2. Laat frisdranken en vruchtensapjes staan
3. Eet meer eiwitten
4. Eet gezonde vetten
5. Laat koek en snoep links liggen
6. Neem gezonde fruit smoothies

Hoe kun je het beste buikvet verbranden?

Je hebt op deze pagina een tal van verschillende manieren kunnen lezen over hoe je buikvet kunt verbranden. Je kunt gebruik maken van verschillende soorten vet verbrand pillen, of van handige apparaten die daarmee kunnen ondersteunen. Maar er is één super belangrijke manier hoe je buikvet kunt verbranden. Je hebt deze al meerder malen voorbij zien komen op deze pagina.

De beste manier hoe je buikvet kunt verbranden is door het volgen van het juist dieet! Je kunt van alles en nog wat kopen, verschillende soorten pillen gebruiken of gebruik maken van buik zweetbanden. Maar als je voeding niet op orde is dan zal het eerder genoemde weinig tot geen effect hebben.

Misschien voelt dit nu wel als een enorme grote domper voor je, maar dit hoeft absoluut niet het geval te zijn! Want wij hebben hét product waarmee jij een vliegende start kunt maken met het verbranden van buikvet.

Dit product heet ‘De Strakke Buik Bijbel’. Het is een boek/E-book wat bomvol staat met waardevolle informatie waarmee jij het beste buikvet kunt verbranden.

De Strakke Buik Bijbel geeft jou alle informatie zodat jij de platte of strakke buik van je dromen kan krijgen!

Het mooie is dat er op het boek een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie zit! Dus je kan het boek RISICOVRIJ proberen.

Wil je nu meer weten over dit revolutionaire product? Klik dan snel op de onderstaande knop!

Strakke Buik Bijbel

De Strakke Buik Bijbel van Oscar Helm

JA! Ik wil nu beginnen met het krijgen van de platte en strakke buik van mijn dromen

KRIJG NU DE PLATTE EN STRAKKE BUIK VAN JE DROMEN!

Heb je nog vragen of opmerkingen over het verbranden van Buikvet? Laat dan nu een reactie achter!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *