Review: Afslank Receptenbijbel

Gemiddelde leestijd: 34 minuten
Afslank Receptenbijbel

Deze blog gaat over het populaire receptenboek genaamd De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm. Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen betekent het dat je vast meer wilt weten over het product, wat koop je nou precies of wie is Oscar Helm?

Het blog artikel is eigenlijk een review waarin ik je vertellen wie Oscar Helm is, wat heeft het populaire receptenboek te bieden en is het kopen van de Afslank Receptenbijbel het waard?

Het product De Afslank Receptenbijbel is een receptenboek wat met de dag populairder wordt en wat op tal van websites wordt behandeld.

Door al deze populariteit werd ik geprikkeld om onderzoek te doen naar dit product en hierover een zo uitgebreid mogelijk artikel te schrijven.

Na het lezen van dit review hebben we antwoord gegeven op alle vragen. Ga er rustig voor zitten en lees snel verder.

LET OP! Wil je nu meer weten over De Afslank Receptenbijbel? Wacht dan niet langer en klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Wie is Oscar Helm?

Oscar is een afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en een gediplomeerd orthomoleculair therapeut. Dat is een flink mond vol.

Kort gezegd houd een orthomoleculair therapeut zich bezig met het onderzoeken van de cliënt zijn biochemie en waar het vastloopt. Vervolgens zal hij of zij hierin op zoek gaan naar oplossingen. Zeer indrukwekkend allemaal.

happy healthy

Oscar Helm is een bekende schrijver/blogger van de website Happy Healty. Op zijn website worden regelmatig interessante en educatieve artikelen geplaatst met handige tips over het hebben van een gezonde lifestyle en voedingspatroon.

Oscar Helm heeft ook een aantal boeken gepubliceerd, naast het bekende boek De Afslank Receptenbijbel heeft hij ook De Strakke Buik Bijbel geschreven.

Al deze informatie kan je vinden op zijn website Happy Healthy maar ook op zijn LinkedIn pagina.

Ook is Oscar Helm heel bekend op YouTube met zijn Youtbue Kanaal genaamd Happy Healthy. Op dit Youtube Kanaal maken hij en zijn team verschillende video’s over hoe je het beste kan afvallen. Tot slot kan je ook content van Oscar Helm bekijken op zijn Instagram Account.

Een leuke feitje over Oscar zijn achternaam is dat zijn echte achternaam eigenlijk ‘Helmstäter’ is. Maar omdat mensen moeite hebben met het uitspreken van zijn achternaam heeft hij zijn achternaam afgekort naar ‘Helm’.

Wat ook een reden geweest is voor Oscar Helm om zijn naam aan te passen, is dat zijn broer “Laurens” ook actief is op het internet in de afvalsector en zo willen ze samen eventuele verwarring voorkomen.

Waar is het allemaal begonnen?

Afslank Receptenbijbel Oscar Helm

Oscar Helm heeft na een ongezonde periode in zijn studententijd zich verdiept in gezond voedsel. Dit omdat hij vond dat hij zijn levenswijze qua voeding moest veranderen. Hij kwam er al snel achter dat hij door de voedselindustrie jarenlang is voorgelogen over wat nou gezond voedsel voor je is. Dit was voor Oscar reden genoeg om ook anderen in te lichten over gezonde voeding, en daardoor werd hij al snel bekend op het internet.

Oscar Helm is geen gewone afslank coach zoals hij zelf zegt, maar hij vindt dat hij uitblinkt ten opzichte van andere afslankcoaches, omdat hij geen belangrijke details achterwege laat en dat zijn informatie over gezonde voeding simpel verpakt is. Als je jezelf dan ook nog eens bedenkt dat hij vanwege zijn studie het grootste gedeelte wetenschappelijk kan onderbouwen, begrijp je wel dat Oscar Helm een hele bekende is geworden binnen de afvalbranche.

Omdat dit allemaal zeer positief klinkt, vraag je jezelf af of zijn boek de beloftes ook waarmaakt. Daarom gaan we in deze review bespreken of de Afslank Receptenbijbel ook echt een goede methode is om af te vallen, of dat je dit boek beter niet kan aanschaffen omdat het een hoop gebakken lucht betreft.

LET OP! Wil je nu meer weten over De Afslank Receptenbijbel? Wacht dan niet langer en klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Is Oscar Helm te vetrouwen?

Omdat Oscar zo bekend is in het wereldje van afvallen, en omdat hij al een aantal producten en diensten op de markt heeft gebracht vraag je je misschien af ‘Is Oscar Helm betrouwbaar?’ Of misschien wil je gewoon een stukje meer zekerheid voordat je een product van Oscar wilt kopen? Dat is alleen maar normaal om jezelf dat af te vragen.

Via zijn website is het zeer gemakkelijk om informatie in te winnen over zijn bedrijf. Op de website worden gegevens zoals zijn KvK-nummer en BTW-nummer gewoon gedeeld. Ook kan je zeer gemakkelijk een contact pagina vinden. Tot slot als je zoekt naar ervaringen met Oscar Helm vind je tientallen recensies en reviews. Hier gaan we later dieper op in.

Als je kijkt naar deze informatie en alle prestaties die Oscar Helm tot nu toe heeft neergezet kan ik concluderen dat Oscar Helm een gedreven, hard werkend persoon is dit voor de volle 100% te vertrouwen is.

De Afslank Receptenbijbel is een zeer volledig boek

Om te beginnen kan je de Afslank Receptenbijbel in 2 verschillende vormen aanschaffen. Je kan het product digitaal aanschaffen zodat je dit handig kan bekijken op je telefoon of tablet. En dan heb je ook nog een mooie hardcover variant waarbij je de digitale versie er gratis bij krijgt! Mooi meegenomen dus. Later in het Review gaan we hier verder op in.

Wat opvalt als je de inhoudspagina openslaat, dit niet alleen een boek is over gezonde recepten, maar ook een dieetplan bevat, en een algemeen stuk over gezonde voeding beschreven wordt. De recepten variëren en zijn groot in aantal. De Afslank Receptenbijbel bevat +100 verschillende koolhydraatarme en eiwitrijke recepten. De recepten zijn voor ochtend-, middag-, avondmaaltijden, tussendoortjes en dranken.

Afslank Receptenbijbel Inhoudsopgave

Een mooie bijkomstigheid is dat er bij elke recept een mooie foto is weergegeven waardoor je een veel beter beeld krijgt van hoe het gerecht eruit ziet. Per recept wordt er ook duidelijk vermeld hoe je het gerecht stap voor stap bereid, welke ingrediënten je nodig hebt en hoe je ook lekker kan variëren.

Zo heb je recepten die zonder koolhydraten zijn, maar ook zie je dat Oscar Helm rekening heeft gehouden met vegetariërs.

Zo is er voor meerdere doelgroepen keuze uit gezonde recepten uit zijn boek de Afslank Receptenbijbel.

De Afslank Receptenbijbel bevat dus heel veel informatie en in dit opzicht is het een heel divers boek waar je veel waar voor je geld krijgt.

Voorbeeld Recepten uit De Afslank Receptenbijbel

Hieronder een klein voorproefje van een paar recepten uit De Afslank Receptenbijbel. De hieronder weergegeven recepten zijn 2 ontbijtrecepten en 2 smoothy recepten.

Afslank Receptenbijbel Voorbeeld Recepten 01

Makkelijk uitgelegd en begrijpelijke taal

Zoals Oscar Helm al aangaf is het boek geschreven op een dusdanige manier, dat het zelfs begrijpelijk te lezen is voor een kind van ongeveer 12 jaar.

Je zou zeggen dat recepten schema`s in het algemeen makkelijk te begrijpen zijn, maar Oscar Helm is zelfs in uitleg over lichamelijke processen zeer eenvoudig te volgen in hetgeen dat hij duidelijk wil maken aan de lezer.

De Afslank Receptenbijbel Weekmenu’s en Boodschappentips

Afslank Receptenbijbel Weekmenu Voorbeeld

Eén van de bonussen die je krijgt bij aanschaf van De Afslank Receptenbijbel zijn 6 verschillende weekmenu’s waarmee duidelijk wordt welke maaltijden je op welke dagen bereid. De weekmenu’s bestaan dagelijks uit een wisselend ontbijt, lunch en diner. Het mooie is dat je hier niet aan gebonden bent en dat als je iets niet lust je de mogelijk hebt om zelf een alternatief te nemen.

Zoals je kan zien in het voorbeeld is het een zeer gestructureerd weekmenu waarbij er geen moment is voor een tussendoortje. Oscar Helm is ervan overtuigd dat je het beste een gestructureerd en duidelijk schema kan aanhouden van 3 eetmoment op een dag, en meer niet.

Heb je toch behoefte aan iets extra zoets of hartigs? Dat is mogelijk maar probeer dit dan zoveel mogelijk net voor of net na één van de 3 maaltijden in te plannen. In de bonus “84 Gezonde Tussendoortjes” vind je boorbeelden van overheerlijke tussendoortjes die je mag eten.

De flexibiliteit die je krijgt bij De Afslank Receptenbijbel is nog een mooi voordeel en geeft je de ruimte om je eigen smaak te creëren. Een voedingspatroon is namelijk een stuk moeilijker vol te houden als je recepten eet die je niet lekker vindt.

De 4 gratis digitale bonussen

Wanneer je het product De Afslank Receptenbijbel aanschaft krijg je er standaard 4 gratis digitale bonussen erbij. De bonussen bestaan uit:

 1. Dag- en Weekmenu’s + Boodschappentips (€10,- waarde)
 2. 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam (€10,- waarde)
 3. 10 Gezonde Toetjes Recepten (€10,- waarde)
 4. 84 Gezonde Tussendoortjes Recepten (€20,- waarde)

Afslank Receptenbijbel Recensies

Nu ben ik ook wel geïnteresseerd over wat de kopers van de Afslank Receptenbijbel te zeggen hebben over het product. De meest gemakkelijke manier is om via de website van De Afslank Receptenbijbel te zoeken naar recensies over het product. Gelukkig ben ik hier wel een aantal tegen gekomen.

Afslank Receptenbijbel Recensie
Afslank Receptenbijbel Recensie
Afslank Receptenbijbel Recensie

Dit zijn een paar recensies van tevreden klanten die het product hebben aangeschaft. Het is alleen een beetje lastig om te achterhalen of deze recensies afkomstig zijn van echte personen. Hier krijg ik dan persoonlijk nog niet een goed gevoel bij.

Vervolgens heb ik ook gekeken op de Facebook pagina van Happy Healthy gekeken en hier kwamen wat duidelijkere reacties naar voren. Hier lees je niet alleen positieve reactie maar je kan ook duidelijk zien dat vragen van bezoekers/klanten snel en duidelijk worden beantwoord.

Afslank Receptenbijbel Recensie
Afslank Receptenbijbel Recensie
Afslank Receptenbijbel Recensie
Afslank Receptenbijbel Recensie
Afslank Receptenbijbel Recensie

Door deze reacties op de facebook pagina krijg ik persoonlijk een wat beter gevoel bij het product en of het daadwerkelijk een goed product is. Dit is maar een kleine selectie van alle reacties op de facebook pagina van Happy Healthy.

Tijdens mijn zoektocht naar klanten recensies heb ik helaas ook wat minder leuke reacties gezien. Hier ga ik later verder op in.

Goede resultaten met de afslank receptenbijbel

Bij dit boek zal je niet snel tegen het probleem aanlopen dat je soms al snel hebt bij andere boeken over afslanken. Oscar Helm heeft met dit boek een concept neergezet, dat de gemiddelde persoon zijn methode gewoon vol kan houden zonder dat je honger hoeft te lijden.

De recepten zijn gebaseerd op gezonde, normale porties, en bevatten ingrediënten die je in de supermarkt bij jou om de hoek vaak gewoon kan aankopen. De dieetschema`s die het boek kent zijn prima te volgen, en kennen gewoon drie maaltijden per dag.

Omdat het boek begrijpt dat je zo nu en dan wil zondigen, zijn er dus meerdere gezonde varianten snacks in het boek opgenomen. Mocht je dreigen de controle te verliezen, dan zorgen deze gezonde varianten op snacks ervoor dat in ieder geval de schade beperkt blijft.

LET OP! Wil je nu meer weten over De Afslank Receptenbijbel? Wacht dan niet langer en klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

Mijn ervaringen

Toen ik het boek van Oscar Helm las, was mijn eigen levensstijl allesbehalve gezond. Ik woog ongeveer 97 kilo toen zijn boek mij aanzette om gezonder te gaan leven. Toen ik eenmaal inzicht had gekregen, dat ik zonder bepaalde producten en ingrediënten een gezonder leven kon leiden, heb ik er tot op heden een gezondere levensstijl op na gehouden.

Omdat ik in dezelfde tijd dat ik het boek cadeau had gekregen, ook een hond aan had geschaft had ik mezelf voorgenomen om ook aan meer lichaamsbeweging te doen. Dit in combinatie met het dieet van Oscar Helm, wat ik meestal netjes volgde, merkte ik na een maand al aanzienlijke verandering aan mijn lichaam op.

Waar het de eerste week al met 1,8 kilo verschil te merken was op de weegschaal, ging mijn gewicht netjes maar gestaag naar beneden in de opvolgende weken.

In de loop van de maanden erop merkte ik dat het beter ging met mijn gezondheid, mijn huid, en mijn uithoudingsvermogen.

Buiten het feit om dat ik aan het afvallen was, merkte ik echt op, dat alles aan, en in mijn lijf reageerde op andere, gezonde voeding. Waar andere diëten mijn buikvet slechts `tijdelijk` lieten verdwijnen, heb ik nu op een klein gezond randje na, geen last meer van een dikke, hangende buik.

De Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar? Download hem direct hier!

Ben je na het lezen van dit Review geïnteresseerd in een inkijkexemplaar van De Afslank Receptenbijbel? Dat komt mooi uit want Happy Healthy biedt jou de mogelijkheid om het eerste weekmenu + 19 recepten van De Afslank Receptenbijbel volledig gratis in te kijken.

Bij het gratis inkijkexemplaar krijg je de volgende dingen:

 • Een afwisselend afslank weekmenu
 • 7 lekkere ontbijt recepten
 • 7 lekkere lunch recepten
 • 5 lekkere diner recepten
 • Incl. boodschappenlijst

60 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug Garantie!

Afslank Receptenbijbel

Wat ook nog eens mooi is meegenomen, is dat er een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie is. Indien je dit ebook/boek een waardevol product vindt dan houd je het.

Maar als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met het product, dan kan je dit melden en krijg je het geld DIRECT terug gestort op je rekening. Je kan het product RISICOVRIJ proberen.

Dat Oscar Helm je deze garantie geeft laat zien dat hij voor de volle 100% achter zijn product staat. Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop.

Afslank Receptenbijbel Opzeggen

Dat Oscar Helm een 60 Dagen Niet-Goed-Geld-Terug garantie geeft is heel erg mooi maar krijg je dan ook daadwerkelijk je geld terug als je niet tevreden bent met het product? Uiteraard hebben wij dat ook getest.

Via het online contactformulier hebben wij contact opgenomen met Happy Healthy en het verzoek ingediend om het volledige aankoop bedrag van €27,- terug te krijgen. In dit geval hebben wij enkel de online versie van De Afslank Receptenbijbel gekocht.

Direct na het versturen van het online contactformulier kregen wij een bevestigingsmail dat onze e-mail in goede orde was ontvangen en geregistreerd. Bijbehorend kregen we een registratienummer zodat men gemakkelijk onze e-mail kon herleiden. Het streven van Happy Healthy is om e-mails binnen 2 werkdagen af te handelen.

Afslank Receptenbijbel Opzeggen

Na 2 werkdagen kregen wij een e-mail met daarin een link voor een terugbetalingsformulier zodat het geld naar de rekening kon worden teruggestort. De te volgen stappen zijn allemaal zeer duidelijk en helder omschreven.

Binnen 24 uur kregen wij een e-mail met daarin de bevestiging dat het volledige aankoopbedrag van €27,- wordt teruggestort op de rekening.

Over de Niet-Goed-Geld-Terug Garantie van Oscar Helm is dan ook geen enkel woord van gelogen.

Als blijk van onze steun voor dit geweldige product hebben wij dan ook direct het fysieke boek van De Afslank Receptenbijbel aangeschaft.

Wat zijn de Voor- en Nadelen van het product?

We hebben nu al aardig wat behandeld in het Review van De Afslank Receptenbijbel. We hebben gekeken naar de maker Oscar Helm, wat Happy Healthy voor partij is, inhoudelijk het product behandelt en mijn ervaringen tot nu toe besproken. Ook hebben we gekeken naar wat de kopers van dit product vinden.

Voor het gemak hebben we hieronder een overzicht gecreëerd met alle voor- en nadelen zodat je snel en overzichtelijk kan zien of het product wat voor je is.

Voordelen van De Afslank Receptenbijbel:

 • Het product is wetenschappelijk onderbouwd

 • Je kan het product zowel DIGITAAL als HARDCOVER versie aanschaffen

 • +100 koolhydraatarme en eiwitrijke recepten

 • Deze nieuwe manier van eten is realistisch en haalbaar. Het is GEEN crashdieet waarbij je jezelf moet uithongeren.

 • Doordat de gerechten rijk zijn in eiwitten houd je langer een verzadigd gevoel. Dit voorkomt de neiging om te gaan snoepen en snacken.

 • De instructies om de recepten te bereiden zijn duidelijk omschreven. Dit zorgt ervoor dat je snel de keuken in kan duiken.

 • Heel veel recepten zijn overheerlijk! Dit zorgt ervoor dat je met plezier de maaltijden eet en voelt het niet alsof het een straf is om dit nieuwe voedingspatroon aan te houden.

 • Het product komt met veel handige (digitale) bonussen die je direct na aanschaf kan downloaden.

 • Je kan dit product gemakkelijk combineren met Intermitterend vasten. Dit zorgt voor nog sneller resultaat.

 • Je hebt de vrijheid om te variëren tussen de gerechten zonder grote nadelige gevolgen.

 • De recepten zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten

 • De recepten kan je bereiden voor het hele gezin.

 • Er zit een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie op het product. Hierdoor kan je risico vrij het product uitproberen en kijken of het wat voor je is.

Nadelen van De Afslank Receptenbijbel:

 • Het bereiden van de gerechten kost uiteraard wat tijd. In het begin moet je even je draai vinden om op de juiste wijze de gerechten te maken, maar dit is alleen maar logisch. Practice makes Perfect.

Tot voor kort zat er nog een groot nadeel aan het product. Als je hier niet scherp in was dan kon het zo zijn dat je onbewust een abonnement aanschafte. Bij het product werd namelijk ook nog een proefabonnement met het boek meeverkocht. De eerste maand was gratis en na de eerste maand ging dit over in een betaald abonnement. Tenzij je op de link klikte, zoals in de onderstaande afbeelding weergegeven, had je ook een abonnement afgesloten.

Afslank Receptenbijbel Abonnement

Het was dan uiteraard wel aan jou de keuze of je het abonnement wilde, maar als je even niet oplette zat je zonder dat je het wist vast aan een abonnement. Dit werd door veel mensen als misleidend ervaren. Hier heb ik dan ook veel negatieve reacties over gelezen. Er werd gesproken over “Foute Verkooptechnieken van Oscar Helm”.

Sinds januari 2020 is deze manier om een abonnement te nemen dan ook compleet verdwenen.

Wat kost De Afslank Receptenbijbel PDF?

Wanneer je De Afslank Receptenbijbel wilt aanschaffen heb je nu 3 mogelijkheden.

 1. De Afslank Receptenbijbel kan je aanschaffen als digitale versie (PDF) en dit is een eenmalige betaling van €27,-. Je hebt dan direct toegang tot het product maar geen fysiek boek.
 2. Je kan ook voor de optie gaan om zowel een digitale versie (PDF) als een fysiek boek aan te schaffen. Dit is dan een eenmalige betaling van €37,-. Bij aankoop van het fysieke boek zijn de verzendkosten gratis en wordt het pakket discreet geleverd – zonder vermelding van productnaam of website op het pakketje.
 3. Tot slot kan je kiezen voor een digitale versie (PDF), een fysiek boek + een abonnement van Het Ultieme Afslank Programma. Dit wordt omschreven als bonus nummer 5. Voor de digitale versie en het fysieke boek van De Afslank Receptenbijbel betaal je €37,-. Het Ultieme Afslank Programma is de eerste maand gratis en vervolgens betaal je maandelijks een bedrag van €19,97. Deze optie is volgens de website het populairst.

Het abonnement is op ieder moment per direct opzegbaar via de email of het afmeldformulier. Dit vind ik dan ook een veel nettere manier om het abonnement aan te bieden ten opzichte van hoe het voorheen werd aangeboden.

Alle 3 de opties komen uiteraard met de 4 bijbehorende bonussen.

De totale waarde van dit product plus de bijbehorende bonussen zijn bij elkaar €50,- maar voor slechts €27,- kan je al toegang krijgen tot de meest effectieve wijze om snel en gemakkelijk af te vallen!

De Afslank Receptenbijbel PDF

Afslank Receptenbijbel conclusie: Kopen of niet?

We zijn alweer aangekomen op het einde van dit Review. Uiteraard hoop ik dat je nu voldoende heb geïnformeerd over het product zodat jij precies weet of De Afslank Receptenbijbel iets voor jou is.

Het boek van Oscar Helm, kan je aanzetten om er echt een gezondere levensstijl op na te houden. Het belangrijkste is wel dat jij zelf de eerste stap moet zitten. Discipline is van essentieel belang als je blijvende resultaten wilt zien.

Nu je mijn ervaring hebt gelezen, kan je er voor jezelf, als je nog niet overtuigd bent na het lezen van mijn review, het internet afspeuren naar meer gebruikerservaringen. Het boek geeft je echt inzicht in wat je beter in je mond kan stoppen.De Afslank Receptenbijbel raad ik dan ook absoluut aan om te kopen.

De Afslank Receptenbijbel door Oscar Helm
De Afslank Receptenbijbel door Oscar Helm

Beoordeling door Ryan Francis,

01 okt 2018
4

De Afslank Receptenbijbel is een mooi en compleet product als je opzoek bent naar een leuke en gemakkelijke manier om af te vallen. De extra bonussen sluiten goed aan op het boek. De prijs voor het product en het bijkomende bonus materiaal is absoluut het geld waard.

Waar kan je De Afslank Receptenbijbel PDF kopen?

Vanuit mijn conclusie van dit Review heb je kunnen lezen dat ik enorm te spreken ben over het product De Afslank Receptenbijbel.

Ben jij opzoek naar een manier om snel overtollig buikvet te verbranden zonder honger te lijden of te jojoën? Dat kan gemakkelijk en simpel met behulp van de Afslank Receptenbijbel.

Met de Afslank Receptenbijbel reken je voorgoed af met overtollig buikvet, krijg je een strakke en platte buik, een gladde huis, een gezonde en energieke uitstraling en het gevoel van trots!

Start nu met De Afslank Receptenbijbel, en maak tijdelijk gebruik van ruim 40% korting op je aankoop!

Al dit is mogelijk en zonder dat het je veel geld, tijd of moeite kost. Ben jij al overtuigd om De Afslank Receptenbijbel te kopen? Klik dan op de onderstaande knop en begin direct.

LET OP! Wil je nu meer weten over De Afslank Receptenbijbel? Wacht dan niet langer en klik op de onderstaande knop voor meer informatie.

De Afslank Receptenbijbel op Bol.com

Nu heb ik gemerkt dat veel mensen ook zoeken op Bol.com naar De Afslank Receptenbijbel. Helaas is tot op heden het product (nog) niet verkrijgbaar via Bol.com. Wil je nu het product aanschaffen? Klik dan op de link onderaan de pagina.

De Afslank Receptenbijbel op Marktplaats

Het is natuurlijk ook mogelijk om op Marktplaats een tweedehands versie van De Afslank Receptenbijbel te kopen. Let alleen wel op dat het mogelijk kan zijn dat je na aankoop het boek nooit geleverd wordt. Pas daar heel erg goed mee op. Wil je echt de zekerheid dat je het boek krijgt? Klik dan op de onderstaande link

Afslank Receptenbijbel

Bekijk de beste manier om gezond en effectief af te vallen

GA DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

Ik hoop dat je dit een interessant artikel vond. Heb je nog een vraag of opmerking? Laat hieronder een reactie achter en tot de volgende keer!

Ryan Francis
Mijn naam is Ryan en ik heb een grote passie voor gezondheid en goede voeding. Dit was niet altijd zo. In mijn tiener jaren had ik last van overgewicht waardoor ik ook enorm onzeker was. Totdat ik er genoeg van had! Sinds mijn 18e ben ik begonnen met Fitness en is mijn gezondheid met stappen en sprongen vooruit gegaan. Met deze website wil ik mijn kennis delen zodat ik andere kan helpen met een gezond en fitter leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *